Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 15:28)
неужели это действительно правда, как так можно, зачем их мобилизовали в таком количестве, если их даже негде разместить и неужели все это законно????
Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 15:30)
Сумерки, скажите, может быть вы знаете, для чего их мобилизовали в милицию и опасно ли это?
Нажаль, все правда. Така у нас армія, нажаль. Зараз ми з вами нічого змінити не можемо, якось вплинути на ситуацію. Такий вже час зараз, не спокійний.
До того ж це перша для них для всіх - і для призваних, і для війскових - для всіх перша мобілізація.
Ну це як купити вогнегасних за вимогами норм безпеки. Він 23 роки простояв, ніхто його не перевіряв, ну є і хай стоїть. А тут пожежа! Схопили вогнегасник, а він ледь-ледь працює.
ну це так, аналогія.
Мобілізували тому, що об*явлено повну мобілізацію через загрозу вторгнення. Ну думаю ви в курсі.
І так це все законно. Я про мобілізацію, не про вторгнення. Коли розподілять їх по місцям, по частинам - гадаю буде трохи краще, але не впевнена.
Чому в міліцію?
Ну це не в саму міліцію, а в національну гвардію. Вона створюється на базі міліції. Простіше кажучи - міліціянти будуть їх навчати та тренувати.
На затримання їх возити не будуть, ловити бандитів вони не будуть.
Будуть стрільби, вчать їх там ще рукопашному бою, тактиці бою тощо.
Звісно деяки ризики є, але гадаю, вони не більші ніж втрапити в аварію керуючи автівкою. Їх мають навчити певним навичкам, щоб на випадок реальної війни вони змогли тримати автомат.
Я дуже сподіваюсь це все не знадобиться.
Ви зайвий раз не хвилюйтесь, не накручюйте себе.
В решті решт, дорослий чоловік - протримається.