• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

В детский сад без прививок

Викунчик   
VIP пользователь   
14 June 2009 54652 354
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Район: Центральный
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   13 July 2013
наскільки я знаю, то більшість педіатрів тільки радіє, коли мама нарешті наважується на щеплення і готова їх робити. тож якщо лікар побачить, що Ви дійсно зібрались їх зробити, а не просто хочете швиденько довідку отримати, то проблем не буде, я думаю.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 alisa 13 July 2013, 09:25
БЦЖ, 3 АКДС та КПК - це, щонайменше, півроку. 
Ну все ж не два роки, по-перше, за півроку до садочку можна і почати робити. Де ж тут "бігом-бігом"? А по-друге, можна домовитися і про перші щеплення, які встигаєш зробити до садочку за той час, який залишився, а решту вже потім.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   13 July 2013
Цитата: #465 mamatanya 13 July 2013, 09:25
наскільки я знаю, то більшість педіатрів тільки радіє, коли мама нарешті наважується на щеплення і готова їх робити. тож якщо лікар побачить, що Ви дійсно зібрались їх зробити, а не просто хочете швиденько довідку отримати, то проблем не буде, я думаю.
Крім підпису педіатра там стоїть ще не один підпис. В нас на Садовій перевіряла щеплення лікар із дошкільного чи якогось там кабінету. Він геть окремо. Їй взагалі було байдуже, хто там що і коли почав робити, її цікавила тільки наявність. При мені жінку з дитиною відправили робити КПК при наявності БЦЖ та АКДС, вона сказала, що не підпише без неї.

Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   13 July 2013
Цитата: #465 jozh 13 July 2013, 09:29
Ну все ж не два роки, по-перше, за півроку до садочку можна і почати робити. Де ж тут "бігом-бігом"? А по-друге, можна домовитися і про перші щеплення, які встигаєш зробити до садочку за той час, який залишився, а решту вже потім.
З ким домовитись? З лікарем, якому потріпали нерви писанням відмов? 

За півроку почати, потім то захворіли, то поїхали, то холодно, то жарко, то епідемія, то вакцин нема. За півроку зробити 5 щеплень із інтервалом в місяць - це треба бути дуже везучим.

Ви давно дитину оформлювали в садочок? Я от пару років тому і кожні півроку проходимо обстеження, без щеплень та Манту довідку для садочку не дадуть. Віра буквально пару міс. назад дитину відправила в садочок. То як думаєте, чия інформація актуальніша?
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 jozh 13 July 2013, 09:29
можна домовитися і про перші щеплення, які встигаєш зробити до садочку за той час, який залишився, а решту вже потім.
ось бачите, "можна домовитися", що має на увазі якісь компроміси, і "підпише, куди дінеться" геть різні речі, правда?
А якщо ще й підпсувати стосунки з дільничним педіатром, то домовитися буде куди складніше 
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   13 July 2013
а я от вирішила робити щеплення. зробили перше, а далі як у казці - чим дальше, тим страшніше. друге не можемо зробити, тому що почалися застуди одна за одною, алергії невідомо на що. звичайні укуси від комарів роздуває так, що дитину впізнати важко. я до того до нашого лікаря приходила тільки на профілактичні осмотри. дивлюся на все це в шоці і думаю, що далі робити.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 Вера1690 13 July 2013, 09:33
ось бачите, "можна домовитися", що має на увазі якісь компроміси, і "підпише, куди дінеться" геть різні речі, правда?
А якщо ще й підпсувати стосунки з дільничним педіатром, то домовитися буде куди складніше 
Якщо на момент вступу до садочку всі щеплення є, то "підпише, куди дінеться". Але можна домовитися і не про всі (і взагалі можна і без щеплень повністю, але то суттєво нервів і часу вимагає). Так що Ваша іронія недоречна.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 mamatanya 13 July 2013, 09:34
а я от вирішила робити щеплення. зробили перше, а далі як у казці - чим дальше, тим страшніше. друге не можемо зробити, тому що почалися застуди одна за одною, алергії невідомо на що. звичайні укуси від комарів роздуває так, що дитину впізнати важко. я до того до нашого лікаря приходила тільки на профілактичні осмотри. дивлюся на все це в шоці і думаю, що далі робити.
Через садочок вирішили робити?
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   13 July 2013
ні. просто вирішили. але і у садочок хочемо, тому механізм отримання довідок дуже цікавить. хоча можна сказати, що і через садок )) ну не тому, що інакше не візьмуть, а тому що в колективі небезпек більше.
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 mamatanya 13 July 2013, 09:34
звичайні укуси від комарів роздуває так, що дитину впізнати важко
це така капость цього року, жах просто.  У нас теж саме, діти малі, шкіра ніжна. Ми з дітьми і в лісі жили, і на річці, і в селі коло рівчака, такого зроду не бачила. Вакцини до такої реакції ніяким боком, гадаю, нашестя комах якихось небезпечних, підозрюю. 

дружина олігарха

Слава Україні!
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   13 July 2013
ну хоч з комахами Ви мене заспокоїли )) ніколи такого не було - завжди кусали, але щоб рука ставала в два-три рази більше.... 0_0
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   13 July 2013
"При мені жінку з дитиною відправили робити КПК при наявності БЦЖ та АКДС, вона сказала, що не підпише без неї." - ну я про це і кажу: якщо не просто довідка потрібна, а дійсно збираються робити всі щеплення, то чому здорові дитині при наявності вакцини не зробити прямо зараз? і щодо відмов від щеплення: доки я думала, що і коли мені робити старшій дитині, моя педіатр завжди нервово на це реагувала, а коли я письмово відмовилась, сказавши, що як передумаю, то прийду сама на щеплення, то вона навіть ніби зраділа, і більше цього питання не торкалась. тож, думаю, якщо мати бере на себе відповідальність, то це вже не їх проблема. ну таке в мене склалося враженяя))
Нафаня

Нафаня

Заходил(а): 24.06.2015
Телефон:
Нафаня
VIP пользователь
   13 July 2013
Мы вот только месяц как подписывали документы в сад. Педиатр  Вам все подпишет, тем более, у нас вот на Садовой, можно у дежурного педиатра все подписать. А вот тетя с дошкольного кабинета (если есть вакцина) Вас отправит сначала прививки сделать, а только потом будет с Вами разговаривать. Печать она не поставит. а вот если вакцины нет, то тут без проблем!)))
а саду -главное, чтоб эта красная печать была, а количество прививок их не интересует, вернее, интересует, но если нет - все равно документы принимают. 
Нас тетя заставила ревакцинацию АКДС, кроме полио... и минингит. Потом только поставила.
А в саду даже удивились, что у нас так много прививок)))) у многих и половины нет...
Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 Нафаня 13 July 2013, 11:35
Нас тетя заставила ревакцинацию АКДС, кроме полио... и минингит.
А "минингит" - це що?
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 jozh 13 July 2013, 11:46
А "минингит" - це що?
щеплять від гемофільної палички. Смертельно-небезпечна інфекція у малих дітей, якщо вже десь підхопить, то залишиться тільки молитися. Обов'язкове до двох років. Часто є компонентом у АКДС(будемо так писати) 

після двох років вже не актуально, дивна тьотя, або щось змінилося
дружина олігарха

Слава Україні!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 Вера1690 13 July 2013, 11:51
щеплять від гемофільної палички. Смертельно-небезпечна інфекція у малих дітей, якщо вже десь підхопить, то залишиться тільки молитися. Обов'язкове до двох років. Часто є компонентом у АКДС(будемо так писати)
Від гемофільної інфекції? Зрозуміло. Тоді вже не компонентом у АКДС, а просто разом с АКДС роблять, якщо точніше сказати.
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 jozh 13 July 2013, 12:01
Від гемофільної інфекції? Зрозуміло. Тоді вже не компонентом у АКДС, а просто разом с АКДС роблять, якщо точніше сказати.
ну як разом.. Вакцини зараз багатокомпонентні, є на 5, є на 6 компонентів, є без кашлюку

Трикомпонентні чи взагалі є, я не в курсі
Ну точніше, то вакцина від АКДП))), а називається вона "пентаксім", наприклад
дружина олігарха

Слава Україні!
happy2look

happy2look

Заходил(а): 21.10.2021
Телефон: 0509990063
happy2look
VIP пользователь
   13 July 2013
Цитата: #465 Вера1690 13 July 2013, 11:51
після двох років вже не актуально, дивна тьотя, або щось змінилося
знакомый мальчик заболел в 6 лет./26 прививок ему не делали 
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   13 July 2013
Цитата: #465 Вера1690 13 July 2013, 12:06
ну як разом.. Вакцини зараз багатокомпонентні, є на 5, є на 6 компонентів, є без кашлюку

Трикомпонентні чи взагалі є, я не в курсі

Є, харківського розливу. Але я б нею дитині не робила, купувала б Інфанрікс. 

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   13 July 2013
Цитата: #465 happy2look 13 July 2013, 12:28
знакомый мальчик заболел в 6 лет./26 прививок ему не делали 
Можна менінгіт і в дорослому віці підхопити, але в ранньому дитинстві він найбільш небезпечний.

Взагалі, більшість хвороб найбільш небезпечна саме в дитинстві, томі і щеплять дітей в перший рік життя, поки вони мало контактують з іншими людьми, а до другого року життя, коли дитина починає більш активне соціальне життя, в неї вже вироблений вакцинацією імунітет. 
Просматривают эту тему:

Forum