• (8) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Мої роздуми на тему Євромайдана

Лілічка   
VIP пользователь   
26 January 2014 149379 3292

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   16 February 2014
Цитата: Ссылка (16 Февраль 2014 00:57)
Може, це така тактика - зібрати таки "весь масив". І не один) І вже у касках.

Не знаю как насчет касок, но я так смотрю, массив пока с яйцами по большей части собирается)
Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©

belolapik

belolapik
VIP пользователь
   16 February 2014
Давайте что ли Правый сектор поддержим, на него одна надежда теперь )
кто еще не голосовал?)

Ссылка

belolapik

belolapik
VIP пользователь
   16 February 2014

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   16 February 2014
Цитата: Ссылка (16 Февраль 2014 00:26)
Завтра что то будет на Вече наверноечитаю ФБ - народ прямо с ума сходит, оппозицию все последними словами, похлеще яныка проклинают.
Из Фейсбука депутата от Ссылка Андрея Ильенко:

Если революцию "сольют" народ этого не простит, однозначно.....

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   16 February 2014

Мітингувальники звільнять КМДА о 10:00

О цій порі протестувальники передадуть звільнене приміщення керівництву Київської міської державної адміністраціїПро це повідомляє Ссылка із посиланням на Ссылка.На події буде присутній голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко.Як повідомляло Еспресо.TV, підготовка до звільнення КМДА Ссылка всю ніч.Нагадаємо, звільнення КМДА є однією з вимог влади для закриття кримінальних справ проти активістів. Ще одна вимога – звільнення вулиці Грушевського.

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Район: Центральный
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   16 February 2014
Цитата: Ссылка (16 Февраль 2014 01:06)
Давайте что ли Правый сектор поддержим, на него одна надежда теперь )кто еще не голосовал?)

Ссылка

+1

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   16 February 2014
Цитата: Ссылка (16 Февраль 2014 10:32)
+1

да, они мне больше всех сейчас нравятся)))

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   16 February 2014

onp2008

onp2008
Рукодельница
   16 February 2014
Анатолій Гриценко

Вимоги Майдану до наших зарубіжних партнерів абсолютно обгрунтовані й справедливі:

’Не треба допомагати нам - виконуйте власні антикорупційні закони!’

’Вкрадені з бюджету кошти - це вбивство громадян України’

’У ваших банках - криваві гроші українських корупціонерів’

’Досить говорити про європейські цінності - доведіть, що ви їх самі дотримуєтеся!’

’Санкціями проти Клюєва-Азарова ви могли не допустити насилля і вбивства в Україні’...

Чи сподобаються працівникам посольств такі щоденні масові пікети? Напевно ні. Але досить уже пустих розмов і подвійних стандартів!

Корупція - це вбивство! Приховувати корупціонера, який краде мільярдами, тим більше вирішувати свої власні економічні проблеми за рахунок їхніх криваво-брудних грошей у ваших банках - це співучасть у вбивстві, шановні наші іноземні партнери! Без жодного перебільшення - бо за кожним вкраденим із бюджету мільярдом сотні-тисячі смертей наших громадян. Вони гинуть від того, що не приїхала швидка допомога, не було ліків у лікарні, не було за що оплатити складну операцію - бо ці гроші вкрали й тримають у ваших банках, ці гроші зараз працюють на вашу економіку, може, саме тому ви не вдаєтеся до санкцій?! Тих тисяч смертей, на відміну від загиблих на Майдані, ви не бачите на західних телеканалах, але за ними - трагедії тисяч українських родин, кожного дня і в усіх регіонах України!

Майдан має змусити Захід не говорити - діяти! Бо того вимагає Закон - їхній Закон!

І я хотів би побачити, як посол європейської держави, невдоволений довготривалим пікетом Майдану, замість негайного реагування проти клюєвих-захарченків набере того ж Захарченка телефоном, аби він прислав Беркут для розгону Майдану під посольством?!

Переконаний, зараз Майдан і його три лідери мають діяти саме за таким планом - рішуче, узгоджено і ефективно. Тоді відновиться довіра між сценою і Майданом - і тоді буде успіх, для всієї країни!

А якщо ні? Тоді Майдан має відсторонити лідерів, які його зливають, і довірити свою долю і долю країни іншим - які діятимуть рішуче, узгоджено і ефективно!

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   16 February 2014

Яценюк відмовився від посади прем'єра: опозиція сформує свій уряд

Неділя, 16 лютого 2014, 14:20

Опозиція сформує свій уряд, і це спільне рішення всіх опозиційних лідерів та екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це під час Народного Віче на Майдані у Києві заявив лідер фракції ВО Батьківщина Арсеній Яценюк.

Говорячи про посаду прем'єр-міністра, запропоновану президентом Віктором Януковичем, Яценюк заявив: "Я не купуюся на посаду, пане президент. Купуйте своїх приспішників". Разом з тим Яценюк додав: опозиція сформує свій уряд. "Ми як опозиція чітко заявили - наше бачення наступне. Ми повертаємося до розподілу влад, який був передбачений Конституцією 2004 року. Ми як опозиція, формуємо опозиційний уряд українського Майдану. Уряд Народної довіри", - заявив Яценюк.

За його словами, цей уряд ставить для себе ключові завдання - "знищення корупції, покарання Беркуту і звірств, які чинилися проти українців, звільнення усіх політвязнів та Юлії Тимошенко, завдання чесного і справедливого суду, євроінтеграція та підписання угоди з ЄС, проведення чесних виборів президента". "І це наше спільне рішення всіх опозиційних партій разом з екс-прем'єром Юлією Тимошенко", - додав він.
Viktoria

Viktoria

Заходил(а): 18.12.2022
Viktoria
VIP пользователь
   16 February 2014
Девочки, что -то не пойму - ВІЧЕ уже закончилось или еще не началось?

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   16 February 2014
Цитата: Ссылка (16 Февраль 2014 14:59)
Девочки, что -то не пойму - ВІЧЕ уже закончилось или еще не началось?

Закончилось. Началось в 12.00
Viktoria

Viktoria

Заходил(а): 18.12.2022
Viktoria
VIP пользователь
   16 February 2014
Спасибо, что -то коротенько сегодня, буду повтор смотреть...
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   16 February 2014
Як же мене дратує Гриценко! Ще з часів подій у Первомайську. Пікетували суд під час засідання, чекали нардепів, які мали допомогти у відстоюванні вибору округу. Приїхав цей діяч, просидів мовчки все засідання, не подав жодного клопотання, заяви, не поставив жодного питання - взагалі нічого не зробив. Потім вийшов, дав пресі натхненні і велеречиві коментарі, і поїхав назад до Києва. Тоді треба було бути в кількох місцях одночасно, Москаль і половина з наших місцевих депутатів не пішли на те засідання ,бо поїхали якісь інші питання вирішувати, сподівались, що Гриценко відпрацює, зробить те, про що домовились. Ага, щаз... Не царська ця справа. Ще для мене дуже багато означає, як людина поводиться з незнайомими. Цей, вийшовши з суду, поводився як традиційний ментовський керівник - холодний зверхній взгляд ,всі навкруги вважаються підлеглими (фу-фу-фу суцільне в емоціях).
Зараз робить те ж саме, гаденько і красномовно коментує всіх і вся, самоусунувшись від участі. Так красиво сказав "майдан має змусити західних партнерів, тоді лідери повернуть собі довіру", ну, я розумію, коли таке несуть на емоціях люди, стомлені кількамісячним життям у наметах на майдані. Практик-політик поже дати чітку відповідь на просте питання "як?!" Що мають зробити лідери, щоб "змусити захід". Він не помітив, що саме переконуванням західного політикуму вони і займаються левову долю часу?! Він не розуміє, що до холених європейців тільки стало доходити, що в Україні немає можливості звертатися до правоохоронних відомств і суддів для досягнення справделивості, вони щойно з подивом дізналися, що в нас диплом лікаря можна купити - "афігєть, кричали гості!". Популістичні заяви про відновлення довіри після всього того лайна, яке він вилив задля підняття свого рейтинга - це просто безсовісно. Хрін з тими посуттями політиків, самі розберуться, але це співпраця з режимом! З першого дня політики не мали високого рівня підтримки з боку громади, вони діють в умовах едовіри і незадоволеності з самого початку, при цьому законодавсто "чарівне" + необхідність дотримуватися законності + дипломатичні перемовини. Так, пересічний громадянин може кричати "та пішли ці іноземці, задовбало", а політик не має права наражати країну на міжнародну ізоляцію. Ти диви, Гриценко відкрив гамерику - в європі є лобі, зацікавлене в фінансах, які вливають туди корупціонери! А ми не знали! Правильно, саме це треба пообсмоктувати зараз, щоб полегшити пошук компромісу між лідерами майдану і іноземним політикумом!
Даруйте за емоційність, я чесно намагалася всі ці місяці не писати про цю гніду, але ну це ж вже ні в які ворота не лізе! ууу, яка я зла...
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

onp2008

onp2008
Рукодельница
   16 February 2014
Цитата: Ссылка (16 Февраль 2014 15:13)
Як же мене дратує Гриценко! Ще з часів подій у Первомайську. п
Даруйте за емоційність, я чесно намагалася всі ці місяці не писати про цю гніду, але ну це ж вже ні в які ворота не лізе! ууу, яка я зла...

може був сенс все це написати раніше?
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   16 February 2014
Цитата: Ссылка (16 Февраль 2014 15:40)
може був сенс все це написати раніше?

можливо...
мабуть, така кількість інформації зараз ллється, що не завжди розумієш, що варто висловлювати, а що ні. ще й суб'ктивний фактор - я його заяви не читаю, тільки натрапляю на згадки про його вислови. не читаю, щоб не дратуватись зайвий раз. багато чого обговорюємо в усних бесідах, було відчуття, що про це йшлося.
ще є такий момент: не хочу дратувати однодумців, проте я підтримую шлях, яким йдуть опозиціонери. з одного боку, готова роз'яснювати свою позицію, з іншого, не доходили якось у спілкуванні на форумі до цієї теми. треба виправляти, мабуть.
отже, однодумці, любі мої майдануті, згодна спробувати себе у ролі адвоката опозиціонерів, наскільки вистачить моєї поінформованості :) запитуйте, спробую пояснити, як я розумію, що і навіщо роблять політики. :) (ромашечки не малюю :))
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   16 February 2014
На противагу напишу про нардепа Бриченка Ігора Віталійовича

оце справжня людина. Сам себе зробив в житті, в бізнесі. Сам пройшов спочатку в депутати облради, потім Верховної Ради по мажоритарному округу. В Києві на барикадах, в гарячих точках стояв. Авторитетом користується майже як Парубій. З сім"єю попрощався, накази на якщощо дав - і в Київ. Я і раніше його поважала по розповідях спільних знайомих. Але як познайомилася з ним особисто - я просто була вражена. Така обаятельна людина, така посмішка, така доброзичливість. Короче - я закохалася))))

onp2008

onp2008
Рукодельница
   16 February 2014
Аля, всі інші, хто розуміє, що відбувається:
-те, що останні 2 дні полилося на "свободу"- інформаційна війна?
-опозиція максимально виконала всі умови зі свого боку, щоб у влади не було приводу для звичувачень, коли влада опининиться один на один із не виконаними умовами зі своєї сторони?
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   16 February 2014
Цитата: Ссылка (16 Февраль 2014 16:06)
Аля, -те, що останні 2 дні полилося на "свободу"- інформаційна війна?

Так, я впевнена, що це інформаційна війна, бо протягом вже майже 3 місяців свободівці показали, що вони цивілізовані, організовані, свідомі люди, а не "обезбашені вуйки зі схронів". Чим лякали і лякають? Бандерівцями, яки будуть бити і нищити. Що виявилося насправді? Мирний спротив і чіткі дії згідно оголошених майданом правил.
Цитата:

-опозиція максимально виконала всі умови зі свого боку, щоб у влади не було приводу для звичувачень, коли влада опининиться один на один із не виконаними умовами зі своєї сторони?

1) Найбільша цінність - людина. Для людей, які прагнуть конституційного ладу, це не просто формулювання з Конституції, а обов'язкова вимога при прийнятті рішень.
2) Не буває перемоги без компромісів. Компроміси не додають іміджу, прото дозволяють отримувати результати.
3) КМДА було першим символом, першою перемогою, проте вона не є штабом, пресцентр, штаби партій, медичний центр знаходяться в інших приміщеннях, здебільшого в Домі профспілок. Зараз є достатньо будівель, де можуть ночувати і спілкуватися майданівці.

1)+2)+3) = можливість звільнити не тільки формально, а і де юре людей, яким "шиють справи", показати владі і іноземному політикуму, що опозиційні лідери працюють не на власний імідж, а на досягнення резултату, що ці політики дісно є політиками, Майдан не втрачає інфраструктуру, не є натовпом некерованих мародерів, а є дієвим свідомим громадським організмом.

Дуже патетично виглядають гасла "з терористами перемовин не ведуть". В Беслані не стали домовлятися, а стали палити з танків по школі з заручниками. Хто готовий стати учасником таких подій?
Я згодна, що в цивілізованій країні можна не вести перемовини: там терористи
- незначна купка персонажів (у відсотках до насенення - в межах похибки),
- не мають важелів для дій поза окупованою територією,
- протягом кількох годин можна зібрати таку кількість озброєних професіоналів, яка в кілька разів буде перевищувати їхню кількість
- заручники всі точно підтримають дії правоохоронців, не співпрацюватимуть з терористами,

Що маємо ми:
- в ролі терористів - ВСЯ влада, лівоохоронці і суди, їхні родини, маргінали, які мріють давити танками чи згодні продати майбутнє за 200 грн, тобто помітний відсоток населення, лякають формулюваннями про половину держави, я оцінюю десь у 20-25 відсотків;
- вся повнота влади і силового впливу в руках терористів;
- озброєні професіонали підпорядковуються терористам, їм протидіють абияк озброєні мирні жителі, які психологічно не готові вбивати (емоційні крики - це одне, а здатність натиснути на гачок - геть інше);
- величезна кількість заручників знаходиться поза тюрмами і сізо і, що найгірше, не вважає себе заручниками (всі ті поні, нейтральні, ті, що "не цікавляться політикою" тощо), можуть і будуть співпрацювати з терористами.

Ми не маємо передумов для припинення переговорів, якщо цінуємо людські життя.
Для іноземців - ми Гандурас, який догрався. Це в нас кожен день все гостро і напружено, а для них - це десь там, далеко, в країні третього світу, і займаються вони нашими питаннями згідно запланованого графіка в робочий час. Якщо з нашого боку не буде послідовних, виважених, законних дій, то ми втратимо шанс взагалі бути в їхньому колі питань. Міжнародна ізоляція - це найгірше, що може трапитися, бо держава - банкрут, ідеологічного цементу вона не має ("велика подяка" північному сусіду); Північна Корея здаватиметься омріяним Ельдорадо :(

dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   16 February 2014
Цитата: Ссылка (16 Февраль 2014 16:00)
На противагу напишу про нардепа Бриченка Ігора Віталійовича

Його обрали на окрузі моєї малої батьківщини, багато про нього чула від тих, хто залишився в місті. Люди щиро раділи, що він пройшов.
Ігор був першим, кого ми з чоловіком побачили біля миколаївського намету, познайомилися. Він одразу сказав, де його шукати у разі чого, де його квартира, щоб переночувати, якщо треба, проконсультував щодо нагальних потреб та поточної ситуації, поручкався та після безсонної ночі (ми зустрілися о пів на сьому ранку, ще темно було) побіг далі у справах.
Просматривают эту тему:

Forum