Цитата: Ссылка (31 Июль 2013 14:44)
Мені здається просто, що дівчата активні, на місці не сидять. А бігати, як не крути, зручніше в штанях. Ще й колготи під ті спідниці капронові вдінь, і ходи тоді, бережи їх. не перевдягати ж нові, після кожної перерви
Колготи капронові я своєю диктаторською волею заборонила до хоча б повноліття.

Мені їх здорові ноги важливіші.
Взимку вони тільки в штанях і ходять, і потреби в юбках не було жодного разу. А шорти ми купили лише зараз вперше, саме дівчата мої й попросили. Кажуть, що у них половина дівчат саме в шортах і ходили минулого року, і дуже зручно. Так, вони дійсно на місці не сидять, навіть на перерві вибігти у двір та вилізти на якусь спортивну споруду - в шортах/штанях нормально, а в юбці ж не полізеш, бо тільки й думатимеш, щоб твої гарні трусики однокласники не побачили.
Цитата: Ссылка (31 Июль 2013 14:41)
Может, просто у Вас юбки не удачной модели или размера были?
У нас різні моделі були: і прямі, і завужені, і кльош, і в складочку, і довжини різної. Прямі ноги сковують, у кльошевих, як я кажу, постійно "всі труси зверху" виходить. Хіба що дуже довгі не пробували, але якось і не хочеться. Школа все-таки, а не бальна студія. І оце постійне смикання туди-сюди майок та блузок, поправляння постійне.

Малій я лише сарафани і купувала, а не юбки, то нормально було. А для старших дівчат сарафанів шкільних навіть і не бачила, саме повноцінних сарафанів. Сумніваюсь, що зараз їх ще носять у підлітковому віці.