• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108117 1728

dinarij

Заходил(а): 24.02.2025
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: 0503942221
dinarij
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 alisa 26 October 2012, 01:44
А мені цікаво, чи може освічена людина голосувати за Яника?
Чи не б"є по її гордості той факт, що вона добровільно ставить над собою абсолютного невігласа, людину обмежену і так далі (епітетів до нинішнього гаранта можна підібрати багато і жоден з них не буде схвальним). 
Чи може освічена людина віддавати свій голос людині, що каже  Анна Ахметова, поет Чехов, плутає назви країн, міст, річок і взагалі, як тільки відкриває рота, так одразу каже дурницю.  І при цьому навіть не розуміє, де конкретно сказала дурницю. 

да, как не удивительно, но может! среди моих родственников есть эрудированные люди в возрасте, в частности и педагоги, которые голосовали за ПР неоднократно. но в эти выборы часть наконец-то решила голосовать за других (выбор между коммунистами как идейными и УДАРом). среди аргументов за ПР приводят эту мне непонятную стабильность (стабильно сидеть в куче г-на меня не радует), пенсию же повышают, не притесняют русскоязычных (от себя, среди прочего - разве это ужасно, что в Украине в госунивере нужно педагогам учить на украинском языке??!) и (внимание, важный момент!!) чтобы националисты не пришли к власти (тут сильны факторы - ОУН-УПА это страшные люди, голодомор 30-х был не такой и т.п.). и это люди, которые знают, что такое голод послевоенный (мне 30, но я поздний ребенок).
главный аргумент примерно такой - да живём неважно, но с теми будет же совсем плохо, они такие непрогнозируемые и разобщенные. меня это раздражает - разве намного лучше, когда страну разворовывают дружненько?
моё мнение, что зомбоящик делает своё дело. и среди молодежи знаю на пальцах одной руки тех, кто считает ПР лучшим выбором. но наша страна стареет и будущее выбирают пожилые люди, которые идут на выборы. когда выбрали президента, больше половины моего круга общения просто не удосужились сходить на выборы, а разрыв был такой маленький.
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   26 October 2012
Ой, які достойні нові кандидати!!

http://gazeta.ua/ru/articles/people-newspaper/463165

Особисто я за Артема!
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Тяпа

Тяпа

Заходил(а): 23.09.2025
Район: Центральный
Телефон: 099 050 8599
Тяпа
Хранитель форума
   26 October 2012
Цитата: #9313 jozh 26 October 2012, 09:19
Погоджусь.
Хіба що серед моїх невіртуальних знайомих нема кого переконувати - або й так ідуть на вибори голосувати за когось нормального, або отой типаж "аби не Юлька", які голосу розуму не чують в принципі.

Ще кореляцію помітила: "за" регіоналів частіше (не всі, звичайно) планують голосувати люди, які живуть лише за різного роду соціальні виплати: пенсії, дитячі гроші, різні пільговики тощо. Аргументи: виплачують стабільно, підвищили прожитковий мінімум тощо. А от підприємці (тобто люди, які мусять турбуватися про виживання самостійно), навіть якщо це найбанальніший варіант ринкового торговця, вже не хочуть того "покращення" категорично.
А мне не показалось - тема про невыплаты детских и коллективное их выбивание появилась как раз с приходом к власти синих? Раньше детские никогда не задерживали.
Когда загоняют в угол, можно стать биссектрисой, опуститься до медианы, веря в то, что третьего не дано. А оно есть, и зовут её – высота. (с) А.Попов

¡иɯʎdʞ ин ʞɐʞ 'ɐнɔɐdʞǝdu qнεиЖ))

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 Тяпа 26 October 2012, 09:32
А мне не показалось - тема про невыплаты детских и коллективное их выбивание появилась как раз с приходом к власти синих? Раньше детские никогда не задерживали.
Мене це теж дивує. До того ж, дитячі гроші були запроваджені у 2005 році, тобто якраз за Ющенка. Але ж ні - якимось неймовірним чином ці всі досягнення приписують регіоналам, закриваючі очі на реальні факти. Хоч у масовий гіпноз починай вірити...
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 Тяпа 26 October 2012, 09:32
їх і зараз не затримують, місяць в місяць виплати проводять, ще й ростуть нарахування кожен квартал, залежно від ПМ
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 jozh 26 October 2012, 09:35
Мене це теж дивує. До того ж, дитячі гроші були запроваджені у 2005 році, тобто якраз за Ющенка. Але ж ні - якимось неймовірним чином ці всі досягнення приписують регіоналам, закриваючі очі на реальні факти. Хоч у масовий гіпноз починай вірити...
так, запроваджені вони були не синьо-білими, але вони їх метод нарахування і загальні суми підняли, зразу вдвічі, а на сьогодні може і в два  з половиною вже рази, не хочу зараз точно перераховувати
дружина олігарха

Слава Україні!

dinarij

dinarij
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 jozh 26 October 2012, 09:35
вот лично я помню, как регионалы гнобили и называли популистским решение Юли про выплаты сбережений сбербанка. а теперь оранжевые такие гады - всем не выплатили, а мы лапушки. особенно гаденько звучит в брошурке ПР про то, сколько людей умерло в очередях за "Юлькиной тыщей". вы уж меня простите, но это не удивительно. пожилые люди имеют свойство умирать чаще молодых, и по теории вероятности они могли умереть и там. ладно бы если из-за давки...
у нас же не как у Оруэлла - правильные воспоминания ещё не все научились вырабатывать. да и журналистам несложно достать записи нескольколетней давности. нас считают слабоумными?
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 October 2012
>у нас же не как у Оруэлла - правильные воспоминания ещё не все научились вырабатывать. да и журналистам несложно достать записи нескольколетней давности. нас считают слабоумными?

А мені все більше здається, що якраз у тому напрямку і рухаємося.
Тяпа

Тяпа

Заходил(а): 23.09.2025
Телефон: 099 050 8599
Тяпа
Хранитель форума
   26 October 2012
Цитата: #9313 Вера1690 26 October 2012, 09:39
їх і зараз не затримують, місяць в місяць виплати проводять, ще й ростуть нарахування кожен квартал, залежно від ПМ
Может прямо сейчас и не задерживают - выборы ведь, но еще недавно были большие проблемы с ними. А регулярное повышение по ПМ всегда было.

У нас ребенок недавно вопрос на засыпку задал, когда приглашение на выборы принесли. Спрашивает - а что это? Говорю, мол, это приглашение, нужно будет пойти проголосовать. Он - "А за что голосовать?" Мы с папой друг на друга посмотрели, попытались сообразить, что ответить... и не смогли. Немая сцена получилась только поржали
Когда загоняют в угол, можно стать биссектрисой, опуститься до медианы, веря в то, что третьего не дано. А оно есть, и зовут её – высота. (с) А.Попов

¡иɯʎdʞ ин ʞɐʞ 'ɐнɔɐdʞǝdu qнεиЖ))

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 October 2012
Тяпа, ну недарма кажуть - устами немовляти...
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   26 October 2012
--Может прямо сейчас и не задерживают - выборы ведь, но еще недавно были большие проблемы с ними. А регулярное повышение по ПМ всегда было.

Якщо ти про оту революцію минулого року на площі біля Леніна, то тоді фактично, за законом все було виплачено в термін. От я вже четвертий рік, без перерви отримую дитячі гроші, і жодного місяця затримки не було. Чи якісь інші великі проблеми? Так, ПМ завжди ріс, але дитячі гроші, до росту ПМ регіонали прив'язали, а до цього була фіксована сума, і вона від росту  прожиткового мінімуму не збільшувалась, я маю на увазі допомогу при народженні дитини
дружина олігарха

Слава Україні!

dinarij

dinarij
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 Вера1690 26 October 2012, 09:56
--Может прямо сейчас и не задерживают - выборы ведь, но еще недавно были большие проблемы с ними. А регулярное повышение по ПМ всегда было.

Якщо ти про оту революцію минулого року на площі біля Леніна, то тоді фактично, за законом все було виплачено в термін. От я вже четвертий рік, без перерви отримую дитячі гроші, і жодного місяця затримки не було. Чи якісь інші великі проблеми? Так, ПМ завжди ріс, але дитячі гроші, до росту ПМ регіонали прив'язали, а до цього була фіксована сума, і вона від росту  прожиткового мінімуму не збільшувалась, я маю на увазі допомогу при народженні дитини
да, привязка выплат на детей к ПМ это из списка хороших дел этой власти.
кажись с апреля 2011 это.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 dinarij 26 October 2012, 10:08
да, привязка выплат на детей к ПМ это из списка хороших дел этой власти.
кажись с апреля 2011 это.
Якщо вже говорити по справедливості, то кілька хороших справ від регіоналів таки набереться. Я б ще відміну техогляду згадала.
Але на терезах на шальці їх поганих справ настільки багато всього, що ці нещасні кілька хороших справ не те що не переважать, ба навіть не зрушать з місця нічого.
Тим паче, що всі соціальні виплати, на хвилиночку, - це з бюджету, а отже з наших же з вами податків, а отже по сути ми ж з вами самі ці гроші платимо пенсіонерам, мамам тощо. Це ж не їх власні гроші! Здерти з людей, умовно, сотню, а потім повернути якусь п'ятірку чи десятку назад у вигляді соціальних виплат, трошки поремонтувати під'їзди перед виборами, і все на тому, - це що, велике досягнення??? Ба навіть розумно розподіляти гроші з бюджету - це далеко не єдине і не головне, що повинна робити влада. І навіть не наповнювати той бюджет будь-що - це далеко не головне. Це так, лише інструмент для реалізації важливих великих цілей країни. А якщо ціль - напхати власні кишені, трошки кинувши народу, щоб не зразу за вила бралися - то про що ми можемо говорити?
ленька84

ленька84

Заходил(а): 11.10.2020
Телефон: 066 457 68 37
ленька84
VIP пользователь
   26 October 2012
Какая прелесть. Даже не знаю, верить этому или нет, но, в принципе, уже, по-моему, все возможно.
Вот когда ведешь машину,а муж на переднем пассажирском---вот именно в этот момент понимаешь, что значит выражение "помеха справа"!!!!
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 ленька84 26 October 2012, 10:25
Какая прелесть. Даже не знаю, верить этому или нет, но, в принципе, уже, по-моему, все возможно.
Так, вже кілька днів про це пишуть. Таке рішення суду і, взагалі, можливість таких подій - дуже яскрава ілюстрація однієї з головних небезпек. Ця політична сила вважає, що влада у сучасній державі - це щось над народом, а не для народу. Вони відверто впевнені, що повага до якоїсь державної інституції дорівнюється до зобов'язання поважати конкретну особу, що сидіть у кріслі. Бувально вчора до хрипу сперечалася, намагаючись пояснити, що поважаючи інститут президентства як такий, я зневажаю неосвіченого бездаря, і в цьому немає протиріч, що поважаючи інстут парламентаризму як такий, я не поважаю парламентську більшість, і т.д. Не доходить. Трошки починають логіку бачити, а на думці "сказати вголос щось нелагідне про представника влади" - страх в очах і тремтіння у голосі... Сумно, дуже сумно...
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 ленька84 26 October 2012, 10:25
  Царь наш Батюшка. 
Відверта нісенітнеця, хоча таке робиться, шо може і правда. Жінці хуліганство чи щось подібне приписали, і будьласка
дружина олігарха

Слава Україні!
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   26 October 2012
http://nikvesti.com/news/public/36007 - ось саме про подальший розвиток подій
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 October 2012
> Ця політична сила вважає, що влада у сучасній державі - це щось над народом, а не для народу.

Тю, так наші люди у більшості своїй ніяк не второпають, що президент, прем'єр, депутати, і взагалі всі держслужбовці - це фактично наймані працівники (десь приблизно як найнята домогосподарка чи няня в сім'ї), а владою є народ, тобто, кожен з нас!
І коли домогосподарка починає керувати та вказувати, як потрібен жити господар дому, ... а господар її боїться... це, вибачте, ні на що не схоже.
Я думаю, що це основна причина тієї з-ці, в якій знаходиться наша країна. Допоки ми будемо надіятися, що виберемо чергову месію, який за нас все зробить, і дасть все готовеньке, - нічого не вийде.
Люди повинні відчути свою владу в тому числі і над чиновниками, і над президентом.
А в нас все вверх ногами...

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 Инна С 25 October 2012, 23:20

Сразу вспоминается перл Ющенко "спасибо вам, что вы не быдло". 

Значит, кто не за националистов и Батькивщину - темные и необразованные. Ну-ну 

от возмущения не стала читать дальше - что ж вы прямо по Фрейду, все на себя проецируете ?! Я писала только о людях из моего окружения, которых я знаю давно, а вы, девочки, выхватили фразу и сделали меня монстром
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 Мята 26 October 2012, 10:52
от возмущения не стала читать дальше - что ж вы прямо по Фрейду, все на себя проецируете ?! Я писала только о людях из моего окружения, которых я знаю давно, а вы, девочки, выхватили фразу и сделали меня монстром
Не переймайтесь :) Якщо людина впевнена у мудрості та зваженості свого вибору, вона не чіпляється за будь-що, просто спокійно діє, як вирішила. Отже, поки люди вагаються, навіть не розуміючи цього, в країни ще є шанси :)
І таке ще... провокативне... Деякий час тому, я засунула толерантність куди подалі, бо вона тут не працює, тільки нервувань додає, і дозволила собі додумати думку до крапки і вимовити її вголос: я не поважаю вибір "за" ПР, від чого, власне, дуже недалеко до неповаги до тих, хто такий вибір робить, і найчастіше так і відбувається. Ну то й годі. Це не протирічить нічому: людина має право обирати і триматися своєї думки, але це не зобов'язує оточуючих поважати його вибір і погоджуватись з ним, також, ніщо не обмежує іншого аналізувати особу та робити висновки на підставі її виборів, висловлювань, дій. Це питання банальної відповідальності за свої дії та їхні наслідки, відповідальність буває не тільки юридичною, а і репутаційною, економічною, на рівні совісти, кінець кінцем.

Просматривают эту тему:

Forum