• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 373539 10098
DIZZY

DIZZY

Заходил(а): 18.10.2021
Район: Ленинский
DIZZY
VIP пользователь
   22 January 2014
по еспрессо говорят,что упавший с коллонаді жив и "задовільному стані" і навіть ходить

Єто как?

Блокноты ручной работы

http://dizzy-stuff.blogspot.com/

Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   22 January 2014
Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 15:33)
по еспрессо говорят,что упавший с коллонаді жив и "задовільному стані" і навіть ходить
Єто как?

Слава Богу! Жить долго будет!
-MARGARITKA-

-MARGARITKA-

Заходил(а): 13.10.2015
-MARGARITKA-
Активный пользователь
   22 January 2014
Дівчата, позвонила рідна сестра, каже з чоловіком зараз їде на Майдан. Сижу ридаю, і від гордості, і від переживань. Молю Бога, щоб все було добре.
Alexandra

Alexandra

Заходил(а): 05.02.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Alexandra
Активный пользователь
   22 January 2014
Бережи їх Бог! Всіх, хто там....
Допоможемо українським військовим!

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   22 January 2014
Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 15:45)
Дівчата, позвонила рідна сестра, каже з чоловіком зараз їде на Майдан. Сижу ридаю, і від гордості, і від переживань. Молю Бога, щоб все було добре.

За всех молимся и переживаем!!! У меня муж сестры там и несколько друзей......
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Orchid
VIP пользователь
   22 January 2014
Діти питають, чого я плачу(( не знаю, що відповісти...
Знов по 5-му повторили розгон. Літніх людей ЛЕЖАЧИХ забивають. НЕЛЮДИ!!! А після цього розповіді азірова про терористів і тіх, кого буде нагороджено. ГОРИ У ПЕКЛІ миколо янович!
Ан_нА

Ан_нА

Заходил(а): 02.12.2017
Район: Центральный
Телефон: 066-382-80-53
Ан_нА
VIP пользователь
   22 January 2014
Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 15:26)
Я так понимаю, скорее всего нашли тех ребят, за которые рассказывал Игорь ЛуценкоСсылка

я уже боялась, что закончится как с Гонгадзе (((
Так хочется быть слабой женщиной, но то кони скачут, то избы горят 

Мой блог: http://a- berina.blogspot.com/   

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
"Ольга"
VIP пользователь
   22 January 2014
Громадьске почти 90 тысяч он-лайн смотрят
А ещё Эспрессо, 5 канал, 24 и Ютуб....По всему миру смотрят...Хорошо "прославится" зек!!! Не тем, что он сделал ДЛЯ своего народа, а тем, что сделал ВСЁ!!! против него!
DIZZY

DIZZY

Заходил(а): 18.10.2021
Район: Ленинский
DIZZY
VIP пользователь
   22 January 2014
началось?

Блокноты ручной работы

http://dizzy-stuff.blogspot.com/

dinarij

Заходил(а): 24.02.2025
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: 0503942221
dinarij
VIP пользователь
   22 January 2014
які порядні люди, щоб не порушувати - треба міняти:
Цитата:
Кабинет министров Украины принял ряд постановлений, согласно которым разрешается использование водометов при минусовой температуре и дополняется перечень спецсредств, которые силовики имеют право применять при охране общественного порядка. Соответствующие документы размещены на сайте правительства.
Ссылка
мої родичі з Києва кажуть "Люди толпами идут к центру в руках арматуры, трубы. все отделения милиции закрыты"
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   22 January 2014
Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 11:31)
Лідери опозиційних партій, не лідери військового супротиву. Юрист-економіст, який володіє словом, харизматичний хірург/юрист, в якого геном виє від несвободи, спортсмен, пов'язаний рамками честі.

Вот объясните мне одно пожалуйста. По поводу наших лидеров и их "рамок честі". Только что три лидера ОО пошли на переговоры с недогарантом - он вышел и протянул им руку, и они все трое с ним поздоровались, пожав при этом ему руку. И это после убийств людей, ответственность за которые полностью лежит на нем. Я конечно все знаю, и толерастию, и дипломатию, и много других красивых слов, и в курсе про компромиссы с совестью ради великой цели поговорить с этим недогарантом и недочеловеком в очередной раз, но я все таки не ожидала, что рамки чести нашей оппозиции раздвигаются настолько широко.
Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
NATALI1404

NATALI1404

Заходил(а): 19.05.2017
Телефон: 0633372770
NATALI1404
VIP пользователь
   22 January 2014
Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 15:54)
які порядні люди, щоб не порушувати - треба міняти:
Цитата:
Кабинет министров Украины принял ряд постановлений, согласно которым разрешается использование водометов при минусовой температуре и дополняется перечень спецсредств, которые силовики имеют право применять при охране общественного порядка. Соответствующие документы размещены на сайте правительства.
Ссылка
мої родичі з Києва кажуть "Люди толпами идут к центру в руках арматуры, трубы. все отделения милиции закрыты"

Это уже "Врадиевка" национального масштаба
Я  хочу  правді  бути  вічним  другом
І  ворогом  одвічним  злу. 
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   22 January 2014
Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 15:54)

Вот объясните мне одно пожалуйста. По поводу наших лидеров и их "рамок честі". Только что три лидера ОО пошли на переговоры с недогарантом - он вышел и протянул им руку, и они все трое с ним поздоровались, пожав при этом ему руку. И это после убийств людей, ответственность за которые полностью лежит на нем. Я конечно все знаю, и толерастию, и дипломатию, и много других красивых слов, и в курсе про компромиссы с совестью ради великой цели поговорить с этим недогарантом и недочеловеком в очередной раз, но я все таки не ожидала, что рамки чести нашей оппозиции раздвигаются настолько широко.

може щось на кшалт, що за для мирного врегулювання та збереження миру у країні готові ледь не в ноги впасти?..
ну, не знаю...

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   22 January 2014
Призыв в фейсбук!!!!!

ПОМОЩЬ! НИКОЛАЕВ! На площадь Ленина к 18:00 тёплые вещи, медикаменты, хирургический инструмент, бинты, марлевые повязки, обезболивающие, всё, что можете для пострадавших в Киеве. Очень много раненых! Ссылка Ссылка Ссылка Ссылка
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   22 January 2014
иколаевская областная организация партии ВО «Батьківщина» заявила о том, что депутаты фракции Партии регионов собственными руками поставили свое правительство вне закона. Об этом говориться в сообщении пресс-службы областной организации партии ВО "Батьківщина". Оппозиционеры считают, что все, что сегодня происходит в Киеве – является логическим, хотя и радикальным, ответом народа Украины на фактическое введение диктатуры в государстве. Далее текст заявления партии на языке оригинала:
Все те, що сьогодні відбувається в Києві і поступово поширюється по всій країні, є логічною, хоча й радикальною відповіддю народу України на фактичне встановлення диктатури в державі. Протягом двох місяців продовжувалася мирна акція протесту на майдані, участь у якій взяли мільйони громадян. Але замість того, щоб бути почутими, як це було обіцяно президентом Януковичем у 2010 році, ми всі отримали новий 37 рік. Відтепер нас дійсно слухатимуть дуже уважно. І кожне слово проти влади автоматично означає карний вирок. Який, до того ж, вам можуть винести заочно.

Відтепер міліція отримала право безкарно бити кожного, хто здасться їй підозрілим, а нам закон забороняє навіть прикрити голову від кийків чи закрити обличчя від газової отрути… На що розраховувала влада, на колінці, поспіхом приймаючи ці закони? На щиру вдячність українців? На те, що нащадки Кармалюка, Сагайдачного, героїв Крут мовчки схилять голову, щоб дозволити надягнути на неї нове ярмо?

Здається Янукович та його парламентські посіпаки свідомо провокували людей на вибух, аби отримати привід для показових арештів та демонстративних ув’язнень. В Україні почали діяти нові «ескадрони смерті», які викрадають людей просто на вулицях і в лікарнях, вже сьогодні почали зникатигромадяни, яких потім знаходять побитими та скаліченими у міліцейських райвідділах. Це відповідь влади на вимоги громади виконати свої передвиборчі обіцянки, на заклики до мирного діалогу?!

І як завжди, представники цієї ганебної влади – влади, яка ввела в реалії сучасної України бандитів-тітушок, влади, у середовищі якої звичайним засобом вирішення бізнес-суперечок є відправлення партнерів на дно річки з батареєю на спині -- на всіх рівнях, в тому числі і в Миколаєві почали волати про порушення закону, хуліганство та бандитизм! Панове, де були ваші праведне обурення та любов к порядку та законності, коли одні озброєні покидьки розстрілювали селян в Чаусово-2, а інші, в міліцейській формі та погонах з великими зірками, забезпечували коридор безпеки для їх безкарного відходу? Хто зараз називає фашистами тих, кого режим довів до краю та змусив вдатися до непарламентських методів захисту своїх прав? Чи не ті, хто протягом більш ніж півроку спокійно спостерігав, як Партія регіонів готує та цькує на своїх політичних супротивників власні загони штурмовиків – в кращих традиціях Гітлера та Муссоліні?..

Від кого ми чуємо зараз звинувачення у порушенні закону? Від тих, хто давно вже делегував прийняття будь-яких рішень в радах, виконкомах та судах «смотрящим» від криміналу? Від тих депутатів і чиновників, що регулярно проводять відпустки в компанії «положенців» та ворів в законі? Облиште ваше фарисейство! Ви зараз побачили паростки, грунт для яких самі готували так ретельно. Прийнявши антиконституційні закони, ваші однопартійці самі поставили себе, свій уряд, свого – не нашого! – президента поза законом. Тож, не треба дивуватися: ви занадто довго власноруч сіяли вітер. Тепер зустрічайте бурю!
Миколаївська обласна організація ВО «Батьківщина»

Peppilotta

Peppilotta

Заходил(а): 07.08.2021
Peppilotta
Активный пользователь
   22 January 2014
Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 16:04)
Призыв в фейсбук!!!!!
ПОМОЩЬ! НИКОЛАЕВ! На площадь Ленина к 18:00 тёплые вещи, медикаменты, хирургический инструмент, бинты, марлевые повязки, обезболивающие, всё, что можете для пострадавших в Киеве. Очень много раненых! Ссылка Ссылка Ссылка Ссылка

Куда именно нужно подойти, чтоб точно в руки?

Snowmaiden

Заходил(а): 19.04.2017
Район: Корабельный - Октябрьское
Snowmaiden
Активный пользователь
   22 January 2014
Призыв в фейсбук!!!!!

Это точная информация? Муж привезет медикаменты.
К кому подходить и отдавать, кто знает подскажите пожалуйста
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   22 January 2014
Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 16:13)
Куда именно нужно подойти, чтоб точно в руки?

ріг Радянської-Адміральської, праворуч на парапеті, якщо йти від пр.Леніна.

Signorina

Заходил(а): 30.07.2016
Signorina
Активный пользователь
   22 January 2014
Призыв в фейсбук!!!!!

Уточните место, или дайте ссылку,пож.

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   22 January 2014
Девочки, нашла просьбу медиков Майдана:

УВАГА! Медслужбі ЗАРАЗ потрібно! нашатирь багато Адреналін ампули Кетанол ампули Лангети Шини Мішок амбу Гідрокортизон ампули Хірургічні ампули катетри внутрішньовенні бактерецидний пластир широкий Лікарняні халати Шовний матеріал з голкою

Я точно не знаю, кому именно, но разбираться буду уже на месте. Там всегда есть люди, у которых можно узнать.
Собираются люди на углу Советской и Адмиральской, недалеко от церкви.
Просматривают эту тему:

Forum