• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Покращення життя вже сьогодні

Анюта*   
VIP пользователь   
23 September 2010 230771 3011
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   16 April 2013

Сьогодні "Межигір'я" належить "Танталіту", який, в свою чергу, належить невідомому трасту з Ліхтенштейну через Ссылка. А за документами в "Межигір'ї" розташована аж ніяка не резиденція Януковича, а "Культурно-оздоровчий центр".

Усе це господарство - з легендарноюСсылка, Ссылка, Ссылка, боулінгом, тенісними кортами, підземним тиром, вертолітним майданчиком, комплексом теплиць та загонами для страусів - коштує мінімум 130 мільйонів євро. Саме така цифра фігурує в деяких документах австрійської фірми, яка входить до ланцюгу власників "Межигір'я".

При цьому навколо "Культурно-оздоровчий центру" побудовано систему захисту, якій позаздрив би берлінський мур часів Хоннекера.

Територію навколо "Межигір'я" на авіанавігаційних картах позначено як зону, заборонену для польотів. Для контролю повітряного простору навколо "Культурно-оздоровчого центру" облаштували зенітний комплекс.

З води "Межигір'я" охороняють на спеціальних швидкісних катерах. Усередині "Межигір'я" створено персональну пожежну частину. По периметру резиденцію Ссылка, директором якої є депутат Вишгородської районної ради від Партії регіонів.

Ссылка - державний силовий підрозділ швидкого реагування, який утримується за кошти платників податків, але замість боротьбі із бандитизмом патрулює шестиметровий паркан "Межигір'я".

Спочатку "ДемАльянс" хотів провести під "Межигір'ям" мітинг з вимогою до Януковича виправити катастрофічну ситуацію з автошляхами після цієї зими. Але суд заборонив мітинг під приводом боротьби із повінню. Тоді "ДемАльянс" замість мітингу прийшов допомогти боротися зі стихійним лихом - внаслідок чого був затриманий та арештований на Ссылка.

Наступного дня під "Межигір'ям" вони вже провели мітинг з вимогою звільнити Панова - і був арештований на 5 днів Ссылка.

http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2013/04/15/6988211/

Це все цікаво. Але от що - Президент НАШОЇ країни постійно знаходиться в приміщенні ІНОЗЕМНОЇ власності?

ПравдаЛюбка

Заходил(а): 08.06.2018
ПравдаЛюбка
VIP пользователь
   16 April 2013
Ні хто не знає, що там культурно оздоровлюють і де можна записатися до черги на оздоровлення? Теж хочу. А президента, звісно, шкода. Кажуть, рідні стіни допомагають, а в нього і цієї радості не має...
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   16 April 2013

Житомир: справді народне повстання

Поки активно висвітлювалася акція "Повстань, Україно!" під керівництвом лідерів опозиції, в Житомирі без жодної промоції місцева громада самостійно повстала і взяла штурмом облраду, змусивши скасувати рішення на дозвіл видобутку титану на Житомирщині.

По-перше, дана подія є знаменною тим, що житомиряни показали всій країні та її громадянам, що для досягнення загальносуспільної мети не варто шукати самозакоханих лідерів, які лізуть на дахи автобусів чи трибуни з думками, що вони таким чином вийшли до народу і він їх почув.

Протест житомирян увінчався перемогою тому, що у громадян була чітка мотивація – досягнути поставленої мети. А за умов існування політичного лідера, штурму обласної ради не було б, так як він погодився б піти на переговори із владою.

Житомирян об’єднала єдина проблема – біда, що пов’язана з екологічною катастрофою у разі видобутку титану.

Єдиним фронтом вони здійснили штурм обласної ради та державної адміністрації, керівництво яких просякло корупцією, яка глибоко пустила коріння і не залишила жодних надій для законності та справедливості.

Громада спільними зусиллями примусила вчорашнього представника житомирської комсомольської номенклатури губернатора Сергія Рижука поступитися суспільним інтересам.

По-друге, це була не просто регіональна громадська акція чи протест. А був приклад усім нам, що місцеве самоврядування є важливим органом у системі державного управління. Тому кожен має зрозуміти, що країна розпочинається із двору, вулиці, майдану, районної ради.

Не потрібно поодинці писати листи до Адміністрації президента або до міністерств з "мертвою" надією, що якийсь там високий чиновник вирішить вашу проблему. Всі листи завжди спускаються до тих же місцевих районних чиновників, які кожному із вас поодинці формально відписуються, посилаючись на декларативні норми законів.

Все розпочинається на рівні рад, чиновники яких страшенно бояться громадської активності, особливо штурму їх комфортних та теплих кабінетів.

Тому житомиряни дали нам чудовий урок, а особливо киянам, які залишилися без органів самоврядування районів міста і чекають, коли їм буде даровано це велике благо…

І на останок, залякування Сергія Рижука "дати в морду" одному з учасників акції протесту, у якого вже закінчилося терпіння слухати оманливі обіцянки з приводу інвестицій та нових робочих місць, свідчить, що державні адміністрації є органами, які намагаються замінити місцеве самоврядування, тому їх існування як інституту державного управління має бути ліквідовано.

Конституція України надає нам право обирати собі слуг, і жоден президент не має права призначати нам панів.

І коли обрані нами слуги не бажають виконувати наші вимоги – їх потрібно виносити із кабінетів разом із кріслами. Тільки не дивіться один на одного з надією, що сусід розпочне першим.

Руслан Радецький, голова ГО "Закон і Справедливість", адвокат, для УП

http://www.pravda.com.ua/columns/2013/04/16/6988246/

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   19 April 2013
Дуже корисна аналітична стаття. Просто рекомендую
http://www.epravda.com.ua/publications/2013/04/19/371781/
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   19 April 2013
Цитата: #4516 Китиха 19 April 2013, 13:45
Дуже корисна аналітична стаття. Просто рекомендую
http://www.epravda.com.ua/publications/2013/04/19/371781/
Та ні, з таким розкладом торта ми не поїмо.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   19 April 2013
Виявляється, найпалкіші прихильники януковича мешкають у Вінниці! У них, мабуть, реальне пАкращення, якщо виціловують руки гаранту.

Во время визита Викторя Януковича в Винницу, одному человеку из толпы удалось пообщаться с президентом возле здания облгосадминистрации.
Винничанин что-то активно рассказывал главе государства после чего поцеловал руку. Виктор Федорович отреагировал на подобный жест спокойно и продолжил общение с окружающими сообщает ord-ua.com.
http://lb.ua/news/2013/04/19/197318_vinnichanin_potseloval_ruku_yanukovichu.html?utm_source=iua&utm_medium=link&utm_campaign=mainp

Їдемо переймати досвід безтурботного життя???

mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   19 April 2013
В Чернигове коммунальщики убирали мусор на флаг Украины
За содеянное грозит срок до полгода.

В Чернигове милиция проверяет факт надругательства над государственным флагом Украины со стороны коммунальных работников города.

Как сообщили в пресс-службе прокуратуры области, вчера, 17 апреля, в социальных сетях и местных Интернет-изданиях были распространены фото, на которых работники коммунальных служб в Чернигове собирают мусор на полотнище, похожее на Государственный Флаг Украины.
http://society.lb.ua/life/2013/04/18/197134_chernigove_kommunalshchiki_ubirali.html?utm_source=iua&utm_medium=link&utm_campaign=mainp

Чи це в тему "ШОК! ШОК! ШОК!"?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   19 April 2013
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   19 April 2013
Новий законопроект:
ми пропонуємо, щоб допомога по народженню і вагітності видавалась одноразово, а не розтягувалась на шість років, як це передбачено діючим законодавством
...

одноразова виплата допомоги по народженню дитини не призведе до розповсюдження практики «народження дітей з метою отримати кошти від держави».
http://www.socportal.info/news/%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%86%D1%96%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%96%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%B7%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D1%83-%D0%BF

Маразм все поширюється і поширюється... /ca3
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   20 April 2013
Ссылка. мені моторошно...
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Анюта_80

Заходил(а): 21.03.2017
Анюта_80
VIP пользователь
   20 April 2013
Цитата: #4516 jozh 19 April 2013, 22:07
Новий законопроект:
ми пропонуємо, щоб допомога по народженню і вагітності видавалась одноразово, а не розтягувалась на шість років, як це передбачено діючим законодавством
а в чем фишка? не поняла.
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   20 April 2013
Цитата: #4516 Анюта_80 20 April 2013, 11:38
а в чем фишка? не поняла.
Як на мене, якщо відкинути ризик "народження дітей заради грошей", яке є і зараз, то це було б непогано :)
Наприклад, в родині народжується третя дитина і батьки отримують 100 тис. - якщо в них є житло, то можна продати, докласти і купити для родини квартиру більшої площі. Тобто певний сенс в одноразовій виплаті є, але плюсом для дитини це буде тільки в тому випадку, якщо батьки дійсно дбають при інтереси дітей. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 April 2013
Цитата: #4516 alisa 20 April 2013, 11:46
Як на мене, якщо відкинути ризик "народження дітей заради грошей", яке є і зараз, то це було б непогано :)
Наприклад, в родині народжується третя дитина і батьки отримують 100 тис. - якщо в них є житло, то можна продати, докласти і купити для родини квартиру більшої площі. Тобто певний сенс в одноразовій виплаті є, але плюсом для дитини це буде тільки в тому випадку, якщо батьки дійсно дбають при інтереси дітей. 
Для вирішення серйозних питань, наприклад, щодо того ж житла, сума занадто мала. Хіба що для тих рідкісних випадків, який Ви описали - що житло й так вже є плюс які-не-які заощадження. І то, це лише після третьої дитини, а суми по першій та другій і того менше.
А для поточних витрат вся разова сума зразу - сенсу немає, навпаки, краще, коли вона "розмазана" на щомісячну підтримку.
От і виходить, що для нормальних родин у масовому варіанті реального покращення матеріального становища не буде (більшість розтринькає ту разову суму на що попало, всілякі непотрібні "цяцьки" для немовлят, особливо під впливом ейфорії від народження дитини), а потім що, за 130 грн. допомоги по догляду до 3-х років жити? Ну а відповідна категорія жінок ще з більшою радістю буде народжувати дітей заради грошей - сума ж буде в 10 разів більшою за третю дитину, ніж зараз.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 April 2013
Цитата: #4516 moonsun 20 April 2013, 11:14
слайди зі статистикою про покращення. мені моторошно...
Жесть...
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   20 April 2013
Цитата: #4516 jozh 20 April 2013, 12:07
А для поточних витрат вся разова сума зразу - сенсу немає, навпаки, краще, коли вона "розмазана" на щомісячну підтримку.

Може й так. В моєму випадку краще було б відразу всі 25 тис. Все одно до народження дитини вже все вагоме-необхідне було куплене, а в подальшому дитина не голодувала б й боса не ходила б. А кредит за квартиру на 3 тис.долл зменшився б, відповідно і відсотки на майже стільки ж. В кожній сім"ї свої пріоритети.

Але якщо платити щомісячно, то ніколи не могла розуміти навіщо лицемірно  називати одноразовою допомогою. Спочатку це було тимчасово, щоб бюджет не напрягти, хоча яка різниця коли йому напрягатися. А тимчасовість і не думає кінчатися.

А одноразову я можу на депозит покласти, ще і відсотки отримувати. але ж державі потрібно покерувати, батьки в нас несамостійні і всі питущі шопоголіки.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   20 April 2013
Цитата: #4516 mackry85 19 April 2013, 14:59
Во время визита Викторя Януковича в Винницу, одному человеку из толпы удалось пообщаться с президентом возле здания облгосадминистрации.

В Донецьку представили поетичну збірку з віршами, що прославляють депутатів від Партії регіонів та дружину президента Людмилу Янукович.

Ссылка

Фу. Хоч би вірші були хоч би читабельні. Рифмована блювота. Це ж треба жінці на старості так ганьбитися
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 April 2013
Цитата: #4516 Китиха 20 April 2013, 12:24
А одноразову я можу на депозит покласти, ще і відсотки отримувати. але ж державі потрібно покерувати, батьки в нас несамостійні і всі питущі шопоголіки.
Якщо влізати в цю тему глибше, то самостійним батькам взагалі ця "одноразова" допомога не потрібна як така, за умови нормального функціонування економіки та соціальної страхової сфери. Але то так, мрії. А реалії наші, на жаль, дійсно такі, що питущих шопоголіків все-таки набагато більше, ніж того хотілося б. /sad
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   20 April 2013
Цитата: #4516 jozh 20 April 2013, 12:07
Для вирішення серйозних питань, наприклад, щодо того ж житла, сума занадто мала. Хіба що для тих рідкісних випадків, який Ви описали - що житло й так вже є плюс які-не-які заощадження. І то, це лише після третьої дитини, а суми по першій та другій і того менше.

Що я Вам можу сказати, якщо для вас сума в 12,5 тисяч доларів занадто мала. На ці гроші можна спокійно поміняти однокімнатну  на двохкімнатну, а обмін 2-х на 3-х і взагалі проблеми не становитиме. 
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   20 April 2013
Цитата: #4516 Китиха 20 April 2013, 12:24
Але якщо платити щомісячно, то ніколи не могла розуміти навіщо лицемірно  називати одноразовою допомогою. 
Ти ще додай, що тепер із-за цієї допомоги і на перерахунок по прибуткам особливо витрачатись не доводиться. Ну, я вже не кажу про нормальний розмір виплати допомоги до 3-х років. 
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 April 2013
Цитата: #4516 alisa 20 April 2013, 13:01
Що я Вам можу сказати, якщо для вас сума в 12,5 тисяч доларів занадто мала. На ці гроші можна спокійно поміняти однокімнатну навіть на двохкімнатну, а вже про обмін 2-х на 3-х і взагалі проблеми не становитиме. 
Це якщо впритик, і при цьому є заощадження, або тато непогано заробляє, щоб і без цієї допомоги покрити всі витрати на сім'ю з трьома дітьми і непрацюючою мамою. Це швидше вийняток, така ситуація. У більшості сімей житла просто немає взагалі, і за ці 12 тисяч можна купити максимум однокімнатну квартиру (ага, на сім'ю з п'яти осіб) в райцентрах, але щось туди не надто багато людей рветься. А ще ж витрати на оформлення, переїзд, якийсь ремонт новокупленої квартири. І з тих 12 тисяч вийде великий пшик, а не допомога.
Я не кажу, що сума сама по собі мала, я кажу, що вона занадто мала для вирішення житлового питання (або інших серйозних задач) більшості українських сімей.
Просматривают эту тему:

Forum