Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 13:45)
Двчата, ну хіба не соромно дорікати жінкам та матерям в тому, що вони, провівши 3 місяці майже наодинці зі своїми проблемами хочуть привернути увагу хоч як? Ось, хтось до лікаря на таксі не захотів їхати (чи на потяг спізнився), а у когось чоловік на Донбасі без броніка під кулями (а жінка його при цьому повинна не заважати, бачте, іншим жити). Як на мене, необхідно мати хоч трохи такту та поваги до сімей захисників України, не диванних, а стравжніх воїнів. Якби не ті хлопці, що не втікали від воєнкомів, як більшість мобілізованих, хто зна, де б та наволоч зі Сходу зупинилася б.
Ви марно вважаєте, що я дорікаю тим що ми могли спізнитись до лікаря, адже не в цьому суть. Суть в тому, що перекривати дороги в нас ( Україні) стало модно чи як це назвати. Але крім, перекривання доріг є інші способи вирішення цієї та інших проблем. Марно намагаєтесь мене засоромити. Я пропоную пробувати, намагатись, старатись вирішувати ВСІ проблеми НЕ перекриванням доріг, а більш вагомими способами. До яких багато з жінок приєднається, і не важливо чоловік ТАМ на сході, чи ТУТ в місті. От вчорашня ситуація, як я зрозуміла зібрались спонтанно. Чому не зібрати більш вагомий мітинг шляхом тих же самих соц.сіток ? Закликами приєднатись. Добре вирішили, зібрались. Не виходить керівництво, а може в керівництва є якісь інші питання, чим негайно виходити і заспокоювати ... ну, це так ... я не знаю, може начальник частини був вільний, і просто ігнорував. Але ж може він і дійсно був зайнятий ?
Його було попереджено заздалегідь і він навмисне не вийшов ?
В результаті написали свої претензії на папері, на який обіцяли відреагувати ? Так ? Було обіцяно щось конкретне ?
Написати звернення до командування частини (губернатора, голови обл.ради, голови міськ.ради, до міського голови) з претензіями заздалегідь і зібрати підписи ? Не варіант ?
Зрозумійте, я вас ні в чому не обвинувачую (!), знайшли такий спосіб - зробили. Але давайте подумаємо - порядок порушили ? порушили, ПДР порушили ? порушили. За це передбачена адміністративна відповідальність.
Ми прагнемо до життя як в розвинутих країнах Європи, там часто проходять перекривання доріг ? Як влада реагує ? це можете не коментувати.
На цій неделі переривали пр.Леніна в районі Центрального ринку, також правильно робили ? Так давайте всі дороги будем блокувати кому коли задумається.
А яку дорогу блокувати сільським жінкам ? Сільську біля поля ? Не всі ж чоловіки з міста, де є стратегічно важливі міжнародні траси.
Тільки не треба дорікати, що я безжальна і не мій чоловік на сході. Я кожен раз плачу і жахаюсь від безглуздості цих смертей молодих, гарних чоловіків, на жаль гинуть найкращі. Я не можу дивитись ці новини, бо розумію, що це відбувається в моїй країні, з тим хто може бути сусідом, знайомим, родичем, і навіть незнайомими людьми. Мені дуже часто хочеться задущити декількох відомих депутатів і олігархів. Після того як збили літак чекаю, коли посадять в тюрьму декількох генералів за бездарність, недалекоглядність і тупість планування переміщення воєних. За Волноваху також, щоб ГПУ не забула.
з.і. пам"ятаю випадок років 7 тому, коли в робоче перевезення ввечері, жителі якоїсь багатоповерхівки перекрили пр.Леніна на 1-й Слобідській, тому що ЖЕК не виконував їх вимог чи по ремонту, чи ще якихось, вже не пам"ятаю.
Невже ми так і залишились на рівні - перекрити дорогу, кинути коктейль Молотова, запалити шину
з.ї.ї. Лугандон також "не чули" вони взялись за автомати, гранатомети, купили установки Град, в магазині однієї "дружньої держави" ПЗРК і тепер маємо те що маємо, на жаль :( ВСІМ треба читись розмовляти мовою паперів, дипломатії, дискусій. Мова сили, повинна використовувати в саму останню чергу.