Сьогодні "Межигір'я" належить "Танталіту", який, в свою чергу, належить невідомому трасту з Ліхтенштейну через Ссылка. А за документами в "Межигір'ї" розташована аж ніяка не резиденція Януковича, а "Культурно-оздоровчий центр".
Усе це господарство - з легендарноюСсылка, Ссылка, Ссылка, боулінгом, тенісними кортами, підземним тиром, вертолітним майданчиком, комплексом теплиць та загонами для страусів - коштує мінімум 130 мільйонів євро. Саме така цифра фігурує в деяких документах австрійської фірми, яка входить до ланцюгу власників "Межигір'я".
При цьому навколо "Культурно-оздоровчий центру" побудовано систему захисту, якій позаздрив би берлінський мур часів Хоннекера.
Територію навколо "Межигір'я" на авіанавігаційних картах позначено як зону, заборонену для польотів. Для контролю повітряного простору навколо "Культурно-оздоровчого центру" облаштували зенітний комплекс.
З води "Межигір'я" охороняють на спеціальних швидкісних катерах. Усередині "Межигір'я" створено персональну пожежну частину. По периметру резиденцію Ссылка, директором якої є депутат Вишгородської районної ради від Партії регіонів.
Ссылка - державний силовий підрозділ швидкого реагування, який утримується за кошти платників податків, але замість боротьбі із бандитизмом патрулює шестиметровий паркан "Межигір'я".
Спочатку "ДемАльянс" хотів провести під "Межигір'ям" мітинг з вимогою до Януковича виправити катастрофічну ситуацію з автошляхами після цієї зими. Але суд заборонив мітинг під приводом боротьби із повінню. Тоді "ДемАльянс" замість мітингу прийшов допомогти боротися зі стихійним лихом - внаслідок чого був затриманий та арештований на Ссылка.
Наступного дня під "Межигір'ям" вони вже провели мітинг з вимогою звільнити Панова - і був арештований на 5 днів Ссылка.
http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2013/04/15/6988211/
Це все цікаво. Але от що - Президент НАШОЇ країни постійно знаходиться в приміщенні ІНОЗЕМНОЇ власності?