- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
03 November 2012 Цитата: #9313 Нафаня 03 November 2012, 01:03тогда мы так и будем голосовать (в большинстве своем) не "за", а "против"...
Давайте кожен буде казати за себе :)
Я ніколи не голосую проти, бо маю чіткі уподобання, які з часом не змінюються.
Я з тих дивних людей, що не розчарувались в Ющенко, в Помаранчевій революції, з тих, хто продовжує вважати її великим кроком вперед, променем надії на те, що Україна ще може відбутись як нація, відома своїми давніми традиціями демократичного права. Ми обирали своїх гетьманів, коли всюди ще сиділи королі, ми одними з перших написали власну Конституцію, але 300 років рабства не могли на нас не вплинути. Ось і маємо що маємо. Але це не привід не вірити :)
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
03 November 2012 Цитата: #9313 Инна С 03 November 2012, 01:11И кто у нас президент?... Не любит народ (в большинстве своем) Тимошенко, по моему эта "нелюбовь" уже на уровне днк..............
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
03 November 2012 Цитата: #9313 Инна С 03 November 2012, 01:11И кто у нас президент?... Не любит народ (в большинстве своем) Тимошенко, по моему эта "нелюбовь" уже на уровне днк..............
Оооо... коли то його обирали))) Не набере він сьогодні тіх голосів. І тут багато знайомих, які розчарувалися))
Нафаня
Семья:
Нафаня
|
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1699 Регистрация: 09.11.2010 Заходил(а): 24.06.2015 |
Нафаня
VIP пользователь
03 November 2012 Цитата: #9313 alisa 03 November 2012, 01:13Давайте кожен буде казати за себе :)Я ніколи не голосую проти, бо маю чіткі уподобання, які з часом не змінюються.Я з тих дивних людей, що не розчарувались в Ющенко, в Помаранчевій революції, з тих, хто продовжує вважати її великим кроком вперед, променем надії на те, що Україна ще може відбутись як нація, відома своїми давніми традиціями демократичного права. Ми обирали своїх гетьманів, коли всюди ще сиділи королі, ми одними з перших написали власну Конституцію, але 300 років рабства не могли на нас не вплинути. Ось і маємо що маємо. Але це не привід не вірити :)
не обижайтесь, но таких как раз ка Вы единицы (вот как раз основная их часть здесь на форуме старается отстаивать свои взгляды)... Слава Вашей вере!но, читая мнения других (опять таки, не только на нашем форуме!), в большинстве даже сейчас голосуют не за, а против!
Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
03 November 2012 Цитата: #9313 alisa 03 November 2012, 01:13Давайте кожен буде казати за себе :)Я ніколи не голосую проти, бо маю чіткі уподобання, які з часом не змінюються.Я з тих дивних людей, що не розчарувались в Ющенко, в Помаранчевій революції, з тих, хто продовжує вважати її великим кроком вперед, променем надії на те, що Україна ще може відбутись як нація, відома своїми давніми традиціями демократичного права. Ми обирали своїх гетьманів, коли всюди ще сиділи королі, ми одними з перших написали власну Конституцію, але 300 років рабства не могли на нас не вплинути. Ось і маємо що маємо. Але це не привід не вірити :)
А я взагалі вважаю, що головна проблема Ющенка- м"який характер. Пересаджати їх всіх треба було за оті сфальсифіковані вибори! І було б усім щастя))
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
03 November 2012 Цитата: #9313 Orchid 03 November 2012, 01:20А я взагалі вважаю, що головна проблема Ющенка- м"який характер. Пересаджати їх всіх треба було за оті сфальсифіковані вибори! І було б усім щастя))
Головна проблема Ющенка - відсутність прав на посаді президента та вороже налаштований парламент. Додати сюди харизматичну Юлю (проти неї нічого проти не маю, але виконавець вона ніякий, бо тягне на себе) - от вона, картина маслом.
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Orchid
VIP пользователь
03 November 2012 Цитата: #9313 alisa 03 November 2012, 01:24Головна проблема Ющенка - відсутність прав на посаді президента та вороже налаштований парламент. Додати сюди харизматичну Юлю (проти неї нічого проти не маю, але виконавець вона ніякий, бо тягне на себе) - от вона, картина маслом.
Для того, щоб змусити працювати МВС, парламентській настрій не потрібен. Він хотів лояльно, "по-Європейські"... та не з Європейські вихованими, мабуть.
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
03 November 2012 Цитата: #9313 Нафаня 03 November 2012, 01:19не обижайтесь, но таких как раз ка Вы единицы (вот как раз основная их часть здесь на форуме старается отстаивать свои взгляды)... Слава Вашей вере!но, читая мнения других (опять таки, не только на нашем форуме!), в большинстве даже сейчас голосуют не за, а против!
Я не ображусь, бо я точно знаю, що таких, як я - геть не одиниці :)
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
03 November 2012 Цитата: #9313 Orchid 03 November 2012, 01:28Для того, щоб змусити працювати МВС, парламентській настрій не потрібен. Він хотів лояльно, "по-Європейські"... та не з Європейські вихованими, мабуть.
Спочатку прийняли поправки до Конституції, що обмежували права президента, а потім, як тільки яник став президентом, так одразу відмінили. Про яких попредників ця влада може взагалі говорити...
Zemy
Семья:
Награды:
Zemy
|
Имя: Зяма Группа: VIP пользователь Сообщений: 12755 Регистрация: 03.01.2011 Заходил(а): 12.04.2017 |
Zemy
VIP пользователь
+1 под каждым словом, и пусть я не пишу на укр. языке здесь только лишь потому, что для меня это была бы полумера, не готова я еще к полному переходу, но для меня такая позиция ближе всех.
Здесь был Зяма...
А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
03 November 2012
В Україні кілька проблемних округів, голови опозиції мають координувати дії депутатів на всіх цих округах, я сьогодні весь день транслювала новини в Первомайськ телефоном, бо мобільний інтернет там то є, то немає, дощ, просто зарядити пристрій неможливо. На місці подій нардепи, депутати обласної ради, верхівка партійної структури області і міста. Вони роблять свою роботу. Що б зробив Яценюк? Він на цей момент такий же нардеп як і Москаль і Гриценко. Він так як і вони може тільки вимагати законності і сперечатись з місцевими заляканими шістками-виконувачами. А тепер скажіть мені, хто буде робити заяви від імені об'єднаної опозиції, писати скарги і позови, якщо лідери опозиції поїдуть у проблемні округи і забарикадуються у приміщеннях без нормального зв'язку і свіжої вчасної інформації.
Можете мені повірити, сидіти і не рипатись на місце подій, де всі твої, важко! Нереально важко. Але кожен робить свою справу. В нас вся редакція була ладна туди їхати, але в кожного своя задача, хтось там товкається всередині, сперечається з "захисниками закону", які крадуть документи та б'ють людей, хтось слухає це все телефоном та швидко транслює в текстовій формі, хтось вигрібає з пошти, ММС і сторінок соцмереж фото і відео, яке виклав редактор з місця подій. І команда працює, і всі отримують свіжу інформацію, хоча під всіма журналістами стільці горять і хочеться пішки бігти у вир подій.
Коли близька і дуже значуща для тебе людина не бере слухавку, потім з її номера телефонує помічник і просто кричить "Штурмують! Беркут б'є людей! Приїхали ще 4 машини! Пишіть! Тримай телефон біля себе! Спробую ще подзвонити!" А фоном крики, галас, звуки бійки. Думаєте нормально почуваєшся, сидячи у теплі за компом?! Але це та роль, яку відвела команда, і ти потрібний на цьому місці.
Якби сюди зараз всі приїхали, так вони б зробили собі рекламу, он які, приїхали до беркутів. Задумайтесь на хвилиночку, якщо просто за крупний бізнес, який людина не віддала, і кілька разів в пресі висловила різку критику, така війна, такі погрози, то з чим кожного дня стикаються очільники опозиції?! Якщо вони про це не пишуть, не кричать на кожному розі, це не означає, що вони собі тихо і мирно гуляють Києвом і не переймаються.
Мене просто обурює та поверохневість, з якою ви пишете про Яценюка і його дії. Поставте себе на його місце і спробуйте обрати, що робити, де бути, коли на різних кінцях держави на межі спалаху кілька округів, один спалахнув, туди одразу поїхали люди з першої десятки списку, діючі нардепи, на інших йдуть дрібні сутички, десь застосовують газ, десь, залякують і намагаються вивести з дільниці голову комісії, десь викрадають кандидата. Куди їхати?! В усі боки одночасно?! З ранку неділі ще не було жодної спокійної години, вони всі не сплять цей час, максимум по кілька хвилин у дорозі, бо якщо і не вирі подій, а десь їдуть, то телефони і компи не вимикаються.
Яценюк - це лідер, який відчуває відповідальність за кожного, хто йому повірив. Так, він професійно тримає обличчя і не волає як психопати з ПР. Але уявіть, цього коштує чути ці новини всі, не тільки з нашого округа, а ще з десятка, по кожному приймати рішення, обирати, кого ще відірвати від попередньої задачі і послати на місце. Той, хто вважає, що керівництво і координація дій команди - це сидіння за чашкою кави і ліниве спілкування з секретарями, ніколи не керував і не керував чимось складним і розгалуженим. Не оцінюйте те, про що не маєте жодної уяви, бо я так зрозуміла, що немає серед авторів тих коментів голів партій, директорів заводів чи компаній з кількома десятками філій.
Можете мені повірити, сидіти і не рипатись на місце подій, де всі твої, важко! Нереально важко. Але кожен робить свою справу. В нас вся редакція була ладна туди їхати, але в кожного своя задача, хтось там товкається всередині, сперечається з "захисниками закону", які крадуть документи та б'ють людей, хтось слухає це все телефоном та швидко транслює в текстовій формі, хтось вигрібає з пошти, ММС і сторінок соцмереж фото і відео, яке виклав редактор з місця подій. І команда працює, і всі отримують свіжу інформацію, хоча під всіма журналістами стільці горять і хочеться пішки бігти у вир подій.
Коли близька і дуже значуща для тебе людина не бере слухавку, потім з її номера телефонує помічник і просто кричить "Штурмують! Беркут б'є людей! Приїхали ще 4 машини! Пишіть! Тримай телефон біля себе! Спробую ще подзвонити!" А фоном крики, галас, звуки бійки. Думаєте нормально почуваєшся, сидячи у теплі за компом?! Але це та роль, яку відвела команда, і ти потрібний на цьому місці.
Якби сюди зараз всі приїхали, так вони б зробили собі рекламу, он які, приїхали до беркутів. Задумайтесь на хвилиночку, якщо просто за крупний бізнес, який людина не віддала, і кілька разів в пресі висловила різку критику, така війна, такі погрози, то з чим кожного дня стикаються очільники опозиції?! Якщо вони про це не пишуть, не кричать на кожному розі, це не означає, що вони собі тихо і мирно гуляють Києвом і не переймаються.
Мене просто обурює та поверохневість, з якою ви пишете про Яценюка і його дії. Поставте себе на його місце і спробуйте обрати, що робити, де бути, коли на різних кінцях держави на межі спалаху кілька округів, один спалахнув, туди одразу поїхали люди з першої десятки списку, діючі нардепи, на інших йдуть дрібні сутички, десь застосовують газ, десь, залякують і намагаються вивести з дільниці голову комісії, десь викрадають кандидата. Куди їхати?! В усі боки одночасно?! З ранку неділі ще не було жодної спокійної години, вони всі не сплять цей час, максимум по кілька хвилин у дорозі, бо якщо і не вирі подій, а десь їдуть, то телефони і компи не вимикаються.
Яценюк - це лідер, який відчуває відповідальність за кожного, хто йому повірив. Так, він професійно тримає обличчя і не волає як психопати з ПР. Але уявіть, цього коштує чути ці новини всі, не тільки з нашого округа, а ще з десятка, по кожному приймати рішення, обирати, кого ще відірвати від попередньої задачі і послати на місце. Той, хто вважає, що керівництво і координація дій команди - це сидіння за чашкою кави і ліниве спілкування з секретарями, ніколи не керував і не керував чимось складним і розгалуженим. Не оцінюйте те, про що не маєте жодної уяви, бо я так зрозуміла, що немає серед авторів тих коментів голів партій, директорів заводів чи компаній з кількома десятками філій.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
03 November 2012
Що так цінного саме у нашому окрузі?
Дві причини.
По-перше, Миколаївська область завжди була вотчиною регіоналів, а тут опачки - два округи з шести вибирають не їх. У 130-му окрузі в цілому тихіше, але йде така ж точно боротьба. Наче й оголосили перемогу Бриченко, але он уже й по тій же схемі суд буде, що там комусь з кандидатів, що набрав близько процента голосів, знадобилось раптом перерахунок голосів зробити.
І ще, за деякими чутками, губернатор області втратить посаду (а то й більше, ніж посаду), якщо він пропустить хоча б одного "не того" кандидата. А тут цілих два.
І по-друге, саме Корнацький - дуже сильна особистість, розумний, і не боїться ні чорта лисого, на нього ж такий пресінг, а він їм дулю, а не здатися.
Ось у влади планка і впала, і вони готові по трупам піти, але Корнацького не пустити.
Зараз, дивлюся, різко пішов всюди по форумам та коментарям новин тощо бруд на Корнацького... вони ж взагалі не очікували такого підвоху від Миколаївської области, тож особливо й не готувались до того... а зараз, мабуть, готують перевибори по округу (бо побачили, що ніяк не викрутити результати на свою користь, занадто очевидна перемога Корнацького), і наперед вже брудні технології стартують.
Дві причини.
По-перше, Миколаївська область завжди була вотчиною регіоналів, а тут опачки - два округи з шести вибирають не їх. У 130-му окрузі в цілому тихіше, але йде така ж точно боротьба. Наче й оголосили перемогу Бриченко, але он уже й по тій же схемі суд буде, що там комусь з кандидатів, що набрав близько процента голосів, знадобилось раптом перерахунок голосів зробити.
І ще, за деякими чутками, губернатор області втратить посаду (а то й більше, ніж посаду), якщо він пропустить хоча б одного "не того" кандидата. А тут цілих два.
І по-друге, саме Корнацький - дуже сильна особистість, розумний, і не боїться ні чорта лисого, на нього ж такий пресінг, а він їм дулю, а не здатися.
Ось у влади планка і впала, і вони готові по трупам піти, але Корнацького не пустити.
Зараз, дивлюся, різко пішов всюди по форумам та коментарям новин тощо бруд на Корнацького... вони ж взагалі не очікували такого підвоху від Миколаївської области, тож особливо й не готувались до того... а зараз, мабуть, готують перевибори по округу (бо побачили, що ніяк не викрутити результати на свою користь, занадто очевидна перемога Корнацького), і наперед вже брудні технології стартують.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
03 November 2012
Останні новини, хоча ще нічні: http://nikvesti.com/news/politics/36414
Фарс якийсь з тим судом...
Фарс якийсь з тим судом...
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
03 November 2012 Цитата: #9313 Orchid 03 November 2012, 08:53Господи, і судді туди ж...
А Ви хіба очікували від них чітких, законних та розумних дій? 
Я от взагалі не здивувалася...

Я от взагалі не здивувалася...
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
mamzelka
Семья:
mamzelka
|
Имя: Татьяна Группа: Активный пользователь Сообщений: 683 Регистрация: 18.11.2009 Заходил(а): 10.09.2018 |
mamzelka
Активный пользователь
03 November 2012
Сегодняна канале "Украина" подали новость о событиях в Первомайске приблизительно так: "Суд удостоверил подлинность протоколов. Напомним, что в округе победил кандидат от ПР с перевесом в 237 голосов (могу ошибаться)". В шоке от такой "объективности"
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
03 November 2012 Цитата: #9313 mamzelka 03 November 2012, 08:58Сегодняна канале "Украина" подали новость о событиях в Первомайске приблизительно так: "Суд удостоверил подлинность протоколов. Напомним, что в округе победил кандидат от ПР с перевесом в 237 голосов (могу ошибаться)". В шоке от такой "объективности"
Нічого собі... 
Ну ясно тоді все, під чию дудку танцює канал "Україна".

Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Orchid
VIP пользователь
03 November 2012 Цитата: #9313 jozh 03 November 2012, 09:02Нічого собі...
Тю, пригадайте канал "Україна" під час Помаранчевої... Це Ахметовський канал, хіба то новина
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
03 November 2012 Цитата: #9313 Orchid 03 November 2012, 09:04Тю, пригадайте канал "Україна" під час Помаранчевої... Це Ахметовський канал, хіба то новина![]()
Та я не в курсі взагалі тих телеканалів, лише ТСН начебто відносно нормально показує, а про решту я взагалі не цікавилась до сьогодні.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Просматривают эту тему:
Forum