- (10) Поддержать автора
-
Поделиться
"Ольга"
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
24 January 2014
Власть может расценить присоединение Грушевского к Майдану как прекращение перемирия? и пойти в наступление?
Ссорятся...Тягнибок с людьми, люди не довольны....
Ссорятся...Тягнибок с людьми, люди не довольны....
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
|
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Сумерки
VIP пользователь
24 January 2014 Цитата: Ссылка (24 Январь 2014 01:03)
На самом деле очень тяжело у нас в городе с этим. Очень большой процент людей которые не хотят понимать и не хотят видеть, им хорошо у своих кормушек и плевать им кто там кого убивает, грабит и насилует, пока это не коснется его.
Но пробовать нужно. По поводу агитации и просвещения - с трудом себе представляю процесс. Не ходить же по городу с планшетом и показывать видео издевательств беркута над людьми. Тем более что и оно далеко не всех впечатляет.
Может попробовать печатную продукцию распространять. Если есть возможность печатать. Ну там основные тезисы в максимально доходчивой форме. Объяснять бюджет на пальцах, показывать как забирают деньги у больных детей и отдают на золотые унитазы. Это по идее должно хотя бы заставить задуматься. Апеллировать цифрами, но в максимально упрощенном и доступном варианте. Фото издевательст беркута прилагать. Ну я не знаю, что еще можно делать? Администрацию наш народ брать не пойдет, давайте не питать иллюзий.
Но пробовать нужно. По поводу агитации и просвещения - с трудом себе представляю процесс. Не ходить же по городу с планшетом и показывать видео издевательств беркута над людьми. Тем более что и оно далеко не всех впечатляет.
Может попробовать печатную продукцию распространять. Если есть возможность печатать. Ну там основные тезисы в максимально доходчивой форме. Объяснять бюджет на пальцах, показывать как забирают деньги у больных детей и отдают на золотые унитазы. Это по идее должно хотя бы заставить задуматься. Апеллировать цифрами, но в максимально упрощенном и доступном варианте. Фото издевательст беркута прилагать. Ну я не знаю, что еще можно делать? Администрацию наш народ брать не пойдет, давайте не питать иллюзий.
комусь ходити і на планшеті показувати, комусь на пальцях розжовувати цифри.
До взяття ОДА нам дуже далеко.

Замовляємо Англію і Америку разом
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
mackry85
Семья:
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
mackry85
VIP пользователь
24 January 2014
Дiвчата, ви або одразу прямий у носа отримаэте, або
статтю про екстремiзм. Зараз багато рiзних засобiв, хто
захоче - просвiтиться самостiйно... не тiшу себе
подiбними iлюзiями, навiть родичiв переконати не
можу(((
"Ольга"
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
24 January 2014
Как же моя семья, думаю не только моя, надеялись, что результат переговоров будет другим....
zefir
|
Имя: Savva Группа: Новичок Сообщений: 15 Регистрация: 22.01.2012 Заходил(а): 22.01.2015 |
zefir
Новичок
24 January 2014
Девочки, в курсе, что новичкам здесь писать нельзя, но тем не менее, почему то на ум пришел стих...
Доборолися, добалакалися, досварилися, аж гримить.
Україно, чи ти була колись незалежною, хоч на мить?
Від кайданів, що волю сковують?
Від копит, що у душу б'ють?
Від чужих, що тебе скуповують?
І своїх, що тебе продають?
Ліна Костенко
Доборолися, добалакалися, досварилися, аж гримить.
Україно, чи ти була колись незалежною, хоч на мить?
Від кайданів, що волю сковують?
Від копит, що у душу б'ють?
Від чужих, що тебе скуповують?
І своїх, що тебе продають?
Ліна Костенко
dinarij
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1374 Регистрация: 16.03.2010 Заходил(а): 24.02.2025 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: 0503942221 |
dinarij
VIP пользователь
24 January 2014 раденький, що ... обізнаний у всі світові змови...
ви дійсно вважаєте, що ці "кляті американці" не вміють робити справжню революцію - кисельова на вас нема!
2 місяці мирно тупотіти на морозі і апелювати до совісті влади - це український продукт.
після всього що було - вибиті очі, тортури, смерті за переконання, куля дівчині в груди, сьогодні в Черкасах дівчину оперують, в яку поцілив мент...
йдіть до своїх друзів і радійте з ними.
Ссылка
ось воно обличчя "людяного" беркуту, який ви так миролюбно захищаєте.
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…
"Ольга"
|
"Ольга"
VIP пользователь
24 January 2014
Как теперь идти спать??? Теперь всё, что угодно может быть!
mackry85
Семья:
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
mackry85
VIP пользователь
24 January 2014
Дiвчата! Пропоную провести вечiр читання патрiотичних
вiршiв, спiву сiчових та повстанських пiсень. Може
почнемо просвiту iз себе?
Счастье
Семья:
Счастье
|
Имя: Екатерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2387 Регистрация: 27.10.2010 Заходил(а): 31.03.2018 |
Счастье
VIP пользователь
24 January 2014 Цитата: Ссылка (24 Январь 2014 00:53)
Як я зрозуміла, що було: у Кличка передвиборча, Тягнибок поставив громаді питання, чи відійде вона заради обіцянки звільнення, чи подальший протест. Громада обрала ескалацію, на що він відреагував вимогою дисципліни, щоб запобігти емоційній реакції втомлених і змерзлих людей, щоб знов не кинулися у бій бруківкою проти куль, Яценюк наступним кроком слово дисципліна асоціював з мирним спротивом. Щоб територія розширювалася, як того вимагає майдан, але не ставала суцільним полем боя. В останньому реченні десь ввернув перемовини, щоб не зпалювати всі мости. Бо одна справа - рішення людей, які, так, є рушійною силою, серцем та суттю протесту, але, з іншого боку, хочуть лідера, який має якось їх представляти.З висновків: Кличко не тримає напругу достатньо довго, зірвався на агітку себе, він і до ОП йшов так собі, сподіваюсь, що охолоне і зрозуміє, що популярність швидко підносить і швидко роняє, на неї не вдасться спиратися довго, Тягнибок і Яценюк поклали і забили на свою майбутню політичну кар'єру остаточно заради життів майданівців. Від Тягнибока чекали дій "упашника зі схрону", але він не тільки героїчні пісні пам'ятає, а і величезні цвинтарі з тисячами юнаків. Яценюку весь час закидали занадту м'якість, лібералістичність, пересмикували на "запроданство", він замість того, щоб руйнувати ці "ярлики", погодився бути тим, хто після заклику громади до війни сказав слова "мирний протест" і "перемови", щоб залишити якісь шанси на дипломатію.
Боже бережи Україну!
Боже бережи Україну!
Мы с Вами смотрели какие то разные выступления.
Моё впечатление такое - им дали команду сдерживать протестующих, так как предложений от власти не было никаких, только запугивания, чем ТЯгнибок и занимался со сцены. Кличко на Грушевского пытался донести, что нужно идти на перемирие, но увидев падающий рейтинг, по дороге на Майдан - опомнился, ну или испугался. Яйценюк для меня, после парламентских выборов, является тушкой, судя по реакции народа, то многие меня поддерживают. Итог. Перевели толпу с Майдан на Грушевского... зачем?1) Чтобы старшее поколение сдерживало "уродов с коктейлями", не допускали провокации беркута. 2) Сцены там нет, выступать там негде, сколько простоит простой народ?? Сомневаюсь, что долго.
Я думаю, что троицу там припугнули и прищучили.
Всё. Я ставлю на то, что с этой ночи начинается "смерть" Майдана.
dinarij
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1374 Регистрация: 16.03.2010 Заходил(а): 24.02.2025 |
dinarij
VIP пользователь
24 January 2014
Contra spem spero!
Гетьте, думи, ви хмари осінні!
То ж тепера весна золота!
Чи то так у жалю, в голосінні
Проминуть молодії літа?
Ні, я хочу крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Жити хочу! Геть, думи сумні!
Я на вбогім сумнім перелозі
Буду сіять барвисті квітки,
Буду сіять квітки на морозі,
Буду лить на них сльози гіркі.
І від сліз тих гарячих розтане
Та кора льодовая, міцна,
Може, квіти зійдуть - і настане
Ще й для мене весела весна.
Я на гору круту крем'яную
Буду камінь важкий підіймать
І, несучи вагу ту страшную,
Буду пісню веселу співать.
*В довгу, темную нічку невидну
Не стулю ні на хвильку очей -
Все шукатиму зірку провідну,
Ясну владарку темних ночей.**
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Буду жити! Геть, думи сумні!
2 травня 1890 р.
Датовано за автографом.
Вперше надруковано у збірці «На крилах пісень», 1893, с. 13–14.
Гетьте, думи, ви хмари осінні!
То ж тепера весна золота!
Чи то так у жалю, в голосінні
Проминуть молодії літа?
Ні, я хочу крізь сльози сміятись,
Жити хочу! Геть, думи сумні!
Я на вбогім сумнім перелозі
Буду сіять барвисті квітки,
Буду сіять квітки на морозі,
Буду лить на них сльози гіркі.
І від сліз тих гарячих розтане
Та кора льодовая, міцна,
Може, квіти зійдуть - і настане
Ще й для мене весела весна.
Я на гору круту крем'яную
Буду камінь важкий підіймать
І, несучи вагу ту страшную,
Буду пісню веселу співать.
*В довгу, темную нічку невидну
Не стулю ні на хвильку очей -
Все шукатиму зірку провідну,
Ясну владарку темних ночей.**
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Буду жити! Геть, думи сумні!
2 травня 1890 р.
Датовано за автографом.
Вперше надруковано у збірці «На крилах пісень», 1893, с. 13–14.
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…
belolapik
|
Имя: Алена Группа: VIP пользователь Сообщений: 9857 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 24.10.2019 |
belolapik
VIP пользователь
24 January 2014 Цитата: Ссылка (24 Январь 2014 01:24)
раденький, що ... обізнаний у всі світові змови...
Это нам наглядная иллюстрация того, насколько наивны наши надежды повлиять на сознание наших соотечественников, донося до них "разумное доброе вечное" в любой доступной форме
Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
"Ольга"
|
"Ольга"
VIP пользователь
24 January 2014
Давайте о хорошем:
Я узнала, благодаря Майдану(когда барабанили на Грушевского), что у казаков был барабан-тулумбас. С помощью такого инструмента, ударом в тулумбас военачальники подымали казаков к бою.
В разгар боя, команды: «наступить», «рассыпаться», «перейти в нападение на правый/левый фланг» можно было подать как раз с помощью барабана-тулумбаса! Его звук перекрывал шум стрельбы, он был постоянен. И так, благодаря определенному ритму, заранее договоренным звуковым сигналам, передавались команды. Во-вторых, он задавал ритм передвижению, темп бою. Подразделение шло с той скоростью, которую диктовали барабанщики.
Я узнала, благодаря Майдану(когда барабанили на Грушевского), что у казаков был барабан-тулумбас. С помощью такого инструмента, ударом в тулумбас военачальники подымали казаков к бою.
В разгар боя, команды: «наступить», «рассыпаться», «перейти в нападение на правый/левый фланг» можно было подать как раз с помощью барабана-тулумбаса! Его звук перекрывал шум стрельбы, он был постоянен. И так, благодаря определенному ритму, заранее договоренным звуковым сигналам, передавались команды. Во-вторых, он задавал ритм передвижению, темп бою. Подразделение шло с той скоростью, которую диктовали барабанщики.
dinarij
|
dinarij
VIP пользователь
24 January 2014
влада тягне час, щоб знесилити майдан. тактика не змінюється - перемови і разом з цим арешти, стягнення і зосередження усіх ресурсів.
заява лукаш це черговий доказ фіктивності процесу - абсурд, звісно це не сприймуть протестуючі.
влада хоче, щоб воно якось саме розсмокталось.
не розумію, на які ще кроки вони здатні. це нелюдська логіка.
заява лукаш це черговий доказ фіктивності процесу - абсурд, звісно це не сприймуть протестуючі.
влада хоче, щоб воно якось саме розсмокталось.
не розумію, на які ще кроки вони здатні. це нелюдська логіка.
mackry85
Семья:
mackry85
|
mackry85
VIP пользователь
24 January 2014
Пару мiсяцiв тому ми говорили, що гiрше не буде... ми
помилялися! Стало набагато страшнiше у вкрай короткий
термiн. Тож братися прогнозувати будь-якi кроки зради -
неможливо...
"Ольга"
|
"Ольга"
VIP пользователь
24 January 2014 Цитата: Ссылка (24 Январь 2014 01:35)
Я думаю, что начать нужно с того, что все сидящие в этой теме выйдут все вместе на николаевский Майдан.Я думаю, что когда в прессе будут опубликованы фото не стариков, а больше молодых людей, то подтянутся и многие другие.
Когда идём? Кличко страйк объявил!
Счастье
Семья:
Счастье
|
Имя: Екатерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2387 Регистрация: 27.10.2010 Заходил(а): 31.03.2018 |
Счастье
VIP пользователь
24 January 2014
Я не думаю, что мыЦитата: Ссылка (24 Январь 2014 01:41)
Я не думаю, что мы осилим самостоятельный митинг, кто знает когда у нас ближайший митинг и во сколько? Пятница и суббота идеальные дни.
Когда идём? Кличко страйк объявил!
Я не думаю, что мы осилим самостоятельный митинг, кто знает когда у нас ближайший митинг и во сколько? Пятница и суббота идеальные дни.
"Ольга"
|
"Ольга"
VIP пользователь
24 January 2014
Читали: Тимошенко захотела ехать в суд, так судья неожиданно заболел.....Хитрая, думала её люди отобьют у правоохранителей!
"Ольга"
|
"Ольга"
VIP пользователь
24 January 2014
По Эспрессо только что сказали, что около баррикад Тягнибок и Парубий! Где Яценюк и Кличко?
Просматривают эту тему:
Forum