• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108724 1728
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 mackry85 29 October 2012, 22:03
http://news.pn/ru/politics/67782
Це щодо перемоги. Так, важкувато вона їм далась.
Та тю, які дрібнички))

"Я вітаю народ України з важливим кроком у розвитку вільної незалежної демократичної держави", - зазначив президент.
Більше читайте тут: Ссылка

І лише

Канадські спостерігачі побачили на виборах регрес у демократії

А також

Президент Європарламенту розчарований українськими виборами

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Опачки, нові дані:
ПР+К = 46,43%
Б+У+С = 46,57%
Прямо ноздря в ноздрю...

І ще 116 з 225 мажоритарників за ПР (за К жодного), це трохи більше 50%.

Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 21:59
Вы издеваетесь? Или вы действительно не расслышали слов вашего кумира. Как вы думаете - если бы эти настроения были бы изложены в официальной программе Свободы, могла бы эта партия набрать свои проценты в наших областях?
Це Ви над мною знущаєтесь, роблячи якісь сюрреалістичні висновки про моїх кумирів. Тягнибок ще нічого не зробив достатньо видатного для того, щоб стати моїм кумиром. Але я готова дати йому шанс. 

Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Zemy 29 October 2012, 21:39
+1
Шмякнуться придется всей Украине. Время все расставит на свои места...
А пока - шампанское в студию празднуем победу... большинства...
дополнение - проставляются поклонники ПР, ну, в конце концов, это их праздник. Правда, мероприятие грозит перейти в мордобой, зато потом последует такое сладкое примирение
PS как не хватает ржущего смайлика
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

Мята

Мята
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Мята 29 October 2012, 22:20
дополнение - проставляются поклонники ПР, ну, в конце концов, это их праздник. Правда, мероприятие грозит перейти в мордобой, зато потом последует такое сладкое примирение
PS как не хватает ржущего смайлика
Девочки, да не собачтесь вы так, 1. время все расставит по местах, 2. нас отымеют всех, скорей всего по-разному, но одинаково эффективно, 3. в идеале что бы стабильность покращення коснулось только голосовавших за него, но это уже утопия

не могу убрать цитату
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

africa

africa

Заходил(а): 16.01.2021
africa
Пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 21:44
http://www.youtube.com/watch?v=-i4gvF15BRI&feature=related
Нацисты - они нацисты и есть, всем известно как они "с оружием в руках добывали свою свободу", ваши "доблестные воины" УПА. И даже не из учебников, а из первых рук. Бабушка моей подруги, которая в годы войны жила на западной, рассказывала, как они целыми семьями, с множеством детей, скрывались в землянках, а свои же односельчане - воины УПА, ходили и протыкали штыками землю, находили эти землянки, вытаскивали их и сдавали фашистам, или сгоняли  в яму и расстреливали, как "клятих комуняк". Фашистов же селили в своих домах, кормили и поили. Вот вам и электорат партии "свобода", я смотрю, немногое с тех пор изменилось, им бы только пулемет в руки...
"Ты узнаешь без проблем мой в ромашку "Ситроен" по квадратным колесАм..."

Мята

Мята
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 africa 29 October 2012, 22:25
Нацисты - они нацисты и есть, всем известно как они "с оружием в руках добывали свою свободу", ваши "доблестные воины" УПА. И даже не из учебников, а из первых рук. Бабушка моей подруги, которая в годы войны жила на западной, рассказывала, как они целыми семьями, с множеством детей, скрывались в землянках, а свои же односельчане - воины УПА, ходили и протыкали штыками землю, находили эти землянки, вытаскивали их и сдавали фашистам, или сгоняли  в яму и расстреливали, как "клятих комуняк". Фашистов же селили в своих домах, кормили и поили. Вот вам и электорат партии "свобода", я смотрю, немногое с тех пор изменилось, им бы только пулемет в руки...
а как их определили комуняками ?
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

ЛиЛисёнок:-)

Заходил(а): 20.07.2022
Район: Корабельный - Октябрьское
ЛиЛисёнок:-)
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 africa 29 October 2012, 22:25
До чого це зараз? 

PS: адекватна помста за те, що зробили "кляті комуняки"  та радянська влада з їхніми родинами - око за око, зуб за зуб.

Нафаня

Нафаня

Заходил(а): 24.06.2015
Телефон:
Нафаня
VIP пользователь
   29 October 2012

читая эту тему приходишь к выводу - ничего светлог нас не ждет в будущем - мы даже здесь готовы глотки разодрать... при этом все слышат только себя и своих стрононников... 

))) а как же им бедненьким в РАДЕ услышать друг друга то сложно.....читая эту тему приходишь к выводу - ничего светлог нас не ждет в будущем - мы даже здесь готовы глотки разодрать... при этом все слышат только себя и своих стрононников... 

))) а как же им бедненьким в РАДЕ услышать друг друга то сложно.....

Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!
africa

africa

Заходил(а): 16.01.2021
africa
Пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 ЛиЛисёнок:-) 29 October 2012, 22:35
До чого це зараз? 

PS: адекватна помста за те, що зробили "кляті комуняки"  та радянська влада з їхніми родинами - око за око, зуб за зуб.
Ну если для вас расстрел нацистами сотен беззащитных детей за свою призрачную идею свободы от чего-то - это адекватно, то мне даже не о чем с вами говорить. Я так понимаю, у вас тоже "рука не здригнулась би". Неудивительно, что нормальные люди бегут из этих тем, чего, действительно, бисер метать-то?
"Ты узнаешь без проблем мой в ромашку "Ситроен" по квадратным колесАм..."
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 africa 29 October 2012, 22:58
Ну если для вас расстрел нацистами сотен беззащитных детей за свою призрачную идею свободы от чего-то - это адекватно, то мне даже не о чем с вами говорить. Я так понимаю, у вас тоже "рука не здригнулась би". Неудивительно, что все нормальные люди бегут с вашего форума, чего, действительно, бисер метать-то?
Це Ви взагалі про що?
Чергова спроба повчити тут всіх історії? 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 23:00
Це Ви взагалі про що?
Чергова спроба повчити тут всіх історії? 
Ні. Це демонстрація власної толерантності та поваги до політичних симпатій інших людей. Якої вимагали від тих, хто проти ПР.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
YASYAR

YASYAR

Заходил(а): 15.03.2018
Телефон: +380639486439
YASYAR
Silver
   29 October 2012

Читаю тему и поражаюсь

Я не поддержала ни одну партию на выборах.Почему? Потому, что я не вижу чтоб кто то, что либо делал чтоб улучшить жизнь простого народа, я не вижу результатов работы ни одной из партий. Убивает то как они поливают друг друга грязью. Складывается впечатление что они только это и умеют. Но как я могу ожидать чего то от таких людей? И что я вижу на форуме - вы пытаетесь уже друг другу глотку перегрызть - за что? за призрачные идеи? Обливаете друг друга грязью и пытаетесь как можно сильнее задеть любого кто не на вашей стороне? Оглянитесь и посмотрите на себя - как мы можем говорить о демократии? Может стоит быть толерантными к друг другу? Уважать интересы других? Только совмесно и работая одной командой можно, что либо изменить, а рвать нашу страну на кусочки... что же останется?

YASYAR

YASYAR

Заходил(а): 15.03.2018
Телефон: +380639486439
YASYAR
Silver
   29 October 2012
P.S. Я бы закрыла темку 
Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 YASYAR 29 October 2012, 23:06
P.S. Я бы закрыла темку 
ну зачем же закрывать? Столько форумчан блистают новыми, неожиданными гранями...
Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
YASYAR, можна говорити про взаємоповагу та пошуки співпраці лише з тими, хто не намагається тебе з'їсти при першій же можливості. Можете вважати мене ким завгодно, але я не вірю, що співпраця з Партією Регіонів можлива в принципі. Цілі занадто різні, можна сказати, практично протилежні.
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 YASYAR 29 October 2012, 23:05

Читаю тему и поражаюсь

Я не поддержала ни одну партию на выборах.Почему? Потому, что я не вижу чтоб кто то, что либо делал чтоб улучшить жизнь простого народа, я не вижу результатов работы ни одной из партий. Убивает то как они поливают друг друга грязью. Складывается впечатление что они только это и умеют. Но как я могу ожидать чего то от таких людей? И что я вижу на форуме - вы пытаетесь уже друг другу глотку перегрызть - за что? за призрачные идеи? Обливаете друг друга грязью и пытаетесь как можно сильнее задеть любого кто не на вашей стороне? Оглянитесь и посмотрите на себя - как мы можем говорить о демократии? Может стоит быть толерантными к друг другу? Уважать интересы других? Только совмесно и работая одной командой можно, что либо изменить, а рвать нашу страну на кусочки... что же останется?

Вот на секунду - все такие толерантные, понимающие... и все не поддержали никого - что будет? Вот ни один не пришел на выборы...Ну если это самый верный путь на твой взгляд...

Я не пытаюсь никого обидеть или унизить, или что-то доказать... я пытаюсь вас понять. Только вот многие мои вопросы остались без ответов - видно сильно не удобные.
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
Крокозябра

Крокозябра

Заходил(а): 16.02.2015
Район: Заводской - Лески
Крокозябра
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 africa 29 October 2012, 22:58
Ну если для вас расстрел нацистами сотен беззащитных детей за свою призрачную идею свободы от чего-то - это адекватно, то мне даже не о чем с вами говорить. Я так понимаю, у вас тоже "рука не здригнулась би". Неудивительно, что все нормальные люди бегут с вашего форума, чего, действительно, бисер метать-то?

Багато чого могла б вам написати у відповідь, але, як ви точно підмітили,  " неча тут бисер метать..."

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   29 October 2012
Шановні пані, прошу вас звернути увагу, що слово "бидло" в цю тему ввели зовсім не прихильники опозиції. Тут йшлося про почуття неповаги, але жодного прямого прояву "ти така-то і така-то" з політичних мотивів тут не було. У суперечках один проти одного на емоціях один одному різко відповідали, але висловлювань, у яких звинувачують, тобто висловлювань на кшталт "ти голосєш за ПР, отже ти ____" не було. Звинувачень - вагон, проте цитат - жодної.
Далі. Я спитала про вік, освіту та фах, тому що у бесіду, яка вже давно триває, в якій люди тією чи іншою мірою знайомі, досить активно ввійшла людина, про яку я не маю жодного уявлення. Манера спілкуватися різка на межі нахабності, а помилок небагато, отже мені стало цікаво, хто це і що, щоб зрозуміти, чи варто взагалі відповідати на ті пости. Так, я самовпевнена і самозакохана, я звикла брати гроші за своє спілкуваня, і навіть коли спілкуюсь безкоштовно, залишаю за собою право обирати співрозмовника. Решта людей, до речі, роблять те саме, але навряд чи в цьому зізнаються чи дозволять собі це проявляти, бо з дитинства несуть відбиток світлого образу "хорошої дівчинки".
Про об'єднану опозицію і націоналістів, причини свого вибору тієї чи іншої політичної сили і в цій темі, і в інших активними дописувачами тут написано багато і докладно. Звинувачення, що ми не пояснюємо свою точку зору і при цьому вимагаємо пояснити опонентів свою позицію, прямо протиречать фактам. Отже, люди, які ці звинувачення висувають, або не взяли на себе труд почитати тему перед тим, як в ній писати, що є неввічливим і не зрозуміють на жодному форумі, або нездатні охопити таку кількість інформації, або не поважають своїх співрозмовників.
Якщо ВО "Свобода" зареєстрована як партія, то її програма не конфліктує з законодавством, отже не може містити в собі нацизму у жодному прояві. Якщо після підписання коаліційної угоди і меморандуму про опір режиму, цю партію не закрили, до доколупатись таки зовсім немає до чого. Отже всі вислови, що асоціюють ВО "Свобода" з нацистами, є зухвалим наклепом. Про кардинальну різницю у поняттях "націоналізм" і "нацизм" тут писали забагато разів, щоб повторюватись. Мій останній пост на цю тему був з пару тижнів тому, досить докладний і структурований, щоб той, хто шукає інформацію, її знайшов, а фанатикам нічого не допоможе, отже на них і час не витрачаю.
Сьогодні я знову просила пунктами перелічити мені надбання держави за час повного володарювання ПР. До президентських в них влада були часткова - тільки ВР, потім вони отримали і президентську гілку, і швиденько приєднали судову і залучили силові структури туди, де їм взагалі нема чого робити у правовій державі. Отже, всі важелі в руках. Де результати? Які кроки я не побачила? Де докази того, що стратегія, яку обрала ця політична сила, йде на користь моєї держави. Відповіді "про майданчики" не треба - нудить і смішно одночасно, позбавте такого дивного букету. Нагадую, при владі вони багато років - список має вражати якщо не кількістю, то стратегічністю і послідовністю.
Ще раз наголошую - поважати право вибору і поважати за те, що саме обрали, геть різні поняття. Не чекайте поваги за те, що обрали, від тих, хто зневажає обране вами. Більше того, люди народжуються рівними і вартими поваги, а потім, протягом свого життя, вчинками, діями і словами розхитують ту рівність і повагу, іноді руйнууючи її вщент.
За законами нашої держави держслужбовець (тим більше найвищих щаблів) має знати державну мову. За елементарною логікою, держслужбовець, офіційна особа, що представляє країну на міжнародній арені, має бути носієм культури своєї країни, для цього її непогано було б для початку знати. А що ми маємо? Чим такі безцінні ці особи, що вони, не відповідаючи навіть таким простим вимогам, варті голосів?
Дефіцитний бюджет, міжнародні борги, і при цьому закон про мови, який вимагає тільки вливу грошей і ніколи не принесе гроші, Євро, яке нічого не привнесло в економіку, збільшення держборгу у рази(!!!!), антинаціональні харківські угоди.. список можна ще продовжувати і продовжувати. Заради чого це все? що отримує народ України, заплативши таку ціну?

Досить нас звинувачувати. Не варто з нами мірятися інтелектом та кількістю знань. Просто аргументуйте свою позицію і визнайте за оточуючими їхнє право думати і відчувати те, що вони думають і відчувають.
Ну і на останок, аж смішно, як ви самі пишете, якими б словами вас могли назвати, через пару постів стверджуєте, що вас вже так назвали, ображаєтесь і починаєте доводити протилежне. Ну якось навіть ніяково спостерігати...
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Orchid
VIP пользователь
   30 October 2012
ЦВК України підрахував 85,19% протоколів.
Як і раніше лідирує Партія регіонів, тільки голосів у неї поменшало до 32%. 
На другому місці залишається опозиційна «Батьківщина» - її підтримали 24,08%.
На третьому - Компартія України з 13,94%.
Слідом йде партія «УДАР» Віталія Кличка 13,44%.
Замикає п'ятірку лідерів націоналістичне об'єднання «Свобода», яке вперше подолало п'ятивідсотковий бар'єр і набирає 9,52%.

За офіційними даними ЦВК з 225 округів, явка виборців на виборах до парламенту України склала 57,99%... Дуже сумно((( Це ж така малість, прийти й поставити дві галочки...

Просматривают эту тему:

Forum