- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
☆˙·٠•● Валюшка ●•٠·˙☆
Семья:
☆˙·٠•● Валюшка ●•٠·˙☆
|
Имя: Валентина Группа: Активный пользователь Сообщений: 137 Регистрация: 26.03.2011 Заходил(а): 02.09.2014 |
☆˙·٠•● Валюшка ●•٠·˙☆
Активный пользователь
28 May 2013 Цитата: #465 alisa 28 May 2013, 14:25Не кожен, від кору та краснухи люди роблять щеплення.
А в цивілізованих країнах - ще і від вітрянки. В нашій країні, на жаль, не тільки держава на вакцину від вітрянки грошей пошкодувала, але й купити вакцину за гроші дуже складно.
не знаю сюжу по себеЭ, мне в детстве не делали, поэтому и корью и ветрянкой и краснухой я болелаа, и еще один вопрос, эти прививки плановые или по желанию
родителей делаються?
@Цветочек@
Семья:
@Цветочек@
|
Имя: Tatyana Группа: VIP пользователь Сообщений: 5071 Регистрация: 07.11.2009 Заходил(а): 30.01.2018 |
@Цветочек@
VIP пользователь
28 May 2013 Цитата: #465 ☆˙·٠•● Валюшка ●•٠·˙☆ 28 May 2013, 14:59эти прививки плановые или по желанию родителей делаються?
ну конечно, в 1 год, КПК (корь, краснуха, паротит)
по желанию от ветрянки, если найти вакцину
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
12 July 2013
Поки ще законопроект, але надіюсь, що приймуть:
I. Внести до статті 15 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб“ (Відомості Верховної Ради України, 2000 р., № 29, ст. 228) такі зміни:
1. В частині 1 після слів «медичні протипоказання для її перебування у цьому закладі» слова «а також якщо їй проведено профілактичні щеплення згідно з календарем щеплень і вона не перебувала в контакті з хворими на інфекційні хвороби або бактеріоносіями» виключити.
2. Частину 2 виключити.
А саме, буде виключено слова, виділені жирним:
Довідка видається на підставі даних медичного огляду дитини, якщо відсутні медичні протипоказання для її перебування у цьому закладі, а також якщо їй проведено профілактичні щеплення згідно з календарем щеплень і вона не перебувала в контакті з хворими на інфекційні хвороби або бактеріоносіями.
Дітям, які не отримали профілактичних щеплень згідно з календарем щеплень, відвідування дитячих закладів не дозволяється. У разі якщо профілактичні щеплення дітям проведено з порушенням установлених строків у зв'язку з медичними протипоказаннями, при благополучній епідемічній ситуації за рішенням консиліуму відповідних лікарів вони можуть бути прийняті до відповідного дитячого закладу та відвідувати його.
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=47178
Фактично це означає, що в дитячі садочки та школи можна буде йти без щеплень.
I. Внести до статті 15 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб“ (Відомості Верховної Ради України, 2000 р., № 29, ст. 228) такі зміни:
1. В частині 1 після слів «медичні протипоказання для її перебування у цьому закладі» слова «а також якщо їй проведено профілактичні щеплення згідно з календарем щеплень і вона не перебувала в контакті з хворими на інфекційні хвороби або бактеріоносіями» виключити.
2. Частину 2 виключити.
А саме, буде виключено слова, виділені жирним:
Довідка видається на підставі даних медичного огляду дитини, якщо відсутні медичні протипоказання для її перебування у цьому закладі, а також якщо їй проведено профілактичні щеплення згідно з календарем щеплень і вона не перебувала в контакті з хворими на інфекційні хвороби або бактеріоносіями.
Дітям, які не отримали профілактичних щеплень згідно з календарем щеплень, відвідування дитячих закладів не дозволяється. У разі якщо профілактичні щеплення дітям проведено з порушенням установлених строків у зв'язку з медичними протипоказаннями, при благополучній епідемічній ситуації за рішенням консиліуму відповідних лікарів вони можуть бути прийняті до відповідного дитячого закладу та відвідувати його.
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=47178
Фактично це означає, що в дитячі садочки та школи можна буде йти без щеплень.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
IIIaneLbka
Семья:
IIIaneLbka
|
Имя: Юлия Группа: VIP пользователь Сообщений: 1367 Регистрация: 13.02.2012 Заходил(а): 01.10.2015 |
IIIaneLbka
VIP пользователь
12 July 2013
нам скоро годик,так нам наш врач в приказном порядке сказал сделать эту КПК,а то потом проблемы будут с садиком((((
там мы ещё за 5 и 6 месяцев не сделали прививки(( после всего того что по ТВ передают, мне вообще страшно делать что либо своему ребёнку((((
как быть? что делать?(((
там мы ещё за 5 и 6 месяцев не сделали прививки(( после всего того что по ТВ передают, мне вообще страшно делать что либо своему ребёнку((((
как быть? что делать?(((
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
12 July 2013 Цитата: #465 IIIaneLbka 12 July 2013, 21:36нам скоро годик,так нам наш врач в приказном порядке сказал сделать эту КПК,а то потом проблемы будут с садиком((((
как быть? что делать?(((
Вони ж не пов"язані. КПК - це кір, краснуха, паротит. Для дитячого колективу кір та краснуха це дуже серйозна небезпека, вони ж дуже заразні. Тому нічого дивного Ваш лікар Вам не пропонує.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Соня+Даша
|
Имя: Елена Группа: Активный пользователь Сообщений: 329 Регистрация: 26.10.2011 Заходил(а): 29.02.2016 |
Соня+Даша
Активный пользователь
12 July 2013
http://novosti-n.mk.ua/news/read/55413.html
IIIaneLbka
Семья:
IIIaneLbka
|
Имя: Юлия Группа: VIP пользователь Сообщений: 1367 Регистрация: 13.02.2012 Заходил(а): 01.10.2015 |
IIIaneLbka
VIP пользователь
12 July 2013 Цитата: #465 alisa 12 July 2013, 21:47Вони ж не пов"язані. КПК - це кір, краснуха, паротит. Для дитячого колективу кір та краснуха це дуже серйозна небезпека, вони ж дуже заразні. Тому нічого дивного Ваш лікар Вам не пропонує.
я понимаю,что не относятся одни к одному,но всё же......вот нам ещё нужно за 5-й месяц делать АКДС, а мне стрёмно ......сколько пишут , случаев про эти вакцины!!!
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
12 July 2013 Цитата: #465 IIIaneLbka 12 July 2013, 21:36нам скоро годик,так нам наш врач в приказном порядке сказал сделать эту КПК,а то потом проблемы будут с садиком((((
как быть? что делать?(((
Ну, по-перше, Ваш лікар не має жодного права щось Вам там казати в наказовому порядку по відношенню до щеплень. Це Ваше право - вирішувати, робити щеплення своїй дитині чи ні. Не хочете - не робіть, незалежно від наказового тону лікаря.
По-друге, Вам до садочку ще як мінімум років два. За цей час ще може що завгодно змінитися, он я про законопроект вище написала, може й приймуть. А якщо й ні, то в крайньому випадку Ви зможете зробити щеплення безпосередньо перед садочком (за півроку чи кілька місяців до вступу), і проблем у Вас не буде в цьому плані. Щеплення не за графіком завідуючих садочків влаштовує більш ніж, я ще не чула про випадки відмови не через відсутність щеплень, а через порушення графіку. А ці два роки - досить суттєві, найсерйозніша загроза від вакцин саме у перші три роки життя дитини, коли імунна система ще недосконала. Після 3-х років ризиків набагато менше.
По-друге, Вам до садочку ще як мінімум років два. За цей час ще може що завгодно змінитися, он я про законопроект вище написала, може й приймуть. А якщо й ні, то в крайньому випадку Ви зможете зробити щеплення безпосередньо перед садочком (за півроку чи кілька місяців до вступу), і проблем у Вас не буде в цьому плані. Щеплення не за графіком завідуючих садочків влаштовує більш ніж, я ще не чула про випадки відмови не через відсутність щеплень, а через порушення графіку. А ці два роки - досить суттєві, найсерйозніша загроза від вакцин саме у перші три роки життя дитини, коли імунна система ще недосконала. Після 3-х років ризиків набагато менше.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
13 July 2013 Цитата: #465 jozh 12 July 2013, 22:09По-друге, Вам до садочку ще як мінімум років два. За цей час ще може що завгодно змінитися
наприклад епідемія кору може знову початися, як на прикінці 2011 на західній 
Як згадаю як мене трусило, що дитина не щеплена, ще й не з нами, а у далекому селі з бабусею, де немає лікарні, і бабуся любителька домашнього лікування.
тоді стає страшно не менше, ніж вакцинувати
Як згадаю як мене трусило, що дитина не щеплена, ще й не з нами, а у далекому селі з бабусею, де немає лікарні, і бабуся любителька домашнього лікування.
тоді стає страшно не менше, ніж вакцинувати
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Слава Україні!
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
13 July 2013 Цитата: #465 Вера1690 13 July 2013, 08:49тоді стає страшно не менше, ніж вакцинувати
Ми поки не зробили АКДС я кожен раз як на голках, коли мала збивала коліно або зчісувала руку. Я розумію, що шанси не дуже високі через подряпину підхопити правець, але ж вони є.
з.і. Дитині майже рік, в садочок вона може піти вже на наступну осінь.
з.і. Дитині майже рік, в садочок вона може піти вже на наступну осінь.
IIIaneLbka
Семья:
IIIaneLbka
|
IIIaneLbka
VIP пользователь
13 July 2013 Цитата: #465 jozh 12 July 2013, 22:09Ну, по-перше, Ваш лікар не має жодного права щось Вам там казати в наказовому порядку по відношенню до щеплень. Це Ваше право - вирішувати, робити щеплення своїй дитині чи ні. Не хочете - не робіть, незалежно від наказового тону лікаря.
я понимаю,что не имеет,но мы ж ещё АКДС за 5-й месяц не делали, и за 6-й от гепатита!!!! я боюсь, в связи с этими неопонятными вакцинами(( а тут скоро годик, и уже бегом КПК!!!
ну спасибо огромное,что за садик меня немного успокоили!!
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
13 July 2013 Цитата: #465 IIIaneLbka 13 July 2013, 08:56я понимаю,что не имеет,но мы ж ещё АКДС за 5-й месяц не делали, и за 6-й от гепатита!!!! я боюсь, в связи с этими неопонятными вакцинами(( а тут скоро годик, и уже бегом КПК!!!
Тому що кір та краснуха - це дитячі хвороби, шанси захворіти на них найбільші в дитинстві, тому з цими щепленнями і поспішають. А правець, дифтерія і так далі - це постійна небезпека. Тим паче, що два щеплення АКДС у вас, я так розумію, вже є.
Календар вакцинації взяли не зі стелі.
Календар вакцинації взяли не зі стелі.
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
13 July 2013 Цитата: #465 IIIaneLbka 13 July 2013, 08:56
ну а я тепер трохи засмучу.
Завідувачка дитячим садком то прийме і з порушеним графіком, а чи підпише вам ваша педіатр довідку, яку в садок несуть, то сумніваюся дуже. Вакцини були, ви відмовлялися, недощеплені при самих сприятливих умовах.
Завідувачка дитячим садком то прийме і з порушеним графіком, а чи підпише вам ваша педіатр довідку, яку в садок несуть, то сумніваюся дуже. Вакцини були, ви відмовлялися, недощеплені при самих сприятливих умовах.
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
13 July 2013 Цитата: #465 Вера1690 13 July 2013, 09:05ну а я тепер трохи засмучу.
Ви хоч про один випадок чули недопуску в садочок через порушення графіку, а не через відсутність щеплень? Ні? То для чого людину лякаєте на рівному місці? Підпише, куди дінеться. Їм важливо, щоб щеплення були в принципі зроблені, а проблеми з мамочками, які у випадку відмови скандал піднімуть, їм для чого?
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Вера1690
VIP пользователь
13 July 2013 Цитата: #465 jozh 13 July 2013, 09:13Ви хоч про один випадок чули недопуску в садочок через порушення графіку, а не через відсутність щеплень? Ні? То для чого людину лякаєте на рівному місці? Підпише, куди дінеться. Їм важливо, щоб щеплення були в принципі зроблені, а проблеми з мамочками, які у випадку відмови скандал піднімуть, їм для чого?
Наталя, ви коли влаштовували дитину в садок? Це ви обнадіюєте на рівному місці, без практичного досвіду.
Я маю дитину, у якої порушений графік вакцинування, і у травні мені було вкрай скрутно, це ще при тому, що щеплення ми не проводили тому що або вакцини не було, або дитина хворіла, жодної відмови педіатр від мене не чула.
З чого ви взяли що лікар підпише?
Я маю дитину, у якої порушений графік вакцинування, і у травні мені було вкрай скрутно, це ще при тому, що щеплення ми не проводили тому що або вакцини не було, або дитина хворіла, жодної відмови педіатр від мене не чула.
З чого ви взяли що лікар підпише?
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
13 July 2013 Цитата: #465 jozh 13 July 2013, 09:13Ви хоч про один випадок чули недопуску в садочок через порушення графіку, а не через відсутність щеплень? Ні? То для чого людину лякаєте на рівному місці? Підпише, куди дінеться. Їм важливо, щоб щеплення були в принципі зроблені, а проблеми з мамочками, які у випадку відмови скандал піднімуть, їм для чого?
Я знаю такий випадок. Людина писала відмови від щеплень, а коли постало питання про садочок, стали робити щеплення. Довідку їм не підписали, поки вони не зробили БЦЖ, АКДС всі і КПК. Прямим текстом сказали - якби ви не робили щеплення від незалежних від Вас причин, то проблем не було, а так - самі собі знайшли пригоди.
А без КПК можуть не підписати навіть в тому випадку, якщо і причини були, бо епідемія кору нікому не потрібна.
А без КПК можуть не підписати навіть в тому випадку, якщо і причини були, бо епідемія кору нікому не потрібна.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
13 July 2013 Цитата: #465 IIIaneLbka 13 July 2013, 08:56я понимаю,что не имеет,но мы ж ещё АКДС за 5-й месяц не делали, и за 6-й от гепатита!!!! я боюсь, в связи с этими неопонятными вакцинами(( а тут скоро годик, и уже бегом КПК!!!
"бегом КПК", бо дуже люблять лякати недосвічених мамочок. Цікавить же не здоров'я Вашої конкретної дитини, а показники охопленості щепленням по їх регіону.
Моя Вам порада: серйозно проштудіюйте інформацію про щеплення, як аргументи "за", так і аргументи "проти", і визначіться чітко зі своєю позицією: чи робити щеплення взагалі, якщо робити, то які саме і коли, чи просто відкласти їх на пізніше. Бо так лякати або в одну сторону, або в іншу, Вас будуть постійно. То по телевізору щось страшне розкажуть - будете знову боятися робити, то на форумі про страшну загрозу заразних хвороб напишуть - будете боятися не робити. А Вам треба приймати усвідомлене рішення на базі повної інформації про щеплення, а не на базі страшилок.
Моя Вам порада: серйозно проштудіюйте інформацію про щеплення, як аргументи "за", так і аргументи "проти", і визначіться чітко зі своєю позицією: чи робити щеплення взагалі, якщо робити, то які саме і коли, чи просто відкласти їх на пізніше. Бо так лякати або в одну сторону, або в іншу, Вас будуть постійно. То по телевізору щось страшне розкажуть - будете знову боятися робити, то на форумі про страшну загрозу заразних хвороб напишуть - будете боятися не робити. А Вам треба приймати усвідомлене рішення на базі повної інформації про щеплення, а не на базі страшилок.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
13 July 2013 Цитата: #465 alisa 13 July 2013, 09:19Я знаю такий випадок. Людина писала відмови від щеплень, а коли постало питання про садочок, стали робити щеплення. Довідку їм не підписали, поки вони не зробили БЦЖ, АКДС всі і КПК. Прямим текстом сказали - якби ви не робили щеплення від незалежних від Вас причин, то проблем не було, а так - самі собі знайшли пригоди.
Ну самі ж написали підтвердження моїх слів. Педіатр ставить умову: робите щеплення, і підписую. Все! Так, педіатр при цьому може голову морочити, лякати, морально давити і таке інше, але не підписати він не може.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
13 July 2013 Цитата: #465 jozh 13 July 2013, 09:23Ну самі ж написали підтвердження моїх слів. Педіатр ставить умову: робите щеплення, і підписую. Все! Так, педіатр при цьому може голову морочити, лякати, морально давити і таке інше, але не підписати він не може.
БЦЖ, 3 АКДС та КПК - це, щонайменше, півроку.
Просматривают эту тему:
Forum