- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Крокозябра
Награды:
Крокозябра
|
Имя: Ірина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2533 Регистрация: 25.06.2010 Заходил(а): 16.02.2015 |
Крокозябра
VIP пользователь
28 October 2012
Тяпа
Семья:
Награды:
Тяпа
|
Имя: Наталия Группа: Хранитель форума Сообщений: 14438 Регистрация: 10.01.2011 Заходил(а): 23.09.2025 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 099 050 8599 |
Тяпа
Хранитель форума
28 October 2012
Сегодня стояла в очереди за бюллетенями и наблюдала такой прикол: ходит по участку женщина с мобилкой - "ну давай я вот прямо возле урн встану". Наблюдателям пояснила, что, мол, ее сын из Киева смотрит через вебкамеру
. Да только сын ее в упор не видел - урны были, а мамы нет. Встала возле кабинок для голосования - кабинки есть, мамы опять же нет. Начали сличать, что висит на стенах - я слышала реплики только женщины, само собой, но вроде бы совпадало. Тут на женщину хором зашумели члены комиссии, и ей пришлось удалиться - то ли запрещено было разговаривать по мобилке, то ли разговаривать вообще.
Интересно, что они там по веб-камерам транслируют?..
. Да только сын ее в упор не видел - урны были, а мамы нет. Встала возле кабинок для голосования - кабинки есть, мамы опять же нет. Начали сличать, что висит на стенах - я слышала реплики только женщины, само собой, но вроде бы совпадало. Тут на женщину хором зашумели члены комиссии, и ей пришлось удалиться - то ли запрещено было разговаривать по мобилке, то ли разговаривать вообще. Интересно, что они там по веб-камерам транслируют?..

Когда загоняют в угол, можно стать биссектрисой, опуститься до медианы, веря в то, что третьего не дано. А оно есть, и зовут её – высота. (с) А.Попов
¡иɯʎdʞ ин ʞɐʞ 'ɐнɔɐdʞǝdu qнεиЖ))
Ruslik
Семья:
Награды:
Ruslik
|
Имя: Руслана Группа: VIP пользователь Сообщений: 3930 Регистрация: 23.10.2009 Заходил(а): 19.02.2020 |
Город: Николаев Район: Центральный - Варваровка Телефон: (380) 994-92-95 |
Ruslik
VIP пользователь
28 October 2012 Цитата: #9313 Тяпа 28 October 2012, 14:53Сегодня стояла в очереди за бюллетенями и наблюдала такой прикол: ходит по участку женщина с мобилкой - "ну давай я вот прямо возле урн встану". Наблюдателям пояснила, что, мол, ее сын из Киева смотрит через вебкамеру. Да только сын ее в упор не видел - урны были, а мамы нет. Встала возле кабинок для голосования - кабинки есть, мамы опять же нет. Начали сличать, что висит на стенах - я слышала реплики только женщины, само собой, но вроде бы совпадало. Тут на женщину хором зашумели члены комиссии, и ей пришлось удалиться - то ли запрещено было разговаривать по мобилке, то ли разговаривать вообще.
Ну не знаю... мы дома свою бабцю понаблюдали в трансляции 

Еще и наржались, мол, нужно рассказать, что государство бдит каждый ее шаг.
Так что на нашем участке правду показывали

И трындеть по мобилке на участке запрещено-у нас плакат висел
Галина Первая
Награды:
Галина Первая
|
Имя: Галинa Группа: VIP пользователь Сообщений: 1171 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 10.07.2021 |
Галина Первая
VIP пользователь
28 October 2012
Я за своїми родичами спостерігала (в селі камера ))))) Затримка відео хвилини 3-4.
Жах не в тому, що щось змінеться, - жах у тому, що все може залишитися так само...
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
|
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Сумерки
VIP пользователь
28 October 2012
що ж це опозиція і їм подібні так обділили 129 округ? І УДАР і Батьківщина зняли своїх кандидатів? Вони що не правильно домовилися, де знімати, а де не знімати кандидата??
Побачила бюлетень і офігєла ... Натомість три кандидати (або чотири?) Від ПР ...
Побачила бюлетень і офігєла ... Натомість три кандидати (або чотири?) Від ПР ...

Замовляємо Англію і Америку разом
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Тяпа
Семья:
Награды:
Тяпа
|
Имя: Наталия Группа: Хранитель форума Сообщений: 14438 Регистрация: 10.01.2011 Заходил(а): 23.09.2025 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 099 050 8599 |
Тяпа
Хранитель форума
28 October 2012 Цитата: #9313 Сумерки 28 October 2012, 15:25що ж це опозиція і їм подібні так обділили 129 округ? І УДАР і Батьківщина зняли своїх кандидатів? Вони що не правильно домовилися, де знімати, а де не знімати кандидата??
Угу... то же самое... я не знала, за кого голосовать
Когда загоняют в угол, можно стать биссектрисой, опуститься до медианы, веря в то, что третьего не дано. А оно есть, и зовут её – высота. (с) А.Попов
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
|
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Сумерки
VIP пользователь
28 October 2012
А ще вчора дізналась, що десь здається в Лупарево є психологічний інтернат, там близько 170 осіб, яким надали право голосувати.

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
|
Сумерки
VIP пользователь
28 October 2012 Цитата: #9313 Тяпа 28 October 2012, 15:26Угу... то же самое... я не знала, за кого голосовать
Та я прям роздратувалася з цього приводу. Що ж це за об*єднання, домовленності зняти кандидатів. щоб зберегти голоси... Зберегти для кого встає питання?

moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
28 October 2012
Вони зняли своїх на користь Жолобецького
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
k-vitka
Семья:
k-vitka
|
Имя: Вика Группа: Активный пользователь Сообщений: 858 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 11.01.2019 |
k-vitka
Активный пользователь
28 October 2012 Цитата: #9313 Тяпа 28 October 2012, 14:53Сегодня стояла в очереди за бюллетенями и наблюдала такой прикол: ходит по участку женщина с мобилкой - "ну давай я вот прямо возле урн встану". Наблюдателям пояснила, что, мол, ее сын из Киева смотрит через вебкамеру. Да только сын ее в упор не видел - урны были, а мамы нет. Встала возле кабинок для голосования - кабинки есть, мамы опять же нет. Начали сличать, что висит на стенах - я слышала реплики только женщины, само собой, но вроде бы совпадало. Тут на женщину хором зашумели члены комиссии, и ей пришлось удалиться - то ли запрещено было разговаривать по мобилке, то ли разговаривать вообще.
просто задержка мин. 4-5, я так мужа видела, он ушел, а я только увидела, так что все правда
только вот на некоторых участках камеры в пол направлены
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
28 October 2012
Теж нарешті добралася до виборчої комісії, поставила свої дві галочки. 
У нас все тихо-мирно, чинно-благородно, члени комісії усміхнені та привітні, прямо як на свято сходила.
Написано, що ведеться відеоспостереження, але камер не бачила - правда, особливо й не шукала, де вони там.

У нас все тихо-мирно, чинно-благородно, члени комісії усміхнені та привітні, прямо як на свято сходила.

Написано, що ведеться відеоспостереження, але камер не бачила - правда, особливо й не шукала, де вони там.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Велюр
|
Имя: YSL Группа: VIP пользователь Сообщений: 1502 Регистрация: 04.06.2012 Заходил(а): 15.06.2018 |
Велюр
VIP пользователь
28 October 2012
наш избирательный участок в здании Аграрки, все чинно-благородно, заходила на участок под музыку, играющую на весь двор, "не надо печалится, вся жизнь впереди, вся жизнь впереди, надейся и жди...". Прям как извдевательство))
Есть цель? Иди к ней!
Не получается? Ползи к ней!
Не можешь? Тогда хотя бы ляг и лежи в ее направлении)))
Не получается? Ползи к ней!
Не можешь? Тогда хотя бы ляг и лежи в ее направлении)))
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
dina_barta
VIP пользователь
28 October 2012 Цитата: #9313 Сумерки 28 October 2012, 15:37Та я прям роздратувалася з цього приводу. Що ж це за об*єднання, домовленності зняти кандидатів. щоб зберегти голоси... Зберегти для кого встає питання?
Віко, вони ж після того, як зняли, провели прес-конференцію і все докладно розповіли. Який сенс розпорошувати на трьох (я особисто вважаю, що на двох, УДАР не рахую) те, що може дістатися одному в протистоянні проти двох з ПР. Вони зважили рейтинги та зняли - честь їм за це, правильно вчинили.
http://nikvesti.com/news/politics/35728
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
|
Сумерки
VIP пользователь
28 October 2012 Цитата: #9313 dina_barta 28 October 2012, 16:42Віко, вони ж після того, як зняли, провели прес-конференцію і все докладно розповіли. Який сенс розпорошувати на трьох (я особисто вважаю, що на двох, УДАР не рахую) те, що може дістатися одному в протистоянні проти двох з ПР. Вони зважили рейтинги та зняли - честь їм за це, правильно вчинили.
двійка мені, я це десь пропустила. Але напроти нього не було вказано партії чи блоку, він висувався як безпартійний?

dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
dina_barta
VIP пользователь
28 October 2012 Цитата: #9313 Сумерки 28 October 2012, 16:45двійка мені, я це десь пропустила. Але напроти нього не було вказано партії чи блоку, він висувався як безпартійний?
http://nikvesti.com/articles/33374
Zemy
Семья:
Награды:
Zemy
|
Имя: Зяма Группа: VIP пользователь Сообщений: 12755 Регистрация: 03.01.2011 Заходил(а): 12.04.2017 |
Zemy
VIP пользователь
28 October 2012
Девочки, где можно отслеживать официальный ход выборов? Екзит-полы где?
волнуюсь
волнуюсь
Здесь был Зяма...
А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
28 October 2012 Цитата: #9313 Zemy 28 October 2012, 17:14Девочки, где можно отслеживать официальный ход выборов? Екзит-полы где?волнуюсь
Екзітполи покажуть одразу після закриття дільниць. Поки що тільки в новинах і фейсі бачила відсотки відвідування на ту чи іншу годину і звіти про порушення
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
liya
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 1739 Регистрация: 15.09.2010 Заходил(а): 16.09.2015 |
liya
VIP пользователь
28 October 2012 Цитата: #9313 Zemy 28 October 2012, 17:14Девочки, где можно отслеживать официальный ход выборов? Екзит-полы где?волнуюсь
Ось тут - Ссылка
публікують дані соціологів (сторінку треба добряче донизу покрутити)
Імена головних героїв зашифровані, але легко вгадуються).
Пиши пьяным, редактируй трезвым. Э. Хемингуэй.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
28 October 2012 Цитата: #9313 liya 28 October 2012, 17:58Ось тут - http://www.pravda.com.ua/articles/2012/10/28/6975473/публікують дані соціологів (сторінку треба добряче донизу покрутити)Імена головних героїв зашифровані, але легко вгадуються).
Щось у мене чи то з фантазією туго, чи то занадто сильно зашифровано. 

Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Просматривают эту тему:
Forum