• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 107992 1728
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 jozh 21 October 2012, 00:23
Ой, та ладно Вам. Люди прекрасно і сами справляються з цим, моя допомога тут аж ніяк не потрібна.
Я искренне удивлена тем, что вы можете осознавать то, что где то ни ваша помощь, ни ваши советы не нужны.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   21 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 21 October 2012, 00:17
І до речі, ажіотаж із крупами був уже не за часів Юлі, а за часів Яника. 

Я не хочу и не буду спорить , но вы ошибаетесь) У меня время поделено - до и после декрета))))
Епопея із гречкою була на початку 2011 року. Яник при владі з початку 2010. 
Не вірите - перевірте. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 alisa 21 October 2012, 00:27
Епопея із гречкою була на початку 2011 року. Яник при владі з початку 2010. 
Не вірите - перевірте. 
Ну ладно, гречка - да)) В феврале 2011 цена поднялась. Но это ничего не меняет, было еще масло, сахар и т.д.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   21 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 21 October 2012, 00:30
Ну ладно, гречка - да)) В феврале 2011 цена поднялась. Но это ничего не меняет, было еще масло, сахар и т.д.
А що олія? 
Олія і зараз коштує вже 15-16 грн. І нині тільки жовтень. 

І чому ж не міняє? Ви браво звинуватили людину в тому, до чого вона причетна. 
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 alisa 21 October 2012, 00:30
А що олія? 
Олія і зараз коштує вже 15-16 грн. І нині тільки жовтень. 

І чому ж не міняє? Ви браво звинуватили людину в тому, до чого вона причетна. 
Общая картина правления Юли от этого не меняется. Вы мне сейчас пытаетесь доказать, что при Юле страна процветала?
Инна С

Инна С

Заходил(а): 24.11.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Инна С
VIP пользователь
   21 October 2012

И кто о чем спорит? Как по мне - что Янукович, что Тимошенко.... Одно ******** Обещания, которые никто из них не собирается выполнять (одна отмена призыва в армию чего стоит), Юля начала давить малый бизнес поборами в пенсионный, Янукович продолжил и таки додавил. Да много чего написать можно, а смысл?????????? Один на золотом унитазе, другая - бомж, ничего за душой не имеющая, но зато с косой и в вышыванке. 

Скорее всего буду что-нибудь в бюллетене рисовать. Или стихосложением в матерной форме заниматься. Потому как голосовать не за кого.

У кого то счастье в сыне, у кого то в дочке, у меня двойное счастье в дочке и сыночке!
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   21 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 21 October 2012, 00:36
Общая картина правления Юли от этого не меняется. Вы мне сейчас пытаетесь доказать, что при Юле страна процветала?
Все пізнається у порівнянні. 
То зрівнюючи "при Юлі" та "при Янику" - мені більше подобалось при Юлі. 
olyaaaa

olyaaaa

Заходил(а): 08.09.2021
Район: Заводской - Лески
olyaaaa
Активный пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 alisa 21 October 2012, 00:43
Все пізнається у порівнянні. 
То зрівнюючи "при Юлі" та "при Янику" - мені більше подобалось при Юлі. 
100 % согласна! Рисовать что-то на бюллетене - это тоже не выход, как по мне... Этим самим -  люди принимают позицию "моя хата з краю", ведь все ровно к власти придет одна из партий, так что выбор нужно делать (даже если не из кого выбирать).

P.S. По поводу Юли... Я не скажу, что все было супер, но просто помню ситуацию на работе во время ее премьерства. Мы занимались экспортом - и при Юлином правлении впервые отправили машины быстро и без каких либо взяток! (таможня боялась).
Януковича и Азарова я вообще не рассматриваю, как вариант своего голоса... (то есть - категорическое НЕТ), а реальную конкуренцию им может составить только "Батьківщина", вывод напрашивается сам собой.
olyaaaa

olyaaaa

olyaaaa
Активный пользователь
   21 October 2012
А еще меня очень веселит реклама ПР против "УДАРа", "...Він приєднається до команди бездарних лідерів...." і т.п. Это они про себя, что ли?
mamzelka

mamzelka

Заходил(а): 10.09.2018
Район: Корабельный
Телефон: 0933460662
mamzelka
Активный пользователь
   21 October 2012
Девочки!!! Не рисуйте ничего в бюлетенях. И слов матерных не пишите. Я работала в избирательной комиссии (выбирали Кучму второй раз). В бюлетени напротив кандидата Кучмы было написано слово из трех букв. Комиссия рассмотрела данный случай и решила: первую букву указанного слова считать крестиком. Следственно - посчитали как голос за кандидата. 
olyaaaa

olyaaaa

olyaaaa
Активный пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 mamzelka 21 October 2012, 07:57
Девочки!!! Не рисуйте ничего в бюлетенях. И слов матерных не пишите. Я работала в избирательной комиссии (выбирали Кучму второй раз). В бюлетени напротив кандидата Кучмы было написано слово из трех букв. Комиссия рассмотрела данный случай и решила: первую букву указанного слова считать крестиком. Следственно - посчитали как голос за кандидата. 
Ой,не смешите так с утраЧуть ребенка не разбудила, так смеялась. "Считать крестиком.." надо же додуматься!
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   21 October 2012
Я, щіро кажучи, взагалі не розумію, як можна обирати між Юлею Та "Проффесором"? Голосувати за одного, щоб проголосувати проти іншого?

Як можна обирати між двома кримінальниками??? Різниця між ними тільки в тому, хто коли почав красти? Один почав з капелюхів, а інша одразу по крупному і в гарячі 90-ті.

Обираючи менше із зол ви всеж таки обираєте зло...

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   21 October 2012
Так почекайте, я-то взагалі не планую обирати між Юлею та Яником і вже писала за кого голосуватиму. 
Я вступилась за Юлю тільки тому, що, на мою думку, ситуація за її часів була все-таки краще, навіть з урахуванням кризи. 
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   21 October 2012
Сумерки, щодо Різниця між ними тільки в тому, хто коли почав красти? Один почав з капелюхів, а інша одразу по крупному і в гарячі 90-ті

Ще одна мантра - "вона краде"? Скажіть мені конкретно, що саме вона вкрала і коли? Якщо навіть якась там комісія все перевіряла і нічого не знайшла - найнята, між іншим, командою проФФесіоналів, тобто вони-то якраз були зацікавлені у тому, щоб таки щось знайти.
Все більше переконуюсь, що Юля не подобається лише за якимись своїми особистими якостями, але геть не за об'єктивними аргументами. Вона дратує своїм голосом, зачіскою, стилем спілкування тощо, але внятно так ніхто і не може сказати, що такого супер-страшного вона зробила, щоб її прямо так лякатися  допускати до влади. Причому навіть у складі команди, а не саму по собі.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Zemy
VIP пользователь
   21 October 2012
Для меня выбор команда Юли или команда Яныка - однозначно команда Юли. Хоть и нет у меня особого восторга от нее, но лично моей семье во времена ее пребывания у власти жилось намного легче - налоги на предпринимательство были достаточно лояльными, предпринимательство было и у мужа и у меня. С реформами Яныка - мне свои лавочки прикрыть пришлось. Про хамство Азарова вообще говорить не хочется - отношение к людям как быдлу и попытки вернуть нас в первобытно общинный строй или к рабовладельческой системе

Может Юля и перла там чет, но вот как-то жить нам это не мешало, все в чем ее эти товарищи обвиняют - просто смешно, по сравнению с тем, что натворили они - как сократилось кол-во предпринимателей? - да очереди стояли, как выросли тарифы? - все знаем, как выросла цена на бензин? - Юлю ковыряли за цену 5грн за литр, а сейчас 11грн - эт че покращення?

Простой пример из нашей жизни, я детских получаю 1400грн ровно, муж налогов и выплат в пенсионный ежемесячно выплачивает около 2-х тысяч - вот вам и математика
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 jozh 21 October 2012, 09:57
Сумерки, щодо Різниця між ними тільки в тому, хто коли почав красти? Один почав з капелюхів, а інша одразу по крупному і в гарячі 90-ті

Ще одна мантра - "вона краде"? Скажіть мені конкретно, що саме вона вкрала і коли? Якщо навіть якась там комісія все перевіряла і нічого не знайшла - найнята, між іншим, командою проФФесіоналів, тобто вони-то якраз були зацікавлені у тому, щоб таки щось знайти.
Все більше переконуюсь, що Юля не подобається лише за якимись своїми особистими якостями, але геть не за об'єктивними аргументами. Вона дратує своїм голосом, зачіскою, стилем спілкування тощо, але внятно так ніхто і не може сказати, що такого супер-страшного вона зробила, щоб її прямо так лякатися  допускати до влади. Причому навіть у складі команди, а не саму по собі.
Я кажу ще про часи її товариства з паном Лазаренко, коли її звинувачували в отмиванні мільйонів через її газову контору, її і називали тоді "газовою принцессою". Я ж  уточнила - гарячі 90-ті.

Вона мене не дратує ні голосом, ні зачіскою. Не треба робити таких висновків за мене=) Вона мені своїм стилем навіть подобається, вона дуже розумна жінка. Але ж її цілі такіж, як і у Яника, це моє ИМХО

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   21 October 2012
Цитата: #9313 Сумерки 21 October 2012, 10:16
Я кажу ще про часи її товариства з паном Лазаренко, коли її звинувачували в отмиванні мільйонів через її газову контору, її і називали тоді "газовою принцессою". Я ж  уточнила - гарячі 90-ті.

Вона мене не дратує ні голосом, ні зачіскою. Не треба робити таких висновків за мене=) Вона мені своїм стилем навіть подобається, вона дуже розумна жінка. Але ж її цілі такіж, як і у Яника, це моє ИМХО
Не скажіть не зовсім однакові, Юля любить владу, гроші та визнання, прагне увійти в історію. Яник же набагато примітивніший - золотий унітаз - оце найкраще його характеризує. 
Я не кажу, що Юля хороша, але цілі в них все-таки не зовсім однакові. 
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Zemy
VIP пользователь
   21 October 2012

Цели может и одни - но методы разные  и в этом вся суть... Можно обогатиться самому при этом пустив по миру всю страну... а можно обогатиться самому и помочь поднять благосостояние всей страны.

Мне команда яныка напоминает саранчу - сожрать все, никому ничего не оставить и после нас хоть потоп...
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 alisa 21 October 2012, 10:19
Не скажіть не зовсім однакові, Юля любить владу, гроші та визнання, прагне увійти в історію. Яник же набагато примітивніший - золотий унітаз - оце найкраще його характеризує. 
Я не кажу, що Юля хороша, але цілі в них все-таки не зовсім однакові. 
Тут ти права, Олена=) Погоджуюсь.
Все ж таки так, методи в них різні і цілі дещо відрізняються. Унітаз і визнання в різних категоріях)))))

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   21 October 2012

Ну звинувачували. І що? Знову ж таки голословні ствердження. І що Ви можете знати про її цілі? Це все іменно додумання, а от Янукович зі своєю командою - ось вони, конкретні їх дії, не те що пальців на руках і ногах не вистачить перераховувати - скоро й волосся не вистачатиме. І навіть якщо притягнемо за вуха ті юлині начебто крадіжки, невже вони на шальці терезів перевісять все, що зробили ПР?
Я не агітую голосувати за Юлю, але варіант "голосувати за ПР, аби не Юля", - я не розумію абсолютно. Хай навіть називати це вибором меншого зла, але ж вибирати більше зло з небажання вибирати менше зло - це як називати??? Та й варіант "не вибирати взагалі", тобто всі ці малювання на бюлетенях, - це ж геть не вихід, це просто самоусторонення від вибору, до того ж, - підтвердження права владарювати нинішній владі. Так що як не крути, як не намагайся, але доведеться нам всім таки вибирати менше зло. Буде тим меншим злом Юля чи хтось інший із списку, це все інша розмова, але ж не ПР!
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Просматривают эту тему:

Forum