alisa мати-єхидна
25 November 2010
Різницю між продуктами та стравами треба чітко бачити.
Продукти ми в рік їли практично усі, крім екзотики та морепродуктів. В мене на них сильна алергія, дитині не даватиму років до 3. Страви звичайно не всі.
Але ж Ви не дали їм засунути пальці в розетку, не дали брати гарячу праску? Не пояснили, не переконали, а просто грубо не дали і все. То яка різниця - те ж саме не врахування інтересів.
А щодо вирішити ким буде і де вчитиметься... Більшість мам ким буде може не вигадують, але дітей своїх тягнуть на спортсекції, танці, музику і так далі. І зазвичай в першу чергу це бажання батьків, які налаштовують дитину на щось, щось від неї очікують і так далі.
Більш того - мама може спокійно вирішити і це. Я дякую мамі що я не покинула універ, що захистила диплом і так далі. Бо я була молода і дурна і могла б і не закінчити, я працювала, в мене все було добре і захищатись мені геть не хотілось. І найбільшою мотивацією для мене стало - мама мене доконає, якщо я не захищусь.
А як вирішити проблему того що доки я годувала я взагалі не хотіла сексу, ну просто до сліз. Це теж правильною організацією ГВ вирішується?
може комусь смішно, але для стосунків чоловіка і жінки це зовсім не добре, і я прекрасно розумію що нам пощастило що це не зіпсувало нам відносини.
Я годувала довше ніж планувала і я шкодую що не закінчила до року як спочатку збиралась. По своєму досвіду я бачу що так правильно - моїй дитині краще без ГВ, вона нормально їсть, вона нормально лягає в ліжечко і засинає, вона навчилась заспокоюватись без груді (не треба писати що при бажані можна було навчити цьому і при ГВ, можна, але навіщо вигадувати собі і дитині зайві труднощі). Ось і все, мені по великому рахунку ГВ не заважало, вночі ми не їли практично ніколи. спати ми разом стали після 7-ми місяців виключно тому що наш тато жалів дитину і клав з нами, в мене не було тріщин, мені не було боляче і так далі. Але прочитавши консультантів по ГВ, рекомендації ВОЗ і так далі ніщо в моїй думці не змінилось - я не побачила жодної причини годувати далі, ніж я планувала. Все дуже просто. В мене нема негативу від ГВ, але сенсу я в ньому коли дитина їсть їжу я не бачу.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним