• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 107971 1728
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   02 November 2012
В новинах події у Первомайську - топ-новина. 

Fёkla

Заходил(а): 29.01.2018
Район: Ленинский
Fёkla
VIP пользователь
   02 November 2012

митинг сейчас будет под судом г. Николаев ул. Заводская, 11 район Морпорта, здание бывшего Дома культуры моряков Ссылка

Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите!

lenny_84

Заходил(а): 08.02.2023
lenny_84
Активный пользователь
   02 November 2012
Мне одно непонятно- почему в Первомайске до сих пор нет никого из лидеров оппозиции? Почему они не защищают своих выборцев? Москаль, Мериков, Забзалюк- молодцы, но они же не всемогущие... В Киеве Тягнибок лично присутствовал на  участках, где были попытки фальсифицировать результаты их кандидатов. А Яценюк с Турчиновым вообще не реагируют.. Интернет и тв гудит, людей  бьют беркутовцы, а они молчат... 
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   02 November 2012
Цитата: #9313 lenny_84 02 November 2012, 19:19
Мне одно непонятно- почему в Первомайске до сих пор нет никого из лидеров оппозиции? Почему они не защищают своих выборцев? Москаль, Мериков, Забзалюк- молодцы, но они же не всемогущие... В Киеве Тягнибок лично присутствовал на  участках, где были попытки фальсифицировать результаты их кандидатов. А Яценюк с Турчиновым вообще не реагируют.. Интернет и тв гудит, людей  бьют беркутовцы, а они молчат... 
Анатолій Гриценко у Миколаєві. Він далеко не остання людина у ВО Батьківщина
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   02 November 2012
Подібні проблеми ж не тільки у Первомайську. Нам те просто ближче.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Fёkla

Fёkla
VIP пользователь
   02 November 2012
"Кровавые выборы" переместились и в Николаев Ссылка

K Hикoлaeвcкoмy oкpyжнoмy aдминиcтpaтивнoмy cyдy нa двyx микpoaвтoбycax пoдвeзли oкoлo 50 мoлoдыx людeй cпopтивнoгo тeлocлoжeния.

Oб этoм пepeдaeт кoppecпoндeнт «Пpecтyпнocти.HET» c мecтa coбытия.

Пo eгo cлoвaм, нa вoпpoc, чьи интepecы oни пpeдcтaвляют, мoлoдыe люди oтвeчaют, чтo выcтyпaют «зa cпpaвeдливocть».  

Haчaльник oтдeлa oбщecтвeннoгo пopядкa Hикoлaeвcкoгo гopyпpaвлeния милиции Oлeг Cычoв зaявил, бyдтo нe имeeт пpeдcтaвлeния, чтo этo зa пapни. Ho пpимeчaтeльнo oтмeтить, чтo, кaк тoлькo oни вышли из «мapшpyтoк», нecкoлькo из ниx o чeм-тo пepeгoвopили c гpyппoй пpaвooxpaнитeлeй. 

СсылкаСсылкаСсылка

Kaк cтaлo извecтнo «Пpecтyпнocти.HET», мoлoдыe люди имeют нeпocpeдcтвeннoe oтнoшeниe к милиции. B чacтнocти, cpeди ниx имeютcя coтpyдники Лeнинcкoгo POBД. 

Haпoмним, paнee cooбщaлocь, чтo eщe в 16:30 в cyдe дoлжнo былo нaчaтьcя зaceдaниe, нa кoтopoм пpoдoлжилocьСсылка

Oднaкo, в Hикoлaeв eщe нe пpибыли пpoтoкoлы Ссылка 

Oбнoвляeтcя...  

Fёkla

Fёkla
VIP пользователь
   02 November 2012
Ссылка

Как сообщил «Новостям-N» на условиях конфиденциальности сотрудник Беркута, принимавший участие в штурме ИОК №132, перед штурмом с ними провели «психологическую обработку».

Им сообщили, что все люди, которые собрались на акцию протеста, на самом деле стоят там за деньги, что большинство из них пьяны, что им специально подвозят спиртное, чтобы подогревать ажиотаж. Сделано это было с целью, чтобы снять всякие моральные преграды у бойцов Беркута перед атакой на помещение ОИК.

Вместе с тем, как рассказал сотрудник Беркута, большинство милиционеров прекрасно осознают, сколь неблаговидную функцию их вынудили выполнять. Однако сделать они ничего не могут: «Мы получили категорический приказ», - коротко резюмировал свой рассказ сотрудник Беркута.

Fёkla

Fёkla
VIP пользователь
   02 November 2012

Кстати, сегодня в Первомайске были замечены машины с номерными знаками 0001,-2-3. и 7700, 7070. Сами догатайтесь чьи

Ссылка Первомайск. Киевские округа - курорт по сравнению с этим. Здание заблокировано полностью. Двумя рядами милиции и Беркута.

mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   02 November 2012
Дівчата, моя переписка з адміном спортивної групи у контакті: "Христина, я адмін групи 'Ми - патріоти України'.Так нас, за те що ми вконтакті пишемо про фальсифікації виборів в України СБУ погрожує вивисти за 105й км і закопати.Ось так.
Так в Криму.Ось сьогодні з Київа до Криму до мене в гості СБУ завітало.Я в шоці."

продовження: "Так.Приходжу до дому з універа, відчиняю двері, а мені руки заламують 2 здоровили, підходить дядечка та пояснує мені, що нетреба в соц.мережах писати про фальсифікації, а то тобі зле буде"
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 November 2012
mackry85, так давно відомо, що в інтернеті не можна прямо виставляти всі свої дані, контакти тощо. Соцмережі дають хибне відчуття вільного спілкування та безпеки.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Fёkla

Fёkla
VIP пользователь
   02 November 2012
Цитата: #9313 mackry85 02 November 2012, 20:01
Дівчата, моя переписка з адміном спортивної групи у контакті: "Христина, я адмін групи 'Ми - патріоти України'.Так нас, за те що ми вконтакті пишемо про фальсифікації виборів в України СБУ погрожує вивисти за 105й км і закопати.Ось так.
Так в Криму.Ось сьогодні з Київа до Криму до мене в гості СБУ завітало.Я в шоці."

продовження: "Так.Приходжу до дому з універа, відчиняю двері, а мені руки заламують 2 здоровили, підходить дядечка та пояснує мені, що нетреба в соц.мережах писати про фальсифікації, а то тобі зле буде"
жесть, давно все знают что все просматривается и читается, но ... а тут слова мои закончились, как говорят без комментариев ... о демократии ... честности ... справледливости.
покращення попизже - одним словом
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   02 November 2012
правда очі коле.
виктория победа

виктория победа

Заходил(а): 01.03.2019
Район: Центральный - Северный
Телефон: 0938412125 и 0950219241
виктория победа
Активный пользователь
   02 November 2012
я живу рядом с адм.судом .с самого обеда куча беркута там
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   02 November 2012
Цитата: #9313 Fёkla 02 November 2012, 11:05
Народный депутат Москаль забрал вынесенные из здания ОВК № 132 протоколы и вернул их обратно в здание горисполкома, где заседает комиссия

http://www.novosti-n.mk.ua/news/read/46202.html

Це було майже зранку. Знову беркутівці вломилися, коли стемніло сьогодні. Впродовж дня тільки повідомлення про те, що ці протоколи/бюлетені в окружкомі під пильним наглядом представників ПР та виконавчої служби. Якісь новини про драбини до вікон приміщення, в яких зберігаються протоколи. Хто і з чиєю допомогою їх намагався вкрасти через вікна? Питання: ЩО РОБИЛИ ЧЛЕНИ ОКРУЖКОМУ? Чому не рахували? Чому беруться рахувати, коли темно і вимикають світло, або згадують, що щось з протоколами потрібно робити, коли протоколів немає?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 November 2012
Цитата: #9313 dina_barta 02 November 2012, 20:42
Питання: ЩО РОБИЛИ ЧЛЕНИ ОКРУЖКОМУ? Чому не рахували?
Відповіді немає. Ото тупо сиділи і чекали невідома чого. Мабуть, тої темряви, під покровом якої беркут і забрав усе.
Та чого зараз обговорювати - вже все викрадено, вивезено, і що саме доїде до Миколаєва у суд - ще невідомо...
Я ж так розумію, все ще нічого не доїхало, так? Хоча забрали їх близько п'ятої, а їхати до Миколаєва дві з половиною години, ну хай три з запасом. Отже, у вісім годин машина вже повинна була бути в Миколаєві під судом. Вже майже дев'ята, ДЕ ПРОТОКОЛИ????
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   02 November 2012
Цитата: #9313 jozh 02 November 2012, 20:46
Відповіді немає. Ото тупо сиділи і чекали невідома чого. Мабуть, тої темряви, під покровом якої беркут і забрав усе.
Та чого зараз обговорювати
Так, обговорювати нема чого, треба саджати. Я не бачу виправдання їхньої бездіяльності.
Повернули з Києва - рахуйте! Забрали-повернули - РАХУЙТЕ!
А тепер просто сушіть сухарі.
А то правда виходить, що міжнародні та інші спостерігачі помітили порушення, члени ЦВК висловилися щодо того, що з багатьох окружкомів просто нереально приймати протоколи - в купі не тримається і на голову не налазить, що витворяли на місцях, очільникі держави відзвітували про чесні та прозорі вибори - все прекрасно.

Дописую, прочитала:

Протягом дня робота комісії була практично паралізованою. Перераховувати бюлетені окружком не міг, бо виконавці не відкривали сумки з документацією.
Більше читайте тут: Ссылка

Але ж до цього голова змінив цифри на сайті - на яких підставах? Після повернення з Києва протоколів хто заважав рахувати?

mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   02 November 2012
Дівчата, капєц! Порушили кримінальну справу за фактом блокування міліцейського автобусу у Первомайську. От кому доведеться сушити сухарі - простому народові!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 November 2012
Цитата: #9313 mackry85 02 November 2012, 21:06
Дівчата, капєц! Порушили кримінальну справу за фактом блокування міліцейського автобусу у Первомайську. От кому доведеться сушити сухарі - простому народові!
Ага. А ще, виявляється, бабусі побили бідних міліціонерів, ну і все в такому дусі... Викручують як хочуть.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 November 2012
О, протоколи нарешті доїхали. http://news.pn/ru/politics/68117
Цікаво, а що вони з ними робили протягом цілої години???
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   02 November 2012
по 5-му каналу хтось дивиться передачу?

тут ситуацію у Первомайську називають найкритичнішою по Україні.
Просматривают эту тему:

Forum