• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108036 1728
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Синий бублик 20 October 2012, 23:09
так виталя вроде тоже с яныком?
Але ж не з Юлею... 
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   20 October 2012
А от все-таки цікаво, чому на Юлю така негативна реакція у багатьох? 

У меня время ее премьерства вызывает лишь негатив.. как вспомню ее панику и отмывание денег на гриппе, цены на лекарства, постоянную устраиваемую панику с сахаром, маслом, крупами. Газ. Ее постоянное перетягивание одеяла на себя. Это на вскидку,а вообще у меня к ней масса претензий))))
 Да, Яныка вообще выпускать никуда нельзя, плохо он говорит, а эта лишь воду варит и никакой конкретики... и вообще меня даже ее тембр голоса раздражает)))
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Синий бублик 20 October 2012, 23:09
так виталя вроде тоже с яныком?
Да ну, Виталя сейчас больше с ФЗ. Вон округа делят.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 20 October 2012, 23:13

У меня время ее премьерства вызывает лишь негатив.. как вспомню ее панику и отмывание денег на гриппе, цены на лекарства, постоянную устраиваемую панику с сахаром, маслом, крупами. Газ. Ее постоянное перетягивание одеяла на себя. Это на вскидку,а вообще у меня к ней масса претензий))))
 Да, Яныка вообще выпускать никуда нельзя, плохо он говорит, а эта лишь воду варит и никакой конкретики... и вообще меня даже ее тембр голоса раздражает)))
Більше схоже на чисто емоційне неприйняття.
До речі, не тільки у Вас, - це я давно вже таке помітила у людей.
Серйозних аргументів проти майже немає. Причому всі чомусь давно вже забули, що у ті п'ять років президентства Ющенка взагалі-то прем'єром і Янукович був більшість часу. Та й про президента всі благополучно теж забули, як наче він там чисто для галочки був (власне, десь так і було, я його взагалі не можу сприйняти як щось серйозне). Зате протидій Юлі було дуже багато, одних конфліктів з президентом достатньо, щоб прем'єр не міг нормально працювати. Палки в колеса і підстава на підставі. Про газ взагалі мовчу - у Юлі просто не було вибору, Україні треба було замерзати, так? Цей фарс з судом щодо газу просто смішний, там же явно Ющенко винний у тих газових суперечках, очевидно.
Так, дурниць Юля наробила багато. Ну те таміфлю купила (причому довго вагалась, але ж загальна істерія - а якби не купила, то все одно була б винною, хіба не так?). Ну ще щось там аналогічне. Але люди добрі, ну невже та істерія з грипу - більш серйозний гріх, ніж планомірне знищення України, як це роблять нинішні можновладці.
Я не кажу, що Юля хороша. Я лише не розумію, як можна казати, що вона гірше Януковича...
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
vestigial

vestigial

Заходил(а): 13.12.2021
Район: Заводской
Телефон: (068)267-15-48
vestigial
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 20 October 2012, 23:13

А яка особливо гарна конкретика із Бандюковича?
- для Євро-2012 витягли 200 мільйонів з фінансування Охмадиту, ой молодці, із дітей здерти - свята річ!
- податковий кодекс - це взагалі пісня
- як зажираються та коники утинають ригівскі депутати - це вже не хорор а анекдот
- пенсійна реформа, особливо знаючи про ситуацію з працевлаштуванням після 45 років... 
- медична реформа... Вам подобається, що зачиняють три дитячі поліклініки?
- комунальні послуги - простежте за тарифами, як піднявся на електрику, на воду...
 Я вже не кажу про ціни геть на усе, про дурносміхи з митницями, про одеський порт... Тобто, це все плюс відверте знущання від Азарова, краще, ніж одіозна Тимошенко? Вона хоч говорити вміє, не соромно випускати із іноземцями спілкуватися. А окрім Тимошенко в тій команді ще люди є, і не такі вже й невігласи... 
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся. 2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
Синий бублик

Синий бублик

Заходил(а): 25.06.2018
Район: Центральный
Синий бублик
VIP пользователь
   20 October 2012
мое отношение к Юле неоднозначное. грипп я вообще пропустила, не было меня в стране, но точно она лучше яныка. это даже не обсуждается. я когда видео с яныком смотрю,мне кажется, это какой-то цирк, сон, сюрреализм, такого просто не может быть в жизни
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 jozh 20 October 2012, 23:25
Більше схоже на чисто емоційне неприйняття.
До речі, не тільки у Вас, - це я давно вже таке помітила у людей.
Серйозних аргументів проти майже немає. Причому всі чомусь давно вже забули, що у ті п'ять років президентства Ющенка взагалі-то прем'єром і Янукович був більшість часу. Та й про президента всі благополучно теж забули, як наче він там чисто для галочки був (власне, десь так і було, я його взагалі не можу сприйняти як щось серйозне). Зате протидій Юлі було дуже багато, одних конфліктів з президентом достатньо, щоб прем'єр не міг нормально працювати. Палки в колеса і підстава на підставі. Про газ взагалі мовчу - у Юлі просто не було вибору, Україні треба було замерзати, так? Цей фарс з судом щодо газу просто смішний, там же явно Ющенко винний у тих газових суперечках, очевидно.
Так, дурниць Юля наробила багато. Ну те таміфлю купила (причому довго вагалась, але ж загальна істерія - а якби не купила, то все одно була б винною, хіба не так?). Ну ще щось там аналогічне. Але люди добрі, ну невже та істерія з грипу - більш серйозний гріх, ніж планомірне знищення України, як це роблять нинішні можновладці.
Я не кажу, що Юля хороша. Я лише не розумію, як можна казати, що вона гірше Януковича...
Я не хочу спорить о том кто хороший, а кто нет. Пусть для вас это эмоции. Я никому ничего не доказываю. Я действительно в шоке от того, что столько раз голосовала за Яныка и уже неоднократно корила себя за эту веру бандиту и преступнику. Но людей голосуюших за Юлю я тоже не понимаю.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 20 October 2012, 23:31
Я не хочу спорить о том кто хороший, а кто нет. Пусть для вас это эмоции. Я никому ничего не доказываю. Я действительно в шоке от того, что столько раз голосовала за Яныка и уже неоднократно корила себя за эту веру бандиту и преступнику. Но людей голосуюших за Юлю я тоже не понимаю.
Так а мова йде не про голосування за Юлю. Мова йде про голосування проти Януковича. Ви щиро готові продовжити це знущання влади над народом заради щастя не чути Юлін голос?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Синий бублик

Синий бублик

Заходил(а): 25.06.2018
Синий бублик
VIP пользователь
   20 October 2012
да Юлю подвинули. даже если сейчас власть сменится, ее выпустят и она начнет работать снова, это будет уже не та сила. ее однопартийцы тоже хотят денег и славы и нишу ее заняли,мне так кажется
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Синий бублик 20 October 2012, 23:39
да Юлю подвинули. даже если сейчас власть сменится, ее выпустят и она начнет работать снова, это будет уже не та сила. ее однопартийцы тоже хотят денег и славы и нишу ее заняли,мне так кажется
Плюсую. У всякому випадку того правління в стилі "я одна єдина хороша" вже не буде. Та й не Президента вибираємо, щоб говорити про якусь конкретну особу - а парламент. Тобто мова йде про команду, а не особистість. А команда Батьківщини, та ще й маючи у своєму складі Фронт Змін, - вже давно звикли працювати самостійно. І я не думаю, що їм сподобається повернення минулого методу правління.

А все-таки смішно, яка все-таки неординарна особистість, та Юля, - навіть сидячи за гратами, і практично не показуючись публічно, все одно народ лякає.

Алина Патрекеевна

Заходил(а): 07.08.2018
Алина Патрекеевна
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 jozh 20 October 2012, 23:37
Так а мова йде не про голосування за Юлю. Мова йде про голосування проти Януковича. Ви щиро готові продовжити це знущання влади над народом заради щастя не чути Юлін голос?
Конечно выбора нет, из двух зол выбирают меньшее, но я так голосовать тоже не хочу, В глубоких раздумьях
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   20 October 2012
Так а мова йде не про голосування за Юлю. Мова йде про голосування проти Януковича. Ви щиро готові продовжити це знущання влади над народом заради щастя не чути Юлін голос?

Я же писала выше, что категорически против Яныка. И не рассматриваю вариант голосовать за ПР или в будущем за Витьку...фу фу фу))
Я или что то нарисую на бюллетне... или не знаю))
vestigial

vestigial

Заходил(а): 13.12.2021
Телефон: (068)267-15-48
vestigial
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 20 October 2012, 23:54
Так а мова йде не про голосування за Юлю. Мова йде про голосування проти Януковича. Ви щиро готові продовжити це знущання влади над народом заради щастя не чути Юлін голос?

Я же писала выше, что категорически против Яныка. И не рассматриваю вариант голосовать за ПР или в будущем за Витьку...фу фу фу))
Ооо, в мене забагато ідей _що саме_ можна намалювати... Але геть усі непристойні
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся. 2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   20 October 2012
А вообще меня больше интересуют мажоритарщики... я в них вообще потерялась.. Ильюк - сразу нет, Исаков... нет, Давид ударовский тоже нет... Найда - однозначно нет...тоже по ходу рисовать что то придется)))))
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 20 October 2012, 23:54

А, ну тоді зрозуміло. Бо мені здалося з тієї Вашої фрази, що Ви готові проголосувати за ПР, аби лише не Юля. Це мене дуже здивувало...
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   21 October 2012
Як на мене, то те що Яник верзе - це тільки вершина айсбергу. Цей хтивий дядько Азаров з усмішкою ідіота роздає поради братись за лопати, йти на другу роботу, затягувати паски і так далі. 
Прийняті закони проти власного народу, повернення рекету... Курасани на Хресонській атомній станції - то лише ягідка на тому святковому пирозі, що нам подарували ті, хто голосував за Яника. 

І до речі, ажіотаж із крупами був уже не за часів Юлі, а за часів Яника. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 October 2012
alisa, щодо І до речі, ажіотаж із крупами був уже не за часів Юлі, а за часів Яника.

Так народ же не розбирається. Сказано - Юля винувата, значить, Юля. За всі гріхи, навіть якщо вона в той час взагалі не при справах була. Зручно, ага? Папэрэдники ж винуваті. Значить, Янукович ні при чому.
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 jozh 21 October 2012, 00:11
alisa, щодо І до речі, ажіотаж із крупами був уже не за часів Юлі, а за часів Яника.

Так народ же не розбирається. Сказано - Юля винувата, значить, Юля. За всі гріхи, навіть якщо вона в той час взагалі не при справах була. Зручно, ага? Папэрэдники ж винуваті. Значить, Янукович ні при чому.
Хватит из окружающих делать идиотов... люди не разбираются, людям сказали... вы что о себе возомнили?
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   21 October 2012
І до речі, ажіотаж із крупами був уже не за часів Юлі, а за часів Яника. 

Я не хочу и не буду спорить , но вы ошибаетесь) У меня время поделено - до и после декрета))))
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 21 October 2012, 00:16
Хватит из окружающих делать идиотов... люди не разбираются, людям сказали... вы что о себе возомнили?
Ой, та ладно Вам. Люди прекрасно і сами справляються з цим, моя допомога тут аж ніяк не потрібна.
Просматривают эту тему:

Forum