• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 369402 10098
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 09:06)
А ты уверена, что отчитываться будут? Какое дело ЕС до наших дорог и кто сколько ворует? Это же не членство в ЕС, это ассоциация. Немного разные вещи.
Так ще до підписання угодии ЄС висував вимоги (список Фюле тощо) і працювали місії, які нагляділи за виконанням. Гадаєш, після підписання угоди робота місій скасується і євпропейцям раптом стане байдуже щодо дотримання Україною умов асоціації? Чому б це?

Kori

Kori

Заходил(а): 17.04.2025
Район: Ленинский
Kori
Помощник на форуме
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 09:21)
Так ще до підписання угодии ЄС висував вимоги (список Фюле тощо) і працювали місії, які нагляділи за виконанням. Гадаєш, після підписання угоди робота місій скасується і євпропейцям раптом стане байдуже щодо дотримання Україною умов асоціації? Чому б це?

Хорошо, наблюдали, и что они "нанаблюдали"? какие санкции применили или что там за нарушения положено? Игра плохих и хороших мальчиков получается. Мы понаблюдаем тут немножко, ок? но вы не обращайте на нас внимание и воруйте себе дальше. Было ооочень много вимог, все вроде разумные и нужные, а что на самом деле было сделано? Да ничего. В том и беда, что сначала у себя порядок навести нужно, а потом в ассоциации и членства лезть. Я не против майданов, но не с тем бороться собрались. Это борьба с ветряными мельницами. Не нужно так громко и так обширно, нужно потихоньку и конкретно.
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   01 December 2013
В том и беда, что сначала у себя порядок навести нужно, а потом в ассоциации и членства лезть. Я не против майданов, но не с тем бороться собрались. Это борьба с ветряными мельницами. Не нужно так громко и так обширно, нужно потихоньку и конкретно.

А хто сперечається, що порядок з України починати потрібно?

Ви не відповіли на питання "Як?" Ви написали "Чому у мене не вийшло" . Причини зрозумілі і явні

Потихеньку і конкретно - що Ви можете зробити начальнику ЖЕКу, якщо знаєте, що діє кругова порука? Що вони зливають своїх, лише коли власне крісло починає пекти попу?

Потихеньку - це як?

Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 09:34)
А хто сперечається, що порядок з України починати потрібно?

Ви не відповіли на питання "Як?" Ви написали "Чому у мене не вийшло" . Причини зрозумілі і явні

Потихеньку і конкретно - що Ви можете зробити начальнику ЖЕКу, якщо знаєте, що діє кругова порука? Що вони зливають своїх, лише коли власне крісло починає пекти попу?

Потихеньку - це як?

Ну лично я предположим перелопатила кучу инфы в инете, написала кучу обращений и жалоб. Пока отправила и жду. Рассмотрение всех этих бумажек занимает определенное время. Поэтому я выжду и подам в суд. Себе лично квартплату пересчитаю, а остальные как хотят.
Потихоньку, это каждый с себя. Вот как я, например. Пусть пока мои крики в пустоту, пускай пока больно от разочарований, но я хоть что-то пытаюсь сделать. Пока для себя любимой, но ведь другие отказались. Ну как-то так я и вижу медленное продвижение вперед и наведение порядка в целом. У нас куча положительных решений латания ям, пересчета коммуналки и т.д., но почему это не массово? Почему каждый для себя свож попу поднять не может? У нас столько демагогии на сайте, но нет ни одной темы, типа " Давайте бороться с несправедливостью в нашем городе" ( вот так вот, латание ям, невыполненные обязательства ЖЕКа и т.д.) Это все решаемо, только зад со стула поднять нужно.
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   01 December 2013
А пойти потусоваться на майдан каждый дурак может. Для этого ни ума много, ни усилий прилагать, ничего не нужно. Это просто весело проведенное время.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 09:41)
А пойти потусоваться на майдан каждый дурак может. Для этого ни ума много, ни усилий прилагать, ничего не нужно. Это просто весело проведенное время.

Особливо коли б"ють в лице і ламають руки
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   01 December 2013

Ви праві. liya колись створювала таку тему, вона благополучно втопилася в флуді.

Утворюйте нову, Ви боєць, чим зможу допоможу
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013

Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 09:27)
Хорошо, наблюдали, и что они "нанаблюдали"? какие санкции применили или что там за нарушения положено? Игра плохих и хороших мальчиков получается. Мы понаблюдаем тут немножко, ок? но вы не обращайте на нас внимание и воруйте себе дальше. Было ооочень много вимог, все вроде разумные и нужные, а что на самом деле было сделано? Да ничего. В том и беда, что сначала у себя порядок навести нужно, а потом в ассоциации и членства лезть. Я не против майданов, но не с тем бороться собрались. Это борьба с ветряными мельницами. Не нужно так громко и так обширно, нужно потихоньку и конкретно.

Так а як питання стояло? Підписати з нами або не підписати угоду. Які ще могли бути санкції? Вимагали виконання і погрожували тим, що угода може залишитися непідписаною. Про невиконання вимог спостерігачі звітували. А що вони ще могли зробити? Хапати за рукуі везти одразу у Європейський суд, бо в наші вони не вірять?

По-тихому це не виправити, хіба не очевидно?

Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 09:47)

Так а як питання стояло? Підписати з нами або не підписати угоду. Які ще могли бути санкції? Вимагали виконання і погрожували тим, що угода може залишитися непідписаною. Про невиконання вимог спостерігачі звітували. А що вони ще могли зробити? Хапати за рукуі везти одразу у Європейський суд, бо в наші вони не вірять?

По-тихому це не виправити, хіба не очевидно?

Очевидно то, что народом манипулируют кто хочет и как хочет. А народ как слепые котята, то туда, то сюда. Так и разорваться недолго. Я все же считаю, что каждый должен начинать наводить порядок в стране вокруг себя. КАЖДЫЙ!!! Нам проще заплатить, чем что-то доказывать, нам проще промолчать, чем бороться... Могу продолжать сколь угодно долго эту тему, только вот для чего? Для того чтобы что-то менять моими методами, нужно что-то делать,
а у нас народ не умеет работать.они умеют только обвинять, бухать и орать. еще срать вокруг себя, да побольше и воровать безбожно.

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 09:40)
Ну лично я предположим перелопатила кучу инфы в инете, написала кучу обращений и жалоб. Пока отправила и жду. Рассмотрение всех этих бумажек занимает определенное время. Поэтому я выжду и подам в суд. Себе лично квартплату пересчитаю, а остальные как хотят.
Потихоньку, это каждый с себя. Вот как я, например. Пусть пока мои крики в пустоту, пускай пока больно от разочарований, но я хоть что-то пытаюсь сделать. Пока для себя любимой, но ведь другие отказались. Ну как-то так я и вижу медленное продвижение вперед и наведение порядка в целом. У нас куча положительных решений латания ям, пересчета коммуналки и т.д., но почему это не массово? Почему каждый для себя свож попу поднять не может? У нас столько демагогии на сайте, но нет ни одной темы, типа " Давайте бороться с несправедливостью в нашем городе" ( вот так вот, латание ям, невыполненные обязательства ЖЕКа и т.д.) Это все решаемо, только зад со стула поднять нужно.

Олю, кілька років тому підняли зад і масово подали позови про несправедливий та нелегітимний розмір допомоги по догляду за дитиною. Суд Центрального р-ну ухвалює рішення згідно з законом, інших районів - ні, наступні апеляційні інстанціі - ні, Вищий суд - ні. Але для мене апофеозом було те, що дві під копірку касаційні скарги Вищим судом було розглянуто кардинально по різному: "так" та "ні". Там, де визнано законними вимоги, також не все прекрасно - немає механізмів компенсування бла-бла-бла. Для мене це показник абсолютної продажності та заангажовності судів всіх рівнів, через суди боротися з будь-чим - марно витрачати час і зусилля. Це моя особиста думка, що перевірена досвідом неодноразово. У судах правди немає. Для Європи на сьогодні наші закони в порядку, виконання - ні. Для Євпропи ми зараз ніхто, без асоціації (яка начебто нічого не дає) вони можуть тільки пропонувати щось до виконання, щоб цю угоду підписати, на більше повноважень немає. Тільки по особистому зверненню громадян в Європейський суд. Статистику цих звернень і рішень по них бачила? Ми попереду всіх країн, що звертаються до Євросуду. Угода про асоціацію - це пряме погодження з тим, що питання продажності судів буде вирішуватися системно, а не по особистому зверненню окремих громадян у Євросуд.

Миколаївці вже на Михайлівській площі :)
Пряма трансляція тут Ссылка

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   01 December 2013
Я все же считаю, что каждый должен начинать наводить порядок в стране вокруг себя. КАЖДЫЙ!!!
Для того чтобы что-то менять моими методами, нужно что-то делать,

а у нас народ не умеет работать.они умеют только обвинять, бухать и орать. еще срать вокруг себя, да побольше и воровать безбожно.

Вам не здається, що ці дві тези (з кожною окремо я абсолютно згодна) протилежні одна одній?

asperka

Заходил(а): 31.07.2019
asperka
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 09:55)
Очевидно то, что народом манипулируют кто хочет и как хочет. А народ как слепые котята, то туда, то сюда. Так и разорваться недолго. Я все же считаю, что каждый должен начинать наводить порядок в стране вокруг себя. КАЖДЫЙ!!! Нам проще заплатить, чем что-то доказывать, нам проще промолчать, чем бороться... Могу продолжать сколь угодно долго эту тему, только вот для чего? Для того чтобы что-то менять моими методами, нужно что-то делать,

Знаете, каждый видит вокруг себя то, что хочет видеть.
Что, у нас честно работающих и не бухающих нет? Бизнес у нас глушат тоже потому, что люди плохо работают?
К чему фразы о том, что наш народ ничего не умеет? Зачем умышленно унижать свой народ?
Люди - не слепые котят. Большинство выходит на акцию не ради оппозиции и конкретных ее лидеров, а ради тех ценностей, которые в Украине нивелируются. И в России этих ценностей нет и не будет еще долго.
На всякий случай уточню о каких ценностях я. Основная ценность для социальной страны - это люди. Власть показала, что человек в Украине, его жизнь и здоровье - ничто.
Я выхожу за себя, как человека, в первую очередь.
Я верю в свой народ. Чего и вам желаю.

Скидка 10 долларов на первый заказ на IHerb код JMZ126
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 09:55)

То виходу немає через те, що всі такі несвідомі? А якщо свідомі - то одразу сліпі кошенята?
Для мене особисто ось що є показником:
Могилянці в Києві страйкували проти антиукраїнського Табачника - не забоялися. Перші вийшли на Майдан зараз. Відправили ні з чим посланця від Азірова, який приперся пояснювати їм причини призупинення євроінтеграції, просто послали його - не забоялися. Вони не платять за сесії на відміну від вишів під патронатом ригів і мають одне з найвищих місць у рейтингу по рівню освіти. Вони здобувають освіту, не мовчать і не бояться висловити свою думку, дією показати, що локшину на вуха їм не навісити. Вони не мовчать, вони борються. Кожний за себе і всі разом. Якось не повертається язик називати їх сліпими кошенятами, правда? Нагадую, вони - перші на сьогоднішньому майдані, без жодної політичної сили вийшли.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Я йду на площу через порушення статі 3 Конституції України:

Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави.

Держава відповідає перед людиною за свою діяльність.

Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.

Побачимося :)
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   01 December 2013
Дестабілізація політичної ситуації в країні вплине на економічні показники, в тому числі і на валютний курс. Про це прем'єр Микола Азаров сказав в інтерв'ю ТСН. "Якщо б учасників Євромайдану хвилював курс гривні, вони б продовжували навчання, роботу, а не виходили на Майдан. Будь-яка дестабілізація політичної ситуації впливає, насамперед, на наші економічні показники, в тому числі і на валютний курс", - заявив він.
УП

От с-а, вибачте. Вже знайшов наперед крайніх, на кого повісити запланований обвал гривні.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   01 December 2013
Олю, ти несправедлива, коли кажеш, що опозиція нічого не робила до майдану. Ти вже на власному досвіді кілька разів познайомилася, якими колами водить паперова та судова практика. Опозиціонери у ВР подали багато законопроектів, а законопроект написати - це не заяву скласти, це трошки довше і важче, за ці законопроекти не голосують або взагалі не беруть до порядку денного. Місцеві, і обласні, і міські депутати, своїми зверненнями, пропозиціями і листами задовбують теж, але що вони вп'ятьох можуть ухвалити? аж нічого. Жолобецький відвойовував на минулій сесії землю, щоб її новінському по 40 грн не продали. Здавалося б вмовив, з перевагою в один голос не пройшло рішення. Так ці покидьки оголосили перерву, зігнали телефоном ще десяток депутатів, винесли вдруге питання на голосування (ага-ага, порушили регламент і здоровий глузд) і таки віддали за копійки кілька десятків гектарів нашої землі за ціну, меньшу ніж ціна лінолеума. Янішевська віддала мені стос паперів щодо собак у місті - звернення, відповіді, нові звернення, відписки, ще листи, пропозиції, вимоги, у відповідь ще купа пустопорожнього хламу, потім зняли Агняннікова, прозвітували про "відповідні дії", далі знов пустий трьоп. Я навіть викладати сюда не стала цей кілограм бюрократії.
Основна засада в тому, що опозиція діє в межах закону, права, відчуває себе зобов'язаною діяти саме так, і якщо десь вони хоч на міліметр відхиляться, їм це тицяють в обличчя, перекручуючи і прикрашаючи, як заманеться. А провладні взагалі не паряться щодо законності і дотримання процедур, регламентів, в них і так все в шоколаді.
Коли опозиція була при владі? Коли Ющенко був президентом? Так Рада була йому опозиційна - біло-голуба, Конституція була в тій редакції, яка взагалі нічого, крім права вєто і оголошувати війну, не залишила президенту, всі місцеві ради регіональні вже 3-4 скликання поспіль. Коли в них була влада? Не номінальна, а та, яка дає приймати і втілювати закони?!
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Ну що, хто сумнівався?

Ссылка

Президент Украины Ссылка в ближайшее время отправится в Москву. Там планируется подписание "дорожной карты" сотрудничества России и Украины.

P.S."Лежать" сайти президента та МВС.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   01 December 2013
Випустили вбивць Оксани Макар
Не арештували злочинців Крашкової
За ЕС
Проти побиття молоді на Майдані

Конкретно, як в цих чотирьої випадках можна діяти кожному окремо і потихеньку?
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 10:08)
Знаете, каждый видит вокруг себя то, что хочет видеть.
Что, у нас честно работающих и не бухающих нет? Бизнес у нас глушат тоже потому, что люди плохо работают?
К чему фразы о том, что наш народ ничего не умеет? Зачем умышленно унижать свой народ?
Люди - не слепые котят. Большинство выходит на акцию не ради оппозиции и конкретных ее лидеров, а ради тех ценностей, которые в Украине нивелируются. И в России этих ценностей нет и не будет еще долго.
На всякий случай уточню о каких ценностях я. Основная ценность для социальной страны - это люди. Власть показала, что человек в Украине, его жизнь и здоровье - ничто.
Я выхожу за себя, как человека, в первую очередь.
Я верю в свой народ. Чего и вам желаю.

Ок, вы выходите. Это уже хорошо, хоть что-то делаете. а теперь не могли бы вы конкретно сформулировать зачем вы туда идете, какие цели преследуете и что можете изменить в жизни страны своим походом?
Мне тоже хочется верить свой народ, но пока я его просто люблю))) И это все. Я вижу не то, что хочу, я вижу то, что есть. Печально, но факт. Везде есть исключения. И у нас есть те, у кого болит душа за народ и страну, но в общей массе наш народ есть то, что я описала выше. это никак не влияет на мою любовь к нему, я люблю и свою страну и свой народ. Не нужно меня упрекать в том, что я в народ не верю. Народ сам в себя не верит и строит воздушные замки.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   01 December 2013
Мені здалося, чи на останніх сторінках дехто почав виставляти претензії, а чому ота друга бабуся з напівгнилими яблуками не вирощує повністю хороші яблука? При цьому продовжуючи купувати повністю гнилі яблука у першої бабусі?

Нічого, що у правлячої партії є всі ресурси, а у опозиції з'язані руки? Нічого, що СМІ у більшості своїй так перекрутить будь-що, що вже й не знатимеш, де біле, а де чорне? Нічого, що опозиція не має права допустити жодної найменшої помилки, бо тут же це буде розтиражовано всюди і з перебільшенням? Зате правляча партія робить що завгодно, ліпить якусь очевидну дурню у виправдання, і це нормально?

Я щиро не розумію, це що таке, в чому причина такого відношення до існуючої влади? Прямо ще одна аналогія напрошується - коли жінка заміжня за повним п'яницею та ідіотом, який щодня б'є її та дітей, грошей не приносить та ще й забирає зароблене жінкою, АЛЕ! Але жінка все одно тримається на того чоловіка, не розводиться і не шукає кращого, бо має мантру "вони всі однакові", і кожного кандидата роздивляється наперед з підозрою. Та їй-богу, не в чоловіках справа.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Просматривают эту тему:

Forum