Счастье VIP пользователь
16 February 2013
Цитата: #3501 vestigial 16 February 2013, 13:15
До сказу доводять багато об'яв про квартири на emarket.ua, makler.ua, slando, dom.ria.ua
Якщо знайшли місце для фотографій, то будуть які завгодно - окрім плану квартири. Кутки, ванни, якісь дурноверхі румунські стінки - але план хати зустрічається десь у 15-20%!
Часто немає площини кухні та кімнат, або навіть поверху.
Ціна "договірна" - це вже просто пісня. Найчастіше таке формулювання ховає "я хочу БАГАТО!".
"З ремонтом" найчастіше означає "аби як замазюкали шпарини та сирість".
Прийшла дивитись квартиру. В об'яві кухня 9 метрів, насправді 7.5
Але над усе дратує те, що майже нема об'яв від власників, суцільні ріелтори чи навіть агенції! Ну, кішку вашу, ну скільки ж можна, все собі забили, куди зателефонуєш - ріелтор! При тому більшість інформації вони про ті хати самі не знають, самі питають хазяїв! Ррррр.
У меня подруга искала квартиру снимать... нашла объявление, не знаю точно где, в интернете или газете... в общем встретилась с пожилой женщиной,риэлтором, возле подъезда, поднялись наверх, встретились с хозяйкой, зашли в квартиру.. и подружка говорит.. как кто странно они разговаривают, риэлтор нервничает, на вопрос, а есть ли еще варианты ответ однозначный - нет! И все как скомканно, не понятно.. Юлька пошла вперед,стоит возле лифта ждет, а женщина в квартире задержалась... хозяйка квартиры ей "Мама, ну что ты нервничаешь, успокойся, 500 гривен как никак!" ))))
То есть в роли "риэлтора" была родная мама, ну а что, бабосы пропадают, я думаю, что на продажах тоже такие могут встречаться)))