• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108238 1728
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 jozh 25 October 2012, 15:52
Я так зрозуміла, то Вера з сарказмом говорила.
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный
moonsun
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Мурена 25 October 2012, 11:34
дякую.
в последние дни много про него читаю - все неоднозначно. пишут, что он скупил подешевке и перепродал землю на какой то городской косе (так и не поняла, что за коса). как вы к этому относитесь - ложь и провокация?
Він підприємець, гроші на нього з неба не впали, і не партія дала :) Щодо землі не знаю, але те, шо проти нього йде жорстка чорна кампанія, це факт. Він має дуже пристойні шанси і репутацію, а обласному керівництву дана дуже проста команда - не дати жодного місці по мажоритарці у області, отже Корнацький, Мудрак, Жолобецький, Бріченко зараз взагалі не сумують, на них зтравлено всіх собак. нещодавно он СанСанича (Жолобецького) з геями асоціювати намагались (що для нашого електорального поля зовсім не айс), Корнацькому так взагалі фізично знищують бізнес, вимикаючи електрику у цілком автоматизованому приміщенні з племінним молодняком, і т.д. і т.ін.
До речі, тільки в нашому пострадянському світі ті, хто щось зміг дешево купити і вигідно перепродати, чи перший напружився і почав будувати господарство, приєднуючи до себе дрібніші господарства, одразу отримують оцінку буржуй=хад_рідкісний=не підтримую. А ось чиновник, який отримує копійчану зарплатню, при цьому вдягнений в дорогий костюм, їздить на дорогій автівці і "дарує" щось садочкам і лікарням - це молодець. Де він на це бере гроші? Чому він свої обов'язки по розподілу бюджетного майна виставляє як власні подарунки і чому його за це не судять - питання відкриті.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   25 October 2012
http://www.facebook.com/groups/109943795831988/ - приєднуйтесь до групи захисту чесних виборів.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

dinarij

Заходил(а): 24.02.2025
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: 0503942221
dinarij
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 alisa 25 October 2012, 11:04
А мені "подобається" - "Було розбито стільки-то скверів в Миколаєві". 
Розбиття скверу виглядає таким чином - знаходиться 5-7 дерев на площі в 10-150 кв. м. і біля них ставиться табличка "Сквер ім. того-то того-то". 
мы тоже долго с друзьями смеялись - в Николаеве, чтобы поставить табличку сквер достаточно 2х деревьев или всё-таки надо 3?!
а вообще все эти шикарные подарки ПР от скверов и до машин скорой помощи - это ж как альфонс дарит цветы своей даме, деньги уже взял или же скоро возьмет. так и у нас - деньги либо бюджетные в основном, либо скоро перетекут из бюджетных в карман с процентами.
при этом они не отдают себе отчета - если ты платишь деньгами государства, то с какой радости называть это подарком от партии? а если же за деньги партии, то должно быть стыдно - вы "у руля", а ваш подарок говорит о материальном неблагополучии медицины/образования/ЖКХ и т.д. в нормальной стране разве перед выборами дарят машины скорой помощи - цивилизованный человек не поймёт зачем?
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…
Мурена

Мурена

Заходил(а): 18.05.2013
Мурена
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 moonsun 25 October 2012, 08:13
Королевська і комуністи - тушки регіонів, фінансуються з тієї ж кишені (читай - бюджету), як на минулих виборах комуністи (ну то завжди), Тігіпко, Богословська і т.ін.
она ж была в БЮТе раньше???
как же ж так?
за нее б проголосовала
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Мурена 25 October 2012, 17:59
она ж была в БЮТе раньше???
как же ж так?
за нее б проголосовала
Богусловська, Мороз у 2005 теж полум'яні промови штовхали і скандували зі всіма на майдані "Ганьба"...
Партія Королевської існує, щоб відтягнути голоси від опозиції, а після виборів, вона (партія) лопне як мильна бульбашка, як і "Трудова Україна", що там ще було, одразу і не пригадаю...
Мурена

Мурена

Мурена
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 25 October 2012, 18:32
Богусловська, Мороз у 2005 теж полум'яні промови штовхали і скандували зі всіма на майдані "Ганьба"...
Партія Королевської існує, щоб відтягнути голоси від опозиції, а після виборів, вона (партія) лопне як мильна бульбашка, як і "Трудова Україна", що там ще було, одразу і не пригадаю...
(БогОсловская)
А на счет Королевской-это ж не так давно было... в 11м она из Бюта вышла
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 25 October 2012, 18:32
Ну чому лопне - буде сидіти у парламенті і чесно голосувати, як накажуть "зверху". Навіщо лопатися?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 jozh 25 October 2012, 18:39
Ну чому лопне - буде сидіти у парламенті і чесно голосувати, як накажуть "зверху". Навіщо лопатися?
Якщо пройде, то звісно увійде в коаліцію, а якщо ні 
Повторююся, куди поділась "Трудова Україна"? 
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Мурена 25 October 2012, 18:39
(БогОсловская)
А на счет Королевской-это ж не так давно было... в 11м она из Бюта вышла
Яка різниця коли? Вийшла, чи то вийшли, але ж вже не там... і фінансується не тими...
(про помилку- то я на український манер)))) БогУсловська-БогОсловська, ЧорновІл-ЧорновОл... завжди плутаю )
Мурена

Мурена

Мурена
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 25 October 2012, 18:44
Яка різниця коли? Вийшла, чи то вийшли, але ж вже не там... і фінансується не тими...
(про помилку- то я на український манер)))) БогУсловська-БогОсловська, ЧорновІл-ЧорновОл... завжди плутаю )
мне просто интересно , откуда у вас такие сведения-типа кто кем финансируется. мне и в голову такое не приходило
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Мурена 25 October 2012, 18:47
мне просто интересно , откуда у вас такие сведения-типа кто кем финансируется. мне и в голову такое не приходило
Що мені має приходити у голову? Це ж не наукове відкриття... Достатньо переглянути новини, факти, розповіді знаючих в неті, газетах та інших ресурсах.
Введіть у пошук два прізвища- Королевська і Ахметов. Багато чого є почитати.

Fёkla

Заходил(а): 29.01.2018
Район: Ленинский
Fёkla
VIP пользователь
   25 October 2012
Ссылка

Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите!
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Мурена 25 October 2012, 18:47
Почнемо не з грошей, а з можливостей.
З перших днів передвиборчої шановну пані приймали і надавали найзручніші майданчики - хочеш театр, на театр, хочеш зустріч із трудовим колективом, та немає жодних проблем, і т.д. А такі ж нардепи, тільки від об'єднанної опозиції, спілкувалися з людьми на вулицях чи в конференц-залах приватних ресторанів і готелів, а потім і ті перестали пускати, отже все - просто неба, бо є чітка вказівка - не пущать і не давать. Якщо вищий навчальний заклад допустить опозиціонера до зустрічі з студентами, то беде ректорові біда, більше того, якщо студенти будуть помічені на такому заході, теж буде біда, а задля пані Наталі можна і з пар знімати, і в коридори вишукувати, прямо як для ПееРастів.
Друге - власне гроші. Ви можете собі уявити, скільки коштує така тривала масована реклама на зовнішніх носіях та телебаченні? Хто це спонсорує? Шевченко? То він приєднався, коли все же аж тріщало від кількості згадувань.
Зараз у вибочих комісіях на всіх дільницях представники україни-вперди одностайно голосують з пеерастами, зміщуючи "зайвих", замінюючи їх на таких же маріонеток.
Як на мене, доказів достатньо, щоб зробити зважений вибір.

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 25 October 2012, 18:42
Якщо пройде, то звісно увійде в коаліцію, а якщо ні 
Повторююся, куди подвлась "Трудова Україна"? 
А, ну якщо не пройде, то дійсно - відпрацювала своє, і достатньо.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Регина

Заходил(а): 22.11.2012
Регина
Активный пользователь
   25 October 2012
moonsun, який у Вас підпис класний 
Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   25 October 2012

Подскажите, что делать  

Я полтора года как прописана по другому адресу. Раньше, по месту прошлой прописки, приглашения на голосование исправно приходили. Теперь - нифига. Государство прекрасно знает, сколько содрать с меня лишней коммуналки, но руками разводит, когда дело доходит до того, чтобы объяснить мне, где мое приглашение на выборы  Кто в курсе, можно ли явиться без него на свой участок и велики ли будут шансы таким манером не обнаружить себя в списках голосующих?

Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Ioanna 25 October 2012, 19:41

Подскажите, что делать  

Я полтора года как прописана по другому адресу. Раньше, по месту прошлой прописки, приглашения на голосование исправно приходили. Теперь - нифига. Государство прекрасно знает, сколько содрать с меня лишней коммуналки, но руками разводит, когда дело доходит до того, чтобы объяснить мне, где мое приглашение на выборы  Кто в курсе, можно ли явиться без него на свой участок и велики ли будут шансы таким манером не обнаружить себя в списках голосующих?

Знаю точно, що треба звертатися до райадміністрації за місцем прописки, щоб внесли у списки. Пиши у ПП адресу, я тобі скажу куди, коли, у який кабінет.
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   25 October 2012
Як я вже втомилася слухати концерт Наконечного... Краще б вже парадні відремонтував!
Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 25 October 2012, 19:48
Знаю точно, що треба звертатися в райадміністрацію за місцем прописки, щоб внесли у списки. Пиши у ПП адресу, я тобі скажу куди, коли, у який кабінет.
Яночка, пишу, спасибо! 
Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Просматривают эту тему:

Forum