• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

В детский сад без прививок

Викунчик   
VIP пользователь   
14 June 2009 54761 354
☆˙·٠•● Валюшка ●•٠·˙☆

☆˙·٠•● Валюшка ●•٠·˙☆

Заходил(а): 02.09.2014
Район: Заводской - Лески
☆˙·٠•● Валюшка ●•٠·˙☆
Активный пользователь
   28 May 2013
Цитата: #465 alisa 28 May 2013, 14:25
Не кожен, від кору та краснухи люди роблять щеплення. 
А в цивілізованих країнах - ще і від вітрянки. В нашій країні, на жаль, не тільки держава на вакцину від вітрянки грошей пошкодувала, але й купити вакцину за гроші дуже складно. 
не знаю сюжу по себеЭ, мне в детстве не делали, поэтому и корью и ветрянкой и краснухой я болелаа, и еще один вопрос, эти прививки плановые или по желанию родителей делаються?
TASCHA

TASCHA

Заходил(а): 21.01.2018
TASCHA
Активный пользователь
   28 May 2013
Все можно оформить, а как оформляют в сады скалиозников, сердечников и т.д.?
@Цветочек@

@Цветочек@

Заходил(а): 30.01.2018
Район: Ленинский - ЮТЗ
@Цветочек@
VIP пользователь
   28 May 2013
Цитата: #465 ☆˙·٠•● Валюшка ●•٠·˙☆ 28 May 2013, 14:59
 эти прививки плановые или по желанию родителей делаються?
ну конечно, в 1 год, КПК (корь, краснуха, паротит) по желанию от ветрянки, если найти вакцину
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   12 July 2013
Поки ще законопроект, але надіюсь, що приймуть:

I. Внести до статті 15 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб“ (Відомості Верховної Ради України, 2000 р., № 29, ст. 228) такі зміни:
1. В частині 1 після слів «медичні протипоказання для її перебування у цьому закладі» слова «а також якщо їй проведено профілактичні щеплення згідно з календарем  щеплень і вона не перебувала в контакті з хворими на інфекційні хвороби або бактеріоносіями» виключити.
2. Частину 2 виключити.

А саме, буде виключено слова, виділені жирним:

Довідка видається на підставі  даних  медичного огляду дитини, якщо відсутні медичні протипоказання для її перебування у цьому закладі,  а також якщо їй проведено профілактичні  щеплення згідно  з  календарем  щеплень і вона не перебувала в контакті з хворими на інфекційні хвороби або бактеріоносіями.
     Дітям, які  не  отримали  профілактичних  щеплень  згідно з календарем щеплень, відвідування дитячих закладів не дозволяється. У разі якщо профілактичні щеплення дітям  проведено  з  порушенням установлених  строків у зв'язку з медичними протипоказаннями, при благополучній епідемічній ситуації за рішенням   консиліуму відповідних лікарів вони можуть бути прийняті до відповідного дитячого закладу та відвідувати його.

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=47178

Фактично це означає, що в дитячі садочки та школи можна буде йти без щеплень.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
IIIaneLbka

IIIaneLbka

Заходил(а): 01.10.2015
IIIaneLbka
VIP пользователь
   12 July 2013
нам скоро годик,так нам наш врач в приказном порядке сказал сделать эту КПК,а то потом проблемы будут с садиком((((
там мы ещё за 5 и 6 месяцев не сделали прививки(( после всего того что по ТВ передают, мне вообще страшно делать что либо своему ребёнку((((
как быть? что делать?(((
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   12 July 2013
Цитата: #465 IIIaneLbka 12 July 2013, 21:36
нам скоро годик,так нам наш врач в приказном порядке сказал сделать эту КПК,а то потом проблемы будут с садиком((((
там мы ещё за 5 и 6 месяцев не сделали прививки(( после всего того что по ТВ передают, мне вообще страшно делать что либо своему ребёнку((((
как быть? что делать?(((
Вони ж не пов"язані. КПК - це кір, краснуха, паротит. Для дитячого колективу кір та краснуха це дуже серйозна небезпека, вони ж дуже заразні. Тому нічого дивного Ваш лікар Вам не пропонує. 

Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним

Соня+Даша

Заходил(а): 29.02.2016
Соня+Даша
Активный пользователь
   12 July 2013
http://novosti-n.mk.ua/news/read/55413.html
IIIaneLbka

IIIaneLbka

IIIaneLbka
VIP пользователь
   12 July 2013
Цитата: #465 alisa 12 July 2013, 21:47
Вони ж не пов"язані. КПК - це кір, краснуха, паротит. Для дитячого колективу кір та краснуха це дуже серйозна небезпека, вони ж дуже заразні. Тому нічого дивного Ваш лікар Вам не пропонує. 

я понимаю,что не относятся одни к одному,но всё же......вот нам ещё нужно за 5-й месяц делать АКДС, а мне стрёмно ......сколько пишут , случаев про эти вакцины!!!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   12 July 2013
Цитата: #465 IIIaneLbka 12 July 2013, 21:36
как быть? что делать?(((
Ну, по-перше, Ваш лікар не має жодного права щось Вам там казати в наказовому порядку по відношенню до щеплень. Це Ваше право - вирішувати, робити щеплення своїй дитині чи ні. Не хочете - не робіть, незалежно від наказового тону лікаря.
По-друге, Вам до садочку ще як мінімум років два. За цей час ще може що завгодно змінитися, он я про законопроект вище написала, може й приймуть. А якщо й ні, то в крайньому випадку Ви зможете зробити щеплення безпосередньо перед садочком (за півроку чи кілька місяців до вступу), і проблем у Вас не буде в цьому плані. Щеплення не за графіком завідуючих садочків влаштовує більш ніж, я ще не чула про випадки відмови не через відсутність щеплень, а через порушення графіку. А ці два роки - досить суттєві, найсерйозніша загроза від вакцин саме у перші три роки життя дитини, коли імунна система ще недосконала. Після 3-х років ризиків набагато менше.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 jozh 12 July 2013, 22:09
По-друге, Вам до садочку ще як мінімум років два. За цей час ще може що завгодно змінитися
наприклад епідемія кору може знову початися, як на прикінці 2011 на західній /26

Як згадаю як мене трусило, що дитина не щеплена, ще й не з нами, а у далекому селі з бабусею, де немає лікарні, і бабуся любителька домашнього лікування. 

тоді стає страшно не менше, ніж вакцинувати

дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   13 July 2013
Цитата: #465 Вера1690 13 July 2013, 08:49
тоді стає страшно не менше, ніж вакцинувати

Ми поки не зробили АКДС я кожен раз як на голках, коли мала збивала коліно або зчісувала руку. Я розумію, що шанси не дуже високі через подряпину підхопити правець, але ж вони є. 

з.і. Дитині майже рік, в садочок вона може піти вже на наступну осінь. 
IIIaneLbka

IIIaneLbka

IIIaneLbka
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 jozh 12 July 2013, 22:09
Ну, по-перше, Ваш лікар не має жодного права щось Вам там казати в наказовому порядку по відношенню до щеплень. Це Ваше право - вирішувати, робити щеплення своїй дитині чи ні. Не хочете - не робіть, незалежно від наказового тону лікаря.
По-друге, Вам до садочку ще як мінімум років два. За цей час ще може що завгодно змінитися, он я про законопроект вище написала, може й приймуть. А якщо й ні, то в крайньому випадку Ви зможете зробити щеплення безпосередньо перед садочком (за півроку чи кілька місяців до вступу), і проблем у Вас не буде в цьому плані. Щеплення не за графіком завідуючих садочків влаштовує більш ніж, я ще не чула про випадки відмови не через відсутність щеплень, а через порушення графіку. А ці два роки - досить суттєві, найсерйозніша загроза від вакцин саме у перші три роки життя дитини, коли імунна система ще недосконала. Після 3-х років ризиків набагато менше.
я понимаю,что не имеет,но мы ж ещё АКДС за 5-й месяц не делали, и за 6-й от гепатита!!!! я боюсь, в связи с этими неопонятными вакцинами(( а тут скоро годик, и уже бегом КПК!!!
ну спасибо огромное,что за садик меня немного успокоили!!
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   13 July 2013
Цитата: #465 IIIaneLbka 13 July 2013, 08:56
я понимаю,что не имеет,но мы ж ещё АКДС за 5-й месяц не делали, и за 6-й от гепатита!!!! я боюсь, в связи с этими неопонятными вакцинами(( а тут скоро годик, и уже бегом КПК!!!
Тому що кір та краснуха - це дитячі хвороби, шанси захворіти на них найбільші в дитинстві, тому з цими щепленнями і поспішають. А правець, дифтерія і так далі - це постійна небезпека. Тим паче, що два щеплення АКДС у вас, я так розумію, вже є. 
Календар вакцинації взяли не зі стелі. 
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   13 July 2013

ну а я тепер трохи засмучу.
Завідувачка дитячим садком то прийме і з порушеним графіком, а чи підпише вам ваша педіатр довідку, яку  в садок несуть, то сумніваюся дуже. Вакцини були, ви відмовлялися, недощеплені при самих сприятливих умовах. 
дружина олігарха

Слава Україні!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 Вера1690 13 July 2013, 09:05
ну а я тепер трохи засмучу.
Завідувачка дитячим садком то прийме і з порушеним графіком, а чи підпише вам ваша педіатр довідку, яку  в садок несуть, то сумніваюся дуже. Вакцини були, ви відмовлялися, недощеплені при самих сприятливих умовах. 
Ви хоч про один випадок чули недопуску в садочок через порушення графіку, а не через відсутність щеплень? Ні? То для чого людину лякаєте на рівному місці? Підпише, куди дінеться. Їм важливо, щоб щеплення були в принципі зроблені, а проблеми з мамочками, які у випадку відмови скандал піднімуть, їм для чого?
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 jozh 13 July 2013, 09:13
Ви хоч про один випадок чули недопуску в садочок через порушення графіку, а не через відсутність щеплень? Ні? То для чого людину лякаєте на рівному місці? Підпише, куди дінеться. Їм важливо, щоб щеплення були в принципі зроблені, а проблеми з мамочками, які у випадку відмови скандал піднімуть, їм для чого?
Наталя, ви коли влаштовували дитину в садок? Це ви обнадіюєте на рівному місці, без практичного досвіду.

Я маю дитину, у якої порушений графік вакцинування, і у травні мені було вкрай скрутно, це ще при тому, що щеплення ми не проводили тому що або вакцини не було, або дитина хворіла, жодної відмови педіатр від мене не чула. 

З чого ви взяли що лікар підпише?

дружина олігарха

Слава Україні!
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   13 July 2013
Цитата: #465 jozh 13 July 2013, 09:13
Я знаю такий випадок. Людина писала відмови від щеплень, а коли постало питання про садочок, стали робити щеплення. Довідку їм не підписали, поки вони не зробили БЦЖ, АКДС всі і КПК. Прямим текстом сказали - якби ви не робили щеплення від незалежних від Вас причин, то проблем не було, а так - самі собі знайшли пригоди. 

А без КПК можуть не підписати навіть в тому випадку, якщо і причини були, бо епідемія кору нікому не потрібна. 
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   13 July 2013
"бегом КПК", бо дуже люблять лякати недосвічених мамочок. Цікавить же не здоров'я Вашої конкретної дитини, а показники охопленості щепленням по їх регіону.
Моя Вам порада: серйозно проштудіюйте інформацію про щеплення, як аргументи "за", так і аргументи "проти", і визначіться чітко зі своєю позицією: чи робити щеплення взагалі, якщо робити, то які саме і коли, чи просто відкласти їх на пізніше. Бо так лякати або в одну сторону, або в іншу, Вас будуть постійно. То по телевізору щось страшне розкажуть - будете знову боятися робити, то на форумі про страшну загрозу заразних хвороб напишуть - будете боятися не робити. А Вам треба приймати усвідомлене рішення на базі повної інформації про щеплення, а не на базі страшилок.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 alisa 13 July 2013, 09:19
Я знаю такий випадок. Людина писала відмови від щеплень, а коли постало питання про садочок, стали робити щеплення. Довідку їм не підписали, поки вони не зробили БЦЖ, АКДС всі і КПК. Прямим текстом сказали - якби ви не робили щеплення від незалежних від Вас причин, то проблем не було, а так - самі собі знайшли пригоди. 
Ну самі ж написали підтвердження моїх слів. Педіатр ставить умову: робите щеплення, і підписую. Все! Так, педіатр при цьому може голову морочити, лякати, морально давити і таке інше, але не підписати він не може.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   13 July 2013
Цитата: #465 jozh 13 July 2013, 09:23
Ну самі ж написали підтвердження моїх слів. Педіатр ставить умову: робите щеплення, і підписую. Все! Так, педіатр при цьому може голову морочити, лякати, морально давити і таке інше, але не підписати він не може.
БЦЖ, 3 АКДС та КПК - це, щонайменше, півроку. 
Просматривают эту тему:

Forum