• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 113885 1728
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   01 November 2012
Цитата: #9313 alisa 01 November 2012, 00:27
Ви можете інтерпретувати як завгодно, це ж Ваше сприйняття. Я написала про своє. 

Те, як я сприймаю Януковича та Азарова, я, як людина вихована, написати не можу, бо я такі слова не використовую. Ніколи не жалілась на бідність мови, але тут... тут мені не вистачає ані слів, ані фантазії, щоб вигадати якісь пристойні епітети. Ну і Табачника до них в компанію, якого я особисто люто ненавиджу. 
Правильно, потому что поступкам этих людей есть описание - клиника! ) Я бы еще много эпитетов подобрала, но думаю, что мою мысль и так понятно) Так вот, эта Фараон - вообще на всю голову и меня интересует вопрос... ладно НУ, там все как на подбор, БЮТ - тоже одни крысы, то продаются, то бегают из угла в угол, ПР - один к одному подобраны, вот исходя из соображений, что люди паруются - Свобода меня напрягает все больше и больше)
 И если Свободовцы будут спрашивать - а как это вы комуняк или УДАР голосовали.. можно прямо спрашивать, а как вы за фараон свой голос отдали?)
Инна С

Инна С

Заходил(а): 24.11.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Инна С
VIP пользователь
   01 November 2012
Цитата: #9313 jozh 01 November 2012, 00:21
 Хоч всліпу тикай, бо все таке чудове й приємне, що аж прямо кидаєшься в обидві сторони, хочеться і те, і друге...

У меня на этих выборах тоже "щось таке було")))))))))) Все такие классные, горячо народ любящие, только о нашем благе заботящиеся - хотелось бюллетень в клочья изорвать)

У кого то счастье в сыне, у кого то в дочке, у меня двойное счастье в дочке и сыночке!
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   01 November 2012
Цитата: #9313 Счастье 01 November 2012, 00:32
 И если Свободовцы будут спрашивать - а как это вы комуняк или УДАР голосовали.. можно прямо спрашивать, а как вы за фараон свой голос отдали?)
Я не віддавала свій голос за Фаріон, я віддавала його за загальну ідею :) 
Мені в цілому подобається програма Свободи і я доволі-таки симпатизую Тягнибоку. Не як чоловіку :) 
А Фаріон... ну що вже поробиш. Вона для мене явно не стала б приводом не голосувати за Свободу. 

Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Инна С

Инна С

Заходил(а): 24.11.2015
Инна С
VIP пользователь
   01 November 2012

Оппозиция как всегда... Ещё работать не начали, а уже выяснения отношений

http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/politics/10791881/?frommail=1

У кого то счастье в сыне, у кого то в дочке, у меня двойное счастье в дочке и сыночке!
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   01 November 2012
Цитата: #9313 jozh 01 November 2012, 00:21
А от якби серед Фаріон та Януковича вибирати - то я б розгубилася повністю. Хоч всліпу тикай, бо все таке чудове й приємне, що аж прямо кидаєшься в обидві сторони, хочеться і те, і друге...
Так вони ж антагоністи і просто мають бути поруч, щоб одне одного нейтралізувати))) Якби не було Януковича з Азаровим, то не хотілося б і Фаріон у Раді, а так дуже хочеться, нехай політає на мітлі та навчить опонентів "родину любить"
Якщо серйозно, то багато разів було сказано: "Свобода" пройшла, бо певний відсоток (не маленький, достатній принаймні для подолання бар'єра) РАДИКАЛЬНО не влаштовує ситуація, що була. Більшість в особі ПР-астів хочуть другої державної - хтось має хотіти саджати тих, хто не знає державної (Фаріон наводила приклад про штраф чи ув'язнення до півроку за спотворення французької). До речі, Фаріон - к.ф.н., вона знає, що каже))) На відміну від поціновувачів Ахмєтової.
З.П. Читайте хоча б інтерв'ю з нею, а не окремі цитати, висмикнуті та спотворені.

"М’яка для мене лише подушка і перина. Решта мені подобається тверде. І політика — це надзвичайно тверда річ. Якщо ти хочеш творити цей світ, ти маєш туди йти твердим, сталевим.

За 18 років українофоби звикли, що українці дуже толерантні, покладисті, дуже завбачливі. А тут раптом інша позиція — наступальна, відверта, щира, обґрунтована, позиція господаря на своїй землі".

Щодо російськомовних: не все так сумно))

— Але все таки ви залишаєте російським родинам, що мешкають в Україні, право називати дітей неукраїнськими відповідниками імен?

— Це не просто їхнє право, це їхній обов’язок. Це збереження їхньої ідентичності. Якщо їх тут є 17% (росіян в Україні. — Авт.), то ці 17% слід забезпечувати на рівні всього — музики, газет, журналів.

Але, вибачте, у нас ситуація абсолютно патологічна — українець не має забезпеченого свого права, і не Михайлик тисне на Мішу, а Міша тисне на Михайлика.

Що тут не так?

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   01 November 2012
Девочки,вот многие пишут,что правят у руля дураки,что им лечится надо и т.д.....А хороши дураки-то,раз продолжают править и богатеть в геометрической прогрессии!Траить госуд.деньги на дворцы и т.д.,т.е. на себя!А народ терпит,значит,не они дураки???
тоже складывается впечатление,что сложным будет процесс работы в Раде,если вообще она будет,каждый будет тыкать на других,что,мол,вот гады и не дают работать!
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   01 November 2012
Цитата: #9313 dina_barta 01 November 2012, 01:20
Так вони ж антагоністи і просто мають бути поруч, щоб одне одного нейтралізувати))) Якби не було Януковича з Азаровим, то не хотілося б і Фаріон у Раді, а так дуже хочеться, нехай політає на мітлі та навчить опонентів "родину любить"
З цим погоджусь повністю. Я ж брала для розгляду деяку "чисту" ситуацію порівняння двох конкретних осіб, не партій, і без врахування обстановки. А так - дійсно, за Фаріон варто було б голосувати, як також влучно сказала моя мама, хоча б для балансу. Хоча й противно було б мені особисто за неї галочку ставити, та, мабуть, все-таки та галочка моя дісталася б їй.
Хоча не виключено, що у такому випадку я б точно вже бралася за вила.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   01 November 2012
Цитата: #9313 Инна С 31 October 2012, 23:28

Перечитайте тему. Да, напрямую конкретного форумчанина не оскорбляли. Если вы считаете, что этого достаточно - мы с вами из разных миров.

Если эта тема для определенного круга людей - обозначьте это в названии. Например - исключительно для поклонников оппозиции, всех тех, кто считает голосующих за ПР нормальными людьми - просьба не заходить.

Дальше, как и кого я провоцировала? Провокатор - это вообще не про меня) Хотя, если то, что я пишу вы воспринимаете именно так - ваше право. Тогда извините, я в принципе против ругани (особенно на политическую тему).

Перекрутили, як схтіли... Таки, напевно, з різних світів.
Ніхто нікого не обмежує. Подобається писати в цій темі, ваше право. І ви маєте рацію, ця тема не для одного кола людей. Для різних... І вони всі різні. І висловлюються по різному. Вас ніхто не ображав, як і інших форумчанок. Так навіщо дорослим людям, які мають право самі вибирати стиль спілкування, давати такі вказівки:

"Но вы хоть за словами следите, сколько раз вам уже об этом писали.... "

Отже, я мала на увазі, що не треба вказувати кому й як писати, адже у вас є можливість обирати співрозмовника.

І ось це я вважаю провокацією, хоч і лапки не стоять, та манера викладання чіпляє:

"Так что, патриотичные, умные, образованные, далекосмотрящие форумчанки, я вас умоляю, следите за словами. Пожалуйста. Даже не за словами - за текстом, который набираете."

------------------------------------------------------------------

Ссылка

таки Травянко? 

Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   01 November 2012
Перерахувала всі дані на цей момент (разом із мажоритаркою), немає слів 
Крим, Донецьк, Дніпр, Луганськ та Харків взагалі щось нереальне. Чи в них життя покращилося? Не вірю в чесність таких даних!!!! 
Sunny-mammy

Sunny-mammy

Заходил(а): 11.09.2019
Sunny-mammy
Ведущий конкурсов
   01 November 2012
Времени всё перечитывать нет) Но выскажу своё фуфуфу по-поводу организации и честности. В окружной комиссии многомандатников не пересчитывали. А мажоритарщиков вскрывали пакеты и подсчитывали. Так вот на одном из округов погас свет на 15 минут и резко поменялся претендент на победу. Хотя это не спасло)

Самый простой способ фальсификации на уровне участковых комиссий. Если с участка выносят бюллетень, об этом составляется акт, а если не один - то это страшный геморрой потом при отчёте в окружной. Поэтому члены комиссии считают при наблюдателях незаметненько один бюллетень за два. А этот голос отдают кому-то.

Ещё очень много людей приходили и жаловались, что человек давно выписан, а всё числится в реестре и на него приходит приглашение. И как это задолбало-никакой честности итдитп, а вот перед выборами пойти в реестр или на худой конец на участок и написать заявление, чтоб его выписали из реестра никто не хочет. А почему я должен??? А потому что и на этом делают голоса. Хотите честных выборов, да не хотите ж..пу поднять и сделать хоть что-то, что от вас зависит.  Две семьи жаловались, что каждые выборы у них кто-то новый прописывается.

А ещё мы сдались в понедельник, а во вторник нас всех вызвали в пол восьмого вечера, потому что неправильно заполненные протоколы. Из-за того, что программа ЦВК криво написана и есть разбежность между данными протоколов и данными, которые вносятся в программу подсчёта.
Короче, я посмотрела на всю кухню изнутри и сказала "нафик нада". Очень разочарована.
t.me/zhgoogl
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Zemy
VIP пользователь
   01 November 2012
Цитата: #9313 Sunny-mammy 01 November 2012, 10:23
Времени всё перечитывать нет) Но выскажу своё фуфуфу по-поводу организации и честности. В окружной комиссии многомандатников не пересчитывали. А мажоритарщиков вскрывали пакеты и подсчитывали. Так вот на одном из округов погас свет на 15 минут и резко поменялся претендент на победу. Хотя это не спасло)

Самый простой способ фальсификации на уровне участковых комиссий. Если с участка выносят бюллетень, об этом составляется акт, а если не один - то это страшный геморрой потом при отчёте в окружной. Поэтому члены комиссии считают при наблюдателях незаметненько один бюллетень за два. А этот голос отдают кому-то.

Ещё очень много людей приходили и жаловались, что человек давно выписан, а всё числится в реестре и на него приходит приглашение. И как это задолбало-никакой честности итдитп, а вот перед выборами пойти в реестр или на худой конец на участок и написать заявление, чтоб его выписали из реестра никто не хочет. А почему я должен??? А потому что и на этом делают голоса. Хотите честных выборов, да не хотите ж..пу поднять и сделать хоть что-то, что от вас зависит.  Две семьи жаловались, что каждые выборы у них кто-то новый прописывается.

А ещё мы сдались в понедельник, а во вторник нас всех вызвали в пол восьмого вечера, потому что неправильно заполненные протоколы. Из-за того, что программа ЦВК криво написана и есть разбежность между данными протоколов и данными, которые вносятся в программу подсчёта.
Короче, я посмотрела на всю кухню изнутри и сказала "нафик нада". Очень разочарована.
Тошно...
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   01 November 2012
Цитата: #9313 Orchid 01 November 2012, 09:47
Перерахувала всі дані на цей момент (разом із мажоритаркою), немає слів 
Крим, Донецьк, Дніпр, Луганськ та Харків взагалі щось нереальне. Чи в них життя покращилося? Не вірю в чесність таких даних!!!! 
Знакомый мужчина работал в комиссии (подсчитывал голоса) и он говорит - из 1000 голосов 490 за ПР(450 за Ильюка) остальные за коммуняк, батькивщину, свободу и т.д. Я тоже не верила в результаты)))
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   01 November 2012
Цитата: #9313 Счастье 01 November 2012, 10:50
Знакомый мужчина работал в комиссии (подсчитывал голоса) и он говорит - из 1000 голосов 490 за ПР(450 за Ильюка) остальные за коммуняк, батькивщину, свободу и т.д. Я тоже не верила в результаты)))
Ось там вище описано, як рахують голоси...
А Корнацький-Травянко? Впевнена, це не поодинокий випадок!
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   01 November 2012
Цитата: #9313 Orchid 01 November 2012, 10:56
Ось там вище описано, як рахують голоси...
А Корнацький-Травянко? Впевнена, це не поодинокий випадок!
Этот мужчина ярый противник ПР, голосовал за Свободу, так что рад был бы чтобы это было не так, но он в шоке от результатов))) Участки то разные, работа организована тоже по разному, быстрее всего, что в этом дело.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   01 November 2012
Цитата: #9313 Счастье 01 November 2012, 11:03
Этот мужчина ярый противник ПР, голосовал за Свободу, так что рад был бы чтобы это было не так, но он в шоке от результатов))) Участки то разные, работа организована тоже по разному, быстрее всего, что в этом дело.
Я не про це... Звісно, десь регіонал переміг, десь ні. Але у таку солідарність по вище названим областям НЕ ВІРЮ!!!
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   01 November 2012
Цитата: #9313 Orchid 01 November 2012, 11:13
 Але у таку солідарність по вище названим областям НЕ ВІРЮ!!!
И я не верю.
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный
moonsun
VIP пользователь
   01 November 2012
На 132 продовжується війна. Провокатори від ПР намагаються зірвати процес підписання протоколів, залякують та тиснуть на членів комісії.
Докладніше Ссылка і в інших новинах за день на НикВести.
Щодо питань, навіщо писати, навіщо сперечатись. За Конституцією України, влада в державі належить народу. Тобто саме ми з вами маємо право вирішувати, як наша держава буде жити далі. Кому ми делегуємо повноваження голосувати за закони та слідкувати за втіленням їх у життя, ми маємо раз на 4 роки продемонструвати під час виборів у Верховну Раду. Отже ми маємо вирішувати долю нашої країни, під час прийняття важливих рішень та захищаючи свої інтереси люди зазвичай спілкуються одне з одним, дістаючи потрібну інформацію, доводячи свою правоту, сперечаючись з опонентами - все просто. Влада не десь там, влада - це ми з вами. Поки немає цього розуміння, є думки про коней на переправі, злодіїв, які можуть "навороватись і зупинитись" і таке інше. Поки така точка зору є в суспільстві, ми, ті, хто відчуває себе громадяними, стаємо заручниками їхньої байдужості, заляканості, неосвіченості і так далі. Наша якість життя, наше майбутнє стають гіршими. Чи не наочні причини для палких суперечок, емоційності і так далі?!
Дія або бездіяльність, що несе загрозу державі, її економіці, безпеці, кордонам та інтересам, називаються державною зрадою. Особисто я вважаю політику ПР зрадницькою і злочинною, кожний, хто підтримує їх, для мене теж державний зрадник. Я не поважаю злочинців, тим більше зрадників, тому не беру на себе труд перейматися їхніми почуттями і мотивами. Для зради потрібно тільки одне - внутрішня здатність зраджувати, решта - відмазки. Це моя особиста точка зору, намагання мене переконати в чомусь іншому - пуста витрата часу. Ще раз подивіться, що ці представники партії більшості парліменту роблять, і знайдіть хоч яусь назву цьому, крім "державна зрада".
Ті, хто розповідають, що всі ті ж самі йдуть у Раду, відкрийте списки, не перші п'ятірки, а повні списки ОО на ці вибори, відкрийте очі та погугліть, і тільки потім ви зможете скласти зважену і аргументовану точку зору, бо поки що ви пишете про свої враження і фантазії, не більше того.
На мою поміркованність і ввічливість не сподівайтесь - я вже котру добу просто боюсь за фізичне здоров'я і життя людей, яких я люблю, якими я дорожу, яким я вірю. Проти них виставляють "штатських у бронежилетах і касках", під час сутичок міліція дивиться на зоі і нічого не помічає, поки їм не дадуть команду "захищати" саботажників і провокаторів. Повідомлення в ЗМІ про качків, хлопців спортивного виду, що приїхали з опозицією і погрожують безневинним ПРасам - це брехня, нахабна брехня. Я ненавиджу тих, хто це робить, і тих, хто дозволив цьому відбуватися.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   01 November 2012
moonsun, та я просто в шоці. Коли воно відбувалось десь у інших містах, воно теж обурювало, але більш з логічної точки зору, без особливих емоцій. А тут - таке відчуття, наче плюнули безпосередньо мені в обличчя. Бо я голосувала за Корнацького, я бачила ті проценти на сайті, як вони змінювалися в процессі порахунку голосів, я раділа і переживала, щоб таки виграв мій кандидат, і переживала, щоб у останній момент його не випередив Травянко, бо різниця лише у 5 з половиною процентів - це все-таки не так багато, щоб можна було бути спокійною. Я пам'ятаю свою гордість і радість, коли побачила цифри 100% оброблених протоколів, і виграш Корнацького. І я пам'ятаю той шок, як я не повірила своїм очам, коли побачила зовсім іншу картину буквально через півдня.
Якщо влада собі дозволяє таке - то це зрада, я повністю погоджуюсь.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   01 November 2012
Цитата: #9313 moonsun 01 November 2012, 17:20
Проти них виставляють "штатських у бронежилетах і касках", під час сутичок міліція дивиться на зоі і нічого не помічає, поки їм не дадуть команду "захищати" саботажників і провокаторів.
Ну, дійсно, не цим же їм займатися
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   01 November 2012

ЦИК: Парламентские выборы стали самыми грязными в истории Украины

І навіщо фінансувати купу всіляких організацій (мова не про ЦВК), якщо вони визнають порушення і нічого при цьому не хочуть (не можуть) зробити. Ось так завжди! 
Просматривают эту тему:

Forum