• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108306 1728
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   30 October 2012
Цитата: #9313 jozh 30 October 2012, 22:54
http://korrespondent.net/ukraine/special/94-parlamentskie-vybory-2012-v-ukraine-rezultaty/cik

Хм... а що таке раптом з Закарпатською областю стало?
Там люди з глузду масово з'їхали, чи всі нормальні попередньо емігрували?
Вони і на президентських виборах підтримали януковича (з маленької умисно).
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   30 October 2012
Я боюсь, что этому бандитскому беспределу ничто не указ.. и нагнут эти бандюки в очередной раз страну....они вообще безстрашные, уроды... горько, страшно и обидно за будущее страны.Moonsun, там зеленой революции не намечается? (я не шучу)

ribak

Заходил(а): 17.09.2020
Район: Центральный
Телефон: 0677472259, 0990985150
ribak
VIP пользователь
   30 October 2012

Так неудобно ссылки читать неактивные.На старом форуме точно была инструкция, как вставить активную ссылку, я помню делала так, получалось.

Когда читаю сообщение с неактивной ссылкой, то копирую ее, потом страничку сворачиваю, вставляю неактивную ссылку в поисковик.Задалбывает.Когда ссылки в каждом сообщении, просто их перестаю читать, читаю тему дальше.Кто знает, как их быстрее читать?

А может все-таки всем ставить акитивные ссылки?Уверенна, многие эту информацию пропускают по причине неудобства просмотра.

Fёkla

Заходил(а): 29.01.2018
Район: Ленинский
Fёkla
VIP пользователь
   30 October 2012
Цитата: #9313 mackry85 30 October 2012, 22:38
Поясніть, ХТО у разі смерті  мажоритарника займає його місце у ВР? 
Не спиймайте це як заклик, просто так вчора щось задумалась над системою "наслідування". 
никто, только перевыборы, если по спискам - то следующий по списку
Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите!
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   30 October 2012
Цитата: #9313 Fёkla 30 October 2012, 23:24
никто, только перевыборы, если по спискам - то следующий по списку
я мала на увазі, якщо в нього вже є мандат. тобто, людина собі працює у парламенті, а потім бац!... і горе. хто тоді займатиме його місце?
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   30 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 30 October 2012, 23:19
Я боюсь, что этому бандитскому беспределу ничто не указ.. и нагнут эти бандюки в очередной раз страну....они вообще безстрашные, уроды... горько, страшно и обидно за будущее страны.Moonsun, там зеленой революции не намечается? (я не шучу)
Подивимось. Поки я дуже хвилююсь за наших, які зараз там. А проти них запроданці без гідності і совісті. Мене чоловік не пускає, я його розумію, а на дущі гидко, що сиджу і ф5 жму. Дай Боже, щоб все вгамувалось або не само вибухнуло, а організовано пішло у напрямку протистояння шляхом мирних зібрань.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   30 October 2012
Цитата: #9313 mackry85 30 October 2012, 23:36
я мала на увазі, якщо в нього вже є мандат. тобто, людина собі працює у парламенті, а потім бац!... і горе. хто тоді займатиме його місце?
Так, тоді оголошують позачергові вибори на його окрузі.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   30 October 2012
Зрозуміло. Дякую за пояснення!

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   30 October 2012
Дурдом какой-то, читаю новости и такое чувство, что это сводки с фронта, ПР и так ведь лидирует, зачем устраивать такой фарс, причем актеры неважные, публика их давно освистала, а действие продолжается
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   30 October 2012
Цитата: #9313 Мята 30 October 2012, 23:55
Дурдом какой-то, читаю новости и такое чувство, что это сводки с фронта, ПР и так ведь лидирует, зачем устраивать такой фарс, причем актеры неважные, публика их давно освистала, а действие продолжается
Якщо почну відповідати, то буду застосовувати назви певних категорій осіб, що вважають себе людьми, згадаю про IQ, повагу та толерантність... Ще щось до слова пристане...
Може я краще не буду? :)

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   31 October 2012
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Мята 30 October 2012, 23:55
ПР и так ведь лидирует, зачем устраивать такой фарс, причем актеры неважные, публика их давно освистала, а действие продолжается
Я не думаю, что они действительно настолько лидируют, не верю я в то, что их столько людей поддержали. 
 Эх.. в идеале признать выборы не действительными и в наказание снять ПР с кандидатов (
 Как там дела? Холод...дождь...снег...как там люди в палатках?

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   31 October 2012
http://korrespondent.net/kyiv/1416723-smi-v-kievskom-okruzhkome-223-proizoshla-massovaya-draka
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 31 October 2012, 00:34
Я не думаю, что они действительно настолько лидируют, не верю я в то, что их столько людей поддержали. 
 Эх.. в идеале признать выборы не действительными и в наказание снять ПР с кандидатов (
 Как там дела? Холод...дождь...снег...как там люди в палатках?
Давайте почекаємо в темі тих, хто із зневажливою посмішкою розповість, що вони там за гроші з горілкою та позмінно. чи ще якийсь маразм, по собі міряючи.
думаю, що там холодно, мокро і страшно, якщо адреналіном не відбило це почуття.
Оце покращення! Оце стабільність і добробут! Ненавиджу!

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   31 October 2012
http://korrespondent.net/ukraine/politics/1416713-zampred-okruzhkoma-na-troeshchine-zayavil-chto-emu-predlagali-5-tysyach-za-izmenenie-protokolov-v-polzu-g
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   31 October 2012

У 95 окрузі в місті Ірпінь, де перемагає кандидат від об’єднаної опозиції "Батьківщина" В’ячеслав Кутовий, у найближчі хвилин можливий штурм ОВК.

Про це повідомив керівник Київського регіонального виборчого штабу "Батьківщини", народний депутат Костянтин Бондарєв, якого цитує прес-служба партії.

"Кандидат під Партії регіонів Мельник остаточно переконався, що програє вибори, і зараз біля приміщення, де розташована ОВК, зібралася велика група молодих хлопців спортивної зовнішності, які, за нашою інформацією, мають намір атакувати комісію, щоб знищити бюлетені та протоколи голосування і зірвати підведення результатів голосування", - сказав Бондарєв.

За його словами, попри звернення до присутніх на дільниці міліціонерів, правоохоронці не вживають жодних попереджувальних заходів.

"Тут всього кілька міліціонерів. У разі силового сценарію вони нічого не зможуть зробити. Ми десятки разів телефонували на номер 102, але жодної реакції немає", - заявив він.

Депутат також повідомив, що зараз в ОВК окрім нього перебуває народний депутат Сергій Пашинський, а також з хвилини на хвилину має прибути глава ради об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк.

valeriya71

Заходил(а): 01.08.2015
valeriya71
Новичок
   31 October 2012

Ссылка

прямая трансляция с 223 округа в Киеве

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   31 October 2012
мда, на правді та кореспонденті така стрічка новин йде, що можна Ctrl+a, Ctrl+c, Ctrl+v робити і не множити пости. В ригів просто дах зірвало...

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   31 October 2012

«В течение суток свет на территории Луганщины отключался 27 раз - по техническим причинам. Это существенно меньше, чем в обычные будние дни. Потому что, начиная с пятницы, ЛЭО мобилизовало весь свой состав, все свои дежурные бригады, отозвало людей из отпусков. Органы местного самоуправления помогали автотранспортом. Цель была только одна - максимально не допустить ситуаций, когда на избирательных участках отсутствует электроэнергия», - уточнил Эдуард Лозовский.

При этом он подчеркнул, что все случаи отключений оперативно устранялись, причем средний срок устранения неполадок составил 15 минут.

«Это отличный показатель, которого удалось добиться благодаря колоссальному напряжению всех сил», - отметил первый заместитель главы облгосадминистрации.

відверто сміюся. 27 разів за добу вимикається світло - це досягнення! з якого боку не подивишся - інфраструктура в нас чудова, лише 27 разів по 15 хвилин без світла було, і це все завдяки тому, що фахівці в нас чудові, змогли таких див з лампочкою Ілліча досягти, а яке в нас державне керівництво!!!!

і сміх, і гріх

Синий бублик

Синий бублик

Заходил(а): 25.06.2018
Синий бублик
VIP пользователь
   31 October 2012
девочки, не могу все перечитать, яндекс мне не ответил-революция то будет? майдан собирается? возле мерии не будем стоять?
Просматривают эту тему:

Forum