). По крайней мере, они до таких чудесатых кодексов не додумались.- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Alida
|
Имя: Alida Группа: VIP пользователь Сообщений: 3259 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 12.07.2024 |
Цитата: #9313 Регина 25 October 2012, 13:05Мда... выбирая из двух зол, помни - в итоге всё равно выбираешь зло.... (с)
). По крайней мере, они до таких чудесатых кодексов не додумались.Мурена
|
Имя: Мурена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1926 Регистрация: 18.01.2010 Заходил(а): 18.05.2013 |
Цитата: #9313 mackry85 25 October 2012, 20:05Як я вже втомилася слухати концерт Наконечного... Краще б вже парадні відремонтував!
Мята
|
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3120 Регистрация: 23.10.2009 Заходил(а): 07.12.2021 |
По виборчому настрою серед родичів та друзів хоч психологічні портрети малюй - чим освідченіша та енергійніша людина, яка вважає себе українцем - голосують за Батьківщину та Свободу, навіть за останній час Свобода є більш привабливою. І навпаки, темні та не думаючі люди вибирають комуністів, Королевську, ПР. Хоча є ще особи, які всіма фібрами душі за ПР - за російську мову та дружбу з Росією. Окремо стоїть Кличко - він подобається бо класний чувак. Сміх крізь сльози, згадую часто приказку - Господи, коли ти лишив їх розуму, кого хотів покарати, їх чи нас ?
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
Инна С
|
Имя: Инна С Группа: VIP пользователь Сообщений: 1450 Регистрация: 01.11.2009 Заходил(а): 24.11.2015 |
Цитата: #9313 Мята 25 October 2012, 23:00Моїй мамі ліки безкоштовні принесли - Наконечний потурбувався, кажу, ма, що ж там за ліки ? Почитала вона мені назви - половина валідол, корвалол, цитрамон и т.д., кажу ти не спитала до чого готують, судячи з асортименту ? Ні, не питала, взнала від кого та і все.
По виборчому настрою серед родичів та друзів хоч психологічні портрети малюй - чим освідченіша та енергійніша людина, яка вважає себе українцем - голосують за Батьківщину та Свободу, навіть за останній час Свобода є більш привабливою. І навпаки, темні та не думаючі люди вибирають комуністів, Королевську, ПР. Хоча є ще особи, які всіма фібрами душі за ПР - за російську мову та дружбу з Росією. Окремо стоїть Кличко - він подобається бо класний чувак. Сміх крізь сльози, згадую часто приказку - Господи, коли ти лишив їх розуму, кого хотів покарати, їх чи нас ?
Сразу вспоминается перл Ющенко "спасибо вам, что вы не быдло".
Значит, кто не за националистов и Батькивщину - темные и необразованные. Ну-ну 
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #9313 Инна С 25 October 2012, 23:20Сразу вспоминается перл Ющенко "спасибо вам, что вы не быдло".

Серед моїх знайомих така сама тенденція. Маю лише одне виключення: досить розумний чоловік, живе в Києві, в перший рік правління Януковича був дуже задоволений, ще й мене пробував переконати, що то добре: і дороги в Києві влаштовують, і будівництво активізувалось.
Але зараз і він вже мовчить... Схоже, набудували там для себе коханих "понаехавшие" з Донецьку, от і все покращення...
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Мурена
|
Имя: Мурена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1926 Регистрация: 18.01.2010 Заходил(а): 18.05.2013 |
Цитата: #9313 Инна С 25 October 2012, 23:20Сразу вспоминается перл Ющенко "спасибо вам, что вы не быдло".

Черника
|
Имя: Алёна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3708 Регистрация: 07.01.2011 Заходил(а): 14.07.2018 |
что тут скажешь. alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
А твоя біда – не вміти бути ним
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
Сором'язливе "не піду на вибори", "якась версія проти всіх", "намалюю щось високохудожнє" і т.ін. = голос за ПР, адже на чесні вибори ніхто не розраховує, всі готуються до бійні за кожний бюлетень, бо все, що можна і неможна будуть намагатися зараховувати на користь СаміЗнаєтеКого, а опозиція може ефективно тикати в обличчя тільки відвертими порушеннями закону і розраховувати тільки на однозначні бюлетені.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Цитата: #9313 moonsun 26 October 2012, 01:57Зараз дійсно є вибір тільки з двох варіантів: за режим яничарів чи проти. Проголосувати "за" можна двома способами: відверто поставити хрестик на державі навпроти номеру ПР або, наївно клипаючі очима, - навпроти всієї тієї безлічі сателітів, яких напхано у бюлетень. Мікро-партії, які пройдуть відсотковий бар'єр, фізично не здатні діяти самостійно, їхні 1-2-5 голосів нічого не вирішують самі по собі, гра в вибори задорога, її ніхто не починає без попередніх домовленостей про подальше блокування, тому всі ці "маленькі але горді" - та же Ж, вид збоку. Варіант проти режиму - це голос за опозиційні партії, які об'єдналися під назвою ВО "Батьківщина" (бо за новим законом йти блоком неможна, отже плани про подальше парламентське об'єднання голосів було оголошено вже на початку передвиборчої), за ВО "Свобода" та за мажоритарників, які себе прямо позиціонують, як представники та прихильники партій-опозиціонерок. Решта, що красиво співає, просто відробляє гроші біло-голубого замовника.
Сором'язливе "не піду на вибори", "якась версія проти всіх", "намалюю щось високохудожнє" і т.ін. = голос за ПР, адже на чесні вибори ніхто не розраховує, всі готуються до бійні за кожний бюлетень, бо все, що можна і неможна будуть намагатися зараховувати на користь СаміЗнаєтеКого, а опозиція може ефективно тикати в обличчя тільки відвертими порушеннями закону і розраховувати тільки на однозначні бюлетені.
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Цитата: #9313 Orchid 14 September 2012, 14:32
Це все одно, що "Проти всіх" = один голос не проти ПР = один голос за ПР. Якщо я проти ПР, я буду голосувати за основного діючого опонента ПР.
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
Цитата: #9313 jozh 26 October 2012, 08:59На іншому форумі зустріла таку думку "буду голосувати за регіоналів, бо боюся допустити когось іншого до влади, щоб не стало ще гірше"... (*смайлик на носилках*)
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Orchid
|
Цитата: #9313 moonsun 26 October 2012, 09:04Так це кожні вибори. Певний відсоток виборців голосує за таким принципом. Це страх майбутнього, вихований у кількох поколіннях.

jozh
|
Цитата: #9313 moonsun 26 October 2012, 09:04Так це кожні вибори. Певний відсоток виборців голосує за таким принципом. Це страх майбутнього, вихований у кількох поколіннях.
Але розуміння розумінням, але чи можна з цим щось зробити, я не знаю.
У всякому випадку з мамою нічого не виходить. 
А щодо сторонніх людей тим паче, навіть не уявляю, як можна (якщо можна взагалі) хоч трохи їх переконати.
Felicity
|
Имя: Елена Группа: Gold Сообщений: 868 Регистрация: 12.10.2012 Заходил(а): 19.11.2016 |
Цитата: #9313 jozh 26 October 2012, 08:59На іншому форумі зустріла таку думку "буду голосувати за регіоналів, бо боюся допустити когось іншого до влади, щоб не стало ще гірше"... (*смайлик на носилках*)
jozh
|
Цитата: #9313 Felicity 26 October 2012, 09:10Тільки не зрозуміло куди ще гірше. А ще версія "буду голосувати за ПР, бо вони вже понапихали собі кармани і більше не будуть, а прийдуть інші...
Хоча "ці" якраз, впевнена, не накрадуться ніколи... Навпаки, саме у смак процесу увійшли...
moonsun
|
Цитата: #9313 jozh 26 October 2012, 09:07Та я-то розумію. У моєї мами той страх майбутнього теж є, хіба що не по відношенню до виборів, а у інших сферах життя.
Але розуміння розумінням, але чи можна з цим щось зробити, я не знаю.У всякому випадку з мамою нічого не виходить.
А щодо сторонніх людей тим паче, навіть не уявляю, як можна (якщо можна взагалі) хоч трохи їх переконати.
Felicity
|
Имя: Елена Группа: Gold Сообщений: 868 Регистрация: 12.10.2012 Заходил(а): 19.11.2016 |
Цитата: #9313 jozh 26 October 2012, 09:07Та я-то розумію. У моєї мами той страх майбутнього теж є, хіба що не по відношенню до виборів, а у інших сферах життя.
Але розуміння розумінням, але чи можна з цим щось зробити, я не знаю.У всякому випадку з мамою нічого не виходить.

jozh
|
Цитата: #9313 moonsun 26 October 2012, 09:13Я пішла шляхом переконанням всіх розумних навколо, що на вибори треба ходити. Логікою почуття не зміниш, фобії лікують, а не аналізують :) Отже намагаюсь перекрити ті перелякані голоси, про які знаю, зваженими, які переконаю прийти і виконати громадянский обов'язок
Хіба що серед моїх невіртуальних знайомих нема кого переконувати - або й так ідуть на вибори голосувати за когось нормального, або отой типаж "аби не Юлька", які голосу розуму не чують в принципі.
Ще кореляцію помітила: "за" регіоналів частіше (не всі, звичайно) планують голосувати люди, які живуть лише за різного роду соціальні виплати: пенсії, дитячі гроші, різні пільговики тощо. Аргументи: виплачують стабільно, підвищили прожитковий мінімум тощо. А от підприємці (тобто люди, які мусять турбуватися про виживання самостійно), навіть якщо це найбанальніший варіант ринкового торговця, вже не хочуть того "покращення" категорично.
Forum