• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Покращення життя вже сьогодні

Анюта*   
VIP пользователь   
23 September 2010 230506 3011
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   25 February 2013
Цитата: #4516 jozh 25 February 2013, 10:55
Угу. А електорат схаває і знову голосуватиме за ПР.
Так він же буде впевнений, що йому щось дістанеться з цього перерозподілу. 28caae24a72f77aead0707553b8dfd7c
І знов "хто був ніхто, стане на шару всім"
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   25 February 2013
Дівчата, не пророкуйте
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   25 February 2013
Цитата: #4516 Вера1690 25 February 2013, 11:05
Дівчата, не пророкуйте
Так вже))) Ви про торт хіба не чули?)))
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   25 February 2013
Цитата: #4516 Китиха 25 February 2013, 11:15
Так вже))) Ви про торт хіба не чули?)))
:D
дружина олігарха

Слава Україні!
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   02 March 2013
4 марта с 14:00 до 20:00 традиционный Ссылка, посвященный годовщине инаугурации нынешнего президента "Віктор Янукович. Рік третій. Покращення".
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

gossip

gossip

Заходил(а): 29.12.2019
Район: Заводской - Лески
Телефон: 066-два-822-760
gossip
VIP пользователь
   04 March 2013

Безсумнівні «успіхи» Януковича та його команди

http://blogs.lb.ua/andriy_pavlovskiy/191350_bezsumnivni_uspihi_yanukovicha.html
От цифр волосы на голове шевелятся. Особенно на фоне ежечасных сообщений "Переведите деньги, вы можете спасти жизнь ребенку".

На основі даних «Віснику державних закупівель» за підрахунками журналу Форбс на «удовольствия» Януковича з 2010 по 2012 рік було витрачено 1,42 млрд. грн.:
  • Відпочинок у Карпатах – 245,71 млн. грн.
  • Відпочинок біля моря – 373,21 млн. грн.
  • Мисливство та рибальство – 160,44 млн. грн.
  • Автопарк – 121,8 млн. грн.
  • Авіатранспорт – 251,65 млн. грн.
  • Представницькі видатки – 203,37 млн. грн.
  • Утримання клерків – 59,12 млн. грн.
Янукович у трійці найдорожчих президентів світу. Вартість кожного дня перебування Віктора Януковича на посаді президента дорівнює 675 середніх місячних зарплат звичайних українців. За цим показником він – найдорожчий глава держави в Європі і третій у світі після США та Росії.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   04 March 2013
Цитата: #4516 gossip 04 March 2013, 10:51
http://blogs.lb.ua/andriy_pavlovskiy/191350_bezsumnivni_uspihi_yanukovicha.html
Повністю довіряють Януковичу лише 11%.

Я б сказала, це занадто велика цифра за даних умов. Невже у нас насправді так багато ідіотів в країні? 26
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
gossip

gossip

Заходил(а): 29.12.2019
Район: Заводской - Лески
Телефон: 066-два-822-760
gossip
VIP пользователь
   04 March 2013
Цитата: #4516 jozh 04 March 2013, 10:59
Повністю довіряють Януковичу лише 11%.

Я б сказала, це занадто велика цифра за даних умов. Невже у нас насправді так багато ідіотів в країні? 26
Мені часом здається, що їх ще більше :(
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   04 March 2013
Цитата: #4516 gossip 04 March 2013, 11:03
Мені часом здається, що їх ще більше :(
Ну, враховуючи результати останніх виборів, Ви таки праві. :(
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   06 March 2013

Полмиллиона за улыбку диктатора

Соплеменники президента живут в нищете, но гордятся, что у их лидера самый быстрый кортеж во всем Зимбабве.

Нищая Республика Зимбабве, в казне которой осталось не больше сотни евро, потратила полмиллиона на празднование 89-го дня рождения своего бессменного лидера Роберта Мугабе. Деньги на это празднование собрали добровольцы, а сама торжественная церемония прошла в шахтерском городе Биндура. Шахтерам устроили укороченный рабочий день, чтобы они прибрались в своем бедном городке и смогли заслужить благодарность кумира, намеревающегося в этом году вновь баллотироваться на высший государственный пост.

Особого сомнения в том, что Мугабе опять изберут, и он сможет устроить пышное 90-летие, ни у кого в Зимбабве нет: когда он проиграл прошлые выборы оппозиционному кандидату, Центральная избирательная комиссия зарегистрировала его победу, а молодые сторонники начали терроризировать оппозиционных активистов. То, что сторонники Мугабе все равно за него проголосуют, каким бы ужасающим ни был уровень экономики страны, тоже мало кто сомневается. Да, количество этих сторонников не дотягивает до большинства, но оно все еще достаточно, чтобы с помощью фальсификаций добиться успеха.

На изумленный вопрос – почему жители Зимбабве доверяют бездарному и коррумпированному правителю, который довел до нищеты одну из некогда самых процветающих и богатых природными ресурсами стран Африки, а сам вместе с ближайшим окружением купается в роскоши, - есть простой ответ: потому что Мугабе. Секрет успеха будущий президент понял еще когда занимался борьбой против белых расистов: нужно думать не об угнетенных африканцах вообще, а об интересах своих земляков из племени шона. В то время, как харизматичный лидер повстанцев Джошуа Нкомо добивался независимости Зимбабве и отмены апартеида, Мугабе ковал свою собственную победу. И добился ее сразу же после провозглашения независимости – племя шона намного многочисленнее племени матабеле, к которому принадлежал Нкомо.

С того времени Мугабе при поддержке шона правит Зимбабве. Сами шона – как и все остальные зимбабвийцы – живут в полной нищете. Но они гордятся тем, что их лидер возглавляет страну вот уже 33 года. Что он легко одолел повстанцев из племени матабеле, пытавшихся противостоять его диктатуре да еще лирично назвал операцию по их истреблению "Гукурахунди" - "весенний дождик". Что он забрал землю у белых без выкупа и раздал ее соратникам из своего племени. Ага, земля захирела, сельское хозяйство умерло, зато и чужих богатых больше нет, завидовать некому, а своими богачами можно только гордиться, пусть они ничего и не делают.

Что у него самый быстрый  кортеж во всем Зимбабве, и не дай Бог тебе помешать движению президента – пристрелят и раздавят. Что он приезжает на свои праздники в их замурзанные шахтерские селения и ласково им улыбается – лучший шона из всех шона, с самой роскошной резиденцией из всех шона, прямо в Национальном ботаническом саду, с колоннами, коврами и мрамором повсюду. Словом, шона живут счастливо.

Это матабеле не повезло.
http://glavred.info/avtorskie_kolonki/polmilliona-za-ulybku-diktatora-244828.html

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   06 March 2013
Цитата: #4516 Китиха 06 March 2013, 12:53
Секрет успеха будущий президент понял еще когда занимался борьбой против белых расистов: нужно думать не об угнетенных африканцах вообще, а об интересах своих земляков из племени шона.
Емм... а Ви точно впевнені, що то про Зімбабве пишуть? :unsure:
Підстав відповідні назви та імена, і матимемо прекрасну статтю про Україну...

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   06 March 2013
Журнал с публикациями о Януковиче изъяли из продажи
Ссылка

Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
mackry85
VIP пользователь
   06 March 2013
Ой, не можу втриматися, ржунимагу! Прочитала щойно на одному форумі (пан Янукович, якого на тому самому ресурсі тепер величають Нашпростигосподипрезидент, відвідав Черкаси) захопливий відгук місцевої мешканки: "Він приїхав, щоб видати черговий афоризм: "Ми не повинні себе обманювати. Все, що ми заробимо - все буде наше, і ми розділимо правильно":))"
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   06 March 2013
І ще я тут замислилась - чи переплюнуло слово ""пАкращення" словосполучення "Любі друзі!" за кількістю іронічного використання
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   06 March 2013
mackry85, я в цьому навіть не сумніваюсь.

Анюта_80

Заходил(а): 21.03.2017
Анюта_80
VIP пользователь
   06 March 2013
Цитата: #4516 mackry85 06 March 2013, 21:09
Ой, не можу втриматися, ржунимагу! Прочитала щойно на одному форумі (пан Янукович, якого на тому самому ресурсі тепер величають Нашпростигосподипрезиденд, відвідав Черкаси) захопливий відгук місцевої мешканки: "Він приїхав, щоб видати черговий афоризм: "Ми не повинні себе обманювати. Все, що ми заробимо - все буде наше, і ми розділимо правильно":))"
ну да...жить будем плохо, но не долго (с)
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   07 March 2013
Мінекології віддало шмат Ялтинського заповідника під готелі та кафе Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/minekologiyi-viddalo-shmat-yaltinskogo-zapovidniku-pid-goteli-ta-kafe-285035.html ані форматування, ані перенос строки... нічого не працює
дружина олігарха

Слава Україні!
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   07 March 2013
ООООООООООО! З самого ранку ось такий сюрпрайз - Колесниченко считает гимн Украины не особо "жизнерадостным" (http://lb.ua/news/2013/03/06/191822_kolesnichenko_schitaet_gimn_ukraini.html?utm_source=iua&utm_medium=link&utm_campaign=mainp) Якщо маразм все ж таки візьме гору, то гімн будуть придумувати російською?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   07 March 2013
mackry85, я-то теж не особливо в захопленні від нашого Гімну, але щось я дуже сумніваюсь, що саме час Гімн новий придумувати, коли тут діти від страшних хвороб помирають, бо в бюджеті грошей немає на ліки... Але кого це цікавить серед нашої верхівки?
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   07 March 2013
Ну то нехай почитає гімни інших країн. Гімн, це вибачте, не рекламний слоган.  Я вже викладала, але в цьому контексті буде актуальним http://tsn.ua/analitika/koli-hochetsya-svizhogo-gimna.html
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Просматривают эту тему:

Forum