• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108073 1728
Аннушка

Аннушка

Заходил(а): 14.12.2024
Район: Центральный
Аннушка
Администратор
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 22:03
Да можно, извините не дописала, хотела написать что обнародуем там где это будут читать наше замечательное правительство
Yazisha, Вы думаете, что наш форум читают только мамочки?
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 22:08
Я не голосую потому что не прописана. а во-вторых, мой голос ничего изменит, там все за нас с вами решено
Мій голос і голоси моїх знайомих допомогли Свободі набрати 10, 5% 

Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним

Yazisha

Заходил(а): 01.07.2014
Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 22:06
А Ви впевнені, що вони читати те будуть? І якщо навіть прочитають, то хоч якось приймуть до уваги?
Я впевнена, що ні.
Так в этом то весь и трагизм, что не примут до уваги, а форумчанки всязи с этим обсуждением тока и могут, что оскорблять и г*в*носрач (извините) устраивать. Вопрос зачем?

Мозги, конечно, не видно, но когда их не хватает - заметно!

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 22:08
Я не голосую потому что не прописана. а во-вторых, мой голос ничего изменит, там все за нас с вами решено
Перша причина реальна, а друга - самонавіювання. Уявіть собі сотні тисяч таких, як Ви, впевнених, що їх голос нічого не змінить. І всі вони не прийшли на вибори. В результаті маємо те, що маємо.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 Аннушка 31 October 2012, 22:08
Yazisha, Вы думаете, что наш форум читают только мамочки?
Анна, я думаю что форум не читают, те о ком тут так яростно пишут мамочки (ПР, ОБ, Свобода и иже с ними)

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 22:11
Перша причина реальна, а друга - самонавіювання. Уявіть собі сотні тисяч таких, як Ви, впевнених, що їх голос нічого не змінить. І всі вони не прийшли на вибори. В результаті маємо те, що маємо.
А вот интересно если бы вся Украина кроме самих этих парламентеров не пришли голосовать (это канеш не реально) но все-таки интересно, что бы было

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 22:10
Так в этом то весь и трагизм, что не примут до уваги, а форумчанки всязи с этим обсуждением тока и могут, что оскорблять и г*в*носрач (извините) устраивать. Вопрос зачем?
Ну щодо того, хто насправді ображає, наче вже вияснили. І хто переводить нормальну аргументовану дискусію у кидання к..шками у пісочниці теж. Вам не здається, Ви не до тієї сторони звертаєтеся з докорами?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 22:14
Ну щодо того, хто насправді ображає, наче вже вияснили. І хто переводить нормальну аргументовану дискусію у кидання к..шками у пісочниці теж. Вам не здається, Ви не до тієї сторони звертаєтеся з докорами?
та я не к вам звертаюсь конкретно. это скорее риторический вопрос!

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 22:12
Анна, я думаю что форум не читают, те о ком тут так яростно пишут мамочки (ПР, ОБ, Свобода и иже с ними)
Як мінімум, moonsun має деяке відношення до Фронту Змін. Отже, вже як мінімум одна людина не тільки читає, а ще й пише на форумі. Так що поменше скепсису, тут не тільки марки памперсів обговорюють.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   31 October 2012
А чому Ви думаєте, що комусь тут потрібно, щоб цей форум читали в ПР чи в ОБ? 
Думаєте, в ПР не знають, що про них насправді думають? 
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 22:13
А вот интересно если бы вся Украина кроме самих этих парламентеров не пришли голосовать (это канеш не реально) но все-таки интересно, что бы было
Це прописна істина- вибори б визнали недійсними 
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 22:13
За нинішнім законом, вибори визнаються дійсними, навіть якщо одна людина прийде голосувати. Так що вибрали б кого треба діючій владі.
Та й раніше - всього-навсього, після визнання виборів недійсними, проводяться перевибори. Це означає: продовження дії повноважень нинішньої влади, викидання ще додатково мільйонів наших з Вами грошей (через податки) на ці вибори, а по суті нічого не змінилося, у тій самій точці, що й були.
Отже, всі ці неприйшовші противсіхи фактично проголосували за діючу владу. З чим їх і вітаю.

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 22:16
Я думаю, что они очень даже знают, тока им как бы мягко сказать, все равно

Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 22:19
За нинішнім законом, вибори визнаються дійсними, навіть якщо одна людина прийде голосувати. Так що вибрали б кого треба діючій владі.
Та й раніше - всього-навсього, після визнання виборів недійсними, проводяться перевибори. Це означає: продовження дії повноважень нинішньої влади, викидання ще додатково мільйонів наших з Вами грошей (через податки) на ці вибори, а по суті нічого не змінилося, у тій самій точці, що й були.
Отже, всі ці неприйшовші противсіхи фактично проголосували за діючу владу. З чим їх і вітаю.
А, так... геть забула за це "покращеня".
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 22:16
Ви знаєте... інколи мені здається, що пани Азаров та Янукович настільки у своїй брехні заплуталися, що можуть і щиро вже вірити в те, що говорять. Тобто і в підтримку народу, і в покращення, і хіба не власну святість. Таке буває, знаєте... Правда, то є далі ризик шизофренії...
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 22:19
Я думаю, что они очень даже знают, тока им как бы мягко сказать, все равно

Це теж не відкриття. Я не можу зрозуміти до чого Ви закликаєте. Людям подобається обговорювати тему виборів - вони обговорюють. 
Аннушка

Аннушка

Заходил(а): 14.12.2024
Аннушка
Администратор
   31 October 2012
форум читают и воспитатели, заведующие детсадов, врачи, которые принимают роды, и учителя, и владельцы заведений.. а также разные гос структуры, в т.ч. местная власть :)

Нафаня

Нафаня

Заходил(а): 24.06.2015
Телефон:
Нафаня
VIP пользователь
   31 October 2012

самое интересное, что именно действующей власти все равно, что пишут! а вот как только в оппозицию уходят - сразу интересуются мнением людей! а потом опять-таки, ВСЕ ЗАБЫВАЕТСЯ и пропускается мимо ушей!

все ЭТО грязная игра! В которой выигрывают только те, кто приходит к кормушке (так называемой власти!) Она и определяет людей на вшивость! А этим недугом у нас, ой как неприятно!, но белеют очень и очень многие!

мы тут друг друга обливаем грязью, а им это только на руку! При этом ВСЕМ! И власти и оппозии! Разругать народ - вот путь к их победе!

Так что дерзайте! ВЫ НА ПРАВИЛЬНОМ ПУТИ! еще пару "верных" эпитетов! и Ваша задача выполнена!!!

читаю и в шоке.... почему у нас все так??? неужели мы перестали слышать и понимать ближнего, пусть даже с низким интеллектом, с кучей проблем и не так думающего... 

почему наши бабушки и дедушки, папы и мамы были терпимее именно к ближнму, НЕ К ВЛАСТИ!!!!!!???

сорри, никого не хотела обидеть!

Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   31 October 2012
Я сегодня чрезмерно активно обсуждала с родственниками тему - как мы могли голосовать за бандюковича 5 раз))) Поудивлялись, а потом начали вспоминать 2004 год... агрессивную политику оранжевых, Лазаренко с Юлькой, Ющенко с его отравлениями, расторжение договора который был подписан до 17 года о газе по 50$, премьерство Юльки - как при ней на перед налоги требовались, как она с предприятий бабки вышибала, тендеры, СВОБОДУ, у каждого своя история, а история моей семьи напрямую связана с оун упа - и самая первая причина почему мы не голосовали за "помранчевых", и т.д.
 Вот тот факт, что бандюковичи привели в Раду "Свободу" и в частности Ирину Фараон ,меня добивает окончательно, она же больная на всю голову. Ей лечиться нужно, а она в депутат прет. 
 Так что подумали мы и решили, что мы нормальные, образованные, думающие люди, просто у каждого своя правда и у нас было достаточно причин не голосовать ранее за Юща и Юльку))
 Вот разговаривала с компанией маминых сотрудников и они (людям от 45-50, у каждого свои предпочтения в политике) все твердят в дин голос - мы ничего не решаем, за нас все давно решено. И я слышу это не первый раз, я думаю, что наше поколение более ответственно относится к выборам, еще на что то надеется. Может нашим детям будет легче строить свою страну?!
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Нафаня 31 October 2012, 22:40

читаю и в шоке.... почему у нас все так??? неужели мы перестали слышать и понимать ближнего, пусть даже с низким интеллектом, с кучей проблем и не так думающего... 

почему наши бабушки и дедушки, папы и мамы были терпимее именно к ближнму, НЕ К ВЛАСТИ!!!!!!???

Ви знаєте, особисто я все ж поважаю вибір кожного (навіть тих, хто за ПР), я його просто не розумію. 
Про бабусь також краще не пишіть... Знаєте чому? Тому що мої родичі, бачачи як ми з чоловіком зараз виживаємо, голосують за тих, хто "допоміг" нам дійти до цього стану. І звинувачують нас у всіх проблемах. Так хіба ж мати може так ставитися до власного сина, чи це терпимість і повага до найближчої у світі людини - дитини?
Та й для них нічого не змінилося - все ті ж мізерні пенсії, величезні ціни, вже напівзруйновані майданчики (а вони їм і не потрібні), розбита під"їздна дорога. То де ж логіка їх вибору?
Просматривают эту тему:

Forum