• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Мобилизация!!! Или у кого забрали мужа, брата, папу, дядю и т. д. на учения, что кому известно???

illussion   
Рукодельница   
12 March 2014 130561 1783

arinochka

Заходил(а): 01.05.2019
Район: Корабельный
arinochka
Пользователь
   04 April 2014
Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 15:16)
Щойно дзвонила.
Їх там вже багацько народу. Сьогодні ночувати будуть в наметах. До цього ночували в казармі, але зараз народу більшає, місця не вистачає - тих, хто за віком старші 40 будуть в казармі, молодші в наметах. На мішках з соломою. В наметі є буржуйка, будуть грітися.
Якщо є спальнік - давайте з собою.
Навідувати можна.

По оплаті їм сказали, що мінімальна сума 1800 грн, якщо є звання та вислуга - невеличкі надбавки.

неужели это действительно правда, как так можно, зачем их мобилизовали в таком количестве, если их даже негде разместить и неужели все это законно????

arinochka

arinochka
Пользователь
   04 April 2014
Сумерки, скажите, может быть вы знаете, для чего их мобилизовали в милицию и опасно ли это?

Kid off sky

Заходил(а): 10.11.2019
Телефон: -
Kid off sky
VIP пользователь
   04 April 2014
Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 15:16)
Щойно дзвонила.
Їх там вже багацько народу. Сьогодні ночувати будуть в наметах. До цього ночували в казармі, але зараз народу більшає, місця не вистачає - тих, хто за віком старші 40 будуть в казармі, молодші в наметах. На мішках з соломою. В наметі є буржуйка, будуть грітися.
Якщо є спальнік - давайте з собою.
Навідувати можна.

По оплаті їм сказали, що мінімальна сума 1800 грн, якщо є звання та вислуга - невеличкі надбавки.

Дякую за інформацію! Якщо Вам буде щось відомо по розподілу по містам, відпишіть будь-ласка.

arinochka

arinochka
Пользователь
   04 April 2014
интересно почему они так резко начали набирать людей, мой муж говорит, что их в Варваровке около 1000, что-то произошло, или власти ожидают что должно что-то произойти? кто-нибудь что-нибудь знает???

arinochka

arinochka
Пользователь
   04 April 2014
Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 15:44)
Дякую за інформацію! Якщо Вам буде щось відомо по розподілу по містам, відпишіть будь-ласка.

да, действительно, спасибо Вам Сумерки за информацию, я что-то себя не вежливо веду
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Район: Центральный
Сумерки
VIP пользователь
   04 April 2014
Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 15:28)
неужели это действительно правда, как так можно, зачем их мобилизовали в таком количестве, если их даже негде разместить и неужели все это законно????

Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 15:30)
Сумерки, скажите, может быть вы знаете, для чего их мобилизовали в милицию и опасно ли это?

Нажаль, все правда. Така у нас армія, нажаль. Зараз ми з вами нічого змінити не можемо, якось вплинути на ситуацію. Такий вже час зараз, не спокійний.
До того ж це перша для них для всіх - і для призваних, і для війскових - для всіх перша мобілізація.

Ну це як купити вогнегасних за вимогами норм безпеки. Він 23 роки простояв, ніхто його не перевіряв, ну є і хай стоїть. А тут пожежа! Схопили вогнегасник, а він ледь-ледь працює.

ну це так, аналогія.

Мобілізували тому, що об*явлено повну мобілізацію через загрозу вторгнення. Ну думаю ви в курсі.
І так це все законно. Я про мобілізацію, не про вторгнення. Коли розподілять їх по місцям, по частинам - гадаю буде трохи краще, але не впевнена.
Чому в міліцію?
Ну це не в саму міліцію, а в національну гвардію. Вона створюється на базі міліції. Простіше кажучи - міліціянти будуть їх навчати та тренувати.
На затримання їх возити не будуть, ловити бандитів вони не будуть.
Будуть стрільби, вчать їх там ще рукопашному бою, тактиці бою тощо.
Звісно деяки ризики є, але гадаю, вони не більші ніж втрапити в аварію керуючи автівкою. Їх мають навчити певним навичкам, щоб на випадок реальної війни вони змогли тримати автомат.
Я дуже сподіваюсь це все не знадобиться.

Ви зайвий раз не хвилюйтесь, не накручюйте себе.
В решті решт, дорослий чоловік - протримається.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   04 April 2014
Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 15:46)
интересно почему они так резко начали набирать людей, мой муж говорит, что их в Варваровке около 1000, что-то произошло, или власти ожидают что должно что-то произойти? кто-нибудь что-нибудь знает???

Ну коли російськи війська ввійшли в Крим та почали захоплювати там військові частини - оголосили часткову мобілізацію. А коли Путін почав стягувати війська до східних кордонів - оголосили повну.
Різниця між частковою і повную в першу чергу в кількості призваного народу.
А мобілізація те і означає, що в короткі терміни треба народ зібрати та підготувати на випадок військових дій.

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715

arinochka

arinochka
Пользователь
   04 April 2014
Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 15:52)

Нажаль, все правда. Така у нас армія, нажаль. Зараз ми з вами нічого змінити не можемо, якось вплинути на ситуацію. Такий вже час зараз, не спокійний.
До того ж це перша для них для всіх - і для призваних, і для війскових - для всіх перша мобілізація.

Ну це як купити вогнегасних за вимогами норм безпеки. Він 23 роки простояв, ніхто його не перевіряв, ну є і хай стоїть. А тут пожежа! Схопили вогнегасник, а він ледь-ледь працює.

ну це так, аналогія.

Мобілізували тому, що об*явлено повну мобілізацію через загрозу вторгнення. Ну думаю ви в курсі.
І так це все законно. Я про мобілізацію, не про вторгнення. Коли розподілять їх по місцям, по частинам - гадаю буде трохи краще, але не впевнена.
Чому в міліцію?
Ну це не в саму міліцію, а в національну гвардію. Вона створюється на базі міліції. Простіше кажучи - міліціянти будуть їх навчати та тренувати.
Звісно деяки ризики є, але гадаю, вони не більші ніж втрапити в аварію керуючи автівкою. Їх мають навчити певним навичкам, щоб на випадок реальної війни вони змогли тримати автомат.

Ви зайвий раз не хвилюйтесь, не накручюйте себе.
В решті решт, дорослий чоловік - протримається.

спасибо вам большое, только вот на счет мобилизации я к своему стыду не в курсе, я думала 19 марта была объявлена частичная мобилизация, после этого что-то изменилось?

arinochka

arinochka
Пользователь
   04 April 2014
муж только что позвонил, сказал что везут на Володарского, а завтра неизвестно куда отправят, вроде как под Одессу

Кисюлька

Заходил(а): 09.12.2015
Район: Ленинский
Кисюлька
Новичок
   04 April 2014
а в Одессу кого ,зачем и насколько а то и мой муж там?

ribak

Заходил(а): 17.09.2020
Телефон: 0677472259, 0990985150
ribak
VIP пользователь
   04 April 2014
Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 15:52)

Я не совсем понимаю насчет национальной гвардии.Я почемут-о думала, что национальная гвардия-это типа армии по контракту, ну тоесть человек идет туда служить-работать, надолго, по призванию
Если сейчас забирают на время, в связи с теми событиями, что Вы описали-это понятно.Но как надолго?Если на 45 суток или до выборов, ну или на какое-то время-это тоже понятно .А если состояние неопределенности затянется.Ну тоесть реальной войны не будет(дай Бог).Ну не будут же годами взрослые мужики находиться принудително в армии,в мирное время, при этом им еще место надо сохранять на работе.Не все же по призванию хотят выбрать профессию военного.Я думаю, что надо просто призывников начинать призывать, обучать их ит.д.
Natashenka

Natashenka

Заходил(а): 02.06.2017
Телефон: +380988215450
Natashenka
Gold
   04 April 2014
Девочки, а откуда инфа про полную мобилизацию? Разве ее объявляли? Она же объявляется, когда вводят военное положение, вроде бы...
Детские, семейные и романтические фотосессии http://vk.com/natalia_onyshchenko_photography Блог http://mymagicdreams.livejournal.com/ Магазин декора и домашнего текстиля http://instagram.com/1000cozythings Свадебные и подарочные букеты http://vk.com/bluebell_flowers
Nafanya.P

Nafanya.P

Заходил(а): 01.10.2017
Nafanya.P
Активный пользователь
   04 April 2014
Девочки, кто вам сказал про полную мобилизацию, новости молчат, про это ничего не написано ни в одном источнике?! Почему наводите панику? Тут и так стремно, когда за мужем приходят и ты остаешься одна с двумя детьми, в том числе с грудничковым (4 месяца). Если бы была полная по всем каналам трубили бы про это
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   04 April 2014
Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 16:38)
Я не совсем понимаю насчет национальной гвардии.Я почемут-о думала, что национальная гвардия-это типа армии по контракту, ну тоесть человек идет туда служить-работать, надолго, по призванию
Если сейчас забирают на время, в связи с теми событиями, что Вы описали-это понятно.Но как надолго?Если на 45 суток или до выборов, ну или на какое-то время-это тоже понятно .А если состояние неопределенности затянется.Ну тоесть реальной войны не будет(дай Бог).Ну не будут же годами взрослые мужики находиться принудително в армии,в мирное время, при этом им еще место надо сохранять на работе.Не все же по призванию хотят выбрать профессию военного.Я думаю, что надо просто призывников начинать призывать, обучать их ит.д.

Я боюсь налякати чуттєвих та вагітних))
Я вичитала в законі, що тримати при мобілізації можуть загалом не більше 10 місяців.
Взагалі, в звичайний час нацгвардія - так, це як служба за контрактом. Але з огляду на ситуацію, поки не набрали повний штат, ну це я так розумію, викликають і запасників.

Як надовго ніхто нормально відповісти не може, але за законом - 45 діб мінімум. Там може далі цих відправлять, покличуть інших.

Я детально не вичитувала, тому можу в дечому помилятись.

Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 17:05)
Девочки, а откуда инфа про полную мобилизацию? Разве ее объявляли? Она же объявляется, когда вводят военное положение, вроде бы...

Може це не повна і я плутаю, чи якось по іншому називається можливо,та точно була різниця, бо спочатку викликали на збори на 10 діб, а потім нова постанова про 45 була.

Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   04 April 2014
Так, вибачаюсь, не повна, часткова.
В наказі написано провести часткову мобілізацію впродовж 45 діб.

А на 10 діб то були оголошені збори. Їх взагалі повинні періодично проводити, але у нас ніхто їх не проводив, тому що грошей не було. Чи були, а витрачались не на те.

Кисюлька

Кисюлька
Новичок
   04 April 2014
мамочки а как вы относитесь к тому что наших мужей забирают на 45 дней???
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   04 April 2014
Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 17:58)

Нормально. Треба, той треба.

arinochka

arinochka
Пользователь
   04 April 2014
Цитата: Ссылка (04 Апрель 2014 17:58)

лично я не могу к этому нормально относиться, меня это возмущает

Кисюлька

Кисюлька
Новичок
   04 April 2014
и меня также.я вообще в шоке.волнуюсь сильно

arinochka

arinochka