Те відео викладено, щоб показати звірства європейської країни щодо мирних протестувальників (як і відео з сектою якоюсь мірою). Щоб продемонструвати, що і в Європі звірства можливі та (в інтерпретації іншої форумчанки) в якості протиставлення "оттуцканому" Майдану. Мої питання в першу чергу були щодо ситуації, хто в курсі, що сталося, з приводу чого така жорстокість? Чому не набула розголосу ситуація? Чому не було санкцій тощо. Мене це і досі цікавить, запитаю при нагоді у наших французів, раз тут ніхто пояснити не може ролик. Російська озвучка і отой чоловік в мене довіру не викликають. По-друге, я зазначила те, що після мого посту написала Китиха: порівнювати ці речі неможливо за рівнем насилля та звірства. Хтось не згодний? Може, там побили когось кийками чи досі шукають десятки людей безвісти зниклих?
І якщо тут такі фахівці є по утискам мирних демонстрантів в інших країнах і противники Європи водночас, то не здається вам дивним, що пошук в першу чергу і у великій кількості пропонує ролики російські? Поки шукала французів - тільки на них і потрапляла.
А я разве утверждаю????? Я у Вас спрашиваю!!
Ситуация не вызвала ажиотажа, потому что это просто бомжи, и я уверена, что интеллигентные француженки проходили мимо и говорили, что так им и надо!
Эти все вопросы, которыми Вы задаетесь, абсолютно ни чего не меняют! Ситуации разные, но вот факт ужасного обращения с людьми и там и там??
Да наших больше побили, и что из этого, не понимаю..