moonsun VIP пользователь
29 October 2012
Шановні пані, прошу вас звернути увагу, що слово "бидло" в цю тему ввели зовсім не прихильники опозиції. Тут йшлося про почуття неповаги, але жодного прямого прояву "ти така-то і така-то" з політичних мотивів тут не було. У суперечках один проти одного на емоціях один одному різко відповідали, але висловлювань, у яких звинувачують, тобто висловлювань на кшталт "ти голосєш за ПР, отже ти ____" не було. Звинувачень - вагон, проте цитат - жодної.
Далі. Я спитала про вік, освіту та фах, тому що у бесіду, яка вже давно триває, в якій люди тією чи іншою мірою знайомі, досить активно ввійшла людина, про яку я не маю жодного уявлення. Манера спілкуватися різка на межі нахабності, а помилок небагато, отже мені стало цікаво, хто це і що, щоб зрозуміти, чи варто взагалі відповідати на ті пости. Так, я самовпевнена і самозакохана, я звикла брати гроші за своє спілкуваня, і навіть коли спілкуюсь безкоштовно, залишаю за собою право обирати співрозмовника. Решта людей, до речі, роблять те саме, але навряд чи в цьому зізнаються чи дозволять собі це проявляти, бо з дитинства несуть відбиток світлого образу "хорошої дівчинки".
Про об'єднану опозицію і націоналістів, причини свого вибору тієї чи іншої політичної сили і в цій темі, і в інших активними дописувачами тут написано багато і докладно. Звинувачення, що ми не пояснюємо свою точку зору і при цьому вимагаємо пояснити опонентів свою позицію, прямо протиречать фактам. Отже, люди, які ці звинувачення висувають, або не взяли на себе труд почитати тему перед тим, як в ній писати, що є неввічливим і не зрозуміють на жодному форумі, або нездатні охопити таку кількість інформації, або не поважають своїх співрозмовників.
Якщо ВО "Свобода" зареєстрована як партія, то її програма не конфліктує з законодавством, отже не може містити в собі нацизму у жодному прояві. Якщо після підписання коаліційної угоди і меморандуму про опір режиму, цю партію не закрили, до доколупатись таки зовсім немає до чого. Отже всі вислови, що асоціюють ВО "Свобода" з нацистами, є зухвалим наклепом. Про кардинальну різницю у поняттях "націоналізм" і "нацизм" тут писали забагато разів, щоб повторюватись. Мій останній пост на цю тему був з пару тижнів тому, досить докладний і структурований, щоб той, хто шукає інформацію, її знайшов, а фанатикам нічого не допоможе, отже на них і час не витрачаю.
Сьогодні я знову просила пунктами перелічити мені надбання держави за час повного володарювання ПР. До президентських в них влада були часткова - тільки ВР, потім вони отримали і президентську гілку, і швиденько приєднали судову і залучили силові структури туди, де їм взагалі нема чого робити у правовій державі. Отже, всі важелі в руках. Де результати? Які кроки я не побачила? Де докази того, що стратегія, яку обрала ця політична сила, йде на користь моєї держави. Відповіді "про майданчики" не треба - нудить і смішно одночасно, позбавте такого дивного букету. Нагадую, при владі вони багато років - список має вражати якщо не кількістю, то стратегічністю і послідовністю.
Ще раз наголошую - поважати право вибору і поважати за те, що саме обрали, геть різні поняття. Не чекайте поваги за те, що обрали, від тих, хто зневажає обране вами. Більше того, люди народжуються рівними і вартими поваги, а потім, протягом свого життя, вчинками, діями і словами розхитують ту рівність і повагу, іноді руйнууючи її вщент.
За законами нашої держави держслужбовець (тим більше найвищих щаблів) має знати державну мову. За елементарною логікою, держслужбовець, офіційна особа, що представляє країну на міжнародній арені, має бути носієм культури своєї країни, для цього її непогано було б для початку знати. А що ми маємо? Чим такі безцінні ці особи, що вони, не відповідаючи навіть таким простим вимогам, варті голосів?
Дефіцитний бюджет, міжнародні борги, і при цьому закон про мови, який вимагає тільки вливу грошей і ніколи не принесе гроші, Євро, яке нічого не привнесло в економіку, збільшення держборгу у рази(!!!!), антинаціональні харківські угоди.. список можна ще продовжувати і продовжувати. Заради чого це все? що отримує народ України, заплативши таку ціну?
Досить нас звинувачувати. Не варто з нами мірятися інтелектом та кількістю знань. Просто аргументуйте свою позицію і визнайте за оточуючими їхнє право думати і відчувати те, що вони думають і відчувають.
Ну і на останок, аж смішно, як ви самі пишете, якими б словами вас могли назвати, через пару постів стверджуєте, що вас вже так назвали, ображаєтесь і починаєте доводити протилежне. Ну якось навіть ніяково спостерігати...
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.