- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #9313 mackry85 30 October 2012, 21:00Мер каже, що це до ярмарку готуються!

Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Fёkla
|
Имя: Фёкла Группа: VIP пользователь Сообщений: 2269 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 29.01.2018 |
Tpaвянкo oбъяcнил «чyдeca c гoлocaми» нa 132 oкpyгe тeм, чтo в ЦИK пepeдaвaли дaнныe пo тeлeфoнy Ссылка
Селяне выносят двери 132 ОВК, против них «менты» в спортивных штанах и касках Ссылка
Из Южноукраинска прибывает беркут к 132 ОВК. Селяне поставили палатки и митингуют Ссылка
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
http://novosti-n.mk.ua/news/read/46089.html
Знаєте... після подібних фактів... я вже, мабуть, навіть пристойних слів підбирати не буду... Так прямо і казатиму - всі, хто голосує за Партію Регіонів - з головою не дружать. Це моя тверда позиція, і мені все одно, хто там на мене ображатиметься. На здоров'я. Якщо людина сама себе не поважає, що дозволяє отак з собою поводитись, та ще й підтримує це своїм голосом, - то моя повага їй тим паче ні до чого.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
Цитата: #9313 Fёkla 30 October 2012, 21:05
Tpaвянкo oбъяcнил «чyдeca c гoлocaми» нa 132 oкpyгe тeм, чтo в ЦИK пepeдaвaли дaнныe пo тeлeфoнy http://news.pn/ru/politics/67867
Я знаю, хто мав сидіти на введенні даних в базу в обласній ВК, що завгодно дам на відсіч, що всі з телефонами йшли лісом!
Травянко своїми словами зараз під кримінальну статтю заводить мінімум 20 осіб - 19 членів ОВК та того, хто "телефоном повідомляв дані". Яка сволота...
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
Из Южноукраинска прибывает беркут к 132 ОВК. Селяне поставили палатки и митингуют
http://nikvesti.com/news/politics/36263
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Цитата: #9313 moonsun 30 October 2012, 21:18Из Южноукраинска прибывает беркут к 132 ОВК. Селяне поставили палатки и митингуют
http://nikvesti.com/news/politics/36263
jozh
|
http://novosti-n.mk.ua/news/read/46091.html
Ого... схоже, прославились ми на весь світ...
Ну дійсно же настільки груба фальсифікація, що лише ідіот Травянко може щось молоти у виправдання.
moonsun
|
Cтopoнники Kopнaцкoгo нe выпycтили члeнoв кoмиccии из здaния oкpyжкoмa
Члeны oкpyжнoй избиpaтeльнoй кoмиccии 132-гo oкpyгa зaкoнчили зaceдaниe и нaмepeвaлиcь pacxoдитьcя пo дoмaм. Ho пpoтecтyющиe Ссылка нe выпycтили иx.
Kaк пepeдaeт кoppecпoндeнт «Пpecтyпнocти.HET» c мecтa coбытий, митингyющиe бyквaльнo зaтaлкивaли члeнoв кoмиccии oбpaтнo в здaниe.
Люди cтoят нa cтyпeнькax мэpии, в пoмeщeнии кoтopoй pacпoлoжeнa OИK №132. oни кpичaт «Гaньбa!», «Гoлoca Kopнaцкoмy!». A нa yлицe идeт мoкpый cнeг.
Teм вpeмeнeм кoмиccия гoтoвит oтпpaвлять в Цeнтpизбиpкoм пpoтoкoл c мoкpoй пeчaтью, кoтopым пpизнaeтcя Ссылка Bитaлия Tpaвянкo.
http://news.pn/ru/criminal/67871
тільки б не дали відправити ті сфабриковані протоколи... юридично, поки ОВК не має протоколів, вона не затвердить результати по округу
Fёkla
|
Имя: Фёкла Группа: VIP пользователь Сообщений: 2269 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 29.01.2018 |
Fёkla
|
Цитата: #9313 jozh 30 October 2012, 21:24По имеющейся у «Новостей-N» информации, в настоящее время в Первомайск едут международные наблюдатели, а также народные депутаты Москаль, Соболев и другие.
http://novosti-n.mk.ua/news/read/46091.html
Ого... схоже, прославились ми на весь світ...
Ну дійсно же настільки груба фальсифікація, що лише ідіот Травянко може щось молоти у виправдання.
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
Цитата: #9313 jozh 30 October 2012, 21:08
Якщо людина сама себе не поважає, що дозволяє отак з собою поводитись, та ще й підтримує це своїм голосом...
Нічого, що послідовно на дільницях всіх рівней замінено головуючих та переважну кількість співробітників на представників та прихільників ПР (Свєта Конфетти, ти не читала, кого на кого замінювали? Начебто в іншому випадку на представника "нейтральної" партії, але копнути - виявлялось, що на минулих/позаминулих виборах ця людина працювала на ПР. Про це цілі статті були, докладно, з прізвищами за списками та номерами дільниць).
Нічого, що головуючу-опозиціонерку за те, що зняла на власну мобілку процес, коли на її дільниці вкинули бюлетені, довели до серцевого нападу і не пускали до неї швидку (Наливайченко приїхав на дільницю і вмовляв ментів пропустити лікарів).
Нічого, що систематично вимикається світло під час підрахунку голосів та в зв'язку з цим виганяють спостерігачів і під світло ліхтариків малюють, що замовлено.
Нічого, що на дільницях в окрузі, де по мажоритарці розгорнулася боротьба між представником ПР та нормальною людиною, партійних бюлетенів зіпсовано 10, а мажоритарних 70, і в таку можливість не вірять міжнародні спостерігачі (129 округ, якщо в когось питання).
Нічого, що на 9 ранку оброблено 100% бюлетенів та перемога за одним, а надвечір ті самі 100%, а перемога вже за іншим?
Це все нічого? Тоді ви бидло.
jozh
|
http://news.pn/ru/politics/67874
moonsun
|
Цитата: #9313 dina_barta 30 October 2012, 21:47Людина, яка підтримує ПР, підтримує і її методи, до чого тут самоповага? Мова ж про те, як ПР поводиться з опонентами, про повагу до опонентів - не гідні вони цього)))
Нічого, що послідовно на дільницях всіх рівней замінено головуючих та переважну кількість співробітників на представників та прихільників ПР (Свєта Конфетти, ти не читала, кого на кого замінювали? Начебто в іншому випадку на представника "нейтральної" партії, але копнути - виявлялось, що на минулих/позаминулих виборах ця людина працювала на ПР. Про це цілі статті були, докладно, з прізвищами за списками та номерами дільниць).
Нічого, що головуючу-опозиціонерку за те, що зняла на власну мобілку процес, коли на її дільниці вкинули бюлетені, довели до серцевого нападу і не пускали до неї швидку (Наливайченко приїхав на дільницю і вмовляв ментів пропустити лікарів).
Нічого, що систематично вимикається світло під час підрахунку голосів та в зв'язку з цим виганяють спостерігачів і під світло ліхтариків малюють, що замовлено.
Нічого, що на дільницях в окрузі, де по мажоритарці розгорнулася боротьба між представником ПР та нормальною людиною, партійних бюлетенів зіпсовано 10, а мажоритарних 70, і в таку можливість не вірять міжнародні спостерігачі (129 округ, якщо в когось питання).
Нічого, що на 9 ранку оброблено 100% бюлетенів та перемога за одним, а надвечір ті самі 100%, а перемога вже за іншим?
Це все нічого? Тоді ви бидло.
Ну неможна так нахабно! я слів просто не знаходжу. до тих, хто до цього доклав руку, проголосувавши за ПР, не звертаюсь. Але ті, хто не пішов голосувати, тепер ви бачите, що байдужість неприпустима?!
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
birtanem
|
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 637 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 28.01.2020 |
этому конца и края не видать.....
jozh
|
Цитата: #9313 birtanem 30 October 2012, 22:27http://news.pn/ru/politics/67873
этому конца и края не видать.....
А скільки подібного пройшло гладко???
jozh
|
http://korrespondent.net/ukraine/politics/1416708-cik-otreagiroval-na-zagadochnuyu-smenu-pobeditelya-v-odnom-iz-okrugov-nikolaevskoj-oblasti
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
jozh
|
Хм... а що таке раптом з Закарпатською областю стало?

Там люди з глузду масово з'їхали, чи всі нормальні попередньо емігрували?
Forum