Цитата: Ссылка (03 Декабрь 2013 16:16)
Нужно заморозить активы причастных к насилию в Украине и не давать им визы, - The Financial Times
В
редакционной статье влиятельного британского издания The Financial
Times отмечается, что проевропейские протесты в Киеве заслуживают
солидарности.
По
мнению издания, « уже давно понятно, что Януковичу дороже сохранение
его личной власти, чем интересы Украины», а от Соглашения об ассоциации с
ЕС он отказался, «руководствуясь инстинктом самосохранения », передает
Ссылка со ссылкой на пресс-службу «Батькивщины».
СсылкаИсточник:
СсылкаСсылкаИсточник:
Ссылка Стримуюсь, не пишу в темі, бо треба обвішатися равликами...
Щиро дякую розумним дівчатам, що так терпляче пояснюють одне й те саме на багатьох сторінках.. але як представлю, що тут таких з дурнуватими питаннями всього декілька, а насправді - тисячі, мені аж дурно...
Не найважливіша інфа. але тим не меньш, згідно новин, що транслюють у Швеції. вони у захваті від волі та витримки українського народу, щиро підтримуючи напрямок мирного майдану. Не те, щоб нам поки від того потеплішало. але...
Так само було під час помаранчового майдану. Хтось каже, що не помітив різниці, але то, мабуть, тому, що носа свого з України не показував, а для тих, хто постійно стикається з Європою (живе, працює), Майдан відкрив новий світ, українців почали поважати. Але рівно до того часу. поки не прийшло ВОНО.
Тепер Європейці знову цілково нас підтримують. нажаль, тільки морально. Але мені приємно, і за це я низько вклоняюся тим, хто на майдані! Це дійсно великий крок у людських головах!
Хочу жити у Львові)))))))
Допоможемо українським військовим!