moonsun VIP пользователь
26 October 2012
Цитата: #9313 Мята 26 October 2012, 10:52
от возмущения не стала читать дальше - что ж вы прямо по Фрейду, все на себя проецируете ?! Я писала только о людях из моего окружения, которых я знаю давно, а вы, девочки, выхватили фразу и сделали меня монстром
Не переймайтесь :) Якщо людина впевнена у мудрості та зваженості свого вибору, вона не чіпляється за будь-що, просто спокійно діє, як вирішила. Отже, поки люди вагаються, навіть не розуміючи цього, в країни ще є шанси :)
І таке ще... провокативне... Деякий час тому, я засунула толерантність куди подалі, бо вона тут не працює, тільки нервувань додає, і дозволила собі додумати думку до крапки і вимовити її вголос: я не поважаю вибір "за" ПР, від чого, власне, дуже недалеко до неповаги до тих, хто такий вибір робить, і найчастіше так і відбувається. Ну то й годі. Це не протирічить нічому: людина має право обирати і триматися своєї думки, але це не зобов'язує оточуючих поважати його вибір і погоджуватись з ним, також, ніщо не обмежує іншого аналізувати особу та робити висновки на підставі її виборів, висловлювань, дій. Це питання банальної відповідальності за свої дії та їхні наслідки, відповідальність буває не тільки юридичною, а і репутаційною, економічною, на рівні совісти, кінець кінцем.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.