• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Покращення життя вже сьогодні

Анюта*   
VIP пользователь   
23 September 2010 231115 3011
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   07 March 2013
Совместным приказом от 1 февраля 2013 года Минздрав и Минобразования утвердили Инструкцию об освобождении от прохождения государственной итоговой аттестации учащихся (воспитанников) общеобразовательных учебных заведений по состоянию здоровья.
В частности, установлено, что от экзаменов освобождаются:
...
- учащиеся, находящиеся в социальных отпусках по беременности и родам, по уходу за ребенком до достижения им трехлетнего возраста и в связи с усыновлением ребенка.

Оце покращення так покращення!
Особливо порадувало щодо всиновлення дитини. Школяркою, ага...
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   07 March 2013
Цитата: #4516 jozh 07 March 2013, 11:54
mackry85, я-то теж не особливо в захопленні від нашого Гімну, але щось я дуже сумніваюсь, що саме час Гімн новий придумувати, коли тут діти від страшних хвороб помирають, бо в бюджеті грошей немає на ліки... Але кого це цікавить серед нашої верхівки?
А мені подобається наш гімн! Тим паче, сьогодні його слова досить актуальні (тільки ворог страшніший, бо він з-поміж наших). У РФ гімн на нову музику не прижився, тому повернулися до радянського. А в нас все ще набагато гірше - яка частка населення знає слова з головної пісні країни, вчили ми їх майже 20 років, а скільки будемо переучувати? Мабуть, новий текст ПР хотілось би написати не тільки російською мовою (азірівською?), але й вкарбувати у його слова визначні досягнення Нашогопростигосподипрезидента.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   07 March 2013
а скільки будемо переучувати? ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________це питання десяте, головне питання - навіщо?
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   07 March 2013
Цитата: #4516 mackry85 07 March 2013, 15:33
А мені подобається наш гімн! Тим паче, сьогодні його слова досить актуальні (тільки ворог страшніший, бо він з-поміж наших).
Мені не подобається якась така наче приреченість у тих словах. Але то таке, мій суб'єктивний погляд. В будь-якому випадку, якби йшло опитування, чи варто зараз змінювати Гімн - я б голосувала "проти". Бо я не знаю жодного варіанту, який би був кращим, а спеціально писати щось сучасне - здається якимось неправильним.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   07 March 2013
Цитата: #4516 alisa 07 March 2013, 15:38
це питання десяте, головне питання - навіщо?
Мабуть пан Азіров не може вимовити (про зрозуміти мовчу) жодного слова, от і шукают привід.

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   07 March 2013
«В 2015 году Янукович проиграет выборы кому угодно, поэтому он их не допустит», - Портников

После истории с лишением мандата Сергея Власенко даже Арсений Яценюк, возможно, втайне надеявшийся на собственные президентские переспетивы-2015, заявил, что никаких выборов в стране больше не будет иВиктора Януковича просто провозгласят президентом. Провозгласят, изберут в парламенте, сфальсифицируют итоги выборов главы государства - схема никакого значения не имеет. Важно то, что 2015 год - никакой не Рубикон, за которым открывается некая новая перспектива, вовсе нет....
дальше здесь http://uainforg.livejournal.com/1191909.html

...Потому что если они будут выборами, то Янукович их проиграет, и социологические опросы это наглядно подтверждают. Он проиграет их, даже если не будет баллотироваться Тимошенко. Он проиграет их Яценюку, проиграет Кличко и пока что не проиграет Тягнибоку - но это пока. К 2015 году Янукович проиграет выборы кому угодно - и понимает он это лучше Яценюка, Кличко и Тягнибока. А если проиграет - уже через несколько дней вскроются такие злоупотребления «донецкой команды», такие фальсификации, такая коррупция, что в стране не хватит прокуроров и следователей для расследования и судей - для вынесения приговоров. Вы действительно думаете, что Янукович об этом не подозревает, что ему не интересно будущее? Интересно - в отличие от миллионов сограждан, ему есть что терять. Именно поэтому терять не собирается. И те, кто рассчитывает на 2015 год, могут расслабиться. Не будет выборов в 2015 году. Период, когда власть в Украине менялась в результате выборов, подошел к концу.

Виталий ПОРТНИКОВ
http://uainforg.livejournal.com/1191909.html

шойно злили - янек погодився на дострокові вибори. опозиції кабздєц. купа кримінальних справ. казус власенка свідчить, що це початок. білоруський варіант стає реальністю. підтвердження чи спростування інфи ввечері. зараз терміново збираються опозиційні політради.

http://ollko.livejournal.com/303458.html

Интересно, правда ли, и если правда, порешают все в кабинетах полюбовно или таки будут изменения ? Я склоняюсь или неправда или найдут компромисс в кулуарах
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   07 March 2013
Щодо Яника? Звичайно, правда. Просто заради цікавості - відпишіться, хто готовий проголосувати за нього ще раз? Від себе обіцяю, що я коментувати цей вибір не буду і дуже прошу інших цього не робити. Реально цікаво - чи є ще ті, хто готовий довірити йому країну ще на 5 років?
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   08 March 2013
а давайте опрос к этой теме подкрепим, это возможно? чтобы не плодить еще темы
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   08 March 2013
а давайте опрос к этой теме подкрепим, это возможно? чтобы не плодить еще темы _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Я не хочу нікого образити і ні про кого конкретного не пишу, але мені здається, що сильного нашестя прихильників не буде. А опитування... Ой, тут би з редактором щось вирішилось.
Lencha

Lencha

Заходил(а): 10.01.2018
Lencha
Активный пользователь
   08 March 2013
Относительно Власенко, у меня давно возник возник вопрос. После того как Таисия Повалий стала №2 ПР она поставила точку в своей певческой деятельности?
gossip

gossip

Заходил(а): 29.12.2019
Район: Заводской - Лески
Телефон: 066-два-822-760
gossip
VIP пользователь
   08 March 2013
Цитата: #4516 alisa 07 March 2013, 23:29
Щодо Яника? Звичайно, правда. Просто заради цікавості - відпишіться, хто готовий проголосувати за нього ще раз? Від себе обіцяю, що я коментувати цей вибір не буду і дуже прошу інших цього не робити. Реально цікаво - чи є ще ті, хто готовий довірити йому країну ще на 5 років?
alisa, є такі! Це жах, але Ви навіть не уявляєте, скльки їх! У Вас інше коло спілкування, мабудь. Це купа пенсіонерів, у яких "все чудово" - їм дали миску рису, замість туалетного папіру в них сусідські газети, але ж по ТБ весь час їдуть серіали, черг за продуктами нема, є 3к/к квартира 34 м заг.площі - життя прекрасне! Вони щиро вважать, що покращення вже наступило. В них, а не в президента. Головний аргумент - "ви не знаеєте, я к це - погано жити". Ці ті вперті українофоби та путінопоклонці, для яких Сталін - рятівник Росії (?!). Ці персонажі (нестарі ще, доречі), які про Яценюка кажуть"маленький жид", про Кличко - "в нього ж всі активи за кордоном, родина за кордоном і сам він живе за кордоном, який з нього президент Украіни", про Тягибока - фашист. Ось залишається одна альтернатива на пост президента! І будь - які аргументи на цих людей не діють. По ним президент особисто на асфальтовому катку проїде, ще й харкне зверху, вони все одно за нього проголосують. Таких вистачає.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   08 March 2013
gossip, Ви праві, на жаль. :( Хоч це і звучить цинічно, але залишається лише чекати, поки вимре оце покоління. Правда, часу на таке чекання у нас вже немає. Тупик. :(
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   08 March 2013
Цитата: #4516 jozh 08 March 2013, 08:41
gossip, Ви праві, на жаль. :( Хоч це і звучить цинічно, але залишається лише чекати, поки вимре оце покоління. Правда, часу на таке чекання у нас вже немає. Тупик. :(

photomorgana

Заходил(а): 21.03.2019
Район: Центральный - Варваровка
Телефон: 0637185706
photomorgana
VIP пользователь
   08 March 2013
Цитата: #4516 alisa 07 March 2013, 23:29
в моей семье все старшее поколение (не считая мамы),видят улудшения!!!!прибавка к пенсии в 12 грн.,у них вызывают овации яныку.ведь это 4 булки хлеба!!!у них будто пелина на глазах и не дай Бог при них,что то плохое о нем сказать...вот так вот девочки,это какое то зомбирование тех кому за 50 ;))))лично я все знала на перед.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   08 March 2013
Не, моя бабуся балувана, її копійками до пенсії вже давно не купити. Хоча бандерівців вона все ще боїться. Ну, крім нас, своїх онучок, звісно. А другі мої бабуся з дідусем, якби дожили, я впевнена, ніколи б не голосували за Яника. Не уявляю, щоб вони сказали "Ну то й що, що сидів". Вони взагалі завжди були за Чорновола, за Рух і так далі.

Николь

Заходил(а): 28.07.2017
Николь
VIP пользователь
   08 March 2013
У меня вся семья против Яныка, но я знаю много молодых людей (почему-то в основном женского пола), которые просто обожают нынешнего президента и у них, разумеется, во всем виноваты Юля и Ющенко. И как обычно их мнение единственное правильное, а остальные дураки и дебилы...(((

І щось в мені таке велить
збіліти в гнів до сотого коліна!
І щось в мені таке болить,
що це і є, напевно, Україна.
(с) Ліна Костенко

Иногда мне кажется, что люди просто хотят торжества насилия, потому что торжество разума и добрососедства для них - непостижимое, фантастика

Мята

Мята
VIP пользователь
   08 March 2013
Цитата: #4516 gossip 08 March 2013, 08:36
alisa, є такі! Це жах, але Ви навіть не уявляєте, скльки їх! У Вас інше коло спілкування, мабудь. Це купа пенсіонерів, у яких "все чудово" - їм дали миску рису, замість туалетного папіру в них сусідські газети, але ж по ТБ весь час їдуть серіали, черг за продуктами нема, є 3к/к квартира 34 м заг.площі - життя прекрасне! Вони щиро вважать, що покращення вже наступило. В них, а не в президента. Головний аргумент - "ви не знаеєте, я к це - погано жити". Ці ті вперті українофоби та путінопоклонці, для яких Сталін - рятівник Росії (?!). Ці персонажі (нестарі ще, доречі), які про Яценюка кажуть"маленький жид", про Кличко - "в нього ж всі активи за кордоном, родина за кордоном і сам він живе за кордоном, який з нього президент Украіни", про Тягибока - фашист. Ось залишається одна альтернатива на пост президента! І будь - які аргументи на цих людей не діють. По ним президент особисто на асфальтовому катку проїде, ще й харкне зверху, вони все одно за нього проголосують. Таких вистачає.
Цілком згодна. Я ще добавлю такий варіант - хай буде лихо, аби тихо. Тобто, головне, аби не було війни. Це зрозуміло, люди, які пережили війну, народилися під час або після війни, виживали в таких жахливий умовах, що нинішне житте справді рай. Вони не можуть усвідомити, що війна закінчилася майже 68 років назад, і сьогодення інше. Але для них завжди захід - це ворог, і відповідно, Євросоюз,  США, европейські норми житття - це все не викликає довіри м'яко кажучи. Я вже мовчу про Свободу, то ж "фашисти", тому потрібно голосувати хоч за чорта лисого, аби бандерівці не прошли. Сміх крізь сльози - нема вже тієї крані, а часові пильнують її кордони та ідеологію, і будут на сторожі її інтересів до смерті
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

Мята

Мята
VIP пользователь
   08 March 2013
Цитата: #4516 Lencha 08 March 2013, 08:00
Относительно Власенко, у меня давно возник возник вопрос. После того как Таисия Повалий стала №2 ПР она поставила точку в своей певческой деятельности?
Номер два в списке Партии регионов, народный депутат Таисия Повалий до сих не знает, когда и как проходит регистрация парламентариев, а также то, что трибуна парламента уже неделю заблокирована

Сегодня Т. Повалий появилась в Верховной Раде только в 11-20 и, перепутав корреспондента ГолосUA с регистратором заседаний, запыхавшись, спросила: «Что? Уже началось? Я все пропустила? Почему не работает Рада?».

Поняв, что ошиблась, политик развернулась и побежала в сторону сессионного зала.

Регистрация народных депутатов начинается в 9-00, а Рада блокируется уже целую неделю.

Блондинка, шо тут скажешь. Помните, как она обрадовалась, увидев "красненькую кнопочку"?
Вот такие дуры у нас законы и пишут...

http://v-n-zb.livejournal.com/5724639.html
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

Мята

Мята
VIP пользователь
   09 March 2013
Я думала, уже никаким новостям от власти удивляться не буду:D, но

В родном селе Шевченко запретили читать его стихи из-за революционных мотивов

В селе Моринцы Черкасской местной общине запретили праздновать 199-летие со дня рождения поэта Тараса Шевченко...Нагнали милиции, больше чем гостей, местному хору не дали возможности спеть, а моринским школьникам прочитать стихи Шевченко, мотивируя это тем, что Шевченко писал революционные стихи, а это сейчас неуместно...

http://korrespondent.net/ukraine/politics/1519425-v-rodnom-sele-shevchenko-zapretili-chitat-ego-stihi-iz-za-revolyucionnyh-motivov-briginec

РОЗРИТА МОГИЛА

Світе тихий, краю милий,
Моя Україно,
За що тебе сплюндровано,
За що, мамо, гинеш?
Чи ти рано до схід сонця
Богу не молилась,
Чи ти діточок непевних
Звичаю не вчила?
«Молилася, турбувалась,
День і ніч не спала,
Малих діток доглядала,
Звичаю навчала.
Виростали мої квіти,
Мої добрі діти,
Панувала і я колись
На широкім світі,
Панувала... Ой Богдане!
Нерозумний сину!
Подивись тепер на матір,
На свою Вкраїну,
Що, колишучи, співала
Про свою недолю,
Що, співаючи, ридала,
Виглядала волю.
Ой Богдане, Богданочку,
Якби була знала,
У колисці б задушила,
Під серцем приспала.
Степи мої запродані
Жидові, німоті,
Сини мої на чужині,
На чужій роботі.
Дніпро, брат мій, висихає,
Мене покидає,
І могили мої милі
Москаль розриває...
Нехай риє, розкопує,
Не своє шукає,
А тим часом перевертні
Нехай підростають
Та поможуть москалеві
Господарювати,
Та з матері полатану
Сорочку знімати.
Помагайте, недолюдки,
Матір катувати».

Начетверо розкопана,
Розрита могила.
Чого вони там шукали?
Що там схоронили
Старі батьки? Ех, якби-то,
Якби-то найшли те, що там схоронили,
Не плакали б діти, мати не журилась.

А как актуально....
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

gossip

gossip

Заходил(а): 29.12.2019
Телефон: 066-два-822-760
gossip
VIP пользователь
   11 March 2013

В Україні може з'явитися новий силовий орган, який займатиметься боротьбою з економічними злочинами. При цьому така фінансова поліція буде підзвітна на пряму президенту Віктору Януковичу.
Нові силовики, окрім розслідувань економічних злочинів, будуть ще й контролювати держзакупівлі. А також стежитимуть за розтратою бюджетних коштів на всіх рівнях включно з дотаційними підприємствами і проводитимуть внутрішній аудит чиновників, які розпоряджаються бюджетними коштами. Крім того фінансова поліція також боротиметься з відмиванням грошей і корупцією. Однак самими лише економічними злочинами сфера діяльності нової структури не обмежується. Фінансова поліція матиме право законодавчої ініціативи, а також зможе зупиняти операції з грошима із бюджету. Крім того працівники нової структури зможуть стежити на правопорядком і адміністративними порушеннями. Фінансові поліцейські, як і податкова міліція, зможуть проводити перевірки і оперативно-розшукові операції. Але крім цього їм дозволять застосовувати фізичну силу, носити і застосовувати гумові кийки, сльозогінний газ і вогнепальну зброю. При цьому, фінансова поліція не буде підпорядкована ні одному міністерству чи службі,а звітуватиме напряму президентові України.
Більше читайте тут: Ссылка

Просматривают эту тему:

Forum