- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Мобилизация!!! Или у кого забрали мужа, брата, папу, дядю и т. д. на учения, что кому известно???
Рукодельница
12 March 2014
129764
1783
Loli
|
Имя: Ася Группа: Активный пользователь Сообщений: 772 Регистрация: 07.09.2010 Заходил(а): 13.01.2016 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески Телефон: 000000 |
Loli
Активный пользователь
27 July 2014
Ладно девчаточки! Если не случится чуда(не знаю какое), то все мы будем там "гвозди сыпать" рано или поздно. И вот тогда, не важно нам будет кто и за что боролся и с какими флагами и символикой ходил, мы просто будем вместе! Здоровья вам,живых сыновей,мужей!!! Мира!!!
Loli
|
Имя: Ася Группа: Активный пользователь Сообщений: 772 Регистрация: 07.09.2010 Заходил(а): 13.01.2016 |
Loli
Активный пользователь
27 July 2014 Цитата: Ссылка (27 Июль 2014 20:31)
Ваша правда, біда і горе в нас...коли на форумі останній раз писали в темі "Что вы готовили вчера?" ?Давно.
Люди вимучені,неври як струна,нема ні сну ,ні спокою...і постійне відчуття тривоги.
Передивіться ,будь-ласка відео ще раз і зрозумійте хто є хто...особливо 3:03 (жіночка в червоній маечці, кому , що і навіщо показувала)
Люди вимучені,неври як струна,нема ні сну ,ні спокою...і постійне відчуття тривоги.
Передивіться ,будь-ласка відео ще раз і зрозумійте хто є хто...особливо 3:03 (жіночка в червоній маечці, кому , що і навіщо показувала)
Добре, передивлюсь обов"язково.
NATALI1404
Семья:
NATALI1404
|
Имя: Наталья Группа: VIP пользователь Сообщений: 1761 Регистрация: 17.04.2012 Заходил(а): 19.05.2017 |
NATALI1404
VIP пользователь
27 July 2014 Цитата: Ссылка (27 Июль 2014 20:52)
Добре, передивлюсь обов"язково.
У моєї сусідки син в АТО-вона вся чорна ходе,мені боляче на неї дивитися((
Мені болить за неї! Дуже,сильно....і я зла на себе від безсилля.
Я хочу правді бути вічним другом
І ворогом одвічним злу.
І ворогом одвічним злу.
Loli
|
Loli
Активный пользователь
27 July 2014 Цитата: Ссылка (27 Июль 2014 20:57)
У моєї сусідки син в АТО-вона вся чорна ходе,мені боляче на неї дивитися((
Не хотела писать больше, но скажу, что по большому счету, ОНИ и ТЕ и ТЕ НАШИ! Вот потому и болит все сильно и горит все сильно. Потому , что война эта не наша! Это ненормальная война!
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
27 July 2014
ЯКЩО ПРИЙШЛА ПОВІСТКА Про МОБІЛІЗАЦІЮ.
Прохання перепостити це по максимуму, можливо, комусь дуже знадобиться! Якщо прийшла повістка і викликають у військкомат з речами, ось перелік найнеобхіднішого, що треба взяти з собою:
Прохання перепостити це по максимуму, можливо, комусь дуже знадобиться! Якщо прийшла повістка і викликають у військкомат з речами, ось перелік найнеобхіднішого, що треба взяти з собою:
ОДЯГ
1. Куртка (за часом року) непромокаючий, продувається, типу Каламбия, яку не шкода, бажано темного або захисного кольору.
2. Штани, можна джинси або інші з х / б тканини (від весільного костюма не підуть).
3. Взуття, не нову, але зручну, в якій можна довго йти, не втомлюючись, і щоб ноги не промокали. Берци - в ідеалі. Ні - тоді хороші розношені кросівки.
4. Кофта, типу флісова 1-2 шт.
5. Майки х / б 3-4шт
6. Труси х / б, можна сімейні або боксери. Плавки не бажане ..
7. Шкарпетки щільні, товсті вовняні і чистий бавовна, краще гольфи достовірніше (брати багато пар - скільки влізе)
8. Рукавички, краще тонкі нат.кожание. Добре б спеціальні для снайперів, на крайняк - "велосипедні".
9. Шапка вовняна (Не вушанка!) Трикотажна чорна або зелена, бажано без написів
10. Термобілизна й Тельняшка. Якщо ні, то подштанники і тонку кофту х / б, а можна і те й інше.
11. Ремінь шкіряний, краще офіцерський.ЕКІПІРУВАННЯ:
1. Годинник. "Золотий Брегет" брати не варто. Бажано в гумовому або пластиковому корпусі, непромокальні, протиударні, з підсвічуванням циферблату типу Casio G-Shock, але вони дорогі. Дуже дешеві теж не беріть - викинете через 2 дні.
2. Ліхтарик маленький світлодіодний на одну батарейку, типу Дюрасел
3. Батарейки запасні до ліхтарика 2-3 шт
4. Ножик складаний з усякими корисними речами.
5. Ніж, конкретний такий, в чохлі.
6. Ложка (вилку можете не брати, на фіг не треба ...)
7. Кружка металева.
8. Окуляри сонцезахисні з пластиковими стеклами, бажано в міцній оправі
9. Окуляри пилозахисні (танкісти зрозуміють навіщо, спеціальні з поролоновим ущільнювачем, бажано перевірити, що б не потіли), в крайньому випадку лижні, тільки не з дзеркальними стеклами!
10. Речмішок, краще рюкзак, бажано чорного або захисного кольору.
11. Каремат, маленький поперековий під зад.
12. Телефон, бажано замінити акумуляторну батарею, але краще взяти дві батареї, щоб довше тримав телефон.
13. Зарядка до телефону (+ автомобільну, тому що в поле простіше знайти УАЗик, ніж розетку)
14. Якщо пощастить - купити Camel Bag (заплічних натовський мішок для води), тому як армійська фляга, що дадуть - маленька
15. Косинка, бандана на шию або арафатка, щоб закриватися від пилу.
16. Матеріал х / б для підшивки комірців, бажано темного кольору. Тому, що через тиждень польового виходу комір буде чорний, а на шиї будуть чиряки! Підшиватися обов'язково!
17. Нитки і голки (білі, чорні, зелені)
18. Зажигалка Zippo, але її треба заправляти, краще Cricket 2-3 шт
19. Спальник (спальний мішок).
20. Крем для взуття можете НЕ БРАТИ, ніхто там черевики чистити не буде!Туалетні речі:
1. Зубна паста, плюс 2 щітки в "чохлі", так як одну або втратите, або Стир.
2. Мило туалетне 2-3 шматки.
3. Мило господарське 1-2 шматки.
4. Туалетний папір (беріть скільки влізе).
5. Рушник, бажано темне, щоб через тиждень було не страшно витиратися.
6. Які то кусачки для нігтів, а то манікюрних ножиць взяти буде ніде.
7. Бритва + піна, хоча не знаю, чи будете ви там голитися.
8. Крем зволожуючий, краще з UF-фільтром (ваша дружина / дівчина знає, що це).
9. Антибактерицидні спрей або гель - 2-3шт (зручна річ, коли руки мити колись і нічим).
10. Хустки носові паперові (серветки такі по 8 шт. В упаковці).
11. Серветки вологі (беріть ті, що для "підмивання" дітей - вони бактерицидні і більшого розміру)АПТЕЧКА:
1. Антибіотики і противобактериальное: стрептоцид (коли заболить горло, ним же можна присипати неглибоку ранку), левоміцетин (від проносу), бісептол (універсальний).
2. Активоване вугілля (багато)
3. Знеболювальне та жарознижувальну: анальгін, баралгін, темпалгин, но-шпалгін (на вибір), німесіл (в пакетиках), аспірин.
4. Кровоспинну (типу Гемостоп)
5. Нафтизин (судинозвужувальні краплі в ніс і можна їх же капати в очі при запаленні і червоності) - 0,01% - у пластиковому флаконі.
6. Крем "Рятувальник" і якийсь засіб від комарів (кажуть, є такі вже "браслети на руку", як для кішок від бліх), але можна і гель для тіла.
7. Бинт, вата, перев'язувальний індивідуальний пакет.
8. Йод, зеленка, перекис, хлоргекседин - в пластикових флаконах!
9. Джгут гумовий (в будь автомобільній аптечці є).
10. Лейкопластир бактерицидний від мозолів, яких буде багато. Тому, беріть багато - на бавовняній основі - рулончиком.
11. Прокладки жіночі тонкі, з найбільшою кількістю крапельок (нічні), коли промокнуть ноги і постеліть замість устілок у черевики, з вдячністю зрозумієте, що це не так смішно.ЇЖА:
1. Консерви типу "каша з м'ясом" 3-4 банки (з максимальним терміном придатності), так як перші 3 дні, поки не прибудете в частину, і вас не поставлять на котлової забезпечення, годувати вас ніхто не буде!
2. НІЯКИХ "свіжоприготованих" курок, ковбаси, яєць, сала і м'яса! Якщо не хочете отруїтися! овочі та фрукти м'які теж не беріть. Можна тверді огірки та яблука - на перші 2 дні.
3. Хліб не брати! Візьміть в пачках хлібці, галети або несолодкий крекер.
4. Вода, краще негазована - 2л.
5. Більше нічого не беріть, далі все дадуть.
6. Сіль, цукор в одноразових пакетиках. Цукор - кубиками.
7. Можна пару плиток темного шоколаду в герметичній упаковці, а краще - упаковку Сникерсов.
8 Стікери з кавою, непромокальні пакетики з чаєм.Тепер, спробуйте все це укласти в ваш рюкзак, потім викладіть і ... візьміть рюкзак побільше ...
Одяг по максимуму на себе, на рюкзак можна зовні приторочити великі речі, попередньо, уклавши їх в пакет.
Більше сумок не беріть, ніяких целофанових пакетів і авосек з кедами! Там лише б свій рюкзак не "проклацувати дзьобом", а коли їх буде три, то тим більше - сопрут, не встигнете озирнутися.ДОКУМЕНТИ поруч з фото коханої - тримати при собі, бажано, скласти і загорнути в файл, а в ідеалі в такий спеціальний пакет на "собачці" - закривається і не промокає. Ваші мами в таких пакетах заморожують фрукти-овочі. Він щільний, не рветься. Банківські картки і портмоне не беріть, тільки втратите даремно.Якщо щось згадайте - доповнюйте! я допишу.ПЕРЕМОГА - ЗА НАМИ! ПОВЕРТАЙТЕСЬ живими і неушкодженими!
Слава Україні! Героям слава!
1. Куртка (за часом року) непромокаючий, продувається, типу Каламбия, яку не шкода, бажано темного або захисного кольору.
2. Штани, можна джинси або інші з х / б тканини (від весільного костюма не підуть).
3. Взуття, не нову, але зручну, в якій можна довго йти, не втомлюючись, і щоб ноги не промокали. Берци - в ідеалі. Ні - тоді хороші розношені кросівки.
4. Кофта, типу флісова 1-2 шт.
5. Майки х / б 3-4шт
6. Труси х / б, можна сімейні або боксери. Плавки не бажане ..
7. Шкарпетки щільні, товсті вовняні і чистий бавовна, краще гольфи достовірніше (брати багато пар - скільки влізе)
8. Рукавички, краще тонкі нат.кожание. Добре б спеціальні для снайперів, на крайняк - "велосипедні".
9. Шапка вовняна (Не вушанка!) Трикотажна чорна або зелена, бажано без написів
10. Термобілизна й Тельняшка. Якщо ні, то подштанники і тонку кофту х / б, а можна і те й інше.
11. Ремінь шкіряний, краще офіцерський.ЕКІПІРУВАННЯ:
1. Годинник. "Золотий Брегет" брати не варто. Бажано в гумовому або пластиковому корпусі, непромокальні, протиударні, з підсвічуванням циферблату типу Casio G-Shock, але вони дорогі. Дуже дешеві теж не беріть - викинете через 2 дні.
2. Ліхтарик маленький світлодіодний на одну батарейку, типу Дюрасел
3. Батарейки запасні до ліхтарика 2-3 шт
4. Ножик складаний з усякими корисними речами.
5. Ніж, конкретний такий, в чохлі.
6. Ложка (вилку можете не брати, на фіг не треба ...)
7. Кружка металева.
8. Окуляри сонцезахисні з пластиковими стеклами, бажано в міцній оправі
9. Окуляри пилозахисні (танкісти зрозуміють навіщо, спеціальні з поролоновим ущільнювачем, бажано перевірити, що б не потіли), в крайньому випадку лижні, тільки не з дзеркальними стеклами!
10. Речмішок, краще рюкзак, бажано чорного або захисного кольору.
11. Каремат, маленький поперековий під зад.
12. Телефон, бажано замінити акумуляторну батарею, але краще взяти дві батареї, щоб довше тримав телефон.
13. Зарядка до телефону (+ автомобільну, тому що в поле простіше знайти УАЗик, ніж розетку)
14. Якщо пощастить - купити Camel Bag (заплічних натовський мішок для води), тому як армійська фляга, що дадуть - маленька
15. Косинка, бандана на шию або арафатка, щоб закриватися від пилу.
16. Матеріал х / б для підшивки комірців, бажано темного кольору. Тому, що через тиждень польового виходу комір буде чорний, а на шиї будуть чиряки! Підшиватися обов'язково!
17. Нитки і голки (білі, чорні, зелені)
18. Зажигалка Zippo, але її треба заправляти, краще Cricket 2-3 шт
19. Спальник (спальний мішок).
20. Крем для взуття можете НЕ БРАТИ, ніхто там черевики чистити не буде!Туалетні речі:
1. Зубна паста, плюс 2 щітки в "чохлі", так як одну або втратите, або Стир.
2. Мило туалетне 2-3 шматки.
3. Мило господарське 1-2 шматки.
4. Туалетний папір (беріть скільки влізе).
5. Рушник, бажано темне, щоб через тиждень було не страшно витиратися.
6. Які то кусачки для нігтів, а то манікюрних ножиць взяти буде ніде.
7. Бритва + піна, хоча не знаю, чи будете ви там голитися.
8. Крем зволожуючий, краще з UF-фільтром (ваша дружина / дівчина знає, що це).
9. Антибактерицидні спрей або гель - 2-3шт (зручна річ, коли руки мити колись і нічим).
10. Хустки носові паперові (серветки такі по 8 шт. В упаковці).
11. Серветки вологі (беріть ті, що для "підмивання" дітей - вони бактерицидні і більшого розміру)АПТЕЧКА:
1. Антибіотики і противобактериальное: стрептоцид (коли заболить горло, ним же можна присипати неглибоку ранку), левоміцетин (від проносу), бісептол (універсальний).
2. Активоване вугілля (багато)
3. Знеболювальне та жарознижувальну: анальгін, баралгін, темпалгин, но-шпалгін (на вибір), німесіл (в пакетиках), аспірин.
4. Кровоспинну (типу Гемостоп)
5. Нафтизин (судинозвужувальні краплі в ніс і можна їх же капати в очі при запаленні і червоності) - 0,01% - у пластиковому флаконі.
6. Крем "Рятувальник" і якийсь засіб від комарів (кажуть, є такі вже "браслети на руку", як для кішок від бліх), але можна і гель для тіла.
7. Бинт, вата, перев'язувальний індивідуальний пакет.
8. Йод, зеленка, перекис, хлоргекседин - в пластикових флаконах!
9. Джгут гумовий (в будь автомобільній аптечці є).
10. Лейкопластир бактерицидний від мозолів, яких буде багато. Тому, беріть багато - на бавовняній основі - рулончиком.
11. Прокладки жіночі тонкі, з найбільшою кількістю крапельок (нічні), коли промокнуть ноги і постеліть замість устілок у черевики, з вдячністю зрозумієте, що це не так смішно.ЇЖА:
1. Консерви типу "каша з м'ясом" 3-4 банки (з максимальним терміном придатності), так як перші 3 дні, поки не прибудете в частину, і вас не поставлять на котлової забезпечення, годувати вас ніхто не буде!
2. НІЯКИХ "свіжоприготованих" курок, ковбаси, яєць, сала і м'яса! Якщо не хочете отруїтися! овочі та фрукти м'які теж не беріть. Можна тверді огірки та яблука - на перші 2 дні.
3. Хліб не брати! Візьміть в пачках хлібці, галети або несолодкий крекер.
4. Вода, краще негазована - 2л.
5. Більше нічого не беріть, далі все дадуть.
6. Сіль, цукор в одноразових пакетиках. Цукор - кубиками.
7. Можна пару плиток темного шоколаду в герметичній упаковці, а краще - упаковку Сникерсов.
8 Стікери з кавою, непромокальні пакетики з чаєм.Тепер, спробуйте все це укласти в ваш рюкзак, потім викладіть і ... візьміть рюкзак побільше ...
Одяг по максимуму на себе, на рюкзак можна зовні приторочити великі речі, попередньо, уклавши їх в пакет.
Більше сумок не беріть, ніяких целофанових пакетів і авосек з кедами! Там лише б свій рюкзак не "проклацувати дзьобом", а коли їх буде три, то тим більше - сопрут, не встигнете озирнутися.ДОКУМЕНТИ поруч з фото коханої - тримати при собі, бажано, скласти і загорнути в файл, а в ідеалі в такий спеціальний пакет на "собачці" - закривається і не промокає. Ваші мами в таких пакетах заморожують фрукти-овочі. Він щільний, не рветься. Банківські картки і портмоне не беріть, тільки втратите даремно.Якщо щось згадайте - доповнюйте! я допишу.ПЕРЕМОГА - ЗА НАМИ! ПОВЕРТАЙТЕСЬ живими і неушкодженими!
Слава Україні! Героям слава!
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
27 July 2014 Цитата: Ссылка (27 Июль 2014 23:21)
А вот есть и такие, которые не могут разабраться.
А вот это І дивно в цій ситуації тільки те, що хтось цього не розуміє. ,это можно было бы не писать.Это неприятно. Я вот действительно запуталась и что?
К примеру, вот помните, когда бомбили юго-восток с авиации? Кто бомбил? Или никто не бомбил.Когда мирные люди гибли. Напишите,только без нервов, если хотите помочь разобраться.
А вот это І дивно в цій ситуації тільки те, що хтось цього не розуміє. ,это можно было бы не писать.Это неприятно. Я вот действительно запуталась и что?
К примеру, вот помните, когда бомбили юго-восток с авиации? Кто бомбил? Или никто не бомбил.Когда мирные люди гибли. Напишите,только без нервов, если хотите помочь разобраться.
Дівчата, давайте з розбираннями у відповідну тему
lenny_84
|
Имя: Лена Группа: Активный пользователь Сообщений: 338 Регистрация: 25.08.2010 Заходил(а): 08.02.2023 |
lenny_84
Активный пользователь
28 July 2014 Люля 1986
|
Имя: Юлия Группа: Активный пользователь Сообщений: 747 Регистрация: 28.10.2011 Заходил(а): 17.09.2018 |
Город: Николаев Район: Заводской Телефон: 093 590 91 19 , 066 517 02 01 |
Люля 1986
Активный пользователь
28 July 2014
Ну да писать можно все что угодно.Но как минимум две реальные мамы с Запорожья были там и их избила наша милиция.А их сыновья в части в Соляных.
Масичка_любима
Семья:
Масичка_любима
|
Имя: Сашенька Группа: Ведущий раздела Сообщений: 1588 Регистрация: 26.08.2013 Заходил(а): 14.04.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный - Варваровка Телефон: 099-73-18-400 |
Масичка_любима
Ведущий раздела
28 July 2014
девочки мне сказали что ездиют с военкомата и забирают прямо с остановок ребят. никто не слышал ничего?
http://opinion.com.ua/user/registration.aspx?r=290932776 дополнительный заработок
Евгения
Семья:
Евгения
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 547 Регистрация: 01.11.2009 Заходил(а): 28.05.2020 |
Евгения
Активный пользователь
28 July 2014
ну кого там избили? их оттеснили, но избиения женщин я как-то не наблюдала по видео. Предоставьте, пожалуйста, видео, где их избивала милиция
Kid off sky
|
Имя: Kid off sky Группа: VIP пользователь Сообщений: 1599 Регистрация: 27.07.2012 Заходил(а): 10.11.2019 |
Kid off sky
VIP пользователь
28 July 2014 Цитата: Ссылка (28 Июль 2014 11:46)
Ну да писать можно все что угодно.Но как минимум две реальные мамы с Запорожья были там и их избила наша милиция.А их сыновья в части в Соляных.
А чому ж ці мами бастували, чого вимагали, якщо їх сини в Соляних зараз? Я так розумію, родичі хлопців, які беруть участь в АТО вимагали допомоги синам/чоловікам, та якихось операцій щодо їх розблокування. А якщо діти в частині в місті, де, хвала Богу, мирно, чого тоді вони сюди приїхали?
Tati *(@_@)"
|
Имя: Татьяна Группа: Пользователь Сообщений: 58 Регистрация: 20.05.2012 Заходил(а): 17.01.2022 |
Tati *(@_@)"
Пользователь
28 July 2014 Цитата: Ссылка (28 Июль 2014 11:54)
девочки мне сказали что ездиют с военкомата и забирают прямо с остановок ребят. никто не слышал ничего?
за остановки не знаю, но к некоторым приходят на рабочее место и уводят в известном направлении....
Хочу малыша
Семья:
Хочу малыша
|
Имя: Екатерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2650 Регистрация: 06.05.2012 Заходил(а): 18.12.2020 |
Хочу малыша
VIP пользователь
28 July 2014 Цитата: Ссылка (28 Июль 2014 11:54)
Простите, а как вы себе это представляете? Нужно по крайней мере удостовериться, что перед тобой именно тот человек, который нужно. Ну не с фото же призывников военкомы по улицам ходят )
Забирать заказы у меня дома - Чайковского 29, кв. 88 на выходных в любое время или в будни после 18.00. Или же на работе - Гражданская 40 только с 12.00 до 12.30 или ровно в 17.00
ЮлияФ
|
Имя: ЮлияФ Группа: Новичок Сообщений: 18 Регистрация: 01.03.2010 Заходил(а): 06.08.2017 |
ЮлияФ
Новичок
28 July 2014 Цитата: Ссылка (27 Июль 2014 20:22)
Да, это наша общая беда и наше общее горе. В этой теме не один раз уже говорилось, что город чем может помогает нашим ребятам. Да и не только нашим. Знаете, у меня появилась злость. Правда. Жаль наших пацанов, которые головы свои подставляют под пули, а их жены и матери беспредельничают и лишают город нормальной жизни. я уже привела пример своей подруги с грудничком. ребенку это за что? Знаете, сразу вспомнила вот что. Помните наш Намыв? Было очень очень жаль людей, которые остались без ничего. впереди неизвестность и голый зад. За душой ни-че-го. Так вот первое, что я сделала это перетрясла все свои шкафы. Собрала гору одежды. Не той, что "не тебе боже, что мне не гоже". А хороших вещей. Собрала все по пакетам и села ждать мужа на машине, чтобы все это отвезти пострадавшим. Пока ждала мужа, открыла новости и о чудо, прочла, что те, кто остался вообще без ничего еще и харчами перебирают. Видите ли они хотят жить только на Намыве, а другие варианты и предлагать нам не нужно. У меня истерика случилась. Позвонила мужу и дала отбой. Вещи так и не отвезла. Так вот ситуация с перекрытием моста тоже очень наглядна. У меня лично пропало всякое желание сочувствовать этим женщинам . так нельзя, понимаете? Нужно в любом случае, в любой ситуации оставаться человеком. Нельзя за счет других решать свои проблемы, понимаете? НЕЛЬЗЯ!!!
Насчет того, что нужно всегда оставаться человеком, вряд ли кто-то не согласен.... А в том, что акция с мостом подогрета антиукраинскими силами - даже и не сомневаюсь.
А вот с оказанием помощи людям, всегда нужно быть готовым к тому, что ее встретят не так, кто ожидается. Как с подарком - дарим, а понравится он или нет - неизвестно. Но это же не повод не дарить.
Я отвозила вещи для людей на Лазурной, чистые, опрятные, но те, которыми моя семья не пользуется по разным причинам. Свои, любимые, оставила себе). Поэтому меня не травмирует вариант, что эти вещи не подойдут/не понравятся.
ЮлияФ
|
Имя: ЮлияФ Группа: Новичок Сообщений: 18 Регистрация: 01.03.2010 Заходил(а): 06.08.2017 |
ЮлияФ
Новичок
28 July 2014 Цитата: Ссылка (28 Июль 2014 12:44)
Простите, а как вы себе это представляете? Нужно по крайней мере удостовериться, что перед тобой именно тот человек, который нужно. Ну не с фото же призывников военкомы по улицам ходят )
Слухи, они такие... логике не поддаются.
Масичка_любима
Семья:
Масичка_любима
|
Имя: Сашенька Группа: Ведущий раздела Сообщений: 1588 Регистрация: 26.08.2013 Заходил(а): 14.04.2019 |
Масичка_любима
Ведущий раздела
28 July 2014 Цитата: Ссылка (28 Июль 2014 12:44)
я так поняла что забирают а там уже выясняют кто и нужен ли....
http://opinion.com.ua/user/registration.aspx?r=290932776 дополнительный заработок
Масичка_любима
Семья:
Масичка_любима
|
Масичка_любима
Ведущий раздела
28 July 2014 Цитата: Ссылка (27 Июль 2014 23:22)
ЯКЩО ПРИЙШЛА ПОВІСТКА Про МОБІЛІЗАЦІЮ.Прохання перепостити це по максимуму, можливо, комусь дуже знадобиться! Якщо прийшла повістка і викликають у військкомат з речами, ось перелік найнеобхіднішого, що треба взяти з собою:
ОДЯГ
перечитала список и поняла что полдома продать нужно чтоб купить все это.... ужас!
Kid off sky
|
Имя: Kid off sky Группа: VIP пользователь Сообщений: 1599 Регистрация: 27.07.2012 Заходил(а): 10.11.2019 |
Kid off sky
VIP пользователь
28 July 2014 Цитата: Ссылка (28 Июль 2014 12:42)
за остановки не знаю, но к некоторым приходят на рабочее место и уводят в известном направлении....
Ну, скоро будуть і з міліцією приходити. Якщо перед воєнкоматом поставлена задача призвати, припустимо, 1000 чоловік, то поки рівно 1000 не збируть, не зупиняться - бо такий наказ. А ще зважте на те, що найбільш добросовісні 40 тис. були призвані у березні-квітні, а потім ще з другої хвилі формували територіальну оборону (ще +500 в кожному обл.центрі). В третю хвилю буде призвано близько 60 тис. чоловіків+йде призов на 37 тис. солдатів строкової служби.
Просматривают эту тему:
Forum