• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108748 1728
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Orchid, обережніше. Зараз скажуть, що ти всіх, хто голосував за ПР, обізвала ідіотами.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

МусяНью

Заходил(а): 23.01.2015
МусяНью
Активный пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Zemy 29 October 2012, 19:59
Слово бесит - тоже не применимо ко мне как и вопить
Вы явно наслаждаетесь ... наслаждайтесь дальше... покращення триватимуть
Вам не угодишь, хорошо заменю ёмкое "вопить" на скучное "громко и недовольно кричать", а энергичное "бесит" на квелое "сильно нервирует".
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 Zemy 29 October 2012, 19:59
Слово бесит - тоже не применимо ко мне как и вопить
Вы явно наслаждаетесь ... наслаждайтесь дальше... покращення триватимуть
Як, у Вас ще не покращення? Тоді ми йдемо до вас!
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 mackry85 29 October 2012, 20:00
Дівчата, а у Львові сніг... 
Це так, для  розрядки...
а що в Америці буде... вибачте за оффтоп.
Але життя триватиме попри все, незважаючи на результати нам з вами доведеться за тією ж схемою, що останні 20 років, виживати, боротися, битися за гідні умови життя і нікому там зверху не буде діла до того, за скільки ми купуємо хліб, скільки отримують лікарі, скільки платимо податків...

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
YASYAR

YASYAR

Заходил(а): 15.03.2018
Телефон: +380639486439
YASYAR
Silver
   29 October 2012
Цитата: #9313 Zemy 29 October 2012, 19:23
Да, это ты про Николаев. В Южноукраинске свое особое общество, там 80% работают на одном предприятии и дышат одним воздухом (ненависть к ПР там витает в воздухе еще с 2004г, когда всех как скот сгоняли на встречи с ПР). Количество пенсионеров там ничтожно мало по сравнению со средним в Украине, а если и пенсионер - то не в том понимании как вы привыкли, там не бабушки с кошелками, а такие пенсионеры как мои родители - с сказочной для Николаева пенсией, их за гречку и 100грн прибавки к пенсии не купить. Еще раз повторю - это особый город, со своим микроклиматом политическим, очень отличным от Николаевского...

Честно, не хочу доказывать - но как по Станиславскому "не верю!!!" я в 30% ПР в Юж-ке.
у меня много знакомых в Южноукраинске - 70% АЭС поддерживает регионы, опозиция далека от них и это факт
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 20:04
Вам не угодишь, хорошо заменю ёмкое "вопить" на скучное "громко и недовольно кричать", а энергичное "бесит" на квелое "сильно нервирует".
Да сколько бы в словах не упражнялись, моего мнения о ПР вы не измените, и отношения к вам тоже - оно уже сложилось и вполне конкретное... да и о этих выборах я тоже сложила свое представление - имею право... хоть этого у нас еще не отняли, хотя не долго осталось.

Орхид, Яна +1
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 20:04
Пані, ви можете вказати свій вік, освіту та фах? Чи це теж, що ви не хочете обговорювати?
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 YASYAR 29 October 2012, 20:06
у меня много знакомых в Южноукраинске - 70% АЭС поддерживает регионы, опозиция далека от них и это факт
Особливо після того, як заявили про грандіозне скорочення, то підтримка мабуть виросла. 

Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 YASYAR 29 October 2012, 20:06
Да ну бред пит... сплошной. Тогда я лично знакома с оставшимися 30%... потому что все мои знакомые, знакомые моих родителей, знакомые моего брата  и сестры ПР своим выбором не назовут.

МусяНью

МусяНью
Активный пользователь
   29 October 2012
Отвечаю сразу на все вопросы. Возраст 42 года, образование высшее-техническое. Для другого автора сразу скажу IQ по Айзенку довольно высок. Голосовала за ПР и Ильюка. Я имею право на свою точку зрения и в отличие от вас уважаю ваш выбор. Прошу уважать и выбор большинства (не форума, но населения города в котором вам доводится проживать).
Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 20:19
Отвечаю сразу на все вопросы. Возраст 42 года, образование высшее-техническое. Для другого автора сразу скажу IQ по Айзенку довольно высок. Голосовала за ПР и Ильюка. Я имею право на свою точку зрения и в отличие от вас уважаю ваш выбор. Прошу уважать и выбор большинства (не форума, но населения города в котором вам доводится проживать).
Обоснуйте свой выбор? вот просто интересно? Я искренне хочу понять людей обрекающих нас сознательно на еще 4 года такого режима.
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 20:02
Orchid, обережніше. Зараз скажуть, що ти всіх, хто голосував за ПР, обізвала ідіотами.
У мене бабуся все життя голосує за КПУ. Це при тому, що їх сім'ю, яка пережила голодомор 30-х, коли макуха була святковою стравою, розкуркулювали. У сім'ї з чотирма дітьми забрали корову (єдину годувальницю, куплену на зароблені гроші). Прабабця з"ъхала  з глузду з цього приводу і до кінця життя до тями так і не прийшла. Померла рано...((

І так, я вважаю, що моїй бабусі не можна голосувати! Вона політично безграмотна! І, на жаль, вона така не одна (((

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 20:19
Більшість - це 50% і 1 голос :)
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 29 October 2012, 20:25
У мене бабуся все життя голосує за КПУ. Це при тому, що їх сім'ю, яка пережила голодомор 30-х, коли макуха була святковою стравою, розкуркулювали. У сім'ї з чотирма дітьми забрали корову (єдину годувальницю, куплену на зароблені гроші). Прабабця з"ъхала  з глузду з цього приводу і до кінця життя так в себе і не прийшла. Померла рано...((

І так, я вважаю, що моїй бабусі не можна голосувати! Вона політично безграмотна! І, на жаль, вона така не одна (((

Знаешь о чем я сегодня подумала... конечно нереальная абсолютно идея, но количество голосов должно быть увеличено пропорционально кол-ву детей находящихся на попечении голосующего. Ну почему голос одной сумасшедшей бабки, которой жить осталось может пару месяцев, или пьяной малолетки жующей семАшки под подъездом и попивающей пивко, равен моему голосу - мне троих детей (граждан этой страны и будущих налогоплательщиков) поднимать в этой "Стране чудес"?

МусяНью

МусяНью
Активный пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Zemy 29 October 2012, 20:21
Обоснуйте свой выбор? вот просто интересно? Я искренне хочу понять людей обрекающих нас сознательно на еще 4 года такого режима.
Ответ прост... меньшее из зол. Партия за которую хотелось бы проголосовать была явно не проходная. Оппозиция превратилась в солянку из сбитых летчиков, радикальных националистов и претензионных профанов. Коммунисты - лицемеры. ПР - не айс, но выбор был сделан.
Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 20:30
Ответ прост... меньшее из зол. Партия за которую хотелось бы проголосовать была явно не проходная. Оппозиция превратилась в солянку из сбитых летчиков, радикальных националистов и претензионных профанов. Коммунисты - лицемеры. ПР - не айс, но выбор был сделан.
А за кого ж хотели голосовать?
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
А чому не голосувати за непрохідну партію, якщо вона до душі? 
Я не перший рік голосую за націоналістів. В минулий раз голосувала за "Пору", хоч і розуміла, що шансів в неї нема. 
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 20:30
А можна запитати - а чому на Ваш вибір вплинула ймовірність проходження чи не проходження партії? Я б голосувала за свої симпатії навіть у тому випадку, якби той мій голос став би одним-єдиним на всю Україну. Невже для свого волевиявлення обов'язково треба компанію, та ще й немаленьку?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 20:33
А чому не голосувати за непрохідну партію, якщо вона до душі? 
Я не перший рік голосую за націоналістів. В минулий раз голосувала за "Пору", хоч і розуміла, що шансів в неї нема. 
Вот я тоже этой позиции не понимаю - не голосовать, за "не проходной вариант" - пока мы так мыслим у нас все будут те же лошади из  переправы в переправу....
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Zemy 29 October 2012, 20:36
Вот я тоже этой позиции не понимаю - не голосовать, за "не проходной вариант" - пока мы так мыслим у нас все будут те же лошади из  переправы в переправу....
100%
Дуже цікаво було б подивитися на щирий розподіл симпатій електорату. Без врахування прохідності-непрохідності, "абинеюлі" чи "абинепр", тощо.
Просматривают эту тему:

Forum