Цитата: Ссылка (28 Декабрь 2013 23:58)
Аля, пробачте, не можу цитувати з тел.
я розумію ваше обурення про відсутність соціального життя, належного життя...
але ж зараз це тільки наша з вами риторика. а документ повинен існувати, бо це фінансовий інструмент, і
від нього, хоч і бюрократично, але залежить багато чого. немає цього бюджету, немає елементар
них виплат...отже мене як громадянку, при усій моій повазі до митингуючих обурює постіне блокування
ради, особливо обурює, що за не роботу як однієі сторони, так і іншоі ім 8 ставлять, та зарплатню
нараховують.
пробачьте за помилки, не можу редагувати
Я впевнена, що це не випадковість. Восени бюджет не приймають, взагалі про нього "забувають", катають тему Асоціації з ЄС, всі, зрозуміло, вважають, що наступний бюджет вже бюджет реформ, поидктованих підписаними документами. Наприкінці року - сюрприз-сюрприз! З ЄС ми більше не працюємо, бюджет у нас не для реформи, а для передвиборчої. Не переймаються пеерасти громадянами, їхніми потребами, бачили останні новини про захист від затоплення мислівських угідь цього нелюда? Мільярди з бюджету йдуть на забаганки, мільярди - на охорону забаганок, і копійки - на інші статті, щоб галочка стояла "є соціальні статті, почули кожного, покращили, все стабільно". Якщо раптом взяли і проголосували бюджет, не стане добре, бо грошей немає, нема з чого бюджет виконувати. Ще до майдана затримували на кілька місяців виплати з казначейства, бо на вибори все пішло. Це дурна опозиція все робить за свої, а розумні пеерасти - за наші з вами.
Відсутність зараз документа з назвою "бюджет" цілком відповідає дійсності - фізично грошей, бюджету, немає. Приїхали... країна-банкрот, як дешева шльондра за 5 гривень лягла під найближчого, ой, даруйте, це зветься "зробила стратегічний вибір, який має економічне обґгрунтування".
перепрошую за емоційність, терміново потрібен равлик... поки що піду викурю цигарку. блін, стільки часу не курила і не витримала :(