• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 366972 10098
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 17:59)
в семье не без урода, это конкретно про дубасивших.

но про всех военных, или людей в форме тоже не стоит так высказываться. (про пожалеть).
Они действительно сами выбирали жить по приказу, но это тоже труд и тоже работа, такая же уважаемая как и все остальные.
Остальные ее почему-то не выбирают.

Я з Вами згодна. Моє "пожаліти" стосувалось беркутівців, які взагалі хороші, чиїсь чоловіки і батьки, просто наказ виконують. будь-який. Особливо хтось написав про гроші, які вони заробляють і не можуть собі дозволити від них відмовитися. Так кілерам ще більше платять. Справа в тім, що у кожного своя межа де закінчується офіцер, а починається садист.

І я чомусь повинна до цього віднестись з розумінням.

А тих 300 (!!), що били студентів напевне спеціально відбирали

Я нервую
Nana A

Nana A

Заходил(а): 05.09.2019
Район: Заводской - Лески
Телефон: 0631429157
Nana A
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:04)
Викиньте телевізор на помийку і перестаньте читати радянські газети.

Не говорите мне,что мне нужно делать и я не скажу вам куда вам нужно пойти -это раз. А вы купите себе билет на самолет и сразу в США и вопрос закрыт.
Научитесь выслушивать мнение координально отличающиеся от вашего -и вы поймете,что вы заблуждаетесь -это два.
Господь сказал: «Бойся слез обиженного тобой человека, ведь он будет просить меня о помощи, и я помогу».
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:07)
И на месте власти нужно было бы быть полным кретином, чтобы такое утворить

Це не викликає жодних сумнівів
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:02)
Совершенно верно,люди перестали быть людьми. "Бьют детей" - смешно звучит! Где вы там детей видели? Мужичье с дубинами,палками,камнями.Многие из них не трезвые,обдолбанные. Уже захватили КАБМИН,ужас -смотреть страшно!!!Просто люди не в курсе,что после всего этого будет.....ЧЕРЕЗВЫЧАЙНОЕ ПОЛОЖЕНИЕ НУЖНО вводить - усмирить это безумие и срочно!!!

О, вже є і сторонники

І всіх розстріляти!!!

Діти були вчора вночі, але Ви не в курсі

Переживайте за Кабмін
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:07)
Ну, там не было ни меня, ни вас)) Я не могу утверждать ничего. Но все очень вовремя получилось. И на месте власти нужно было бы быть полным кретином, чтобы такое утворить, ведь ясно же чем подобное может закончиться. А вот чтобы снять действующую власть - повод более чем достойный.

Але Ви стверджуєте. І стверджуєте повну нісенітницю, і я пояснила чому саме: опозиція ну ніяк фізично не могла віддати наказ Беркуту. Це могли зробити лише дві конкретні особи: президент або міністр МВС. І я дуже сумніваюсь, що міністр це зробив без відома президента. Тому я з повною відповідальністю стверджую, що вина за ті події лежить цілком і повністю на Януковичі. Навіщо це було робити, теж вже стало зрозуміло: щоб мати підстави для введення надзвичайного стану. То визнаєте свою помилку? Чи все одно попри все невістка винувата?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Елка

Елка

Заходил(а): 22.12.2015
Район: Ленинский
Телефон: 0956820907
Елка
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:03)
Чи опозиция перевдяглася в беркутівців і вчинила злочин? Розтлумач, будь ласка.

Я только пишу о том, что эта было бы выгодной технологией в данной ситуации. А судя по сегодняшним реалиям, в войне все средства хороши. Ведь ни у кого не вызывает сомнений, что есть "провокаторы от власти", которым дабы удержаться у руля выгодно ввести чрезвычайное положение. Почему не может аналогичной ситуация с этими несчастными ребятами?

Это очень хороший способ поднять всю страну за короткое время))))
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:08)
Не говорите мне,что мне нужно делать и я не скажу вам куда вам нужно пойти -это раз. А вы купите себе билет на самолет и сразу в США и вопрос закрыт.
Научитесь выслушивать мнение координально отличающиеся от вашего -и вы поймете,что вы заблуждаетесь -это два.

Навчіться хоч трохи думати і не використовувати стандартні гасла, - це раз, і два, і дванадцять.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:02)
Совершенно верно,люди перестали быть людьми. "Бьют детей" - смешно звучит! Где вы там детей видели? Мужичье с дубинами,палками,камнями.Многие из них не трезвые,обдолбанные. Уже захватили КАБМИН,ужас -смотреть страшно!!!Просто люди не в курсе,что после всего этого будет.....ЧЕРЕЗВЫЧАЙНОЕ ПОЛОЖЕНИЕ НУЖНО вводить - усмирить это безумие и срочно!!!

Смішно звучить ваше "смішно звучить". Дітей били вчора зранку, вдосвіта, а ви про мужичків сьогоднішніх, які захопили Кабмін.
Вже не так смішно звучить про дітей?
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:14)
Я только пишу о том, что эта было бы выгодной технологией в данной ситуации. А судя по сегодняшним реалиям, в войне все средства хороши. Ведь ни у кого не вызывает сомнений, что есть "провокаторы от власти", которым дабы удержаться у руля выгодно ввести чрезвычайное положение. Почему не может аналогичной ситуация с этими несчастными ребятами?

Я все розумію про технології. Але поясни механізм провокації з боку опозиції щодо побиття студентів.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   01 December 2013

Опозиція не могла дати наказ Беркуту. Ну не могла, розумієте?
Кільком батальонам з різних областей може дати наказ лише міністр МВД

А тепер все йде до надзвичайного стану, який втопить в крові мітингувальників і узаконить владу Януковича на багато років.

Класно жити, коли вибору немає, голова ні про що не болить. А в кого болить, тому вилікують.

Історія вчить тільки тому, що не вчить нічому і нікого

Katynya1988

Заходил(а): 01.07.2014
Katynya1988
Активный пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:06)
А тим часом тишком-нишком....

Київський окружний апеляційний суд ухвалив рішення про скасування реєстрації Віктора Романюка кандидатом у народні депутати у 94-му виборчому окрузі. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини". Суд ухвалив таке рішення за позовом громадянина В. Шпаковича (на виборах 2012 року висувався у 95-му окрузі від партії "Наша Україна"). Текст позову один в один копіює текст скарг на Центральну виборчу комісію, які подавав ще один кандидат у депутати по цьому округу Юрій Кармазін. Юристи "Батьківщини" готують скаргу в апеляційну інстанцію, яка має бути подана у неділю. У партії розцінюють це рішення суду як політично мотивоване, ухвалене з метою зняти з перегонів найрейтинговішого кандидата. Віктор Романюк був висунутий "Батьківщиною" як єдиний кандидат від опозиції у 94-му окрузі на Київщині. На виборах 2012 року він уже переміг на цьому окрузі, однак, ЦВК не спромоглася встановити офіційні результати виборів.

Это про нас информация - мы с Василькова. За то что ты даеш свои паспортные данные как бы в пользу Кармазина - платят 200 грн и паек. У нас полгорода за 200 гривен продались - а потом будут жаловаться, что дорог нету, в городе безпридел.....
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   01 December 2013

дуже цікаво почути ваше декартово мнєніє :) поясніть мені, будь-ласка, таке:
1) що таке американські грощі? який порядок сум? хто і кому їх сплачує? за що? звідки інфа?
2) покажіть, будь ласка фото і відео, як в суботу зранку на беркут біжать з запаленими палками, чимось ще якісь обдовбані.

Якщо ви не збираєтесь відповідати на питання і вести дискусію, то в вас не "мнєніє", а брєдовуха.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Энни

Энни

Заходил(а): 22.02.2021
Район: Ленинский
Телефон: 0988379967
Энни
VIP пользователь
   01 December 2013

это точно, был у нас майдан 2004 и что?
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:18)
это точно, был у нас майдан 2004 и что?

І що і що?
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   01 December 2013

я уже полтора часа подряд смотрю прямое включение из центра событий. нет там никаких пьяных мужиков с дубинками. там действительно в основном молодежь. и ведут себя максимально спокойно и сдержано, насколько это возможно в ситуации, когда в тебя летят шумовые гранаты. это не пятиминутный ролик, который можно склеить так, как кому-то удобно.
зачем мне слушать чье-то мнение, если я могу составить свое?
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:14)
Это очень хороший способ поднять всю страну за короткое время))))

А також одноосібно запровадити надзвичайний стан.

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
birtanem
VIP пользователь
   01 December 2013

Вы готовы жить в такой стране и поддерживать это?

Ссылка

на видео парню лет 17. он пытался спрятаться подальше от места событий, но и тут его настигли. хотите, чтобы на месте этих "смешно сказать, детей" оказались Ваши?

Ссылка

Ссылка

Ссылка

Nana A

Nana A

Заходил(а): 05.09.2019
Телефон: 0631429157
Nana A
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:15)
Смішно звучить ваше "смішно звучить". Дітей били вчора зранку, вдосвіта, а ви про мужичків сьогоднішніх, які захопили Кабмін.
Вже не так смішно звучить про дітей?

А кто детей туда привел? Ваш ребенок тоже там был? 5 или 6ти лет? Вы что-то не то пишите. Или детский сад на майдан вывели? Полнейшая Чушь,ПАРДОН)))
Господь сказал: «Бойся слез обиженного тобой человека, ведь он будет просить меня о помощи, и я помогу».
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:22)
А кто детей туда привел? Ваш ребенок тоже там был? 5 или 6ти лет? Вы что-то не то пишите. Или детский сад на майдан вывели? Полнейшая Чушь,ПАРДОН)))

Можете не вибачатися. Ви пишете повну маячню. Моїй старшій 20 років, це 3 курс вищого навчального закладу. То вона і такі як вона - не діти?
Ці діти самі туди прийшли, їх ніхто не приводив. Дивно, так? Навіть не за гроші. Дуже дивно. Таким, як Ви, не зрозуміти.
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:15)
про мужичків сьогоднішніх, які захопили Кабмін.

я щось пропустила? ніхто ж нічого не захопляв. вони там по коридорах ходять, ну так це не якась приватна територія, вони самі казали, що мають право там бути, тому будуть там. до чого тут "захопили"?
Просматривают эту тему:

Forum