Чим більше ви п'єте ліки, тим сильніші ліки далі знадобляться, бо організм привчається заспокоюватися саме за допомогою зовнішніх засобів.
Знайдіть ті варіанти, які саме для неї будуть підходящими, але не треба йти по найлегшому шляху - бо далі буде якраз складніше.

Ми ось для своїх двох методом проб і помилок знайшли саме такий варіант, що зразу після школи вони півгодинки по своїм кімнатам в тиші повинні знаходитись, і не навантажувати при цьому розум (тобто ніяких книжок тощо). Спочатку бухтіли-не хотіли, казали, що їм нудно так, але через деякий самі ж оцінили результат, вимушені були погодитись. Без такого відпочинку у них до вечора дах зносить, а так - все в нормі.
Школа (і сад теж, напевно) все-таки досить серйозне навантаження на нервову систему дає - я взагалі не уявляю, як там діти це все витримують.

І не стільки в навчанні, скільки на перервах - я кілька разів потрапляла в школу під час перерви - мені аж страшно...

Це ж ніяка психіка не витримає, коли на тебе стадо бегемотів несеться і по очам видно, що знесуть і не помітять.

А крик такий, що під час розмови по мобільному нічого зрозуміти взагалі не можна.