Цитата: Ссылка (21 Январь 2014 12:14)
Но вот в данной ситуации многие за революцию. Все как всегда расплывчато пишут. Фамилию хоть кто-то решиться назвать?
тобто сама ви обрати не можете? завжди має прийти інша поважна людина та розповісти, що треба робити.
ну подобаються мені зараз 2 людини Порошенко та Садовий. але я буду ОБИРАТИ з тих, хто захоче стати президентом.
Цитата: Ссылка (21 Январь 2014 12:10)
А Янукович що, цар, що замість нього потрібно іншого посадити на трон?
Цей президент не підходить, будем ОБИРАТИ іншого, шляхом голосування. Кандидатури будуть, хіба ні? Кожен обере, кого вважатиме за потрібне.
Не підійде інший, його теж треба буде перевибрати.
Чи дозволяти себе гвалтувати роками, бо ніхто не подобається?..
для мене така сама аналогія - якщо чоловік гвалтує жінку, б'є дітей, то потрібно бути ввічливою, не кидати папір, добре молитися і чекати на справжнього чоловіка, що забере її з того пекла.
мені подобається анекдот:
Я слышал об одном человеке, который оставался всю жизнь холостым, потому что искал совершенную женщину. Когда ему было 70, кто-то спросил:
"Вы много путешествовали. Из Кабула в Катманду, из Катманду в Гоа, из Гоа в Пуну - вы искали. Нашли ли вы совершенную женщину?"
Старый человек стал очень печальным. Он сказал:
"Да, только однажды я встретил истинную женщину".
Спрашивающий сказал:
"И что случилось? Почему вы не женились?"
Он стал очень, очень печальным. И сказал:
"Что делать? Она искала совершенного мужчину".ось і ви чекаєте героя на білому коні в опозиції. а поки його нема - навчу миколаївців не кидати папір та краще читати закони.
замість "головешки-ялинка" в нас на форумі "сеча-цивілізовано".
а коли буде конкретні питання, то потрібно казати "злые вы, уйду я от вас". це така скорочена схема.
чомусь з аргументами та цифрами якось сутужно, мабуть це моветон для прихильників стабільності навіть на інтері новини дивитися. краще працювати.
і взагалі "я-же-девочка", якій оце "безобразие" заважає телік дивитися.
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…