- (10) Поддержать автора
-
Поделиться
lisaalisia
Семья:
lisaalisia
|
Имя: lisaalisia Группа: Пользователь Сообщений: 83 Регистрация: 25.01.2010 Заходил(а): 14.12.2019 |
lisaalisia
Пользователь
01 December 2013
Девочки, кто был сегодня на нашем Майдане, есть какой то план, координационная группа? может ссылки какие киньте
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
01 December 2013
До мене лише зараз дійшло, в чому все-таки була вигода діючій владі творити оте звірство в ніч на суботу. Бо я собі було ледь голову не зламала, не могла зрозуміти сенсу цього.
А виходить, все дуже просто. Дійсно, саме для того, щоб спровокувати народ на силові дії, і мати законні підстави ввести надзвичайний стан. Причому ще й перестрахувалися, своїх провокаторів додали у натовп.
А виходить, все дуже просто. Дійсно, саме для того, щоб спровокувати народ на силові дії, і мати законні підстави ввести надзвичайний стан. Причому ще й перестрахувалися, своїх провокаторів додали у натовп.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
01 December 2013
Люди в масках возле Администрации президента говорят, что их организовали частные лица, оказавшие, в том числе финансовую поддержку.
Об этом в комментарии "Громадське.ТВ" заявил один из молодых людей.
По его словам, их под АП 10 мобильных групп - около 150 человек.
Напомним, ранее эти молодчики попытались дважды штурмовать Администрацию. Первый раз их остановили журналисты и Александр Положинский. Второй раз - правоохранители, распылившие, огромное количество слезоточивого газа.
Агрессивно настроенные молодые люди не идут на контакт с народными депутатами, призвать их к порядку и отказаться от провокаций пытался Петр Порошенко, но его не стали слушать и освистали его.
Об этом в комментарии "Громадське.ТВ" заявил один из молодых людей.
По его словам, их под АП 10 мобильных групп - около 150 человек.
Напомним, ранее эти молодчики попытались дважды штурмовать Администрацию. Первый раз их остановили журналисты и Александр Положинский. Второй раз - правоохранители, распылившие, огромное количество слезоточивого газа.
Агрессивно настроенные молодые люди не идут на контакт с народными депутатами, призвать их к порядку и отказаться от провокаций пытался Петр Порошенко, но его не стали слушать и освистали его.
onp2008
|
Имя: Лариса Группа: Рукодельница Сообщений: 3418 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 21.08.2018 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0676039018. 0993413207 |
onp2008
Рукодельница
01 December 2013 Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 14:32)
Активисты на тракторе подъехали к Администрации президента и попытались ее штурмовать СсылкаПервый коммент вообще супер! "Вот и броневик...кто Ленин?)"
какие же это активисты? это проплаченные отморозки-провокаторы, которые даже рожи свои не показывают, прячут под масками
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 645 Регистрация: 02.04.2011 Заходил(а): 10.04.2018 |
Евгешка
Активный пользователь
01 December 2013 Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 16:29)
А по поводу стадного рефлекса - не согласна. 100-200 человек ничего не докажут. Нужен масовый протест.
Если народ реально хотел изменений, а их не произошло - что нужно сидеть и дальше "хавать" что они творят? Нужно отстаевать свою точку зрения. У меня муж тм все дни и я знаю, что равнодушных там нет, все возмущены. Никто не идет туда потусоваться.
Если народ реально хотел изменений, а их не произошло - что нужно сидеть и дальше "хавать" что они творят? Нужно отстаевать свою точку зрения. У меня муж тм все дни и я знаю, что равнодушных там нет, все возмущены. Никто не идет туда потусоваться.
надо что-то делать, я согласна, но не устраивать бойни
http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
01 December 2013
Вимоги сьогоднішнього майдану, про що оголошено було ще вчора: відставка уряду і президента, притягнення їх до відповідальності, дострокові перевибори ВР. Не розпуск і безвладдя, а призначення дати дострокових президентських і парламентських виборів.
В нас на майдані народу було багато, о пів на першу вже було досить людно, не знаю, як можна казати, що людей було мало :( Потім була хода з прапором і гаслами Радянською.
В нас на майдані народу було багато, о пів на першу вже було досить людно, не знаю, як можна казати, що людей було мало :( Потім була хода з прапором і гаслами Радянською.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 645 Регистрация: 02.04.2011 Заходил(а): 10.04.2018 |
Евгешка
Активный пользователь
01 December 2013
да уж, теперь оппозиция будет на правительство тыкать, и наоборот, а народ как всегда крайний останется, потому как кого-то точно накажут, но точно не оппозиционеров или власть
Katynya1988
|
Имя: катерина Группа: Активный пользователь Сообщений: 150 Регистрация: 10.10.2013 Заходил(а): 01.07.2014 |
Katynya1988
Активный пользователь
01 December 2013 Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 16:36)
надо что-то делать, я согласна, но не устраивать бойни
Я согласна, сама за это жутко переживаю. Но там уже эмоции, все от безисходности наверное.... Да и провокации со всех сторон, народ очень решительно настроенный.
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Евгешка
Активный пользователь
01 December 2013 Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 16:31)
Опозиція заявляє, що агресивні дії на Банковій - провокація з боку влади.
Про це заявив Петро Порошенко на прес-конференції опозиції.
Він розповів, що вирушив із помічниками під АП, де знайшов близько
тисячі людей, агресивно налаштованих. Порошенко назвав їх "тітушками".
Відношення до Свободи вони не мають. Вони, закриваючись масках,
підбурювали мітингувальників йти на штурм.
"Ми пропросили, щоб міліція затосувала спецзасоби, - каже Порошенко. У відповідь "тітушки" дістали інші спецзасоби
Вони спеціально звезені і куплені. Порошенко пообіцяв, що провокації
буде зупинено. Тягнибок також підтвердив, що це однозначно провокація
влади.
Наразі, як видно з трансляції Громадського телебачення, люди самі намагалися зупинити провокацію, співаючи гімн.УП
щас все начнут что-то заявлять...
вконтакте, в группе евромайдан, прям расписано как надо было выходить на евромайдан, как одется, снарядится, что и как надо делать, пипец, народ вызывали на бойню просто, противно
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
01 December 2013 У меня например у двоюродной сестры муж работает в беркуте - она тоже сейчас не знает на каком свете. Им приказ отдали - они обязаны его выполнять, а то полетят с работы. На этом примере могу сказать, что им тоже это все не по душе - у каждого свои семьи. Они по сути должны применять силу к своим соседям, близким и т.д.
Бідненькі, їх пожаліти? Кожен сам собі вибирає роботу
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
01 December 2013 Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 16:38)
Вимоги сьогоднішнього майдану, про що оголошено було ще вчора: відставка уряду і президента, притягнення їх до відповідальності, дострокові перевибори ВР. Не розпуск і безвладдя, а призначення дати дострокових президентських і парламентських виборів.
А можете з юридичної точки зору роз'яснити, як це процедурно має відбуватись, щоб все законно? Я в цих питаннях трохи плутаюсь, але начебто є варіант лише примусити їх особисто заявити про відставку, добровільно. Чи я помиляюсь?
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
01 December 2013
Ссылка - трошки фот з нашого майдану
а як повідомляти народ, що робити, щоб убезпечити себе? це нормальне відповідальне ставлення до тих, кого ти закликаєш виходити на акції протесту.
і дійсно є провокатори. нікого не дивує, що міліції в центрі Києва сьогодні не було, на нашому майдані теж практично не було міліції? проте Києвом ходять, вливаючись в натовп групки молодиків з закритими обличчями, палями, фаєрами. мітингувальники самі їх викривають. включіть зараз Ссылка , саме про це йдеться
а як повідомляти народ, що робити, щоб убезпечити себе? це нормальне відповідальне ставлення до тих, кого ти закликаєш виходити на акції протесту.
і дійсно є провокатори. нікого не дивує, що міліції в центрі Києва сьогодні не було, на нашому майдані теж практично не було міліції? проте Києвом ходять, вливаючись в натовп групки молодиків з закритими обличчями, палями, фаєрами. мітингувальники самі їх викривають. включіть зараз Ссылка , саме про це йдеться
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Ioanna
Награды:
Ioanna
|
Имя: Катерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2877 Регистрация: 23.10.2010 Заходил(а): 02.08.2018 |
Ioanna
VIP пользователь
01 December 2013 Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 16:35)
До мене лише зараз дійшло, в чому все-таки була вигода діючій владі творити оте звірство в ніч на суботу. Бо я собі було ледь голову не зламала, не могла зрозуміти сенсу цього.А виходить, все дуже просто. Дійсно, саме для того, щоб спровокувати народ на силові дії, і мати законні підстави ввести надзвичайний стан. Причому ще й перестрахувалися, своїх провокаторів додали у натовп.
Естественно. Если бы не произошло бойни в ночь на субботу, было бы организовано что-то еще - любая показательная кровавая провокация, чем хуже - тем лучше. Президенту сейчас ввод чрезвычайного положения нужен как воздух, это все, что ему остается...
Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:
Мы победим.
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:
Мы победим.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
01 December 2013 Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 16:41)
щас все начнут что-то заявлять...
вконтакте, в группе евромайдан, прям расписано как надо было выходить на евромайдан, как одется, снарядится, что и как надо делать, пипец, народ вызывали на бойню просто, противно
Угу, і було написано йти на штурм? Не вірю. Я особисто була на нашому первомайському мітингу, коли в нас фальсифікували вибори. Я особисто разів три слухала, приблизно раз на кілька годин, як хтось з організаторів знову людям детально розказував, щоб всі трималися мирно, не велися на провокації, і так далі. Тому я впевнена на всі 100%, що й там на Банковій або провокатори ті бійки розпочинають, або якісь окремі занадто ініціативні хлопці, щоб похизуватися, але навіть другий варіант мені здається дуже сумнівним. Бо відразу сотні таких занадто ініціативних і однаково діючих бути просто не може, це нереально. Зате провокація від влади - та запросто.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
moonsun
Награды:
moonsun
|
moonsun
VIP пользователь
01 December 2013 Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 16:45)
А можете з юридичної точки зору роз'яснити, як це процедурно має відбуватись, щоб все законно? Я в цих питаннях трохи плутаюсь, але начебто є варіант лише примусити їх особисто заявити про відставку, добровільно. Чи я помиляюсь?
Верховна Рада має оголосити недовіру уряду, розпустити його. З імпічментом важче, законний механізм фактично відсутній, але схематично це має бути 2/3 голосів Ради і підтвердження Конституційного Суду.
Katynya1988
|
Имя: катерина Группа: Активный пользователь Сообщений: 150 Регистрация: 10.10.2013 Заходил(а): 01.07.2014 |
Katynya1988
Активный пользователь
01 December 2013 Что-то президента нашего не слышно, не видно...
moonsun
Награды:
moonsun
|
moonsun
VIP пользователь
01 December 2013 Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 16:52)
Что-то президента нашего не слышно, не видно...
він в межигір'ї проводив засідання РНБО
Katynya1988
|
Katynya1988
Активный пользователь
01 December 2013 Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 16:54)
він в межигір'ї проводив засідання РНБО
Аааа, по-этому народ на майдане собирается туда идти )
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Китиха
Модератор
01 December 2013
Арсений Яценюк призвал президента Виктора Януковича не применять силу против участников мирной акции протеста и напомнил об уголовной ответственности.
Он подчеркнул, что "никто из участников мирной акции протеста не штурмовал логово Януковича".
Фото : Возле АП одна за другой взрываются свето-шумовые гранаты
Он также заявил, что оппозиция действует полностью на законных основаниях. "Мы сообщили во все органы власти, что на майдане проходят встречи с народными депутатами, что юридически является законным", - отметил Яценюк.
Кроме того, оппозиция попросила милицию использовать спецсредства против провокаторов
Он подчеркнул, что "никто из участников мирной акции протеста не штурмовал логово Януковича".
Фото : Возле АП одна за другой взрываются свето-шумовые гранаты
Он также заявил, что оппозиция действует полностью на законных основаниях. "Мы сообщили во все органы власти, что на майдане проходят встречи с народными депутатами, что юридически является законным", - отметил Яценюк.
Кроме того, оппозиция попросила милицию использовать спецсредства против провокаторов
moonsun
Награды:
moonsun
|
moonsun
VIP пользователь
01 December 2013
Ссылка - депутати намагаються відвести протестувальників з Банкової на майдан
Просматривают эту тему:
Forum