- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
Цитата: #9313 Синий бублик 24 October 2012, 02:41http://inpherno.livejournal.com/175169.html
А твоя біда – не вміти бути ним
Регина
|
Имя: Регина Группа: Активный пользователь Сообщений: 341 Регистрация: 03.03.2012 Заходил(а): 22.11.2012 |
Цитата: #9313 jozh 23 October 2012, 17:22Щось я сьогодні наче зав.політичним спамом.Ще одна картиночка:

Синий бублик
|
Имя: Лера Группа: VIP пользователь Сообщений: 3313 Регистрация: 17.01.2011 Заходил(а): 25.06.2018 |
Цитата: #9313 alisa 24 October 2012, 07:46І тільки партія регіонів хороша :)
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Цитата: #9313 Zemy 23 October 2012, 21:29Сорри за офф топ - но как тебе удалось активную ссылку вставить?
Крокозябра
|
Имя: Ірина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2533 Регистрация: 25.06.2010 Заходил(а): 16.02.2015 |
Як мене бісить наївність і недалекоглядність наших людей! І шкода цих наївних бабусь, котрі "ведуться" на передвиборчі обіцянки,і дратують дуже.
Приходила тільки що ціла делегація наших під"їздних бабусь з списками виборців, що проживають в нашому під"їзді, і агітували за Наконечного (з ПР).
Він, мовляв, пообіцяв виділити 2 тисячі гривень на ремонт нашого під"їзду, якщо всі пожильці пообіцяють за нього проголосувати и підпишуться в цьому...
І я глянула в цей список, там було вже багато підписів
.
Я розумію, що ці списки ні до чого не зобов"язують, можна хоч 100 разів підписати будь-яке зобов"язання, а проголосувати, як сам вважаєш за потрібне; але ж є бабусі й дідусі, які таки підуть і проголосують за такого "благодійника", ще й вдячні йому будуть за турботу.
Не стала з бабусями вступати в дебати, пізно вже їх виховувати. Зробила інакше - сказала, що зразу ж сама дам їм ці 2 тисячі, якщо вони принесуть мені заяву, підписану всіма нашими пожильцями, що НІХТО з нашого під"їзду не проголосує на виборах за ПР.
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
Цитата: #9313 Крокозябра 24 October 2012, 19:50Як мене бісить наївність і недалекоглядність наших людей! І шкода цих наївних бабусь, котрі "ведуться" на передвиборчі обіцянки,і дратують дуже.
Приходила тільки що ціла делегація наших під"їздних бабусь з списками виборців, що проживають в нашому під"їзді, і агітували за Наконечного (з ПР).
Він, мовляв, пообіцяв виділити 2 тисячі гривень на ремонт нашого під"їзду, якщо всі пожильці пообіцяють за нього проголосувати и підпишуться в цьому...
І я глянула в цей список, там було вже багато підписів
.
Я розумію, що ці списки ні до чого не зобов"язують, можна хоч 100 разів підписати будь-яке зобов"язання, а проголосувати, як сам вважаєш за потрібне; але ж є бабусі й дідусі, які таки підуть і проголосують за такого "благодійника", ще й вдячні йому будуть за турботу.
Не стала з бабусями вступати в дебати, пізно вже їх виховувати. Зробила інакше - сказала, що зразу ж сама дам їм ці 2 тисячі, якщо вони принесуть мені заяву, підписану всіма нашими пожильцями, що НІХТО з нашого під"їзду не проголосує на виборах за ПР.
Ну от як можна голосувати за депутата ВР, бо на 2 тисячі відремонтують під'їзд?!
Почала писати далі і все стерла, бо ті бабусі не прочитають, а себе роздраконю. :)
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
*ой, як не вистачає смайлика з аплодисментами...*Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
kis`unya
|
Имя: Алла Группа: VIP пользователь Сообщений: 3482 Регистрация: 16.11.2010 Заходил(а): 29.01.2019 |
просто не пойти на выборы,пристроят голос мой ,мне некогда читать их предвыборные программы,и есть ли вообще в этом смысл,там обещают многое,а толку...а рекламма только ухудшает мнение о всех политических партиях,у меня уже глаз дергается от всего этого,жду 28 числа
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
liya
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 1739 Регистрация: 15.09.2010 Заходил(а): 16.09.2015 |
Fёkla
|
Имя: Фёкла Группа: VIP пользователь Сообщений: 2269 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 29.01.2018 |
Анюта_80
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Цитата: #9313 Fёkla 24 October 2012, 22:07вот что мне только что прислали для просмотра
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Zemy
|
Имя: Зяма Группа: VIP пользователь Сообщений: 12755 Регистрация: 03.01.2011 Заходил(а): 12.04.2017 |
Цитата: #9313 moonsun 24 October 2012, 23:13Так головне питання, за чиї гроші? ПР голосно верещать, як багато вони зробили, але це робиться за міські гроші, за наші з вами, бюджет дефіцитний, в нього не було закладено цих витрат, отже гроші просто виймаються з інших напрямків, з тієї ж освіти, медицини, безпеки, наприклад, і вкидуються напередодні виборів в будь-що, прикрашене прапорами у біло-синю смужку. По-перше, це протизаконно, жодна така дія не може мати політичного забарвлення, це не досягнення політичної сили, а робота місцевих органів самоврядування, по-друге, вбивчо для регіона, по-третє, просто брехня. Ви бачили якість тієї роботи? Ци викинуті гроші, бо, наприклад, плитка ще не закінчена, а вже поїхала, і це ще не було дощів нормальних і морозів.
kis`unya
|
Имя: Алла Группа: VIP пользователь Сообщений: 3482 Регистрация: 16.11.2010 Заходил(а): 29.01.2019 |
Цитата: #9313 jozh 24 October 2012, 21:07kis`unya, в таких випадках (коли не бачу жодного варіанту, який би мені подобався) я завжди користуюсь методом відкидання. Тобто відкидаємо спочатку ті варіанти, які категорично не влаштовують (наприклад, для мене Партія Регіонів - це взагалі не варіант, як вище влучно сказали - це саранча, яка знищує все; так саме викликає тільки огиду Ляшко; тощо). Якщо залишається більше ніж один варіант - підвищуємо свої критерії вибору, якщо взагалі жодного - противно, але доведеться знижувати критерії. Так чомусь легше вибрати, ніж намагатися знайти той ідеал, особливо коли там його немає.
Инна С
|
Имя: Инна С Группа: VIP пользователь Сообщений: 1450 Регистрация: 01.11.2009 Заходил(а): 24.11.2015 |
moonsun
|
Цитата: #9313 Инна С 25 October 2012, 00:58Девочки, кто разбирается в политике, что из себя Королевская представляет?
Мурена
|
Имя: Мурена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1926 Регистрация: 18.01.2010 Заходил(а): 18.05.2013 |
Цитата: #9313 moonsun 25 October 2012, 08:13Королевська і комуністи - тушки регіонів, фінансуються з тієї ж кишені (читай - бюджету), як на минулих виборах комуністи (ну то завжди), Тігіпко, Богословська і т.ін.
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
А твоя біда – не вміти бути ним
moonsun
|
Цитата: #9313 Мурена 25 October 2012, 10:40Скажите пожалуйста, а что вы думаете о Жолобецком (вроде правильно написала фамилию) - он же в Фронте змин?
Forum

Ще одна картиночка: