• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 375138 10098

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Район: Центральный
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   28 December 2013

Українська діаспора створила кліп про Євромайдан.

Взявши за основу відому пісню "We shall overcome", яку вважають гімном руху за громадянські права, у США українська діаспора зняла кліп про Євромайдан.
Режисери кліпу — відомий документаліст Генрі Невісон і керівник Волинського ансамблю танцю у Філадельфії Тарас Левицький.
До речі, сама пісня раніше була гімном боротьби за рівноправ’я і свободу афроамериканців. Згодом стала відомою на увесь світ, її співав Пітер Сігер.

Нагадаємо, Євромайлан стоїть в українській столиці уже другий місяць. Люди вимагають повернення країни до євроінтеграційного курсу, а також відставки Президента Віктора Януковича і уряду Миколи Азарова.

Ссылка
Alexandra

Alexandra

Заходил(а): 05.02.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Alexandra
Активный пользователь
   28 December 2013
Цитата: Ссылка (27 Декабрь 2013 22:50)
Та чого там. Наш час, Севастополь:

Та вони геть хворі...
Допоможемо українським військовим!
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   28 December 2013
Цитата: Ссылка (28 Декабрь 2013 22:01)
Та вони геть хворі...

Ай-яй-яй! Зараз нарветеся на пісенько, хоча ні, це вже шлягер, а не просто пісенька, - "у нас єсть точка зренія! ви должни єйо уважать!". Нещодавно знайомий філолог мені пояснив, в чому тема з "точкою зору". Каже: "в них є точка, відома - п'ята, і є зір, хоч який, але є. отже - є точка зору". Мені стало зрозуміло щонайменьше, чому в тої "точки" немає аргументації і фактажу :)
даруйте за офф :)
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   28 December 2013
Стухайте, зависла в такій темі. Спочатку трохи фото

Йолка на діагоналі від фотографа до Консерваторії) Далі пращури беркута, намети тощо.

1990, жовтень, на Жовтневій Площі акція-голодування студентів, які вимагали відставки Голови Ради Міністрів УРСР (вимога виконана), відмови уряду республіки від підписання Союзного договору, передачі місцевим органам влади майна КПРС та ВЛКСМ на території України, відбування юнаками України військової служби за межами республіки лише на добровільних засадах, перевиборів Верховної Ради УРСР (вимога виконана).

Таким чином, молодь стала рушійним стимулом отримання Україною незалежності. Тепер не Жовтнева Площа, а Майдан Незалежності. Готель не "Москва", а "Україна". А пам"ятник Леніну вже не красується на головному майдані країни (і не тільки на майдані).

Леніна, до речі, сплюндрували, вандали)))) Написали на ньому "КАТ", "666" тощо.

Але це ще не все))

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   28 December 2013
Читаємо Ссылказасідання Верховної Ради РСР від 15 жовтня 1990 року. Головує Голова Верховної Ради Української РСР КРАВЧУК Л.М.

Кравчук: Уранці зібралася Президія Верховної Ради і вносить на наш розгляд пропозиції - дещо змінити з урахуванням поточного політичного моменту порядок роботи на сьогодні. Це викликане загостренням ситуації навколо голодуючих студентів і задоволення їхніх вимог. Ви знаєте, що ця проблема уже двічі порушувалась у цьому залі на сесії, відбулася зустріч зі студентами, у тому числі й Голови Верховної Ради, голів комісій, депутатів. Відбувся на їхнє прохання "круглий стіл", який транслювався по телебаченню, хоч, як сьогодні з'ясувалося, є до цього відповідні претензії, до цієї трансляції.
КЕНДЗЬОР Я.-П.М. Шановний Леоніде Макаровичу! Я гадаю, перш ніж сьогодні розпочати таку розмову, ви, як Голова Верховної Ради, повинні були б висловитися з приводу однієї обставини. йдеться про "Круглий стіл" студентів, який відбувся минулого вівторка і у якому ви брали участь. "Круглий стіл" почався, а студенти тільки після того розпочали розмову, коли отримали від вас гарантію, вірніше, запевнення, що розмова буде повністю, без будь-яких купюр, передана по республіканському телебаченню. Таку гарантію ви дали, є відповідні свідчення. В четвер, коли по республіканському телебаченню пустили цей відеосюжет про "круглий стіл", я жахнувся. Якщо Леонід Макарович Кравчук, який тут сказав про депутатів, котрі стоять перед трибуною, що вони не лицарі свого слова, то і він теж не лицар свого слова. Або ж просто його підвели працівники Держтелерадіо, зробивши відповідні купюри. Ця трансляція, цей відеозапис абсолютно спотворює всю розмову, яка відбулася під час "круглого столу".

"Круглий стіл" 13.12.2013: Діалогу влади та опозиції заважало багато що. Трансляцію події в прямому ефірі не дозволили вести ні одному телеканалу. Інтернет та мобільний зв'язок - глушили. На зустріч замість лідерів студентського Євромайдану привели казна-кого. Це дає підстави говорити про те, що влада знала, що круглий стіл буде провальним.
Єдина онлайн-трансляція засідання загальнонаціонального круглого столу "Об'єднаємо Україну" йде з сильними перешкодами, повідомляє Ссылка. Її веде журналіст Мустафа Найєм з Громадського ТБ, однак після виступу Віктора Януковича і Миколи Азарова зв'язок раптово перервався - перед тим, як почали говорити лідери опозиції. Пізніше зв'язок відновився, але йде з сильними перешкодами - в мікроблозі каналу з'явився запис про те, що зв'язок навмисне глушать.

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   28 December 2013
Другий мікрофон. ШЕВЧЕНКО О.Є., член комісії Верховної Ради Української РСР з питань державного суверенітету, міжреспубліканських і міжнаціональних відносин /Голосіївський виборчий округ, м. Київ/. Я пропоную, щоб вимоги студентів розглядати в повному комплексі... Ставити на розгляд вимоги студентів у повному комплексі, почергово, як вони висувають ці вимоги, кожну вимогу окремо проголосувати. І ще тут на тридцять слів лист до нас, Леоніде Макаровичу, від співробітників Інституту біохімії імені Палладіна: "Ми, співробітники Інституту біохімії імені Палладіна АН УРСР, заявляємо про солідарність з голодуючими студентами і підтримуємо їхні вимоги. Позицію "групи 239" парламенту оцінюємо як глибоке помилкову, а вашу - як непослідовну і як таку, що не відповідає вимогам часу".
ГОЛОВА. Виключіть другий мікрофон. Будь ласка.
ШУМ У ЗАЛІ.

ДЕПУТАТ /не представився/. Співвітчизники, кияни! Доля України і життя її народу в небезпеці. Останній тиждень роботи сесії Верховної Ради остаточно підтвердив повну неспроможність і небажання комуністичної Верховної Ради виводити республіку з тотальної кризи, до якої довели її комуністи. Комуністична більшість поховала Декларацію про державний суверенітет України, відмовилась визнати її конституційним законом, відмовилась захистити юнаків України, санкціонувала проходження військової служби за межами республіки в імперських інтересах. Сформований ЦК КПУ уряд і надалі продовжує політику, спрямовану на пограбування України імперським центром, що черговий раз підтверджено, словами Гуренка на останньому Пленумі ЦК КПРС та у висловлюваннях Кравчука.

Стурбовані долею України студенти вдалися до крайньої форми протесту - голодовки, яка триває вже чотирнадцятий день, і життя їхнє в небезпеці. Комуністичні Верховна Рада та Уряд виявляють відвертий цинізм та глум над чистими і благородними діями молодих патріотів. Якщо сьогодні загине цвіт нашого народу - молодь, загине Україна. Ваше життя і доля ваших дітей залежать від вашої громадянської позиції. Дорогі співвітчизники! Закликаємо вас сьогодні - 15 жовтня зранку підтримати студентську маніфестацію і вийти до будинку Верховної Ради, щоб разом з ними сказати "ні" бездіяльному Уряду та Верховній Раді УРСР. Підписались народні депутати Україна: Степан Хмара, Богдан Ребрик, Федір Свідорський, Левко Горохівський, Яків Зайко, Володимир Колінець, Віктор Бедь, Леопольд Табурянський, Лариса Скорик і рада представників акції "Наметовий табір". Дякуємо.

Степан Хмара після цього засідання відсидів за протистояння з міліціонером. Згодом отримав Героя України.

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   28 December 2013
А ось риторика попередників ПР, АНТИМАЙДАН:

СКАЛЬСЬКИЙ В.В., голова Городоцької районної Ради народних депутатів, перший секретар Городоцького райкому Компартії України /Городоцький виборчий округ, Хмельницька область/. Ми, група народних депутатів Української РСР, вважаємо своїм обов'язком висловити глибоку стурбованість розвитком подій у республіці і рішучий протест проти дій тих сил, які ці події інспірують. Маємо на увазі, насамперед, неконструктивну, а часто і відверто обструкціоністську позицію частини депутатів, які іменують себе "Народною радою". Перебуваючи у меншості і спекулюючи цим, вони звинувачують Верховну Раду у недемократичності і методами силового тиску намагаються нав'язати їй свою волю. Від самого початку першої сесії лідери опозиції не приховують свого тяжіння до конфронтації, розколу і розпуску парламенту. Все це істотно утруднює роботу, розгляд і розв'язання життєво важливих для народу проблем (СТАБІЛЬНІСТЬ ТОБТО). Частішають випадки, коли депутати Народної ради починають відразу торпедувати і піддавати нападкам прийняті рішення. Це стосується, зокрема, термінових заходів щодо стабілізації становища в республіці. Останнім часом дії окремих сил опозиції набули відверто екстремістських нецивілізованих форм. Не маючи змоги добитися задоволення своїх амбіцій парламентським шляхом, вона вдається до акцій, що мають на меті небезпечно розхитування суспільнополітичної обстановки, розпалювання пристрастей. Саме такими були заклики організувати республіканський страйк, масові маніфестації. Не зустрівши в цьому підтримку у більшості народу, окремі провокатори від політики не вгамовуються. Безпідставною акцією стало звернення групи депутатів 10 жовтня в прямому телеефірі до трудящих з провокаційною заявою, з закликами до громадянської непокори, створення страйкових комітетів. Активну роль у цій акції відіграв член Президії Верховної Ради УРСР Ємець. Небезпечним вогнищем напруженості є зараз голодування групи студентів у центрі Києва. Вже сама схожість їх політичних вимог з гаслами парламентської опозиції не залишає сумнівів У тому, які сили стоять за ними і хто намагається маніпулювати політичною активністю молодих людей, ставити під загрозу їх життя та здоров'я заради своїх інтересів і цілей. Ми робили і будемо робити все, щоб схилити студентів до відмови від голодування, застерегти від дальших згубних кроків. Водночас вважаємо за потрібне поставити перед Президією Верховної Ради питання про відповідальність окремих депутатів, зокрема народного депутата Хмари, які провокують навколо цієї акції інциденти, що ставлять на небезпечну грань ситуацію в Києві, паралізують рух і нормальне життя в місті. Незрозуміла нам і позиція Київської міської Ради народних депутатів, яка вже тривалий час мириться з цим.

І тоді бідкалися про паралізований рух та "нормальне" життя, утруднення роботи по вирішенню життєво важливих для народа проблем (це сучасне ниття "нехай ідуть працюють"), Хмару таки посадили, але незабаром Україна стала незалежною.

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   28 December 2013
АЛТУНЯН Г.О., слюсар підприємства "Кінотехпром" м. Харків /Київський виборчий округ, Харківська область/. Я обращаюсь к руководству Комитета государственной безопасности и Министерства внутренних дел. Сегодня ситуация в республике настолько чрезвычайная, что от того, насколько правдивую, честную и объективную информацию даете вы руководству, зависит очень многое. Судя по печати, судя по выступлениям руководителей республики, руководителей Коммунистической партии Украины, не видно, что информация эта до них доходит. Значит, одно из двух... Я убедительно прошу вас, руководителей соответствующих ведомств... Потому что до сих пор нам кажется, что кто-то подстрекает студентов, что студенты сами не созрели, что их требования являются результатом того, что кто-то за деньги или не за деньги науськивает. От этого нужно отказаться. Я обращаюсь к трезвомыслящим депутатам - партийным и беспартийным. Я не склонен и не готов подписываться под всем, что здесь говорят даже представители Народной рады, но это вовсе не значит, что сегодня мышление осталось таким же, каким оно было у нас, когда нас избирали. И народ стал другой, и ситуация изменилась. Поэтому я убедительно прошу всех вас еще раз оценить ситуацию. И когда сегодня студенты... надо к ним серьезно относиться. Это не дети уже, хотя они многим из нас годятся и в сыновья, и во внуки. Я снова обращаюсь к вам и говорю, что руководители средств массовой информации сознательно или несознательно создают такое впечатление, что студентами кто-то руководит, что кто-то организует все это, начиная как называют, от вандализма с памятниками и кончая выступлениями студентов на нашей площади. Что я конкретно предлагаю? Уважаемый Леонид Макарович! Да, действительно, сегодня надо четко и ясно студентам сказать по всем трем вопросам, в частности, по первому, о заключении Союзного договора, который вы сейчас вынесли на обсуждение. Да, действительно, есть такая боязнь, потому что с одной стороны, мы здесь принимаем решения, а с другой стороны - Москва и руководство Союза совершенно наплевательски относится к нашей Декларации о суверенитете. Мы не знаем, что такое Союзный договор, поэтому и такая отчаянная боязнь. 73 года мы знали, что такое Союзный договор - в результате очутились в том положении, в котором находимся. Поэтому, прежде чем ставить вопрос, заключать или не заключать Союзный договор /а я против его заключения/, ну хотя бы в общих чертах давайте охарактеризуем, что же это будет за договор.

Не буду більше перевантажувати буквами))) вибачте, якщо когось напружує. Далі можна за посиланням ознайомитися, кому цікаво.

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   28 December 2013
І наостанок ще кілька фото. Студенти біля споруди, яку завішано транспорантами, майже йолка))

Далі, може, хтось когось упізнає)))))

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   28 December 2013

У новорічну ніч - 31 грудня о 23:55 - вийде звернення народу до Президента України.

У записі колективної «промови» взяли участь понад 50 українців

Ссылка

Анюта_80

Заходил(а): 21.03.2017
Анюта_80
VIP пользователь
   28 December 2013
адже Кравчук и цьоого разу закликав до переговорів. і навіть десь проскочило, що, мовляв, сідайте.. аджеш ні... тільки спочатку банду геть. я усе розумію, і про майдан і про гідність. але я дуже чітко памятаю, як мені розповідали про закордонну демократію у 90их, що соціальне життя, прийняття бюджетуя-це по-перше, а потім зясовуємо усі інші питання. як можна було залишити краіну без головного фінансового документу страни? це питання ріторичне, але для обох сторін...
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   28 December 2013
Діно, дякую :)
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   28 December 2013
Цитата: Ссылка (28 Декабрь 2013 23:37)
Діно, дякую :)

Прикольно, так?
Я не знаю, що робили двоє з трьох у 1990, але у одного принаймні точно має бути дежавю.
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   28 December 2013
Цитата: Ссылка (28 Декабрь 2013 23:34)
адже Кравчук и цьоого разу закликав до переговорів. і навіть десь проскочило, що, мовляв, сідайте.. аджеш ні... тільки спочатку банду геть. я усе розумію, і про майдан і про гідність. але я дуже чітко памятаю, як мені розповідали про закордонну демократію у 90их, що соціальне життя, прийняття бюджетуя-це по-перше, а потім зясовуємо усі інші питання. як можна було залишити краіну без головного фінансового документу страни? це питання ріторичне, але для обох сторін...

Так що зробили з того круглого столу?! Зв'язок теж опозиція глушили, телеканалам трансювати майданівці заважили?!
Бюджет, в який закладено збільшення фінансування силовіків, Євро 2012 і передвиборча презика, чомусь не зустрів розуміння... дійсно, чого це... Немає соціального життя, і взагалі там життя немає: ані науки, ані освіти, ані медицини, ані соціальної політики там немає, в тому даруйте на слові бюджеті.

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   28 December 2013
Цитата: Ссылка (28 Декабрь 2013 23:39)
Прикольно, так?
Я не знаю, що робили двоє з трьох у 1990, але у одного принаймні точно має бути дежавю.

Так, я собі уявляю той стьоб в колі своїх про "десь я це вже бачив", "пішли сфотаємося на тому ж місці" і т.д. :)
Погугліла, один був ще малий - тільки-но 16 років виповнилося, другий - тільки переїхав в Україну і, мабуть, з залу не вилазив, бо перші професійні перемоги були невдовзі.
Ех, хлопці такий момент проґавили! де були політтехнологи з вчасною порадою?

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   28 December 2013
Цитата: Ссылка (28 Декабрь 2013 23:34)

Так "круглий стіл", читайте уважно, був запропонований Кравчуком і проведений 13.12 за тим самим сценарієм - як не купюри, то глушать. Кравчук використав свій власний досвід, і від початку було зрозуміло, що той стіл буде провальним. Я про це.
А ще я по Громадському слухала Кравчука. Він між іншим бла-бла-бла сказав, що тоді він вийшов до студентів і запросив до себе Мосола, голову Ради Міністрів УРСР (=Азіров) і сказав: пиши. І той написав.
Щодо держбюджету - він мав бути в Раді у вересні по всіх регламентах. І де? А скільки держбюджетів було ухвалено майже у новорічну ніч? А пізніше? А хто роздав текст держбюджету за годину до голосування? Подумали, що читати його не треба, просто голосувати? Це як? Опозиція наполягала на новорічній відпустці чи все ж таки Рибак розпустив парламент на свята, а псевдогарант зробив вигляд, що посварив його за це? І реакції нуль, тобто посварив риторично. То, може, питання не до опозиції з цим бюджетом? Писав паригівський Кабмін, Раду розпустив паригівський Рибак, пальцем посварив паригівський псевдогарант... Опозицію скликати на сесію довго не треба - вона в центрі Києва. Решта де?
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   28 December 2013
Заява, яку зробив начальник слідчого управління МВС Микола Чинчин щодо розслідування справи про побиття Тетяни Чорновол - "ганьба для всієї української міліції". Таку думку Ссылка "Заява такого чину міліції як Чинчин - ганьба. Якщо він береться говорити про колишніх королів київської організованої злочинності, то має з'ясувати, що"Савлоха" і "Рибка" були лідерами двох непримиренних ОЗГ. Не знати цього – помилка, яку не можна пробачити", - зазначив Дахновський. Також він підкреслив: брати Клички ніколи не затримувалися УБОЗ-ом, ніколи не займалися рекетом, в УБОЗу не було на них оперативних матеріалів. За словами Дахновського, єдиний випадок, коли брати Клички опинилися в УБОЗі Києва був пов'язаний зі статусом Володимира у справі як свідок. "У 1992 році я опитував Володимира Кличка, при цьому були присутні його брат Віталій і тренер української збірної з боксу Золотарьов. Йшлося про розкрадання тренерами валюти, виділеної на проживання та харчування спортсменів, серед яких був і Володимир Кличко. От і всі "контакти" братів з УБОЗ-ом", - зазначив Дахновський. При цьому він заявив: "Якщо ГСУ МВС справді зацікавить зв'язок українських політиків з організованою злочинністю, рекомендую придивитися до нардепа з Партії регіонів, якій свого часу був активним членом ОЗУ Бориса Савлохова". "За моїми відомостями, ця людина за вказівкою однопартійців відповідає за питання "терок", "стрілок" та "розрулювання" ситуацій з братвою. Упевнений, у службі по боротьбі з організованою злочинністю зможуть поділитися докладною інформацією з колегою Чинчиним. Можливо, тоді він не стане робити таких необачних заяв, що ганьблять всю українську міліцію", - підсумував Дахновський. Як відомо, після нападу на актівістку і журналіста Тетяну Чорновол начальник ГСУ МВС Микола Чинчин заявив: "У слідства є дані, що один з підозрюваних, Олександр Котенко, був членом бандитського угруповання Савлохова. Ця група входила в злочинне співтовариство Рибалко, на прізвисько Рибка, убитого у 2005 році, Ссылка".

Анюта_80

Анюта_80
VIP пользователь
   28 December 2013
Аля, пробачте, не можу цитувати з тел. я розумію ваше обурення про відсутність соціального життя, належного життя... але ж зараз це тільки наша з вами риторика. а документ повинен існувати, бо це фінансовий інструмент, і від нього, хоч і бюрократично, але залежить багато чого. немає цього бюджету, немає елементар них виплат...отже мене як громадянку, при усій моій повазі до митингуючих обурює постіне блокування ради, особливо обурює, що за не роботу як однієі сторони, так і іншоі ім 8 ставлять, та зарплатню нараховують. пробачьте за помилки, не можу редагувати

Анюта_80

Анюта_80
VIP пользователь
   29 December 2013
Діно, вибачте за помилки... бо найсправді важко тут редагувати.. так останній тиждкнь з ай йа йай рибак -це комедія.. але ж чому вони ці 445(без 5) у вересні.жовтні, листопаді не змогли... тоді теж часом блокували.. нажаль..невиправдовую нікого... але іх обирали за для цього..прикро
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   29 December 2013
Цитата: Ссылка (28 Декабрь 2013 23:58)
Аля, пробачте, не можу цитувати з тел. я розумію ваше обурення про відсутність соціального життя, належного життя... але ж зараз це тільки наша з вами риторика. а документ повинен існувати, бо це фінансовий інструмент, і від нього, хоч і бюрократично, але залежить багато чого. немає цього бюджету, немає елементар них виплат...отже мене як громадянку, при усій моій повазі до митингуючих обурює постіне блокування ради, особливо обурює, що за не роботу як однієі сторони, так і іншоі ім 8 ставлять, та зарплатню нараховують. пробачьте за помилки, не можу редагувати

Стоп. До чого тут мітингуючі? По-перше, Раду розпустив не опозиціонер, а регіоналівський спікер. І без формулювання "через мітинги".
По-друге, згідно з законодавством у другому читанні держбюджет має бути ухвалений в листопаді. То до чого тут мітингуючі і Ваша до них повага? Проекту фізично не було. Чому? Питання не до опозиції.
Виплати будуть у будь-якому випадку. У 2010 році бюджет було подано на розгляд 23 квітня, ухвалено 27 квітня. І нічого. Коли не було бюджету на початок року - виплачували за грудневими розмірами, а потім доплачували, бо з січня підвищується прожитковий, мінімалка тощо. Було таке і, здається, не раз. Отже не переймайтеся. Поки російські гроші не проїмо. За оцінками фахівців, десь до квітня у разі надходження 15 млрд у повному обсязі.
І потім вони будуть кричати, що грошей немає через дестабілізацію ситуації наприкінці року, бо "ніхто не працював". Але бюджетники потерпали через невиплату грошей або виплату із затримками ще до мітингів. Тому всі ці розмови - відверта та цинічна спекуляція поганого танцюриста, якому самі знаєте, що заважає.

Просматривают эту тему:

Forum