В Миколаєві пройде Чілдрен Кінофест

Автор: Даша* 00:00, 19 Мая 2015 1023 0 0

Чілдрен Кінофест – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який пройде в Україні з 29 травня по 7 червня 2015 року. Події фестивалю об'єднають 14 міст, де глядачі проголосують за найкращий фільм конкурсної програми.  Не омине ця подія і Миколаїв!

У міжнародному конкурсі фестивалю будуть представлені сім фільмів з різних країн. Спеціальною подією Чілдрен Кінофесту стане ретроспектива фільмів маестро німої комедії Бастера Кітона.

Переможець обирається шляхом прямого глядацького голосування. Вхід на покази у всіх містахбезкоштовний, за попередньою реєстрацією на сайті фестивалю.
 
«Чилдрен Кінофест» відкриє мультфільм «Пісня моря», історія про дівчинку, яка володіє магічною здатністю перетворюватися у тюленя. Головним джерелом натхнення творців «Пісні моря» стали кельтські міфи і легенди. Картина ірландської студії була в цьому році номінована на премію «Оскар» як кращий анімаційний фільм.

Велика частина безкоштовних фестивальних квитків поширюється серед сімей переселенців зі східних регіонів та Криму, сиріт та дітей з обмеженими можливостями.
Програма фестивалю:

29.05.2015, п'ятниця, мультфільм "Пісня моря" (93 хв)
Сірша – маленька дівчинка, «селкі» – вона вміє перетворюватися на тюленя. Разом зі своїм братом та їхнім кошлатим псом вона має врятувати світ духів і магічних істот.

30.05.2015, суббота, м/ф "Піннокіо"

Одного разу бідний старий лялькар Джепетто знаходить соснове поліно. Він вирізає з нього ляльку на шарнірах і дає їй ім'я – Піноккіо. На його подив, лялька оживає і приносить своєму батькові багато клопоту. Піноккіо тікає з дому і вирушає назустріч шаленим пригодам. 

31.05.2015, неділя, 10:00, фільм "Фелікс"
14-річний Фелікс мріє стати саксофоністом, як і його покійний батько, але його мама вважає, що джаз – це музика від диявола. Одного разу Фелікс залишає рідне селище заради стипендії в елітній приватній школі, – йому належить кинути виклик матері і допомогти старому джазз-бенду свого батька організувати шкільний концерт.



01.06.2015, понеділок, 10:00, "Хлопчик-Мураха"
12-річного Пелле кусає мураха, і в нього розвиваються надзвичайні здібності. Завдяки допомозі знайомого ботаніка Пелле перетворюється на таємничого супергероя на ім'я Антбой. Коли лиходій на ім'я Блоха виходить на сцену, хлопчик-мураха повинен розібратися з його злодіяннями.

05.06.2015, п'ятниця, 10:00 Надзвичайний Бастер Кітон
Спеціальна подія Чілдрен Кінофесту – ретроспектива робіт Бастера Кітона, майстра німої комедії, каскадера-віртуоза і володаря почесного «Оскара»: у 2015 році від дня його народження виповнюється 120 років. 

06.06.2015, субота, 10:00, Найкращі українські мультики
Колекція самобутніх українських мультфільмів – від народної класики до фестивальних призерів. Мультики, які виростили не одне покоління дітей, і нові стрічки рідного кіно.

07.06.2015, неділя, 10:00, Белль і Себастьян
Невелике гірське селище у Франції в роки Другої світової війни. Піренейський гірський собака Белль та маленький хлопчик-сирота Себастьян – кращі друзі. Разом їм судилося пережити чимало випробувань та пригод. 

У 2015 «Чилдрен Кінофест» відбудеться вдруге. Послом події в цьому році виступає музикант і композитор, соліст гурту Ріапобой Дмитро Шуров. Місія фестивалю – популяризувати мистецтво кіно серед дітей всіх віків і соціальних груп.

Подія відбувається за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Державного агентства України з питань кіно, німецького культурного центру Goethe-Institut, Французького Інституту в Україні, Посольства Королівства Данія в Україні, Данської кіноінституту. Організатор – компанія «Артхаус Трафік».

Тэги: фестиваль детского кино чилдрен кинофест


Последние Новости

Все что нужно для дня рождения

Саша и Наташа Балицкие

Агентство «Саша и Наташа» для детских праздников и дней рождений: Наш девиз: "Дети счастливы, родители довольны!" Выберите для своего ребенк...

Читать далее

Завтра Новогодний утренник!

Школа раннего развития Барвинок

Приглашаем на Новогодний утренник детишек от 1,5 до 3,5 25.12 в 10.00 И детишек от 3 до 7 в 12.00. Как всегда, самый первый утренник у сам...

Читать далее

Ивент-команде Rush уже более 13 лет. Мы удивляем, развлекаем, мотивируем успешные компании и ярких личностей. Ивенты без скучных конкурсов и ...

Читать далее

0 комментариев

Пока нет сообщений