• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108725 1728
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 21:19
Первая половина темы была обильно удобрена желчью по отношению к своим политическим противникам и инкрустирована блестками национальной гидности и личной непогрешимости. Очень радует, что риторика оппонентов приобрела несколько иной вектор направленности. Да, девочки, нужно уважать чужое мнение и уметь признавать  поражение.
Не думаю, що так може говорити людина, яка  хотіла б проголосувати іншу (непрохідну) партію. На мій погляд, так говорять тільки фанатики.
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 29 October 2012, 21:34
Чим вище злетиш, тим болючіше падіння ... Приземлитеся трохи. Так зарозуміло, у вашому випадку, абсолютно невиправдано. Не клеїться із загальною намальованою картинкою.

з.і. А примиритися із поразкою доведеться нам усім ... Навіть, якщо ви вважаєте, що перемогли. Час покаже .. (((
+1
Шмякнуться придется всей Украине. Время все расставит на свои места...
А пока - шампанское в студию празднуем победу... большинства...
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Нафаня 29 October 2012, 21:33

а почему не вспомнить последние президентские выборы, когда ЮВ рулила и опиралась на госструктуры.... только вот почему-то не победила... а то что давили на госслужащих - так это точно... 

но мы все время вспонинаем имеенно выборы, где "рулят" белоголубые... чет однобоко...

да, и почему именно стороники ПР должны отчитываться? а все остальные как? где же демократия  то???

Чего бисер метать?)) Тут никто и никого не слышит)) Собралась кучка "рационального не быдла с высоким IQ, политически грамотного и т.д. " и отчитывает, позорит, унижает, оскорбляет окружающих ..тема получилась супер)

josh, я умываю руки, я не могу общаться с не пробиваемыми людьми которые кроме себя никого не слышат.. хотя складывается впечатление, что вы и себя не слушаете.. просто пишете, что в голову взбредет.
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Счастье
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 21:38
Які гучні слова. 
А де в їх програмі ці пропозиції? 
Чи це знову підібрали "емкіе" слова. Якби тут була кнопка жалоба, то я б вже пару раз за Ваші влучні "емкіе" слова на неї вже натиснула. І абсолютно заслужено. 
Да если бы тут была кнопка "жалоба", то я бы всю тему закликала
Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 dina_barta 29 October 2012, 21:36
І я хотіла запитати, яка поразка? "Свобода" перемогла на закордонних дільницях і впевнено увійшла до Ради, ПР-асти в дулю скручуються, псуючи бюлетені, вимикаючи світло під час підрахунку голосів, блокуючи дільниці та не допускаючи спостерігачів - про яку перемогу йдеться?
Дина, ну как про какую, шампанского
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 21:34
Прохождение радикальных националистов в Раду это победа????? Нууу тут уже и слов нет. Комуняк, жидив, москалив на гиляку.... Это по вашему образец демократии и это то чему можно радоваться???????
Ні, краще хай проходять комуністи, які українців-націоналістів "мало стріляли". Чи ПР, які зараз без розстрілів знищують масу населення, морально пригнічують та "створюють" всі умови для чергової хвилі еміграції.

ЛиЛисёнок:-)

Заходил(а): 20.07.2022
ЛиЛисёнок:-)
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 21:34
Прохождение радикальных националистов в Раду это победа????? Нууу тут уже и слов нет. Комуняк, жидив, москалив на гиляку.... Это по вашему образец демократии и это то чему можно радоваться???????
Ай яке неподобство:  звісно знущатися, ображати  й принижувати в Україні можна лише хохлів, то є такий прояв дружби народів з боку тих, про кого ви згадали.
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 mackry85 29 October 2012, 21:42
Ні, краще хай проходять комуністи, які українців-націоналістів "мало стріляли". Чи ПР, які зараз без розстрілів знищують масу населення, морально пригнічують та "створюють" всі умови для чергової хвилі еміграції.
Ну, чому без рострілів?.. То просто (дякувати Богу) ваш бізнес їм не припав до душі...

МусяНью

Заходил(а): 23.01.2015
МусяНью
Активный пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 21:38
Які гучні слова. 
А де в їх програмі ці пропозиції? 
Чи це знову підібрали "емкіе" слова. Якби тут була кнопка жалоба, то я б вже пару раз за Ваші влучні "емкіе" слова на неї вже натиснула. І абсолютно заслужено. 
http://www.youtube.com/watch?v=-i4gvF15BRI&feature=related
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 21:44
http://www.youtube.com/watch?v=-i4gvF15BRI&feature=related
Це до чого? 
Не, ну звичайно тільки перші 40 секунд подивилась, мені мого часу шкода :)
Але за цей час не почула жодного слова, яке б мене заохотило додивитись до кінця. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним

МусяНью

МусяНью
Активный пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 21:51
Це до чого? 
Але за цей час не почула жодного слова, яке б мене заохотило додивитись до кінця. 
Это ответ на ваш вопрос, многоуважаемая Алиса........
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 29 October 2012, 21:39
Чего бисер метать?)) Тут никто и никого не слышит)) Собралась кучка "рационального не быдла с высоким IQ, политически грамотного и т.д. " и отчитывает, позорит, унижает, оскорбляет окружающих ..тема получилась супер)

josh, я умываю руки, я не могу общаться с не пробиваемыми людьми которые кроме себя никого не слышат.. хотя складывается впечатление, что вы и себя не слушаете.. просто пишете, что в голову взбредет.
Ой, непогано було б зібрати до кучі всі висловлювання в цій темі  прихильників ПР (навіть хто прямо не сказав про це, але воно між рядками читались ті політичні прихильності). І так яскраво буде видно і стилістику розмови, і спосіб ведення дискусії. Такі толерантні, коректні, така повага до співбесідника. Таке щире бажання розібратися, проаналізувати, і також пояснити свою думку.

Це сарказм, якщо хтось раптом не зрозумів.
Весь час уважно читаю тему, але чомусь знову дивна статистика виходить, і знову не на користь прихильників ПР. Мабуть, знову я неправа, треба поважати співбесідника, навіть якщо він відверто хамить, відходить від аргументованої розмови, передьоргує, вбачає між рядками написаного щось своє додумане, і весь час переходить на особистості.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 21:53
Это ответ на ваш вопрос, многоуважаемая Алиса........
Там була програма партії Свобода? 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним

МусяНью

МусяНью
Активный пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 21:54
Там була програма партії Свобода? 
Вы издеваетесь? Или вы действительно не расслышали слов вашего кумира. Как вы думаете - если бы эти настроения были бы изложены в официальной программе Свободы, могла бы эта партия набрать свои проценты в наших областях?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 21:51
Це до чого? 
Так там всього лише 40 секунд і є.
І по-моєму - все правильно сказав. Особливо якщо звернути увагу на той факт, що москалі та росіяни, так саме як і жидва та євреї - це не одне і те ж.
Вдумайтесь, насправді, - всього навсього заклик боротися проти тих, хто хотів/хоче забрати у нас нашу землю. Заклик віддати нарешті Україну українцям. Це так погано? Цього треба соромитися - бажання бути господарями на власній землі??? Чи Росія (та й інші держави) має право піднімати націоналістичні ідеї щодо росіян та російського, а українцям зась???
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 21:59
Вы издеваетесь? Или вы действительно не расслышали слов вашего кумира. Как вы думаете - если бы эти настроения были бы изложены в официальной программе Свободы, могла бы эта партия набрать свои проценты в наших областях?
А що саме Вам не сподобалося у тих словах?
Крім, очевидно, слів "москалі" та "жидва"?
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   29 October 2012
Ссылка
Це щодо перемоги. Так, важкувато вона їм далась.
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 21:59
А що там було? Про Україну українцям? А кому? Не Азарову ж, першому номеру партійного списку ПР, який української не знає і не бажає знати - навіщо? Що там ще? Про москалів/жидів? Так Шевченка погортайте, якщо забули - там такого вистачає. І що? Він не національний поет тепер? Познімати портрети у всіх школах? Програму переписати?
Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 mackry85 29 October 2012, 22:03
http://news.pn/ru/politics/67782
Це щодо перемоги. Так, важкувато вона їм далась.
Шикарно - есть чем гордится - шампанского
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Zemy 29 October 2012, 22:06
Шикарно - есть чем гордится - шампанского
Дивіться не спийтеся.
Бо таких привідів буде багатенько...
Просматривают эту тему:

Forum