• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Мобилизация!!! Или у кого забрали мужа, брата, папу, дядю и т. д. на учения, что кому известно???

illussion   
Рукодельница   
12 March 2014 129792 1783
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   21 June 2014
Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 10:05)
но что решает перекрытие дороги, кроме как причинение неудобств другим людям ?

пригортання уваги до себе.
Я там не була, але знаю від учасниць пікету- до перекриття руху їх просто ігнорували.

Вас лікар хоч дочекатися міг, а ті кому на потіг, автобус7, там же і 51, 13, 26 стояли. Такі у нас посадовці-реагують на прблему тільки коли вже дупа палає

у нас щє легко обійшлося, менше години. в черівцях міжнародну трасу жінки на цілий день перекрили
Ссылка

дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!

Беляночка

Заходил(а): 05.03.2023
Телефон: 097*
Беляночка
VIP пользователь
   21 June 2014
Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 10:16)
пригортання уваги до себе.
Я там не була, але знаю від учасниць пікету- до перекриття руху їх просто ігнорували.

Вас лікар хоч дочекатися міг, а ті кому на потіг, автобус7, там же і 51, 13, 26 стояли. Такі у нас посадовці-реагують на прблему тільки коли вже дупа палає

Дочекався, але це не суттєво, ми встигли.

В заторі стояли рейсові автобуси. А якщо хтось кудись спішив, щоб пересісти далі (автобуси, поїзди чекати запізнюючихся не будуть), та будь-які ситуації могли бути.

Щоб не ігнорували треба збиратись не 20 чоловік, а 200-2000 і т.д.. Думаю багато хто підтримав би цю акцію, навіть ті в кого чоловіки не служать там. Багато хто взагалі не знав, а хотів (мав бажання) виходити на такі протести. І йти вимагати від чиновників, які можуть посприяти в вирішенні ситуації. Ну вибачте, кого затронула чи образила. Але не вважаю перекриття дороги для вирішення проблем (в усіх випадках, а не тільки в цьому) адекватним. Хоча б спробувати вирішити по іншому і пригрозити перекриттям.

з.і. свій приклад привела тільки для того, щоб зрозуміти що є і інші люди з іншими проблемами
Говорят я — мамин хвостик, Мне без мамы — никуда! Ну скажите, разве можно, Без меня прожить полдня? С мамой рядом я на кухне, Вместе ходим по делам, И вдвоём с ней смотрим мультик, Делим грушу пополам! Хвостик мамин я любимый, Мама тоже без меня, Жить не может ни минуты, Без любимого хвоста !!! 
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   21 June 2014
Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 10:29)
Щоб не ігнорували треба збиратись не 20 чоловік, а 200-2000 і т.д..

може щє зброю з коктейлями молотова брати..
мене дивує така постановка питання, наче делегація з 20 осіб не заслуговує на увагу. Що заважає вийти та поспілкуватися одразу7 доведуть народ до відчаю а після цього гуманізму від нього чекають.

Власне вони від безпосереднього командира вимагали, тому прийшли за адресою. І не одразу перекрили, а коли зрозуміли що треба або радикалізувати свої дії, або так і далі вони самі з собою спілкуватися будуть.
Тому я неадекватним вважаю саме ігнорування проблеми та загибель людей, недотримання перед військовослужбовцями свої забовя"зань, доведення їх до межі, а все інше так, вирішувано, хоч і через де-які незручності.

Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 10:29)
Хоча б спробувати вирішити по іншому і пригрозити перекриттям.

так, спочатку намагалися по-іншому
дружина олігарха

Слава Україні!

Kid off sky

Заходил(а): 10.11.2019
Телефон: -
Kid off sky
VIP пользователь
   21 June 2014
Двчата, ну хіба не соромно дорікати жінкам та матерям в тому, що вони, провівши 3 місяці майже наодинці зі своїми проблемами хочуть привернути увагу хоч як? Ось, хтось до лікаря на таксі не захотів їхати (чи на потяг спізнився), а у когось чоловік на Донбасі без броніка під кулями (а жінка його при цьому повинна не заважати, бачте, іншим жити).
Як на мене, необхідно мати хоч трохи такту та поваги до сімей захисників України, не диванних, а стравжніх воїнів. Якби не ті хлопці, що не втікали від воєнкомів, як більшість мобілізованих, хто зна, де б та наволоч зі Сходу зупинилася б.

Беляночка

Беляночка
VIP пользователь
   21 June 2014
Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 13:45)
Двчата, ну хіба не соромно дорікати жінкам та матерям в тому, що вони, провівши 3 місяці майже наодинці зі своїми проблемами хочуть привернути увагу хоч як? Ось, хтось до лікаря на таксі не захотів їхати (чи на потяг спізнився), а у когось чоловік на Донбасі без броніка під кулями (а жінка його при цьому повинна не заважати, бачте, іншим жити). Як на мене, необхідно мати хоч трохи такту та поваги до сімей захисників України, не диванних, а стравжніх воїнів. Якби не ті хлопці, що не втікали від воєнкомів, як більшість мобілізованих, хто зна, де б та наволоч зі Сходу зупинилася б.

Ви марно вважаєте, що я дорікаю тим що ми могли спізнитись до лікаря, адже не в цьому суть. Суть в тому, що перекривати дороги в нас ( Україні) стало модно чи як це назвати. Але крім, перекривання доріг є інші способи вирішення цієї та інших проблем. Марно намагаєтесь мене засоромити. Я пропоную пробувати, намагатись, старатись вирішувати ВСІ проблеми НЕ перекриванням доріг, а більш вагомими способами. До яких багато з жінок приєднається, і не важливо чоловік ТАМ на сході, чи ТУТ в місті. От вчорашня ситуація, як я зрозуміла зібрались спонтанно. Чому не зібрати більш вагомий мітинг шляхом тих же самих соц.сіток ? Закликами приєднатись. Добре вирішили, зібрались. Не виходить керівництво, а може в керівництва є якісь інші питання, чим негайно виходити і заспокоювати ... ну, це так ... я не знаю, може начальник частини був вільний, і просто ігнорував. Але ж може він і дійсно був зайнятий ?
Його було попереджено заздалегідь і він навмисне не вийшов ?
В результаті написали свої претензії на папері, на який обіцяли відреагувати ? Так ? Було обіцяно щось конкретне ?

Написати звернення до командування частини (губернатора, голови обл.ради, голови міськ.ради, до міського голови) з претензіями заздалегідь і зібрати підписи ? Не варіант ?
Зрозумійте, я вас ні в чому не обвинувачую (!), знайшли такий спосіб - зробили. Але давайте подумаємо - порядок порушили ? порушили, ПДР порушили ? порушили. За це передбачена адміністративна відповідальність.
Ми прагнемо до життя як в розвинутих країнах Європи, там часто проходять перекривання доріг ? Як влада реагує ? це можете не коментувати.

На цій неделі переривали пр.Леніна в районі Центрального ринку, також правильно робили ? Так давайте всі дороги будем блокувати кому коли задумається.
А яку дорогу блокувати сільським жінкам ? Сільську біля поля ? Не всі ж чоловіки з міста, де є стратегічно важливі міжнародні траси.
Тільки не треба дорікати, що я безжальна і не мій чоловік на сході. Я кожен раз плачу і жахаюсь від безглуздості цих смертей молодих, гарних чоловіків, на жаль гинуть найкращі. Я не можу дивитись ці новини, бо розумію, що це відбувається в моїй країні, з тим хто може бути сусідом, знайомим, родичем, і навіть незнайомими людьми. Мені дуже часто хочеться задущити декількох відомих депутатів і олігархів. Після того як збили літак чекаю, коли посадять в тюрьму декількох генералів за бездарність, недалекоглядність і тупість планування переміщення воєних. За Волноваху також, щоб ГПУ не забула.

з.і. пам"ятаю випадок років 7 тому, коли в робоче перевезення ввечері, жителі якоїсь багатоповерхівки перекрили пр.Леніна на 1-й Слобідській, тому що ЖЕК не виконував їх вимог чи по ремонту, чи ще якихось, вже не пам"ятаю.
Невже ми так і залишились на рівні - перекрити дорогу, кинути коктейль Молотова, запалити шину
з.ї.ї. Лугандон також "не чули" вони взялись за автомати, гранатомети, купили установки Град, в магазині однієї "дружньої держави" ПЗРК і тепер маємо те що маємо, на жаль :( ВСІМ треба читись розмовляти мовою паперів, дипломатії, дискусій. Мова сили, повинна використовувати в саму останню чергу.
Говорят я — мамин хвостик, Мне без мамы — никуда! Ну скажите, разве можно, Без меня прожить полдня? С мамой рядом я на кухне, Вместе ходим по делам, И вдвоём с ней смотрим мультик, Делим грушу пополам! Хвостик мамин я любимый, Мама тоже без меня, Жить не может ни минуты, Без любимого хвоста !!! 

Natali_smile

Заходил(а): 02.06.2017
Телефон: 066-014-13-56
Natali_smile
Активный пользователь
   21 June 2014
В наш час, шкода, але мова паперів зовсім не працює. Коли я ходила у воєнкомат, спілкувалась із замполітом частини, намагалась дізнатись хоча б щось - все таємниця, керуюють зверху, вони нічого не можуть зробити та пояснити. Якби я була там, я б,мабуть, лягла на дорогу, щоб привернути увагу до проблем військовослужбовців. і, щоб не говорили, якщо ваші рідні не знаходяться на сході, вам ніколи нас не зрозуміти повністю і не відчути те, що ми відчуваємо.

Беляночка

Беляночка
VIP пользователь
   21 June 2014
Ой, дівчата, вибачайте. Нам багатьом мабуть не зрозуміти в повній мірі, що відчуває та мати, в якої дитина хвора, є шанс на одужання та немає грошей, багатьом не зрозуміти, коли помирає рідна людина в лікарні, а нема грошей на ліування за кордоном. І руки підложив би, і трасу перекрив би, та не допомагає. Я також в повнй мірі, не відчуваю того, що переживають жінки, матері, вооючих чоловіків на сході. В кожного дуже багато цих - мене не розуміють, не чують. В когось це ЖЕК, в когось медицина, в когось освіта і неможливість влаштувати дитину в дит.садок, в когось валютний кредит і "в свободном плаванье" курс валют, як зашморг на шиї. Не всі вирішують кінчати самогубством, спалити банк (ін. установу), піти вилити свою лють на будівлю посольства, пікетувати ВР, перекрити дорогу. В кожного свій шлях до вирішення, щоб мене "почули", деякі шукають в закодавчому полі.
Мені, особисто мені, не подобається мода на перекривання доріг з будь якого приводу, яка спостерігається в країні останнім часом часто.
Хоча ніхто не відповів. Зібрались, командуваня не вийшло, вирішили перекрити дорогу. До цього звертались до командира ? Письмово ? Устно ? Можливо його на той момент не було в частині (в новинах сказали він в зоні АТО), зами були зайняті, ну всяко буває. Їх хтось попереджував, що буде мітинг ? З вимогами про ротацію, харчування, про захист ДО початку проведення мітингу ознайомлював ? Те, що якщо вимоги не будуть виконані , буде перекрита міжнародна траса він знав ?
Я проходила біля в/ч за 1 годину до початку перекриття дороги. Нічого надзвичайного не було, людей не бачила.
І зі сторони це виглядає так. Зіібрались-командир по якимсь причинам не вийшов - перекрили дорогу - запросили до частини - написали вимоги. Так от останній пунт я б переставила на друге місце, зібрались і написали/ звернулись до командування в/ч, военкома і т.д.
Що на даний момент вирішило перекритя дороги ? нічого ? тільки те що вимоги були записані на папері і все ? чи все таки є позитивніші зміни хоча б в плані харчування та безпеки ?

Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Лілічка
VIP пользователь
   21 June 2014
Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 13:45)
Двчата, ну хіба не соромно дорікати жінкам та матерям в тому, що

Мені от що цікаво. А мамкам, які на цю саму проїзжу частину під сильний і холодний дощ повивозили і поставили візки з малюками і просто дітей не соромно?Не соромно маніпулювати дітьми, плюючи на їх безпеку(а хто його знає, а як якийсь невріноважений протаранить цю стіну живу своєю машиною?) і здоров,я(дощ, холодний дощ ллє на малюків)?Не соромно, блін?Мені було соромно на це дивитись. Хочеш протестувати-виходь і стій сама,якого дідька ти туди дитину витягнула?Шоб жальчє було?

Пи. Си. Це не до Вас конкретно, так, взагалі.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   21 June 2014
Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 18:10)
Хочеш протестувати-виходь і стій сама,якого дідька ти туди дитину витягнула?Шоб жальчє було?

до дітей на проїжжій частині я ставлюся категорично. це неприпустимо. проїжджа частина- місце підвищєної небезпеки.

Військових направляють служити не туди де мама, а туди потребує цього батьківщіна. Маніпулюють присягою, присягою навзвєм недаючи нічого з того що забов"язані, не кажучи вже про пільги.

і справа в тому що більшості жінок тим часом немає де діти дитину- рідні далеко, чоловік вже майже 4 місяці не приходить додому.

дружина олігарха

Слава Україні!
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   21 June 2014
Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 18:26)
до дітей на проїжжій частині я ставлюся категорично. це неприпустимо. проїжджа частина- місце підвищєної небезпеки.

Військових направляють служити не туди де мама, а туди потребує цього батьківщіна. Маніпулюють присягою, присягою навзвєм недаючи нічого з того що забов"язані, не кажучи вже про пільги.

і справа в тому що більшості жінок тим часом немає де діти дитину- рідні далеко, чоловік вже майже 4 місяці не приходить додому.

Вєра, ну не пояснюй мені, ти ж знаєш, як я ставлюсь до цих чоловіків. І до влади, яка цих чоловіків кинула. І я розумію цих жінок. У всьому, окрім вищенаписаного. Дітей втягувати у ці протести ні до чого. Тим більш ризикуючи їх здоров,ям. Нема на кого полишити-ну то й що, хай дома сидять. Так нє, пруть блін, з візками.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   21 June 2014
російський істочнік, канєш, але все ж. Чому не треба тягати дітей на перекриття доріг.

Ссылка

достатньо ввести в гугл "врезался в толпу протестующих".

Kid off sky

Kid off sky
VIP пользователь
   21 June 2014
Дівчата, в кого з вас чоловік мобілізований?
Повпрягали, вибачте на слові, і дітей, і візки. В кінці кінців, не Вашу дитину виперли на дорогу, а ці дівчата з дітьми кожної хвилини ризикують залишитися вдовами, бо їх чоловіки захищають ВСІХ. А ВСІ, натомість їх підтримати, вчать їх життю. Знаєте, як краще мітингувати - то приєднайтеся і допоможіть, а не влаштовуйте "диванну сотню".
Погоджуюсь, у кожного своє горе, але ж жінки мобілізованих не вчать життю мам хворих діток, правда? Тому не ятріть душі.
Мій чоловік, хвала небесам, в Миколаєві (я щодня молюся, щоб тут вони й залишилися), він коли стоїть на блок-пості, також всякі, гм, громадяни, кривлять фізії та видають при перевірці автівок:"Как же это все уже надоело, домой хочется уже". А мій чоловік, до слова, вже 2,5 місяці мобілізований, як вважаєте, хоче додому, чи ні? Чи легко в спеку 35 градусів стояти а амуніції вагою 25 кг 12 годин підряд не присівши?
І ще, у мене дитині нема ще й трьох місяців, в місті я одна, я її скрізь беру з собою.
Не подобаються перекриті дороги - прошу в тему про те, що дратує. А мені не подобається, що на все місто знайшлося 2 тис Чоловіків, які його захищають від всякої погані, а решта воюють на просторах інету, ще й їх життю вчать (але це не особисто про вас, взагалі ситуація).

Kid off sky

Kid off sky
VIP пользователь
   21 June 2014
Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 16:04)

Його було попереджено заздалегідь і він навмисне не вийшов ?

Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 17:44)

Хоча ніхто не відповів. Зібрались, командуваня не вийшло, вирішили перекрити дорогу. До цього звертались до командира ? Письмово ? Устно ? Можливо його на той момент не було в частині (в новинах сказали він в зоні АТО), зами були зайняті, ну всяко буває. Їх хтось попереджував, що буде мітинг ? З вимогами про ротацію, харчування, про захист ДО початку проведення мітингу ознайомлював ? Те, що якщо вимоги не будуть виконані , буде перекрита міжнародна траса він знав ?

Це хто Вам має відзвітувати? Жінки воїнів? Чи я, до кого питання? Ви навіть не уявляєте (і хвала Богу, не потрібно це нікому), як це - жити постійно в дезінформації, що чоловікам постійно брешуть - щодо місця, строків служби, бойових завдань, зарплати, умов проживання, пільг....
Я не намагалася Вас засоромити, нащо це мені. А мені соромно, навіть не соромно, а якось болить, поцікавитись, як справи у форумчанок, чиї чоловіки на Донбасі. Мені важко без чоловіка вдома, а їм в тисячі разів гірше, порожніше.
Прошу, радьте, як їм жити та що робити (бо вони ж, мабуть, не знають), десь в іншій темі, тут в нас обмін інформацією (умови служби, надії щодо демобілізації, про звільнення балакаємо, просто душу відводимо), а то тема в топі, а всередині флуд - якось розчаровує. Мало того, що чоловік в гарячій точці без елементарного, ще й судять ті жінки, чиї чоловіки дома в безпеці. На це, вважаю, не маєте морального права.
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   21 June 2014
Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 19:19)
Дівчата, в кого з вас чоловік мобілізований? Повпрягали, вибачте на слові, і дітей, і візки. В кінці кінців, не Вашу дитину виперли на дорогу, а ці дівчата з дітьми кожної хвилини ризикують залишитися вдовами, бо їх чоловіки захищають ВСІХ. А ВСІ, натомість їх підтримати, вчать їх життю. Знаєте, як краще мітингувати - то приєднайтеся і допоможіть, а не влаштовуйте "диванну сотню".
Погоджуюсь, у кожного своє горе, але ж жінки мобілізованих не вчать життю мам хворих діток, правда? Тому не ятріть душі.
Мій чоловік, хвала небесам, в Миколаєві (я щодня молюся, щоб тут вони й залишилися), він коли стоїть на блок-пості, також всякі, гм, громадяни, кривлять фізії та видають при перевірці автівок:"Как же это все уже надоело, домой хочется уже". А мій чоловік, до слова, вже 2,5 місяці мобілізований, як вважаєте, хоче додому, чи ні? Чи легко в спеку 35 градусів стояти а амуніції вагою 25 кг 12 годин підряд не присівши?
І ще, у мене дитині нема ще й трьох місяців, в місті я одна, я її скрізь беру з собою.
Не подобаються перекриті дороги - прошу в тему про те, що дратує. А мені не подобається, що на все місто знайшлося 2 тис Чоловіків, які його захищають від всякої погані, а решта воюють на просторах інету, ще й їх життю вчать (але це не особисто про вас, взагалі ситуація).

Послухайте, ніхто не чіпає тих жінок і ставлення до них вже давно з,ясували і обговорили зо 10 разів. Я висловила своє бачення ситуації на Ваше "а чи не соромно Вам...". Так, не соромно, маю право на висловлення думки, що я і зробила вище. Але Ви знову давите на відчуття жалості, розказуючи про жахіття військової служби. Досить, я знаю, що і як. І мені шкода і чоловіків, і жінок. І дітей їхніх. Я про методи дій, а не про самих жінок. Розумієте?

Мені пофіг на перекриті дороги. Я можу й пішки пройтись куди треба. В нинішній ситуації мене вже мало що дратує. Імунітєт, відітє лі. А ось на дурість я увагу звертаю. Ну така вже я. Вибачте.

І ще, коли тільки мобілізація почалась-мій чоловік ходив до військкомату і записав усі свої дані. Так, його не мобілізували. Але за моєю спідницею він не ховається. І на випадок, якщо таки прийдуть ,вдома стоїть вєщмешок з трусами, носками і щіткою. Піде, не хвилюйтесь. Не думайте, що ті, хто залишився тут, а не знаходиться в зоні АТО живуть в шоколаді. Так, звісно, їх життя не під загрозою, як життя Ваших чоловіків. Вашого, Віри...Мені шкода, що все, що зараз відбувається- відбувається з чиїмись батьками, чоловіками, татами. Але ж давайте не втрачати здоровий глузд. Окрім чоловіків є ще й діти. І наша мета їх захищати, а не наражати на небезпеку на проїзжій частині у дощ.

Беляночка

Беляночка
VIP пользователь
   21 June 2014
Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 19:19)
Дівчата, в кого з вас чоловік мобілізований?
їх чоловіки захищають ВСІХ. А ВСІ, натомість їх підтримати, вчать їх життю. Знаєте, як краще мітингувати - то приєднайтеся і допоможіть, а не влаштовуйте "диванну сотню".

Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 19:30)

Вище ви мене якраз і соромили за мої думки. При чому МИ (ті в кого чоловіків не мобілізували, по різним причинам) до того що знайшлось 2 тис. чоловіків захисників ? За що ви нас докоряєте ? Для цих питань є воєнком, військомат може зверніться туди, чому так.
Так давайте і організовуватись, а не вздумалось взяли дітей і пішли перекрити дорогу.
Я особисто не проти протестних акцій. Тим більше, коли це безпосередньо стосується безпеки.

На завтра комусь не сподобаєтьс під"їзд без ремонту, перекриють під"їзд. Кому не сподобається Марія Іванівна, вчителька в школі, перекриють доступ дітям до школи. Комусь не сподобається лікар, перекриють вхід до лікарні доведені до відчаю люди. А хтось буде роздратований, підвищеною аварійністю перехрестя, перекриють перехрестя ? Звичайно я все утрирую, але чого не може бути. Все це порушення громадського порядку і порушення прав інших громадян.

І звітувати перед мною не треба, і осуджувати не треба - в кожного вистачає свої невирішених проблем. Я по доброму хотіла взнати дійсно допомогло ? Чи лишилось все на тому ж рівні.
Мені шкода, що не зрозуміли основну думку того що я хотіла сказати. Мене не стільки дратує та спонтанно перекрита дорога, як безглуздість акції, імхо. Хочете бути почутими ? Будьте.
Свій поглад написала.

з.і. ну і щоб не було питань ми також поки живемо без тата, так склалось. Переживань також вистачає, стараюсь тримати себе в руках, бо на моїй відповідальності дитина

з.і.і. очікувана реакція, пішла гладити "котеня" , я не маю морального права спитати, поспівчувати, допомогти
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   21 June 2014
Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 20:41)
Я по доброму хотіла взнати дійсно допомогло ? Чи лишилось все на тому ж рівні.

завмерлий процес типу рушив з місця. на тому все.
дружина олігарха

Слава Україні!
Shyra

Shyra

Заходил(а): 09.03.2017
Телефон: 0637046450
Shyra
Новичок
   21 June 2014
Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 10:05)
Очень не хочется разводить демагогию в этой теме. Девочки, у кого мужья Донецке и Луганске, всех-вех прекрасно понимаю. Плачу и возмущаюсь за что гибнут мужья, чьи то сыны и папы. Глупая эта война.... Но вот мы вчера записались на 13:15 к врачу, а маршруток нет. Денег на такси тоже, пешком оооочень далеко с ребенком. Было бы какое то предупреждение об этой акции, постарались выехать раньше. Узнали о том, что дорога перерыта, когда стояли на остановке. Куда бежать, что делать, опаздываем катастрофически. Дождь. Вот такая вторая сторона медали :(
Я так понимаю, что дорогу перекрыли спонтанно, под воздействием психологического накала. Но это уже нарушение общественного порядка и ПДД.
Понимаю, что все эти мирские проблемы несущественны, когда стоит вопрос жизни человека, но что решает перекрытие дороги, кроме как причинение неудобств другим людям ? Какое решение ? Бог его знает. Может идти губернатору, военкому, др.руководителям способным что то решить и повлиять ?

уже били все посылают!!!а на счёт неудобств---ой не быть Вам в нашей ситуации!!!!

Беляночка

Беляночка
VIP пользователь
   22 June 2014
Цитата: Ссылка (21 Июнь 2014 22:50)
уже били все посылают!!!а на счёт неудобств---ой не быть Вам в нашей ситуации!!!!

Ні від чого не зарікаюсь. Те саме можу сказати вам. В кожного своїх власних ситуацій вистачає.
По темі.

Зараз збираються жінки, діти, матері біля в/ч в Соляних, зуп. Шкільна хто може, хоче приєднуйтесь !!! Разом ми сила і будемо почутими !!! Ми з дитиною одягаємось і прийдемо також.

Natali_smile

Natali_smile
Активный пользователь
   22 June 2014
Ссылка

Natali_smile

Natali_smile
Активный пользователь
   22 June 2014
Девочки, совершенно случайно попала на собрание возле части. Во вторник будем встречаться с Гранатуровым, надо привлечь телевидение, если у кого-то есть возможность - сообщите мне. Также, во вторник в 18.00 на Советской будем встречаться и обговаривать дальнейшие действия, все желающие родные, близкие, друзья военнослужащих - приходите. Также, до вторника собираем список вопросов и требований, поэтому пишите мне в личку. Если есть юрист, который поможет всё грамотно изложить на бумаге - отзовитесь. Если никаких результатов не будет - будем собираться в более масштабном количестве.
ЗЫ: Беляночка, спасибо, что разместили инфо на форуме.
Просматривают эту тему:

Forum