• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 373113 10098
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 22:25)
Ой, ок, тепер знатиму))))

На жаль, не зберігла посилання на відео. Класичний приклад.
Приходить тележурналіст у вольєр. Там кричать:
- Навіщо нам Яценюк? Нам він не треба! Не треба!
- І Кличко?
- І Кличко не треба! Не треба!
- І Тягнибок?
- Ні, не треба Тягнибок, не треба!
- І Янукович?
-І Януковича не треба! Не треба!

І потім з півхвилини тяжких роздумів над сказаним з закляклим обличчям і витріщеними очима та вмикання задньої.

Цирк.

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Район: Центральный
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   13 December 2013

В Крыму прекратила вещание телекомпания, освещавшая акции протеста в Киеве Ссылка
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 18:08)
Меня это тоже просто добивает последние 2 недели, люди, которых я считала умными, образованными, начитанными твердят один и тот же заученный текст - "Там все за деньги, все это бессмысленно, разогнать, расстрелять, мало им дали..у нас все стабильно" Волосы дыбом! Устала разочаровываться в людях.

У меня складывается впечатление, если позволите такую метафору, Украина как единый организм, скажем печень поражена раком и уже метастазы пошли, вся имунка и бедная печень орет о необходимости действовать (операция, химия, ну хоть что-то), а левая пятка говорит - "та ну нахера! у нас все стабильно, зачем нам напрягаться", и никак не поймет, что если загнется печень, то и левой пятке конец придет. А ведь в левой пятке все стабильно...

Грустно очень.

Ира, меня сегодня родная мать убила наповал. Моя мать далеко не глупая женщина, закончила университет им Т.Г.Шевченко, размышляет здраво обычно... но сегодня...КАтя, там бэндеры, они стреляли в моего отца! Я не хочу видеть националистов у власти!!!Если уберем Яныка, то кто будет вместо него? Кто? Ты видела какие документы нашли при обыске штаба Батькивщина? Они там уже всё расписали!Там все проплаченно! Там бэндеры засрали весь Киев, разрисовали здания, выстроили баррикады, зассали все переулки. Это жирное чмо(это она про яныка) должно было сразу разогнать этот балаган! Пусть идут работать! Ни в одной стране не терпели такого ужаса.. Франция, Голландия - разгоняли всех в течении суток, а это мурло боится! Гнать этого зэка, но вместе с этой троицей. Никто ему ничего не сделает до выборов, Азарова никто не снимет.. какого они продолжают? Чего они хотят?Когда у них уже кончатся деньги? Ты что, настолько наивна, что думаешь, что там бесплатно стоят? И т.д.
И всё в таком духе...сказать, что я была в шоке и практически захлебнулась собственной желчью и злостью - это ничего не сказать...Мой мир рушится медленно, но уверенно...Конечно, я пыталась доказать свою точку зрения, но мы сошлись на том, что банду геть и зэка в тюрьму, но как и кто это должен сделать - не решили)))))
Olivia

Olivia

Заходил(а): 06.03.2022
Район: Заводской - Намыв
Olivia
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 22:41)
На жаль, не зберігла посилання на відео. Класичний приклад.
Приходить тележурналіст у вольєр. Там кричать:
- Навіщо нам Яценюк? Нам він не треба! Не треба!
- І Кличко?
- І Кличко не треба! Не треба!
- І Тягнибок?
- Ні, не треба Тягнибок, не треба!
- І Янукович?
-І Януковича не треба! Не треба!

І потім з півхвилини тяжких роздумів над сказаним з закляклим обличчям і витріщеними очима та вмикання задньої.

Цирк.

Куда уехал цирк он был еще вчера
И ветер не успел со стен сорвать афиши
Но больше не горят его прожектора
Под куполом оркестр его не слышен

Куда ушли слоны в какие города
Погонщики ведут ученого верблюда
Куда уехал цирк уехал он туда
Где кто-то сказку ждет и верит в чудо

Своих усталых змей туда факир несет
Бумажных голубей туда уносит ветер
Туда под Новый год уходит старый год
Туда на карусели едут дети

Там музыка гремит сегодня как вчера
И вновь заполнен зал и зрители все те же
Кружится карусель горят прожектора
И чудеса вершатся на манеже

Навеяло...

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   13 December 2013
Ну сколько же мы будем это слушать???(смотрю Шустер)

Alexandra

Alexandra

Заходил(а): 05.02.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Alexandra
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 18:42)
Адресовано не лично Вам

Есть люди которые не смотрят ни ТВ ни в интернете новости не читают, к которым и я отношусь, если что-то узнаю то случайно, смотрим только мультики и киношки, ну вот какая у меня должна быть позиция????

А ещё есть люди которые не были за границей, им хватает одной картинки, что б это уселось в голове (например, есть демотиватор, где на 4 картинках флаг ЕС, на 3х из них в 3х странах ЕС его сжигаю, а на червёртой евромайдан).

Моя мама не смотрит телик, но сидит в одноклассниках, как вы заметили в одноклассниках в основном противники ЕС и евромайдана, и таких как она достаточно много

Люди не в курсе кому какие каналы принадлежат и т д, почему вы так удивляетесь что люди думают иначе???? просто мы не в состоянии им доказать обратного, у вас своя правда, у них своя, так было есть и будет всегда!

Я заинтересовалась вопросом увидев тему здесь на форуме и это было в конце ноября, вот тогда много всего почитав в интернете и т д, почти влилась в тему, потому как очень аполитический человек, я пытаюсь объективно судить

Я тому і розповіла, що я перейшла на сторону добра, бо в них є печєньки)))). Так, важко, коли нема кому пояснити очевидні речі, та і інтернет 9 років тому не був такий популярний. Ви ставите питання, з яких видно, що ви чесно намагаєтесь розібратись. В 2004 я вперше стикнулась з політикою. Не те, щоб я слідкувала за нею зараз, але загальний курс та висновки робити легше.
Мені було легше, я чітко побачила різницю між життям до помаранчевого майдану та після, моє життя дуже змінилось, в ньому потеплішало, поєвропеїшало навіть. Я побачила ставлення до України європейців, повірила, що я зможу жити і ростити дитину в рідній країні.
Після останніх виборів я плакала. На що мій чоловік сказав: "нехай ті, хто його обрали тепер подивляться...". Роблю висновок, що вони так і не допетрали, кого обрали. А іншим це за що? Вони не обирали, але тепер розгрібають там на майдані... Чоловік мій. доречі, теж був за блакитних (тоді ще не чоловік, а просто близький друг), ми ледве не посварились, бо він мені доказував, що помаранчевий майдан - то фігня. Поки йому його шеф німець мозок на місце не вставив. Та і взагалі, робота з європейцями швидко дозволяє глянути на все тверезо. З Українського боку воно може зовсім іншим здаватись.
В тему приходить народ, який не намагається розібратись. Вони вставляють своє "баба яга против" і все. Дівчата так терпляче все розжовують, а вони своє .
У мене дуже вузьке коло спілкування, близько я спілкуюсь з трьома родинами. Тільки з однією я наважилась обговорити тему майдану. З іншими боюся, як мені потім їх на Різдво звати, якщо виявиться, що у нас в цьому протилежні думки? Брехати я не вмію, кажу, що думаю. Тому поки мовчу...
Допоможемо українським військовим!

onp2008

onp2008
Рукодельница
   13 December 2013
для разрядки немного юмора:

Ссылка

Президент України Віктор Янукович виконав одну із вимог учасників масового протесту і звільнив Миколу Азіріва, механіка урядового автопарку.“Я довго не міг зрозуміти, чого вони від мене хочуть. Кругом тільки й чути “Азірів у всьому винен”, а хто це такий? – заявив Янукович журналістам, – Але ж у мене працює команда професіоналів, які можуть справитися із будь-якою проблемою. Словом, знайшли цього Азіріва.”Президент відмітив, що одразу звільнив механіка, який провинився і сподівається, що тепер протести заспокояться.Микола Азірів пропрацював в автопарку уряду 27 років. Відмітимо, до пенсії йому залишалося всього 7 місяців. Журналістам вдалося відшукати пана Азіріва, але від коментарів він відмовився.“Якщо чесно, не знаю, що він там натворив – народу краще знати, але прокуратура вже ініціювала розслідування. Ми у всьому розберемось“, – заявив Янукович.

Ольга Швець спеціально для Ссылка
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   13 December 2013
О, хто тут кривавим тираном Леніним переймався? Добкін-Попкін чи як його там, великий естет та противник вандалізму, вже кошти на відновлення зібрав з харків"янами?
Лише сьогодні побачила, що їхніми молитвами у вересні знищено меморіальну дошку вчителю О.Гончара, лауреату Шевченківської премії, видатному лінгвісту, славісту, що ввів українську мову у коло світових наукових інтересів, літературознавцю, історику літератури та літературному критику, письменнику, члену НАН України, професору Гарвардського та Колумбійського университів Юрію Шевельову, який був народжений у Харкові.
Ссылка

Через це Львів таку дошку встановив у себе. І раптом Ленін впав. Доля.

До речі,
Историк Александр Палий напомнил, что памятник Ленину был исключен из государственного реестра памятников: «Министерство культуры Украины все памятники Ленину и лицам, причастным к Голодомору и политическим репрессиям, признало такими, которые не подлежат занесению в реестр памятников. То есть они потеряли статус памятников и вообще не подлежат охране государством. А еще есть четыре действующих указа президентов - один Кравчука и три Ющенко - об их сносе. Поэтому мне очень странная такая нервная реакция милиции, возбуждение дела по такой серьезной статье. Там не было массовых беспорядков, это мелкое хулиганство».
Ссылка
Паралельна ситуація, так? Офіційне розпорядження щодо зносу є, а хто це зробив - в обох випадках треба розбиратися.

mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 23:11)

жестокий юмор....прочитала заголовок и почти поверила (( ....
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 22:51)
В Крыму прекратила вещание телекомпания, освещавшая акции протеста в Киеве Источник:
Ссылка

Правильно! Не дарма наш Влащенко пропонував переносити туди столицю, щоб, не дай боже, нам тут не провели операцію по насадженню демократії!
Молодці хлопці, тримають марку.

onp2008

onp2008
Рукодельница
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 23:19)
жестокий юмор....прочитала заголовок и почти поверила (( ....

к сожалению, те, что сейчас у власти так морозятся, что вполне возможно, что так и будет:
по новостям уже передали о результатах расследования первого силового разгона (студентов), вывод: приказ для применения силы никто из высоких чинов не давал, "беркут" сам так отреагировал на провокации, потому что в них бросали пластиковые стаканчики
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Вера1690
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 23:26)
к сожалению, те, что сейчас у власти так морозятся, что вполне возможно, что так и будет:
по новостям уже передали о результатах расследования первого силового разгона (студентов), вывод: приказ для применения силы никто из высоких чинов не давал, "беркут" сам так отреагировал на провокации, потому что в них бросали пластиковые стаканчики

на який банан нам такий нервовий беркут? Розформували вже загін нервових хлопців з поганими характеристиками?

дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!

onp2008

onp2008
Рукодельница
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 23:29)
на який банан нам такий нервовий беркут? Розігнали загін нервових хлопців з поганими характеристиками?

про це в новинах не казали; люди хотіли дізнатись від влади хто винен - влада розібралась, про те, щоб ще й наказати винних - влада трішки забула
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   13 December 2013
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   13 December 2013
до речі, де зелененькі? вже майже дванадцята, а їх все немає...
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 23:29)
на який банан нам такий нервовий беркут? Розформували вже загін нервових хлопців з поганими характеристиками?

Читала російську новину, що це студенти побили беркутівців.

Питання - на фіга нам беркут, який можуть побити ботани? А якщо справжні терористи нагрянуть, мені беркутівців захищати чи що?
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Вера1690
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 23:37)
А якщо справжні терористи нагрянуть, мені беркутівців захищати чи що?

Чому ж вам, Олено, у нас є Януковичаорлы
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   13 December 2013
Смотрели сейчас Громадське онлайн?? Брали интервью только что у депутата севастопольского совета, которая на антимайдане вторую неделю стоит. Я даже не знаю как ЭТО словами описать. Ладно когда такое несут представители привезенного в поддержку электората, но депутат! Слов нет. Может ну его, этот Крым, пусть отделяются? )) Если у них депутаты такие, страшно подумать, что там "на низах" творится.
Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
NATALI1404

NATALI1404

Заходил(а): 19.05.2017
Телефон: 0633372770
NATALI1404
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 23:34)
до речі, де зелененькі? вже майже дванадцята, а їх все немає...

Так їх всіх автобусами та потягами виперли на Майдан на вихідні "....помогать любимому президенту евроинтегрировать в Европу"
Я  хочу  правді  бути  вічним  другом
І  ворогом  одвічним  злу. 

onp2008

onp2008
Рукодельница
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 23:37)
Читала російську новину, що це студенти побили беркутівців.

Питання - на фіга нам беркут, який можуть побити ботани? А якщо справжні терористи нагрянуть, мені беркутівців захищати чи що?

вчора відпустили одного із заарештованих в ніч побиття на Банковій, його звинувачують у ПОБИТТІ 4 (ЧОТИРЬОХ) "беркутівців"
Просматривают эту тему:

Forum