• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108178 1728

liya

Заходил(а): 16.09.2015
Район: Центральный
liya
VIP пользователь
   26 October 2012
Пиши пьяным, редактируй трезвым. Э. Хемингуэй.

liya

liya
VIP пользователь
   26 October 2012
То была задача-минимум. 
А теперь - задача - максимум. 

liya

liya
VIP пользователь
   26 October 2012
YASYAR

YASYAR

Заходил(а): 15.03.2018
Телефон: +380639486439
YASYAR
Silver
   26 October 2012
Мне очень понравилась шутка в 95 Квартале - типа выступает Янукович " Мне все ровно за какую партию регионов вы проголосуете..."
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 alisa 26 October 2012, 23:50
А я не знаю нікого, кому б стало краще жити завдяки тому, що ПР при владі. А тим, кому все-таки стало краще жити, то - або всупереч, або  незважаючи на 
А у меня есть знакомые которые при ПР стали жить лучше. И я не могу сказать, что они быдло не образованное) И еще одна знакомая которая за ПР будет голосовать.. золотая медаль+красный диплом+руководящая должность, ну уж никак не подходят эти люди под ваше описание ) (alisa, не конкретно под ваше)Каждый видит только то, что хочет)
А еще я всегда обходила стороной фанатиков, вот кто по настоящему страшные люди.
YASYAR

YASYAR

YASYAR
Silver
   27 October 2012
Цитата: #9313 alisa 26 October 2012, 23:50
А я не знаю нікого, кому б стало краще жити завдяки тому, що ПР при владі. А тим, кому все-таки стало краще жити, то - або всупереч, або  незважаючи на 
а что нам было легче жить при опозиции? не вижу разницы, хотя вижу - детские площадки поставили

liya

liya
VIP пользователь
   27 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 26 October 2012, 23:59
А у меня есть знакомые которые при ПР стали жить лучше. И я не могу сказать, что они быдло не образованное) И еще одна знакомая которая за ПР будет голосовать.. золотая медаль+красный диплом+руководящая должность, ну уж никак не подходят эти люди под ваше описание ) (alisa, не конкретно под ваше)Каждый видит только то, что хочет)
А еще я всегда обходила стороной фанатиков, вот кто по настоящему страшные люди.
Ну, і я можу сказати, що стала жити краще, ніж, скажімо, років сім назад. 
Але до чого тут влада?
Я все зробила сама, своїм трудом, очима, руками, мізками. 
При чому тут хтось? Що, мені хтось роботу дав? 
Ні. 
Може, сприятливі умови для власного бізнесу? 
Теж ні. 
Може, безкоштовную медицину? Пільги на другу вищу освіту? Безпеку в нічному місті? Справедливе правосуддя?
Ні, ні і ще раз ні. 
Тож при чому тут влада??? Вони можуть зробити або ніяк, або гірше. 
Єдине виключеня - суттєве підвищення виплат на дитину урядом Тимошенко. От це було кльово! А більше і не пригадаю, щоби ВОНИ щось хороше зробили НАМ. 

liya

liya
VIP пользователь
   27 October 2012
Цитата: #9313 YASYAR 27 October 2012, 00:04
а что нам было легче жить при опозиции? не вижу разницы, хотя вижу - детские площадки поставили
ага, поставили... 
Під трамвайними рельсами, на узбіччі Космонавтів, по якій машини цілий день їздять і загазованість висока. 
Не в дворах, яких поруч - безліч! Бо там таблички не буде видно...сволота...
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   27 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 26 October 2012, 23:59
Що тут сказати. 
Моя думка про людину значно зміниться, якщо я дізнаюсь, що вона підтримує Яника. Маю на це повне право. 

А золоті медалі, червоні дипломи та керівні посади для мене не показник - достатньо глянути на проффесора Яника. Куди вже керівніша посада. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
YASYAR

YASYAR

YASYAR
Silver
   27 October 2012
Цитата: #9313 liya 27 October 2012, 00:10
ага, поставили... 
Під трамвайними рельсами, на узбіччі Космонавтів, по якій машини цілий день їздять і загазованість висока. 
Не в дворах, яких поруч - безліч! Бо там таблички не буде видно...сволота...

ну хоть такие, а то со старшей целая трагедия была найти качель и на тех что были убиться можно было.

Опозиция опозиции рознь, мне очень нравится Кличко, но когда узнала кого он поддерживает в Николаеве - стало совсем грусно, вроде умный человек, а проверить людей недогодался и сам себя подставил.

alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   27 October 2012
Цитата: #9313 YASYAR 27 October 2012, 00:04
На мою особисту думку - так, було легше. 
Мені може і нормально зараз живеться, хоч я і втратила завдяки ПР дуже хорошу роботу, але знову-ж таки, мені нема на що жалітись, але за це я маю дякувати не ПР, а собі, чоловіку та своїм батькам і батькам чоловіка. Тобто все в мене добре, лише незважаючи на нашу нинішню владу.  

але то все пусте. волевиявлення в нас вільне, так що кожен піде і проголосує так, як вважає за потрібне. а там вже буде видно, кому будемо через пару років дякувати і за що. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Мурена

Мурена

Заходил(а): 18.05.2013
Мурена
VIP пользователь
   27 October 2012
для разрядки обстановки
http://hdrolik.net/vechernij-kvartal-na-11-2-vypusk-26-10-2012/

кто не видел-посмотрите, начало очень прикольное))
YASYAR

YASYAR

YASYAR
Silver
   27 October 2012
Цитата: #9313 Мурена 27 October 2012, 00:26
для разрядки обстановки
http://hdrolik.net/vechernij-kvartal-na-11-2-vypusk-26-10-2012/

кто не видел-посмотрите, начало очень прикольное))
отличный ролик - посмеялась от души! спасибо огромное:)
Ruslik

Ruslik

Заходил(а): 19.02.2020
Район: Центральный - Варваровка
Телефон: (380) 994-92-95
Ruslik
VIP пользователь
   27 October 2012
Цитата: #9313 YASYAR 27 October 2012, 00:21

ну хоть такие, а то со старшей целая трагедия была найти качель и на тех что были убиться можно было.

Опозиция опозиции рознь, мне очень нравится Кличко, но когда узнала кого он поддерживает в Николаеве - стало совсем грусно, вроде умный человек, а проверить людей недогодался и сам себя подставил.

Яся, а кого он поддерживает?
"- Вы любите Кафку? Да, особенно грефневую!"
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   27 October 2012
Цитата: #9313 YASYAR 27 October 2012, 00:21

Яся, треба визначитися: або відмовити йому в розумі, або констатувати, що йому пофіг, кого він підтримує, тому що про перевірку висуванців всі піклувалися впродовж кампанії та дуже голосно про це говорили - не почути або не здогадатися зробити так само було неможливо.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   27 October 2012
Можливо, питання дурне, наперед вибачте... але все-таки - сьогодні ж наче заборонено вже проводити агітацію, а чи не буде проблем у когось (в тому числі у адміністрації сайту), якщо ми тут продовжимо дискусії й сьогодні?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   27 October 2012
А моя сім"я як раз відноситься до числа тих, кому стало жити набагато гірше (і це лише у матеріальному плані). Так, у певній мірі у скруті ми опинилися через власні помилки, але "пАкращення" таки нас наздогнало.
А коли пишуть, що нові ігрові майданчики поставили саме ПР, то, мабуть, забувають, що все це за бюджетний кошт. Звичайно, коли в нашому регіоні опозиція ніколи не була у більшості, яким чином вони можуть розпоряджатися грішми на власний розсуд? Щоб поставити сучасний дитячий майданчик, компанії "Рошен" не потрібно було чекати 10 років (чи може навіть більше) і потім піаритися, як це вже протягом 2-х років роблять  місцеві регіонали.
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   27 October 2012
Цитата: #9313 jozh 27 October 2012, 09:46
Можливо, питання дурне, наперед вибачте... але все-таки - сьогодні ж наче заборонено вже проводити агітацію, а чи не буде проблем у когось (в тому числі у адміністрації сайту), якщо ми тут продовжимо дискусії й сьогодні?
Ми ж не агітуємо, ми спілкуємось. Про всяк випадок можна не вживати назви і прізвища.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   27 October 2012
Цитата: #9313 mackry85 27 October 2012, 09:52
А моя сім"я як раз відноситься до числа тих, кому стало жити набагато гірше (і це лише у матеріальному плані). Так, у певній мірі у скруті ми опинилися через власні помилки, але "пАкращення" таки нас наздогнало.
А коли пишуть, що нові ігрові майданчики поставили саме ПР, то, мабуть, забувають, що все це за бюджетний кошт. Звичайно, коли в нашому регіоні опозиція ніколи не була у більшості, яким чином вони можуть розпоряджатися грішми на власний розсуд? Щоб поставити сучасний дитячий майданчик, компанії "Рошен" не потрібно було чекати 10 років (чи може навіть більше) і потім піаритися, як це вже протягом 2-х років роблять  місцеві регіонали.

Ну от люди повірили, що майданчики - це від партії, а не за їхній же кошт. Чомусь безстрокова угода, яка фактично віддала Крим Россії, а та навіть не напружилась ціну на газ притримати, підняла її чи не через місяць після підписання харківських угод, виявилась не такою значущою, як майданчик в метрі від дороги.
Всі резиденції, побудовані замість садочків і лікарень, Євро, в яке гикнувся бюджет, у тому числі дитячий кардіоцентр, а кому потрібно відмили нереальні мільйарди, це все не має значення для виборця. Він, виборець, не замислився, що коли крадуть так, то не зупиняться?! До великого бізнеса дісталися одразу, до середнього і великого на рівні регіону вже впевнено підійшли, хто на черзі?
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   27 October 2012
Ага! Згодна з вами на всі 200%.
Повірте, я також не можу нарадуватися новим тролейбусам, але дякувати за це владі - НІ! Чому в Чернівцях вже давно і без проблем катаються на величезних Мерседесах (типу наших 83), чому у всіх нормальних містах вже давно їздять на сучасному електротранспорті? Чому ж там не чекали виборів????????
Це, знаєте, нагадує мені фразу моєї свекрухи на захист Чайки: "Ти ж подивись, як багато він робить для міста, який за останній час благоустрій відбувся!" Я промовчала... тому що моя свекруха вже років зо 20-ть далі, ніж у Доманівку не виїзджала... Що тут можна сказати на подібні аргументи?! 
Просматривают эту тему:

Forum