• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 369919 10098
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Я так чомусь відчуваю, що зараз все залежить вже не від тих людей, хто на майданах, а тих, хто на робочих місцях, особливо в державних установах.
Чим більше простих людей зараз перестануть боятися і відкрито заявлять своїми реальними діями на своїх робочих місцях про небажання виконувати злочинні, незаконні вказівки, про непідтримку тієї банди при владі, тим більше шансів буде у країни. Просто не виконувати незаконні вказівки. І тоді вже не вдасться заплутати, перебріхати, перекрутити все так, начебто то купка ненормальних напала на держустанови і щось там хоче, як це зараз з усіх сил намагаються зробити.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 22:39)
Дівчата, інститут вже давно не педагогічний! Там навчають не лише вчителів, а й програмістів, економістів, політологів, біологів...тому необов'язково,що вона педагог.

Добре, перефразую. Нащо обирати головою студради людину, яка не може двох слів зв"язати. Чи не могла гідно підготуватися?
Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Лілічка
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 22:45)
Добре, перефразую. Нащо обирати головою студради людину, яка не може двох слів зв"язати. Чи не могла гідно підготуватися?

За це плюсую, просто уточнила.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Район: Центральный
Ioanna
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 22:45)

Буквально пару лет назад эта голова студради высказалась таким образом:

"Мы, сверстники суверенной Украины, должны поддерживать прогрессивные изменения в обществе, развитие высшего образования. И непонятно, почему один представитель студенческой молодежи позволяет себе навязывать свои взгляды всему студенчеству Украины, не только разжигая внутренний конфликт, но и втягивая Украину в международный скандал"

Кто б ей ее же слова напомнил...
Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Відео, яке доводить, що провокатори бійки на Банковій були від влади. На відео видно, як серед рядів беркутівців знаходиться один з тітушків.
Ссылка

Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   02 December 2013
Адвокатів закликають надавати безкоштовну допомогу мітингувальникам, Асоціація адвокатів пропонує свою допомогу
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   02 December 2013
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   02 December 2013
У Луганську державний телеканал ЛОТ позначив виступ губернатора Володимира Пристюка субтитрами "Увага: дезінформація!".

Згідно з інформацією, телеканалом управляє депутат Луганської облради від Партії регіонів Родіон Мірошник.

Під час виступу керівника області Володимира Пристюка на екрані з'явилися субтитри, які пояснювали, що в ефірі звучить брехлива інформація.

Українська правда
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 22:43)
Ого, Клименко мене зміг здивувати, не очікувала від нього такої конкретики.

Клименко насправді не схибив і не забоявся. Послухай після нього Гержова. Красень, де він в своєму Вознесенську студентів бачив, щоб "іждівєнцами" їх називати і не погоджуватися з думкою Клименка?
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 23:21)
У Луганську державний телеканал ЛОТ позначив виступ губернатора Володимира Пристюка субтитрами "Увага: дезінформація!".
Згідно з інформацією, телеканалом управляє депутат Луганської облради від Партії регіонів Родіон Мірошник.

Під час виступу керівника області Володимира Пристюка на екрані з'явилися субтитри, які пояснювали, що в ефірі звучить брехлива інформація.

Українська правда

Ссылка
Елка

Елка

Заходил(а): 22.12.2015
Район: Ленинский
Телефон: 0956820907
Елка
VIP пользователь
   02 December 2013
Девочки, кто-то видел сейчас на канале Перший, выпуск "политика как она есть..."? Что это только что было? Мы с мужем с открытыми ртами сидели. Тягныбок рассказывал, что Яценюк и Кличко вывели людей на майдан за деньги ... сейчас пытаюсь найти это видео в интернете, чтобы дать ссылку. Может кто видел. прокомментируйте, пожалуйста. Не все расслышали, телек шепотом работает - ребенка с ангиной только приспали.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   02 December 2013
Переговори між урядами Росії і України почнуться вже на цьому тижні.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   02 December 2013
Я останні роки думала, що Майдан зробив для України дві речі, які протиріччять одна одній - по-перше, він показав, що дещо в цій країні все-таки залежить від волі народу, але, на жаль, багато людей були розчаровані результатом (нагадаю, що я до їх числа не належу і вважаю Майдан видатною і знаковою сторінкою в історіх України). Як результат, люди можуть просто більше не піти відстоювати власну волю і власний вибір.
Нинішні події показали, що мої побоювання не справдились.

В принципі, не в останню чергу маємо дякувати таланту Віктору Хведоровича Януковича. Таланту керманича, його видатним лідерським якостям, прозорливості та далекоглядності. Ну, і звісно, його правій руці - Кілі Азірову. В неймовірному по працьовитості і непробиваємому по тупості тандемі вони змогли не тільки підтримувати здоровий рівень ненависті серед прибічників опозиції, але і налаштували проти себе більшість своїх прихильників. Це талант. Я думала, що не можна повторити рекорд Ющенко, який за роки свого президентства примудрився повністю втратити довіру до себе (хоча на те були об"ективні причини, всім добре відомі). Але ж ти ба... Нічого подібного - суперрекодсмен Янукович явно його вже обійшов і не збирається зупинятись.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 23:21)
Клименко насправді не схибив і не забоявся. Послухай після нього Гержова. Красень, де він в своєму Вознесенську студентів бачив, щоб "іждівєнцами" їх називати і не погоджуватися з думкою Клименка?

Так і я про те. Здивував мене Клименко, і здивував в хорошому сенсі цього слова.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 23:30)
Так і я про те. Здивував мене Клименко, і здивував в хорошому сенсі цього слова.

Так він і руді дубльонки не забороняв носити, якщо пам"ятаєш))) І вказвок, за кого голосувати, не чути, на відміну від декого.
Не все в рожеву оборочку, звісно, є трабли, але не порівняти з іншими, небо і земля.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 23:34)
Так він і руді дубльонки не забороняв носити, якщо пам"ятаєш))) І вказвок, за кого голосувати, не чути, на відміну від декого.
Не все в рожеву оборочку, звісно, є трабли, але не порівняти з іншими, небо і земля.

Пам"ятаю, звісно. В принципі, Могилянка завжди була досить ліберальною.
Але я і 2002 рік пам"ятаю.
NATALI1404

NATALI1404

Заходил(а): 19.05.2017
Телефон: 0633372770
NATALI1404
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 23:22)
Девочки, кто-то видел сейчас на канале Перший, выпуск "политика как она есть..."? Что это только что было? Мы с мужем с открытыми ртами сидели. Тягныбок рассказывал, что Яценюк и Кличко вывели людей на майдан за деньги ... сейчас пытаюсь найти это видео в интернете, чтобы дать ссылку. Может кто видел. прокомментируйте, пожалуйста. Не все расслышали, телек шепотом работает - ребенка с ангиной только приспали.

Перший національний? Просматриваю запись-нет такого выпуска.
Я  хочу  правді  бути  вічним  другом
І  ворогом  одвічним  злу. 
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Трошки гумору, щоб спалося краще:

ВСІМ УВАГА!!! МАКСИМАЛЬНИЙ ПЕРЕПОСТ!!! Мої американські партнери повідомили, що перші подводні човни США вже досягли Донецька. Рухаючись по стічних трубах вони оснащенні технологіями підземного буріння і вже досягнули вугільних запасів. Також вони оснащені технологією C2W - coal-to-wifi - яка оцифровує вугілля та передає його через вайфай на майдан, де воно проходить деоцифровку в аналоговий стан та використовується для обігріву мітингувальників на майдані. Та от в підводного човна сіли батарейки, такшо прохання до всіх небайдужих хто є поблизу донецька, купіть дві батарейки типу AAA і спустіть в туалет. Підводний човен сам запеленгує їх та проведе заміну.

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Я тут прочитала, що отой останній свій виступ Янукович з Межигір'я проводив. Це що, правда? Воно навіть для цього виступу побоялося вилізти з нори?
NATALI1404

NATALI1404

Заходил(а): 19.05.2017
Телефон: 0633372770
NATALI1404
VIP пользователь
   02 December 2013
Тягнибока с его яко-бы высказываниями не нашла))) А вот в программе "Свобода слова с А.Куликовым" Герман "сватает" оппозицию с гарантом. Вообщем,ждём завтра.)
Я  хочу  правді  бути  вічним  другом
І  ворогом  одвічним  злу. 
Просматривают эту тему:

Forum