• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 373156 10098
Нафаня

Нафаня

Заходил(а): 24.06.2015
Район: Центральный
Телефон:
Нафаня
VIP пользователь
   15 December 2013

Цитата: Ссылка (15 Декабрь 2013 19:10)
Может, они кушать будут меньше? разные виды бывают: более прожорливые и менее.

Анализируя наши годы независимости.... мало верится... хоть и хотелось бы....
Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   15 December 2013
Ха, опитано було було 1000 осіб віком від 15 років. опитування відбувалося з метою визначення ставлення до можливості вивчення російської в 2006-2007 роках. Ваша таблиця показує, якою мовою обрали відповідати респонденти.
І до чого тут ця інформація?!

І ДЕ МОДЕРАТОРИ?!
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Кончита

Кончита

Заходил(а): 15.12.2013
Кончита
Заблокирован
   15 December 2013
Цитата: Ссылка (15 Декабрь 2013 19:01)
Ссылка или СсылкаДа катитесь вы отсюда: и с форума и из страны, которую вы не уважаете даже....что?это? за название?
почему и зачем вы тут живёте? просто удобно? привыкли?

Я живу на земле своих предков. Которую завоевали мои прадеды. В городе где сохранился дом который был построен в середине 19 века году моим пра.....дедом, где на старом кладбище напротив зоопарка сохранился склеп прапрадеда, в городе из которого мой прапрапрадед уходил еще на Крымскую войну. А вот что вы делаете в моем городе? Почему вы не в ридному сэли проживаете а приперлись в русский город Николаев? Где та украина и где Николаев. Или быть может ваших дедушек бандеровцев тут приняли, когда они бежали от поляков из Закерзонья? Чувствуйте себя как дома, но не забывайте что вы в гостях. А если что то не нравится, ридна западенщина ждет вас. И радуйтесь что менты охраняют ваш майдан в Николаеве от жителей нашего города.....
Азалия

Азалия

Заходил(а): 03.09.2019
Телефон: 066 267 33 14
Азалия
Ведущий раздела
   15 December 2013
Цитата: Ссылка (15 Декабрь 2013 19:21)
Я живу на земле своих предков. Которую завоевали мои прадеды. В городе где сохранился дом который был построен в середине 19 века году моим пра.....дедом, где на старом кладбище напротив зоопарка сохранился склеп прапрадеда, в городе из которого мой прапрапрадед уходил еще на Крымскую войну. А вот что вы делаете в моем городе? Почему вы не в ридному сэли проживаете а приперлись в русский город Николаев? Где та украина и где Николаев. Или быть может ваших дедушек бандеровцев тут приняли, когда они бежали от поляков из Закерзонья? Чувствуйте себя как дома, но не забывайте что вы в гостях. А если что то не нравится, ридна западенщина ждет вас. И радуйтесь что менты охраняют ваш майдан в Николаеве от жителей нашего города.....

Ух ты, да это прям хозяин города!!!!!!!!!!!
Я пришел к мудрецу и спросил у него :
"Что такое любовь?"Он сказал :"Ничего".
"Но,я знаю,написано множество книг :
Вечность-пишут одни,а другие-что миг,
То опалит огнём,то расплавит как снег...
Что такое любовь?"-"Это всё человек!"
И тогда я взглянул ему прямо а лицо:
"Как тебя мне понять?Ничего или всё?"
Он сказал улыбнувшись:
"Ты сам дал ответ!
Ничего или всё-середины здесь нет!"
Кончита

Кончита

Заходил(а): 15.12.2013
Кончита
Заблокирован
   15 December 2013
Цитата: Ссылка (15 Декабрь 2013 19:17)
Ха, опитано було було 1000 осіб віком від 15 років. опитування відбувалося з метою визначення ставлення до можливості вивчення російської в 2006-2007 роках.І до чого тут ця інформація?!

І ДЕ МОДЕРАТОРИ?!

Я те три карты привел и график галлопа, все еще недовольна? Все еще веришь что на русско-польском суржике мовкает вся Неспроможня? Заодно по этим картам можно увидеть как это временное государственное недоразумение разделится
Азалия

Азалия

Азалия
Ведущий раздела
   15 December 2013
Цитата: Ссылка (15 Декабрь 2013 19:17)
Ха, опитано було було 1000 осіб віком від 15 років. опитування відбувалося з метою визначення ставлення до можливості вивчення російської в 2006-2007 роках.І до чого тут ця інформація?!

І ДЕ МОДЕРАТОРИ?!

Они заходят, но ничего не предпринимают :((((((
Он сказал улыбнувшись:
"Ты сам дал ответ!
Turbulent Bell

Turbulent Bell

Заходил(а): 21.11.2025
Район: Заводской
Телефон: 0930548585
Turbulent Bell
VIP пользователь
   15 December 2013
Мексиканская мафия?

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
"Ольга"
VIP пользователь
   15 December 2013
Цитата: Ссылка (15 Декабрь 2013 19:21)

а адресочек не подскажешь? такой(ая) смелый(ая)...только на форуме, под прикрытием красноречивого ника, вякать можешь? хоть на коренную морду посмотреть...какие они, такие люди?!

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   15 December 2013
Поки тут ця наволоч воняє, піду в фейс.
Якщо що, баньте мене. Але цей непотріб дозволив собі більше того, що тримає людину в лавах людини. Це сволота, з якою мені навіть в одному бінарному коді знаходитися ГИДКО!

Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

МусяНью

Заходил(а): 23.01.2015
МусяНью
Активный пользователь
   15 December 2013
Нет хуже врагов чем глупые соратники. Хотя с "соратником" я погорячилась. Просто некоторые взгляды мне близки.
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   15 December 2013

А я від імені скіфів зараз як пошлю цього гостя.... завойовник йоптить))))

Судячи з висококультурної риторики Миколаїв таки заселяли каторжниками

Ми бачили тих жителів, які поїхали підтримувати президента

До речі, ви в курсі, що Янукович лише на чверть росіянин?
Азалия

Азалия

Азалия
Ведущий раздела
   15 December 2013
Цитата: Ссылка (15 Декабрь 2013 19:24)
Я те три карты привел и график галлопа, все еще недовольна? Все еще веришь что на русско-польском суржике мовкает вся Неспроможня? Заодно по этим картам можно увидеть как это временное государственное недоразумение разделится

На каком основании вы позволяете себе "тыкать"? Недоразумение -это существование на УКРАИНСКОЙ земле вот такого г... !!!!!!!!!
Он сказал улыбнувшись:
"Ты сам дал ответ!
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   15 December 2013
Прямо нашестя якихось госпожів. Вже якісь склепі пішли, прямі образи в бік сільських мешканців (може, людина не в курсі, що склепи та будинки їсти не можна, а тому людям, які працюють в полі вклонятись треба, а не ганьбити), ну і так далі...
В тролів сьогодні аншлаг.
ХОР має виписати Алі премію за відмінне виконання роботи в цьому місяці. Їй вдалось навіть повернути нашого давнього найбільшого шанувальника.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
vestigial

vestigial

Заходил(а): 13.12.2021
Телефон: (068)267-15-48
vestigial
VIP пользователь
   15 December 2013
Фу, яке вульгарне трололо.
МусяНью, щось у вас адекватних "соратників" обмаль.
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся. 2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   15 December 2013
Цитата: Ссылка (15 Декабрь 2013 19:32)
Прямо нашестя якихось госпожів. Вже якісь склепі пішли, прямі образи в бік сільських мешканців (може, людина не в курсі, що склепи та будинки їсти не можна, а тому людям, які працюють в полі вклонятись треба, а не ганьбити), ну і так далі...В тролів сьогодні аншлаг.
ХОР має виписати Алі премію за відмінне виконання роботи в цьому місяці. Їй вдалось навіть повернути нашого давнього найбільшого шанувальника.

Красно дякую. Премію вимагаю розвіртуалізацією :) Як це ми сьогодні були на одному майдані і не познайомились?! Я в сірій довгій шубі з прапором на плечах зазвичай (і сьогодні теж :))

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   15 December 2013
Цитата: Ссылка (15 Декабрь 2013 19:33)
Фу, яке вульгарне трололо. Чим займається адміністрація? МусяНью, щось у вас адекватних "соратників" обмаль.

Дозволю собі помітити, що обмаль - це коли їх дуже мало, але вони все-таки є :)))) Тут же, схоже, все ще сумніше.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   15 December 2013
Цитата: Ссылка (15 Декабрь 2013 19:34)
Красно дякую. Премію вимагаю розвіртуалізацією :) Як це ми сьогодні були на одному майдані і не познайомились?! Я в сірій довгій шубі з прапором на плечах зазвичай (і сьогодні теж :))

Я бачила і навіть впізнала :)))
Але я була з дитиною, тому все одно не змогла б нормально ні з ким поспілкуватись.
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   15 December 2013
Цитата: moonsun (15 Декабрь 2013 19:29)
піду в фейс.

а що - компреси вже і на фейсбуці видають?

І взагалі - де Крокозябра з клізмами?! Клієнт вже дозрів
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   15 December 2013
Цитата: Ссылка (15 Декабрь 2013 19:01)
Я это к тому, что все события нужно уметь анализировать и понимать, что если звезды зажигают, то это кому-то нужно.

Ну давайте проаналізуємо. Я за ситуацією слідкую від минулорічних виборів до сьогоднішніх.

Ви даєте посилання на матеріал, в якому зі слів якогось неназваного джерела повідомляється, що
«Яценюк просто сдал Корнацкого», - сказал источник. К тому же, он подтвердил информацию СМИ, что объединенная оппозиция готовит вместо Корнацкого резервного кандидата - председателя Николаевского областного штаба «Батькивщины» Михаила Соколова. И вряд ли он будет претендовать на победу - оппозиция отдала этот округ Левочкину.

Що сталося в реалі? Від Соколова, якого просував Забзалюк, відхрещувалася опозиція на всіх рівнях, заперечуючи саму можливість "резервного" кандидата. Про "резервного" було чути від Соколова та Забзалюка, все. Може, вони за спинами його підтримували? Та ні. На з"їзді було висунуто кандидатуру Корнацького, її ж і підтримано одностайно, в тому числі і присутнім там Соколовим (Рома вже здимів і відтоді не відповідав на дзвінки і ніяк не коментував ситуацію). Через кілька днів Соколов виходить зі списків "Батьківщини" і самовисувається - автоматично його виключають з лав партії.

Аналізуємо і робимо висновки: якщо одне й те саме джерело розповідає і про "резервного" кандидата Соколова (брехня, підтверджена дійсністю), і про "злив" Корнацького Яценюком (в реалі депутати різних рівнів воювали та чергували на полях агрофірми, подавали позови - про це багато новин та фото з прізвищами), то чому я маю сприймати серйозно цю замітку? Або джерело некомпетентне, або його взагалі немає, просто хтось відверто збрехав.
Крокозябра

Крокозябра

Заходил(а): 16.02.2015
Район: Заводской - Лески
Крокозябра
VIP пользователь
   15 December 2013
Цитата: Ссылка (15 Декабрь 2013 19:48)
а що - компреси вже і на фейсбуці видають?

І взагалі - де Крокозябра з клізмами?! Клієнт вже дозрів

Гадаю, клізма тут вже не допоможе((( Хіба що шприц з повітрям по вені...
Просматривают эту тему:

Forum