• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108167 1728

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 12:54
Я вот хочу Вас спросить милые Леди, если Вы будете тут писать комменты, и оскорблять друг друга "быдлом без IQ" в стране что-то изменится? ПР и иже с ними разве жарко или холодно от ваших гневных и не очень гневных тирад???
Нет, что Вы!!! Смысл писать на форумах и говорить вслух то, что думаешь. Лучше сидеть тихонько, выбирать политику невмешательства и наблюдать, как власть имущие оскорбляют и унижают свой же народ.

А Пр некогда заниматься нашими тирадами, они заняты другими государственными делами

http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/31/6976299/

Yazisha

Заходил(а): 01.07.2014
Район: Центральный
Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 12:57
А Ви що пропонуєте? 

Бо тут всі дорікають, що ми в темі щось не те робимо, коли спілкуємось. Давайте пропозиції. Будемо розглядати. 
Я? Я ничего не предлагаю.
Я спрашиваю что-то изменится?
Ну что "олить" у всех "болить"
Но что-то изменится???
Так вы не "спілкуєтеся" вы поносите друг друга, разве это можно назвать "спілкуванням"

Яна, это кстати мое личное дело ходить або нет

Мозги, конечно, не видно, но когда их не хватает - заметно!

alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 13:04
Я? Я ничего не предлагаю.
Я спрашиваю что-то изменится?
Ну что "олить" у всех "болить"
Но что-то изменится???
Так вы не "спілкуєтеся" вы поносите друг друга, разве это можно назвать "спілкуванням"

Яна, это кстати мое личное дело ходить або нет

Ну спілкуємось, бо нам хочеться. І взагалі - це наша особиста справа :)
Це достатня причина? 

Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 birtanem 31 October 2012, 13:02
Нет, что Вы!!! Смысл писать на форумах и говорить вслух то, что думаешь. Лучше сидеть тихонько, выбирать политику невмешательства и наблюдать, как власть имущие оскорбляют и унижают свой же народ.

А Пр некогда заниматься нашими тирадами, они заняты другими государственными делами

http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/31/6976299/
так такая политика существует весь мой сознательный возраст.... она заняты своими карманами, ну никак не нашими.... и что все эти гневные тирады к чему-то приводят?
Ладно гневные, оскорблять зачем друг друга?

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Все, дівчата, я пішла "в народ".
Надіюсь повернутися живою. У випадку чого - вважайте мене опозиціонеркою.

Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 13:06

Ну спілкуємось, бо нам хочеться. І взагалі - це наша особиста справа :)
Це достатня причина? 

Да ради Бога, оскорблять зачем друг друга? Спилкуйтесь на здоровичко. Тока других людей зачем поносить.Ссылка

Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 13:07
Все, дівчата, я пішла "в народ".
Надіюсь повернутися живою. У випадку чого - вважайте мене опозиціонеркою.

Тю, то ти ще вдома? Ну й сила волі))) Я б ще вчора туди мчала хоч на таксі, хоч на "лісапеді"))) Чекаємо на звіт!
Инна С

Инна С

Заходил(а): 24.11.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Инна С
VIP пользователь
   31 October 2012

Нет, ну я понимаю - нервы, максимализм, абсолютная уверенность в собственной правоте. Но вы хоть за словами следите, сколько раз вам уже об этом писали.... Удивляюсь, что тему не закрыли вообще.

ПР бандиты? Не спорю. Сволочи и гады. Азарова вообще бы прибила, аллергия у меня на него. Оппозицию белая и пушистая? Три ха-ха. При премьерстве Тимошенко, приходят к знакомому предпринимателю (у него небольшое собственное дело) товарищи из БЮТ. Надо оказать помощь партии. Окажешь - будешь работать, не окажешь - не будешь. Вот ваша хваленая оппозиция с проверенными/перепроверенными людьми, которые идут в парламент работать. По понятным причинам подставлять своего знакомого, называть его имя и сферу деятельности я не буду. И не думаю я, что в городе/стране он такой был один. Так что, патриотичные, умные, образованные, далекосмотрящие форумчанки, я вас умоляю, следите за словами. Пожалуйста. Даже не за словами - за текстом, который набираете. 

Если уж матери, любящие своих детей, не могут нормально друг с другом общаться, что говорить о стране в целом? Разочарование в людях просто зашкаливает.

У кого то счастье в сыне, у кого то в дочке, у меня двойное счастье в дочке и сыночке!

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   31 October 2012
карта победителей на парламентских выборах 2012  http://statistika.in.ua/vybory2012/peremozhtsi
Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 31 October 2012, 13:10
Тю, то ти ще вдома? Ну й сила волі))) Я б ще вчора туди мчала хоч на таксі, хоч на "лісапеді"))) Чекаємо звіту!
Та то не сила волі, а купа справ, які ніяк не було посунути. 

Отже, звітуюсь. Жива-здорова, морду нікому не набила, мені теж ніхто.
Все пристойно, біля виконкому стоїть близько сотні людей, попивають чайок, розбито палатки, на яких висить детальна інформація з процентами аж до конкретної дільниці. Поки там тусовалась, якраз прийшла тітонька з новиною, розказала, що зараз пресують селян по району, якісь на них карні справи відкривають, якимось чином ставлять їм в вину те, що їм Корнацький роздавав поросят. Коротше, ідіотизм повний. Люди послухали, покричали "Ганьба".
Міліції та беркуту не бачила, окрім двох даішників. Можливо, вони всередині, я туди не заходила. Якихось відомих публічних осіб теж не бачила, журналістів теж. Загалом все спокійно, люди чекають реакції з Києва, я так зрозуміла. Але розходитись намірів немає, так стійко стоять. Налаштовані досить рішуче.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Инна С 31 October 2012, 14:43

Нет, ну я понимаю - нервы, максимализм, абсолютная уверенность в собственной правоте. Но вы хоть за словами следите, сколько раз вам уже об этом писали.... Удивляюсь, что тему не закрыли вообще.

ПР бандиты? Не спорю. Сволочи и гады. Азарова вообще бы прибила, аллергия у меня на него. Оппозицию белая и пушистая? Три ха-ха. При премьерстве Тимошенко, приходят к знакомому предпринимателю (у него небольшое собственное дело) товарищи из БЮТ. Надо оказать помощь партии. Окажешь - будешь работать, не окажешь - не будешь. Вот ваша хваленая оппозиция с проверенными/перепроверенными людьми, которые идут в парламент работать. По понятным причинам подставлять своего знакомого, называть его имя и сферу деятельности я не буду. И не думаю я, что в городе/стране он такой был один. Так что, патриотичные, умные, образованные, далекосмотрящие форумчанки, я вас умоляю, следите за словами. Пожалуйста. Даже не за словами - за текстом, который набираете. 

Если уж матери, любящие своих детей, не могут нормально друг с другом общаться, что говорить о стране в целом? Разочарование в людях просто зашкаливает.

1- Хоч одну цититу наведіть, де є пряма образа конкретної особистості.
2- Кожен висловлюється так, як вважає за потрібне і як відчуває у даний момент. Іноді від обурення "зриває дах", і бесіда виходить за рамки "світського чаювання шляхетних дівчат"... то й тема не про метеликів.
3- Ніхто нікого не примушує спілкуватися з "некультурними нервовими максималістками", залиште цю тему для них. 
Ан ні! Спочатку провокуєте, зачепивши болюче місце, а потім "фі, які нечемні ...". 

Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
... без коментарів
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 31 October 2012, 16:16
... без коментарів
зникла жінка, а турбуються про протокол. В цій виборчій гонитві взагалі вже людяність розгубили
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 31 October 2012, 16:16

Схоже, технологія їм сподобалася. Найпростіше - не треба нікого підкуповувати, залякувати, окремі бюлетені підробляти - навіщо? В самому кінці незалежно від реальних результатів просто малюєш потрібні цифри, і все на тому.
От лише не врахували, що в нас люди і спостерігати вміють, і рахувати, і висновки робити.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Вера1690 31 October 2012, 16:21
зникла жінка, а турбуються про протокол
Про зникненя жінки мають потурбуватися родичі... якщо вони не панікують, то, мабуть, зник таки протокол, що й турбує у цей час багатьох.

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
"Ольга"
VIP пользователь
   31 October 2012
Зато в исполкоме Заводском сегодня на все 3 этажа не протолкнуться!!!Члены комиссий стоят за денюжками!и как-то слабо их выдают...недовольных много...может,ждут результатов...если не понравятся,то ПР скажет:денег нет!
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   31 October 2012

«Бoгaтыpь» Tpaвянкo пoжaлoвaлcя, кaк «тpи дня и тpи нoчи» нe cпaл, вoюя c oппoзициoнepaми

B Hикoлaeвe oппoзициoнepa Жoлoбeцкoгo oбвиняют в избиeнии чeлoвeкa, - CMИ

це вже дійсно дратує...

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   31 October 2012
На Новом канале обращение президента

http://www.president.gov.ua/news/25956.html

Не рановато ли поздравлять победителей?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 birtanem 31 October 2012, 19:01
На Новом канале обращение президента

http://www.president.gov.ua/news/25956.html

Не рановато ли поздравлять победителей?
Та це ж така традиція. Пошвидше привітати. Навіть якщо потім виявиться, що вітали не того/не тих, але то таке. Головне - традиції дотриматися!
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 mackry85 31 October 2012, 18:53

B Hикoлaeвe oппoзициoнepa Жoлoбeцкoгo oбвиняют в избиeнии чeлoвeкa, - CMИ

це вже дійсно дратує...
Володимир Савін- маленький українець? 
Ми тоді взагалі мурашки)))))
І з Жолобецьким вони, наче, в дружніх стосунках... В чому прикол? 

Просматривают эту тему:

Forum