• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108203 1728
Alida

Alida

Заходил(а): 12.07.2024
Район: Центральный
Телефон: 0957444250
Alida
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Регина 25 October 2012, 13:05
Мда... выбирая из двух зол, помни - в итоге всё равно выбираешь зло.... (с)

Боюсь, что снижая критерии отбора, придется выбирать таки Объединенную оппозицию. (Здесь ругаюсь громко и нецензурно). По крайней мере, они до таких чудесатых кодексов не додумались.

Сертифицированный консультант по грудному вскармливанию. ГВ консультация на дому т.0957444250. Кризисный психолог, травмотерапевт - консультация в офисе
Мурена

Мурена

Заходил(а): 18.05.2013
Мурена
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 mackry85 25 October 2012, 20:05
Як я вже втомилася слухати концерт Наконечного... Краще б вже парадні відремонтував!
Парадные ЖЭК должен ремонтировать, а не Наконечный)))

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   25 October 2012
Моїй мамі ліки безкоштовні принесли - Наконечний потурбувався, кажу, ма, що ж там за ліки ? Почитала вона мені назви - половина валідол, корвалол, цитрамон и т.д., кажу ти не спитала до чого готують, судячи з асортименту ? Ні, не питала, взнала від кого та і все.
По виборчому настрою серед родичів та друзів хоч психологічні портрети малюй - чим освідченіша та енергійніша людина, яка вважає себе українцем - голосують за Батьківщину та Свободу, навіть за останній час Свобода є більш привабливою. І навпаки, темні та не думаючі люди вибирають комуністів, Королевську, ПР. Хоча є ще особи, які всіма фібрами душі за ПР - за російську мову та дружбу з Росією. Окремо стоїть Кличко - він подобається бо класний чувак. Сміх крізь сльози, згадую часто приказку - Господи, коли ти лишив їх розуму, кого хотів покарати, їх чи нас ?
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

Инна С

Инна С

Заходил(а): 24.11.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Инна С
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Мята 25 October 2012, 23:00
Моїй мамі ліки безкоштовні принесли - Наконечний потурбувався, кажу, ма, що ж там за ліки ? Почитала вона мені назви - половина валідол, корвалол, цитрамон и т.д., кажу ти не спитала до чого готують, судячи з асортименту ? Ні, не питала, взнала від кого та і все.
По виборчому настрою серед родичів та друзів хоч психологічні портрети малюй - чим освідченіша та енергійніша людина, яка вважає себе українцем - голосують за Батьківщину та Свободу, навіть за останній час Свобода є більш привабливою. І навпаки, темні та не думаючі люди вибирають комуністів, Королевську, ПР. Хоча є ще особи, які всіма фібрами душі за ПР - за російську мову та дружбу з Росією. Окремо стоїть Кличко - він подобається бо класний чувак. Сміх крізь сльози, згадую часто приказку - Господи, коли ти лишив їх розуму, кого хотів покарати, їх чи нас ?

Сразу вспоминается перл Ющенко "спасибо вам, что вы не быдло". 

Значит, кто не за националистов и Батькивщину - темные и необразованные. Ну-ну 

У кого то счастье в сыне, у кого то в дочке, у меня двойное счастье в дочке и сыночке!
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   25 October 2012
Цитата: #9313 Инна С 25 October 2012, 23:20

А що робити, коли така кореляція і є насправді?
Серед моїх знайомих така сама тенденція. Маю лише одне виключення: досить розумний чоловік, живе в Києві, в перший рік правління Януковича був дуже задоволений, ще й мене пробував переконати, що то добре: і дороги в Києві влаштовують, і будівництво активізувалось.
Але зараз і він вже мовчить... Схоже, набудували там для себе коханих "понаехавшие" з Донецьку, от і все покращення...
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Мурена

Мурена

Заходил(а): 18.05.2013
Мурена
VIP пользователь
   25 October 2012

согласна, слишком категорично.

Черника

Черника

Заходил(а): 14.07.2018
Район: Ленинский
Телефон: 21-66-77
Черника
VIP пользователь
   26 October 2012

ммм-дя что тут скажешь.
Черника несет в себе множество уникальных свойств и главные из них - способность восстанавливать многие функции организма и мощно противодействовать старению. Поэтому я такая молодая и красивая
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   26 October 2012
А мені цікаво, чи може освічена людина голосувати за Яника?
Чи не б"є по її гордості той факт, що вона добровільно ставить над собою абсолютного невігласа, людину обмежену і так далі (епітетів до нинішнього гаранта можна підібрати багато і жоден з них не буде схвальним). 
Чи може освічена людина віддавати свій голос людині, що каже  Анна Ахметова, поет Чехов, плутає назви країн, міст, річок і взагалі, як тільки відкриває рота, так одразу каже дурницю.  І при цьому навіть не розуміє, де конкретно сказала дурницю. 

Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   26 October 2012
Зараз дійсно є вибір тільки з двох варіантів: за режим яничарів чи проти. Проголосувати "за" можна двома способами: відверто поставити хрестик на державі навпроти номеру ПР або, наївно клипаючі очима, - навпроти всієї тієї безлічі сателітів, яких напхано у бюлетень. Мікро-партії, які пройдуть відсотковий бар'єр, фізично не здатні діяти самостійно, їхні 1-2-5 голосів нічого не вирішують самі по собі, гра в вибори задорога, її ніхто не починає без попередніх домовленостей про подальше блокування, тому всі ці "маленькі але горді" - та же Ж, вид збоку. Варіант проти режиму - це голос за опозиційні партії, які об'єдналися під назвою ВО "Батьківщина" (бо за новим законом йти блоком неможна, отже плани про подальше парламентське об'єднання голосів було оголошено вже на початку передвиборчої), за ВО "Свобода" та за мажоритарників, які себе прямо позиціонують, як представники та прихильники партій-опозиціонерок. Решта, що красиво співає, просто відробляє гроші біло-голубого замовника.
Сором'язливе "не піду на вибори", "якась версія проти всіх", "намалюю щось високохудожнє" і т.ін. =  голос за ПР, адже на чесні вибори ніхто не розраховує, всі готуються до бійні за кожний бюлетень, бо все, що можна і неможна будуть намагатися зараховувати на користь СаміЗнаєтеКого, а опозиція може ефективно тикати в обличчя тільки відвертими порушеннями закону і розраховувати тільки на однозначні бюлетені.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Orchid
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 moonsun 26 October 2012, 01:57
Зараз дійсно є вибір тільки з двох варіантів: за режим яничарів чи проти. Проголосувати "за" можна двома способами: відверто поставити хрестик на державі навпроти номеру ПР або, наївно клипаючі очима, - навпроти всієї тієї безлічі сателітів, яких напхано у бюлетень. Мікро-партії, які пройдуть відсотковий бар'єр, фізично не здатні діяти самостійно, їхні 1-2-5 голосів нічого не вирішують самі по собі, гра в вибори задорога, її ніхто не починає без попередніх домовленостей про подальше блокування, тому всі ці "маленькі але горді" - та же Ж, вид збоку. Варіант проти режиму - це голос за опозиційні партії, які об'єдналися під назвою ВО "Батьківщина" (бо за новим законом йти блоком неможна, отже плани про подальше парламентське об'єднання голосів було оголошено вже на початку передвиборчої), за ВО "Свобода" та за мажоритарників, які себе прямо позиціонують, як представники та прихильники партій-опозиціонерок. Решта, що красиво співає, просто відробляє гроші біло-голубого замовника.
Сором'язливе "не піду на вибори", "якась версія проти всіх", "намалюю щось високохудожнє" і т.ін. =  голос за ПР, адже на чесні вибори ніхто не розраховує, всі готуються до бійні за кожний бюлетень, бо все, що можна і неможна будуть намагатися зараховувати на користь СаміЗнаєтеКого, а опозиція може ефективно тикати в обличчя тільки відвертими порушеннями закону і розраховувати тільки на однозначні бюлетені.
Ось таку думку і я намагалась донести ось тут:
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 14 September 2012, 14:32

Це все одно, що "Проти всіх" = один голос не проти ПР = один голос за ПР. Якщо я проти ПР, я буду голосувати за основного діючого опонента ПР.
...
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 October 2012
На іншому форумі зустріла таку думку "буду голосувати за регіоналів, бо боюся допустити когось іншого до влади, щоб не стало ще гірше"... (*смайлик на носилках*)
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 jozh 26 October 2012, 08:59
На іншому форумі зустріла таку думку "буду голосувати за регіоналів, бо боюся допустити когось іншого до влади, щоб не стало ще гірше"... (*смайлик на носилках*)
Так це кожні вибори. Певний відсоток виборців голосує за таким принципом. Це страх майбутнього, вихований у кількох поколіннях.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 moonsun 26 October 2012, 09:04
Так це кожні вибори. Певний відсоток виборців голосує за таким принципом. Це страх майбутнього, вихований у кількох поколіннях.
А що може бути гірше? Раніш було лише скрутно, але не боязно, а зараз?.. Захотіли чийсь бізнес чи посаду, кулю у лоба й "До побачення". 

Нещодавно друга мого батька ледь не вбили за посаду, добре, що дружина саме в той час дивилася у вікно, й почала галасувати, та вони не довели діло до кінця, тільки трохи покалічили(((
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 moonsun 26 October 2012, 09:04
Та я-то розумію. У моєї мами той страх майбутнього теж є, хіба що не по відношенню до виборів, а у інших сферах життя.
Але розуміння розумінням, але чи можна з цим щось зробити, я не знаю. У всякому випадку з мамою нічого не виходить.
А щодо сторонніх людей тим паче, навіть не уявляю, як можна (якщо можна взагалі) хоч трохи їх переконати.
Felicity

Felicity

Заходил(а): 19.11.2016
Felicity
Gold
   26 October 2012
Цитата: #9313 jozh 26 October 2012, 08:59
Тільки не зрозуміло куди ще гірше. А ще версія "буду голосувати за ПР, бо вони вже понапихали собі кармани і більше не будуть, а прийдуть інші...
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 Felicity 26 October 2012, 09:10
Тільки не зрозуміло куди ще гірше. А ще версія "буду голосувати за ПР, бо вони вже понапихали собі кармани і більше не будуть, а прийдуть інші...
О, таку версію теж чула, тільки формулювання трохи інше: хай вже ці сидять, бо нові якщо прийдуть, то знову переділ влади буде, знову почнуть собі красти, ці хоч вже накралися.
Хоча "ці" якраз, впевнена, не накрадуться ніколи... Навпаки, саме у смак процесу увійшли...
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 jozh 26 October 2012, 09:07
Та я-то розумію. У моєї мами той страх майбутнього теж є, хіба що не по відношенню до виборів, а у інших сферах життя.
Але розуміння розумінням, але чи можна з цим щось зробити, я не знаю. У всякому випадку з мамою нічого не виходить.
А щодо сторонніх людей тим паче, навіть не уявляю, як можна (якщо можна взагалі) хоч трохи їх переконати.
Я пішла шляхом переконанням всіх розумних навколо, що на вибори треба ходити. Логікою почуття не зміниш, фобії лікують, а не аналізують :) Отже намагаюсь перекрити ті перелякані голоси, про які знаю, зваженими, які переконаю прийти і виконати громадянский обов'язок

Felicity

Felicity

Заходил(а): 19.11.2016
Felicity
Gold
   26 October 2012
Цитата: #9313 jozh 26 October 2012, 09:07
Мої батьки та дідусь з бабусею завжди запитують нас, за кого ми будемо голосувати і голосують так само - бо це ж наше майбутнє.  А зі свекром спробувала посперечатися і зрозуміла, що марно, бо йому люди більш авторитетні сказали, що ПР - це єдина надія на майбутннє!
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 October 2012
Цитата: #9313 moonsun 26 October 2012, 09:13
Я пішла шляхом переконанням всіх розумних навколо, що на вибори треба ходити. Логікою почуття не зміниш, фобії лікують, а не аналізують :) Отже намагаюсь перекрити ті перелякані голоси, про які знаю, зваженими, які переконаю прийти і виконати громадянский обов'язок
Погоджусь.
Хіба що серед моїх невіртуальних знайомих нема кого переконувати - або й так ідуть на вибори голосувати за когось нормального, або отой типаж "аби не Юлька", які голосу розуму не чують в принципі.

Ще кореляцію помітила: "за" регіоналів частіше (не всі, звичайно) планують голосувати люди, які живуть лише за різного роду соціальні виплати: пенсії, дитячі гроші, різні пільговики тощо. Аргументи: виплачують стабільно, підвищили прожитковий мінімум тощо. А от підприємці (тобто люди, які мусять турбуватися про виживання самостійно), навіть якщо це найбанальніший варіант ринкового торговця, вже не хочуть того "покращення" категорично.
Просматривают эту тему:

Forum