• (8) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Мої роздуми на тему Євромайдана

Лілічка   
VIP пользователь   
26 January 2014 147589 3292

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   30 January 2014

Янукович сказал, что приехал к нам сразу после капельницы. Такого мата я давно не слышал, - источник Insider в ПР

Приехавший вчера в Раду Янукович сказал депутатам, что отправился к ним прямиком из больницы.

Об этом сообщает Ссылка со ссылкой на Ссылка

"У меня было кровоизлияние, я лежал под капельницей. Но увидев, что здесь происходит, я приехал к вам", - пересказывают депутаты слова Ссылка.

Впрочем плохое самочувствие не помешало президенту задушить бунт во фракции. "Такого мата я не слышал давно, он грозился закатать всех в асфальт и пересажать к такой-то матери, говорил, что на каждого из нас у него есть дело", - рассказывает один из регионалов.

Как сообщалось, Янукович потребовал, чтобы регионалы проголосовали за "проект Мирошниченко". Он сообщил, что обсуждал этот проект по телефону с федеральным канцлером Германии Ангелой Меркель и вице-президентом США Ричардом Байденом, и они одобрили текст документа. После чего он сообщил, что уволив Николая Азарова с должности премьер министра, он выполнил одно из требований оппозиции, но не может постоянно "играть в одни ворота" и теперь ее очередь идти на уступки.

Янукович прямо заявил нардепам - если они не проголосуют за "проект Мирошниченко", он вечером выступит с телеобращением к народу, в котором сообщит о роспуске парламента, а утром подпишет соответствующий указ. После чего назначит внеочередные парламентские выборы, а после них, возможно, и внеочередные выборы президента.

Ссылка

Peppilotta

Peppilotta

Заходил(а): 07.08.2021
Peppilotta
Активный пользователь
   30 January 2014

Закон про амністію торкнеться лише тих, кого визнають "мирним"Ссылка

Автор закону про амністію Юрій Мірошниченко заявив, що дія цього закону поширюється лише на учасників мирних акцій протесту."Підпадають під дію цього закону тільки мирні протестувальники", - заявив він, повідомляє "Ссылка".

Маразам не то чтобы крепчает, а превысил все допустимые нормы. Какая-такая амнистия мирных протестующих?! Амнистия невиновных? И вообще, в чем амнистия в законе заключается?
По ходу у нас в стране образовалась четкая презумпция виновности - докажи сам, что ты не верблюд..
Такое ощущение, что они просто провоцируют митингующих на радикальные действия.

birtanem

birtanem
VIP пользователь
   30 January 2014

Обама готує фінансові санкції за насильство в Україні

Адміністрація президента Обами готує фінансові санкції проти українських чиновників і керівників протесту, відповідальних за можливе поновлення насильства на вулицях України.
Про це пише агентство Ссылка з посиланням на помічників американських конгресменів.

Помічники повідомили, що вони обговорювали підготовку санкцій з представниками адміністрації президента Обами. Джерела сказали, остаточні деталі пакету санкцій не пророблені до кінця, але вони може бути введени в дію швидко - як проти урядових чиновників, так і лідерів протестного руху - у разі широкого поширення актів насильства.

Ссылка

А вот и первоисточник

Ссылка

Ан_нА

Ан_нА

Заходил(а): 02.12.2017
Район: Центральный
Телефон: 066-382-80-53
Ан_нА
VIP пользователь
   30 January 2014
Цитата: Ссылка (30 Январь 2014 10:23)

Закон про амністію торкнеться лише тих, кого визнають "мирним"Ссылка

Автор закону про амністію Юрій Мірошниченко заявив, що дія цього закону поширюється лише на учасників мирних акцій протесту."Підпадають під дію цього закону тільки мирні протестувальники", - заявив він, повідомляє "Ссылка".

Маразам не то чтобы крепчает, а превысил все допустимые нормы. Какая-такая амнистия мирных протестующих?! Амнистия невиновных? И вообще, в чем амнистия в законе заключается?
По ходу у нас в стране образовалась четкая презумпция виновности - докажи сам, что ты не верблюд..
Такое ощущение, что они просто провоцируют митингующих на радикальные действия.

+1 Я чего то не поняла: если человек мирно протестовал. Что он делает за решеткой??? И почему его должны амнистировать???

Так хочется быть слабой женщиной, но то кони скачут, то избы горят 

Мой блог: http://a- berina.blogspot.com/   
Ан_нА

Ан_нА

Заходил(а): 02.12.2017
Телефон: 066-382-80-53
Ан_нА
VIP пользователь
   30 January 2014

Для меня больше нет конфет Конти, кабачковой икры Верес, мусорных пакетов "Фрекен Бок", мороженого "Три медведя", магазина "Амстор", туалетной бумаги "Обухов".

Как то так.

Так хочется быть слабой женщиной, но то кони скачут, то избы горят 

Мой блог: http://a- berina.blogspot.com/   
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   30 January 2014
Цитата: Ссылка (30 Январь 2014 10:40)
Для меня больше нет конфет Конти, кабачковой икры Верес, мусорных пакетов "Фрекен Бок", мороженого "Три медведя", магазина "Амстор".

Как то так.

а от що робити з оператором мобільного звязку
я не можу не спілкуватися з чоловіком(

ну і трохи львівського креативу по темі

дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   30 January 2014

Ссылка

ой, не встояв...
До речі, комуняки - брехуни. Я вже мовчу про їхні заяви не голосувати за амністію - проголосовано фракцією у повному складі.
Місцеві від 21 січня Ссылка - і... нікого навіть вдень.

ELEN1307

ELEN1307

Заходил(а): 22.06.2019
Телефон: 721102
ELEN1307
VIP пользователь
   30 January 2014
Цитата: Ссылка (30 Январь 2014 10:40)
Для меня больше нет конфет Конти, кабачковой икры Верес, мусорных пакетов "Фрекен Бок", мороженого "Три медведя", магазина "Амстор", туалетной бумаги "Обухов".

Как то так.

ну и патриотизм, просто нет слов!
Есть люди, с которыми не был друзьями, а вспомнить их всё равно приятно.
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Вера1690
VIP пользователь
   30 January 2014
Цитата: Ссылка (30 Январь 2014 10:58)
ну и патриотизм, просто нет слов!

ми ще й за кордоном речі купуємо. Ось зараз переглядаю британський каталог.

Патріоти з нас дуже посередні, ви правильно помітили
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   30 January 2014
Цитата: Ссылка (30 Январь 2014 10:30)
+1 Я чего то не поняла: если человек мирно протестовал. Что он делает за решеткой??? И почему его должны амнистировать???

Трохи (або не трохи) дебільнувата назва закону, де замість "мирних зібрань" мають фігурувати "масові акції протесту" (в самому тексті закону саме таке формулювання). В ст.1 перелік статей Карного кодексу, які явно виходять за межі "мирних зібрань". Питання в іншому:
1. Що завадить перекваліфікувати справу на ст., яка не фігурує в законі.
2. Що завадить гратися з цим законом про амністію, як гралися з попереднім (немає ричагів, не прописані процедури бла-бла-бла).
3. Що відновить довіру доведених до відчаю громадян, якщо жодна людина не покарана з іншого боку.
4. Де гарантія того, що після "амністії" не продовжаться облави навіть тих, хто йшов повз.
5. Чому ригі сприймають як покарання погрозу розпустити парламент та перезавантажити владу, починаючи з гаранта. Ну зрозуміло, що мільйонів шкода. Але народ цього і вимагає. І якщо вже говорити про їхню зацікавленість в компромісі...

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   30 January 2014
трохи надії:
Анатолій Гриценко
Уронили водку на пол - оторвали Васе руки...

Опозицію в Раді згвалтували, Трійця злила Майдан, Янукович усіх переграв і домігся свого... Інтернет переповнений такими оцінками. Частково вони справедливі. Але лише частково.

Подивімося на ситуацію очима термоядерного електорату Януковича. Якому Майдан подавали як купку екстремалів-фашистів. Яких усією силою держави - беркутами, грифонами, кобрами, альфами, штурмовиками-десантниками - Янкович мав би закатати в асфальт. За жодних умов не виконувати жодної з вимог отих майданутих западенців. За якими НАТОвські снайпери, гроші Держдепу США, купа грантоїдів-агентів впливу в наколотих валянках...

І яку ж перемогу Януковича вони сьогодні побачили з Донбасу?

1) Майдан змусив Януковича відправити у відставку не просто голову Уряду - голову своєї власної Партії Регіонів!

2) Майдан змусив Януковича скасувати ’закони про диктатуру’, що дозволяли йому тримати у стійлі всіх непокірних, напевно гарантуючи перемогу-2015;

3) Майдан похитнув єдність власної фракції Януковича, регіонали почали відкрито виходити з-під його контролю;

4) Аби зцементувати фракцію на одне-єдине голосування, Януковичу знадобилося усе кинути й особисто примчатися до Ради, дзвінки Єфремову чи Рибаку вже більше не спрацьовують;

5) Аби його власні партійці-депутати проголосували один-єдиний закон, Януковичу довелося їх залякувати, піднімаючись до ноти сі четвертої октави - погрозами розпуску парламенту, прийняттям нової Конституції, достроковими виборами і Ради, і президента... Такі погрози озвучувати двічі - навіть не смішно, а іншими депутатів не залякати, тож увесь арсенал Януковичем вичерпано, в один вечір;

6) Аби тепер провести через таку Раду свого кандидата у прем´єри, Януковичу доведеться поділитися доступом до бюджету з олігархами-власниками фракцій і депутатських груп - віддати їм те, що планувала одноосібно забрати Сім´я;

7) в очах Путіна, на якого Янукович сперся, відвернувшись від Європи, він тепер виглядає слабким і нерішучим...

Те, що сталося сьогодні, перемогою опозиції назвати не можна. Але й все, що б не робив Янукович надалі - це буде лише сила слабкості...

birtanem

birtanem
VIP пользователь
   30 January 2014

Янукович пішов на лікарняний

Четвер, 30 січня 2014, 11:05

Віктор Янукович перебуває на лікарняному. Про це повідомив заступник керівника Державного управління справами з медичних питань Олександр Орда, інформує прес-служба президента. "Президенту України відкрито лікарняний лист у зв’язку з гострим респіраторним захворюванням, що супроводжується високою температурою", - сказав він.

Українська правда

Это значит, что отмену законов никто подписывать не собирается?

dinarij

Заходил(а): 24.02.2025
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: 0503942221
dinarij
VIP пользователь
   30 January 2014
Цитата: Ссылка (30 Январь 2014 11:20)

Янукович пішов на лікарняний

Четвер, 30 січня 2014, 11:05
Віктор Янукович перебуває на лікарняному. Про це повідомив заступник керівника Державного управління справами з медичних питань Олександр Орда, інформує прес-служба президента. "Президенту України відкрито лікарняний лист у зв’язку з гострим респіраторним захворюванням, що супроводжується високою температурою", - сказав він.

Українська правда

може таки діарея?
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…

dinarij

Заходил(а): 24.02.2025
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: 0503942221
dinarij
VIP пользователь
   30 January 2014
яка там відповідальність. який там гарант Конституції?
це гарант недоторканості злочинців при владі.
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   30 January 2014
(Анонимно)
30 янв, 2014 09:42 (местное)
Революція по-закарпатськи
Революція по-закарпатськи - це коли задоволені всі.
Тітушки задоволені, бо отримали гроші і поїхали додому в село колоти дрова і збиратися на заробітки.
Міліція задоволена, бо її ніхто не бив, і їм нікого бити не довелось.
Молодь задоволена, бо погралася в міні-майдан.
Жони задоволені, бо носили чай як у Києві.
Губернатор задоволений, бо у відставку не пішов.
Мер задоволений, бо отдєлався справкою з лікарні і сидить дома дивиться серіал House of Cards.
Депутати задоволені, бо знову всіх розвели і далі керуватимуть всім як і керували.
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   30 January 2014

Мята

Мята
VIP пользователь
   30 January 2014
В соседней теме долго обсуждали какойужаслюдидышатдымом. В Киеве говорят -

Недавно дружина зайшла в "Сільпо". Ясно, багато людей, усі з великими пакунками (впевнений, багато з них потім пішли на Майдан).
І ось одна бабка (не бабця, не жіночка) почала в черзі обурюватися, що ж це бандерівці витворяють на Грушевського.
На що одна гарна жіночка сказала: "Я живу на Грушевського. Мені дим валить у вікно! Але Я ГОТОВА СПАТИ В ПРОТИГАЗІ, лише б якнайскоріше перемогти цю бандитську владу!"

В вагон в метро зашли ребята пропахшие дымом, одна дама начала возмущаться, ребята ей сказали, что так пахнет свобода.Люди в вагоне - аплодировали!

Ссылка
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

ELEN1307

ELEN1307

Заходил(а): 22.06.2019
Телефон: 721102
ELEN1307
VIP пользователь
   30 January 2014
Цитата: Ссылка (30 Январь 2014 11:36)
В соседней теме долго обсуждали какойужаслюдидышатдымом. В Киеве говорят -
Недавно дружина зайшла в "Сільпо". Ясно, багато людей, усі з великими пакунками (впевнений, багато з них потім пішли на Майдан).
І ось одна бабка (не бабця, не жіночка) почала в черзі обурюватися, що ж це бандерівці витворяють на Грушевського.
На що одна гарна жіночка сказала: "Я живу на Грушевського. Мені дим валить у вікно! Але Я ГОТОВА СПАТИ В ПРОТИГАЗІ, лише б якнайскоріше перемогти цю бандитську владу!"

В вагон в метро зашли ребята пропахшие дымом, одна дама начала возмущаться, ребята ей сказали, что так пахнет свобода.Люди в вагоне - аплодировали!

Ссылка

А у меня знакомые переехали,благо, что есть куда (родители в Николаеве живут) у них маленький ребенок. Каждый к этой ситуации относится по разному.
Есть люди, с которыми не был друзьями, а вспомнить их всё равно приятно.

Мята

Мята
VIP пользователь
   30 January 2014
народный депутат, бывший начальник столичной милиции Виталий Ярема, интервью журналу Ссылка.

Кто имел право давать приказ «Беркуту» бить людей?— Такого понятия даже нет. Милиционер имеет право на применение оружия и спецсредств только тогда, когда против него совершают правонарушение. Поэтому «Беркут» действовал незаконно. Должен был выйти их руководитель, предупредить людей, что они что-то нарушают.
Судя по протоколам допросов Попова, Сивковича и Коряка (председатель Киевской городской госадминистрации, заместитель секретаря Совета нацбезопасности и обороны и руководитель столичной милиции. — Ред.), указания бить людей никто не давал. Все отказываются. Нигде нет и письменного распоряжения.

Ссылка

Если он действительно такой, как в интервью, то вроде неплохой бы руководитель получился бы

а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   30 January 2014
Цитата: Ссылка (30 Январь 2014 11:51)

Если он действительно такой, как в интервью, то вроде неплохой бы руководитель получился бы

Був не раз на Громадському. При тямі.
Просматривают эту тему:

Forum