- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Цитата: #9313 jozh 25 October 2012, 15:52Я так зрозуміла, то Вера з сарказмом говорила.
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
Цитата: #9313 Мурена 25 October 2012, 11:34дякую.
в последние дни много про него читаю - все неоднозначно. пишут, что он скупил подешевке и перепродал землю на какой то городской косе (так и не поняла, что за коса). как вы к этому относитесь - ложь и провокация?
До речі, тільки в нашому пострадянському світі ті, хто щось зміг дешево купити і вигідно перепродати, чи перший напружився і почав будувати господарство, приєднуючи до себе дрібніші господарства, одразу отримують оцінку буржуй=хад_рідкісний=не підтримую. А ось чиновник, який отримує копійчану зарплатню, при цьому вдягнений в дорогий костюм, їздить на дорогій автівці і "дарує" щось садочкам і лікарням - це молодець. Де він на це бере гроші? Чому він свої обов'язки по розподілу бюджетного майна виставляє як власні подарунки і чому його за це не судять - питання відкриті.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
dinarij
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1374 Регистрация: 16.03.2010 Заходил(а): 24.02.2025 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: 0503942221 |
Цитата: #9313 alisa 25 October 2012, 11:04А мені "подобається" - "Було розбито стільки-то скверів в Миколаєві".Розбиття скверу виглядає таким чином - знаходиться 5-7 дерев на площі в 10-150 кв. м. і біля них ставиться табличка "Сквер ім. того-то того-то".

а если же за деньги партии, то должно быть стыдно - вы "у руля", а ваш подарок говорит о материальном неблагополучии медицины/образования/ЖКХ и т.д. в нормальной стране разве перед выборами дарят машины скорой помощи - цивилизованный человек не поймёт зачем?Мурена
|
Имя: Мурена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1926 Регистрация: 18.01.2010 Заходил(а): 18.05.2013 |
Цитата: #9313 moonsun 25 October 2012, 08:13Королевська і комуністи - тушки регіонів, фінансуються з тієї ж кишені (читай - бюджету), як на минулих виборах комуністи (ну то завжди), Тігіпко, Богословська і т.ін.
как же ж так?
за нее б проголосовала
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Цитата: #9313 Мурена 25 October 2012, 17:59она ж была в БЮТе раньше???
как же ж так?
за нее б проголосовала
Мурена
|
Имя: Мурена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1926 Регистрация: 18.01.2010 Заходил(а): 18.05.2013 |
Цитата: #9313 Orchid 25 October 2012, 18:32Богусловська, Мороз у 2005 теж полум'яні промови штовхали і скандували зі всіма на майдані "Ганьба"...Партія Королевської існує, щоб відтягнути голоси від опозиції, а після виборів, вона (партія) лопне як мильна бульбашка, як і "Трудова Україна", що там ще було, одразу і не пригадаю...
А на счет Королевской-это ж не так давно было... в 11м она из Бюта вышла
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #9313 Orchid 25 October 2012, 18:32Богусловська, Мороз у 2005 теж полум'яні промови штовхали і скандували зі всіма на майдані "Ганьба"...Партія Королевської існує, щоб відтягнути голоси від опозиції, а після виборів, вона (партія) лопне як мильна бульбашка, як і "Трудова Україна", що там ще було, одразу і не пригадаю...

Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Цитата: #9313 jozh 25 October 2012, 18:39Ну чому лопне - буде сидіти у парламенті і чесно голосувати, як накажуть "зверху". Навіщо лопатися?

Orchid
|
Цитата: #9313 Мурена 25 October 2012, 18:39(БогОсловская)
А на счет Королевской-это ж не так давно было... в 11м она из Бюта вышла
)Мурена
|
Цитата: #9313 Orchid 25 October 2012, 18:44Яка різниця коли? Вийшла, чи то вийшли, але ж вже не там... і фінансується не тими...(про помилку- то я на український манер)))) БогУсловська-БогОсловська, ЧорновІл-ЧорновОл... завжди плутаю)
Orchid
|
Цитата: #9313 Мурена 25 October 2012, 18:47мне просто интересно , откуда у вас такие сведения-типа кто кем финансируется. мне и в голову такое не приходило
Fёkla
|
Имя: Фёкла Группа: VIP пользователь Сообщений: 2269 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 29.01.2018 |
moonsun
|
Цитата: #9313 Мурена 25 October 2012, 18:47мне просто интересно , откуда у вас такие сведения-типа кто кем финансируется. мне и в голову такое не приходило
З перших днів передвиборчої шановну пані приймали і надавали найзручніші майданчики - хочеш театр, на театр, хочеш зустріч із трудовим колективом, та немає жодних проблем, і т.д. А такі ж нардепи, тільки від об'єднанної опозиції, спілкувалися з людьми на вулицях чи в конференц-залах приватних ресторанів і готелів, а потім і ті перестали пускати, отже все - просто неба, бо є чітка вказівка - не пущать і не давать. Якщо вищий навчальний заклад допустить опозиціонера до зустрічі з студентами, то беде ректорові біда, більше того, якщо студенти будуть помічені на такому заході, теж буде біда, а задля пані Наталі можна і з пар знімати, і в коридори вишукувати, прямо як для ПееРастів.
Друге - власне гроші. Ви можете собі уявити, скільки коштує така тривала масована реклама на зовнішніх носіях та телебаченні? Хто це спонсорує? Шевченко? То він приєднався, коли все же аж тріщало від кількості згадувань.
Зараз у вибочих комісіях на всіх дільницях представники україни-вперди одностайно голосують з пеерастами, зміщуючи "зайвих", замінюючи їх на таких же маріонеток.
Як на мене, доказів достатньо, щоб зробити зважений вибір.
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #9313 Orchid 25 October 2012, 18:42Якщо пройде, то звісно увійде в коаліцію, а якщо ніПовторююся, куди подвлась "Трудова Україна"?

Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Регина
|
Имя: Регина Группа: Активный пользователь Сообщений: 341 Регистрация: 03.03.2012 Заходил(а): 22.11.2012 |
Ioanna
|
Имя: Катерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2877 Регистрация: 23.10.2010 Заходил(а): 02.08.2018 |
Подскажите, что делать
Я полтора года как прописана по другому адресу. Раньше, по месту прошлой прописки, приглашения на голосование исправно приходили. Теперь - нифига. Государство прекрасно знает, сколько содрать с меня лишней коммуналки, но руками разводит, когда дело доходит до того, чтобы объяснить мне, где мое приглашение на выборы
Кто в курсе, можно ли явиться без него на свой участок и велики ли будут шансы таким манером не обнаружить себя в списках голосующих?
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:
Мы победим.
Orchid
|
Цитата: #9313 Ioanna 25 October 2012, 19:41Подскажите, что делать
![]()
Я полтора года как прописана по другому адресу. Раньше, по месту прошлой прописки, приглашения на голосование исправно приходили. Теперь - нифига. Государство прекрасно знает, сколько содрать с меня лишней коммуналки, но руками разводит, когда дело доходит до того, чтобы объяснить мне, где мое приглашение на выборы
Кто в курсе, можно ли явиться без него на свой участок и велики ли будут шансы таким манером не обнаружить себя в списках голосующих?
Ioanna
|
Имя: Катерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2877 Регистрация: 23.10.2010 Заходил(а): 02.08.2018 |
Цитата: #9313 Orchid 25 October 2012, 19:48Знаю точно, що треба звертатися в райадміністрацію за місцем прописки, щоб внесли у списки. Пиши у ПП адресу, я тобі скажу куди, коли, у який кабінет.
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:
Мы победим.
Forum