- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Черника
|
Имя: Алёна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3708 Регистрация: 07.01.2011 Заходил(а): 14.07.2018 |
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 12:21Констатація факту про неприйняття мною чиєїсь думки та Ваша фраза "Вам удобно быть глухой именно в этом направлении" - дещо різні речі, Вам не здається?
Так, я не можу погодитись з чиєюсь думкою, яка відрізняється від моєї. Можна подумати, хтось у світі може! Я можу прийняти факт, що людина так думає, але яким чином я можу прийняти ту думку як свою, от поясніть мені?
А от називання мене глухою - це пряма образа.
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #9313 Черника 29 October 2012, 12:27Вы видите и слышите только то, что хотите!
Це властивість людської психіки - допускати у сприйняття лише те, що хочеться почути.
То цитати не буде, я так зрозуміла?
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Николь
|
Имя: Николь Группа: VIP пользователь Сообщений: 2549 Регистрация: 06.05.2010 Заходил(а): 28.07.2017 |
І щось в мені таке велить
збіліти в гнів до сотого коліна!
І щось в мені таке болить,
що це і є, напевно, Україна.
(с) Ліна Костенко
Иногда мне кажется, что люди просто хотят торжества насилия, потому что торжество разума и добрососедства для них - непостижимое, фантастика
mamagoshi
|
Имя: Татьяна Группа: Новичок Сообщений: 24 Регистрация: 10.01.2011 Заходил(а): 09.03.2015 |
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
Цитата: #9313 mamagoshi 29 October 2012, 12:18На счет макарон-давайте не будем лукавить))). Цены на овощи и молочку при Юле были в несколько раз выше, ну давайте вспомним морковку по 8-10 грн и картошку по 5
, согласитесь было...Поверьте, я не мыслю категориями "жрать и пить", но то, что на сегодняшний день хотя бы это стало доступным, следует признать! не стоит умалять "заслуги" одних перед другими...повторюсь я НЕ за ПР, но и ТЕМ БОЛЕЕ не за оппозицию...меня возмущает, что из России делается враг№1, и ребенку понятно, что исторически дружные народы не должны быть настроены друг против друга, а на полит. уровне и подавно! Следует признать, что сверхдержава лучше в друзьях, чем наоборот! Эти вопли по поводу Черноморского флота в Крыму
...да вы молитесь(обращение к оппозиции), что он пока там, это очень хороший сдерживающий фактор по многим аспектам! сепаратистские движения в Крыму, часто спонсируемые такой демократической Европой, набирают обороты с каждым днем! никому не нужна целостная Украина, ни Евросоюзу ни Америке, Европа при первой же возможности устроит нам еще одну Югославию!!! это нужно понимать...мы нужны в евросоюзе как сырьевой придаток и выгребная яма!!! я не говорю, что спасение в России, но с ней лучше не сорриться.
А твоя біда – не вміти бути ним
Черника
|
Имя: Алёна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3708 Регистрация: 07.01.2011 Заходил(а): 14.07.2018 |
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 12:28Це будь-яка людина так робить. В тому числі й Ви.
Це властивість людської психіки - допускати у сприйняття лише те, що хочеться почути.
То цитати не буде, я так зрозуміла?
Пост Счастья "Лично я после прочтения этой темы сложила не лестное мнение о некоторых форумчанках, которые утверждают, что те кто голосуют за регионалов - тупое ограниченное быдло и сам факт поддержки ПР это диагноз и на фиг таких вообще уважать и т.д. Для меня лично не позволительно превозносить себя выше других, обобщать и оскорблять миллионы людей, уверяя всех вокруг, что только голосующие за оппозицию - здравомыслящие, а остальные мусор. И те люди которые говорят так - для меня автоматически становятся на уровень фанатичных не очень умных подростков с ярко выраженным чувством максимализма. "
И ВАш ответ на него прямой и недвусмысленный: "Я краще буду фанатичним підлітком, ніж обмеженим бидлом.
Счастье, я все життя називала речі своїми іменами. І якщо людина не бачить далі свого носа - то вона обмежена. Якщо для неї головне - не напружуватися у власному болоті - то воно бидло. І якщо вона йде і голосує за існуючу владу з аргументами "аби не було гірше" та "лиш би не Юля" - то я не можу поважати таку людину. Бо особистість - це цілісна система, і ця особистість себе яскраво демонструє у подібних ситуаціях."
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |

Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Черника
|
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 12:32Черника, Ви хоч самі зрозуміли, що тільки-но написали?
Черника
|
jozh
|
Цитата: #9313 Черника 29 October 2012, 12:35Больше в этой теме не пишу!
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
Я дійсно чекаю вже давно на логічну аргументовану відповід від тих, кому покращилось. Чим і що в державі Україна стало краще?! Варіант "кинули 100 грн в корито" - не влаштовує, це не є підвищення якості життя в державі. Я не пам'ятаю цін докладно, але в нас один і той же набір продуктів щотижня вже багато років, а сума за останній рік зросла дуууже помітно. Раніше я біля тих дорогих продуктів, що беру, мала і почекати, поки інші оберуть і зважать, а тепер я біля тих полиць зазвичай одна, ані черги, ані тих, хто вагається.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
jozh
|

Це мої такі завжди помірковані батьки, які ніколи не любили крайнощів, якихось навіть натяків на нацизм, та й взагалі типове радянське післявоєнне покоління. Ото називається, довели народ...
Мама пояснює, що голосували так для балансу. Мовляв, Батьківщина б і так пройшла, то ж треба було трохи дати шансу Свободі, щоб ту Партію Регіонів хоч трохи посунули. І наскільки я зрозуміла, найбільше на користь цього рішення подіяв той закон про мови, - мама дуже переживала, що українська мова зникатиме. А свободівці все-таки по відношенню до всього українського дуже категорично налаштовані, тож хай там лад наводять у парламенті потроху.
mamagoshi
|
Имя: Татьяна Группа: Новичок Сообщений: 24 Регистрация: 10.01.2011 Заходил(а): 09.03.2015 |
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 12:30Взагалі-то картопля по 5 грн була в 2010 році, коли при владі вже був Яник. І це не забуваючи того, що ПР при цьому мала більшість в Парламенті, які і зараз. То кому ми маємо за це дякувати?А про братні народи, будь-ласка, не варто - ця пісня вже набридла.
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
Цитата: #9313 mamagoshi 29 October 2012, 12:59Уважаемая, как бы не банально это звучало, но курс политики, кот. для себя обозначит будущее правительство - это одно из ключевых факторов, от которых будет зависить наше всё...я согласна, что законопр. о продаже земли это великое зло от ПР, и поддерживаю за это Батькивщину (по крайней мере не спешат в этом вопросе), но и их неразумное поведение во внешней политике меня пугают, какой евросоюз??????
А твоя біда – не вміти бути ним
jozh
|
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 13:04Ну особисто я більше хочу до Європи, ніж до Росії. Якось мені їх бачення життя більше подобається.

Анюта_80
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Цитата: #9313 moonsun 29 October 2012, 12:49Ну і так весь час... П'ятою в груди з громким галасом, потім на прохання "конкрєтнЄє, пліз" вдивляються в факти, відверто ображаються (на факти мабуть...) і ображено йдуть... Що лідери, що виборці...
Я дійсно чекаю вже давно на логічну аргументовану відповід від тих, кому покращилось. Чим і що в державі Україна стало краще?! Варіант "кинули 100 грн в корито" - не влаштовує, це не є підвищення якості життя в державі. Я не пам'ятаю цін докладно, але в нас один і той же набір продуктів щотижня вже багато років, а сума за останній рік зросла дуууже помітно. Раніше я біля тих дорогих продуктів, що беру, мала і почекати, поки інші оберуть і зважать, а тепер я біля тих полиць зазвичай одна, ані черги, ані тих, хто вагається.
jozh
|
Центральная избирательная комиссия может установить официальные результаты выборов народных депутатов Украины не ранее 11 ноября.
Довгенько чекати...
Конфетти
|
Имя: Світлана Группа: VIP пользователь Сообщений: 10999 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 06.05.2025 |
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 12:56Розмовляла тільки-но зі своїми батьками по телефону - мама каже, що вони голосували за Свободу.
Це мої такі завжди помірковані батьки, які ніколи не любили крайнощів, якихось навіть натяків на нацизм, та й взагалі типове радянське післявоєнне покоління. Ото називається, довели народ...
Мама пояснює, що голосували так для балансу. Мовляв, Батьківщина б і так пройшла, то ж треба було трохи дати шансу Свободі, щоб ту Партію Регіонів хоч трохи посунули. І наскільки я зрозуміла, найбільше на користь цього рішення подіяв той закон про мови, - мама дуже переживала, що українська мова зникатиме. А свободівці все-таки по відношенню до всього українського дуже категорично налаштовані, тож хай там лад наводять у парламенті потроху.
у меня прагматичный подход - сколько нужно депутатских голосов для принятия закона? сколько голосов у оппозиции? сколько у партии власти? и в результате такой арифметики что будет в итоге - закон примут или будут друг другу морды бить долго и нудно за наши с вами деньги? порядок в ВР может навести только тот, у кого большинство депутатских голосов, чтобы быстро и четко регулировать нашу жизнь на законодательном уровне, а то пока одни орут ПРОТИ, а другим не хватает голосов для принятия ЗУ, работать нам /мне невозможно
mamagoshi
|
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 12:56Розмовляла тільки-но зі своїми батьками по телефону - мама каже, що вони голосували за Свободу.
Согласна, довели...
но на счет укринского языка, коим я вполне свободно владею, некоторые довели до абсурда и маразма...Це вже не та солов'їна, що була...авкційон, пупорізка, Атени, етер и тд, приводят меня в дрожь...параноидальные поиски так называемых руссизмов, их искоренение и замена на какие-то мадьярско-польско-румынские диалекты-наречия - и выдавать и навязывать это нам как МОВУ. откройте старый учебник по математике и др на украинском языке и современный..., они же детей до истерик доводят...Почему читать Шекспира в оригинале это престиж, а сказки Пушкина на русском становится позорным?????
сорри не по теме
jozh
|
Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 13:08по поводу "хай там лад наводять у парламенті потроху".......
у меня прагматичный подход - сколько нужно депутатских голосов для принятия закона? сколько голосов у оппозиции? сколько у партии власти? и в результате такой арифметики что будет в итоге - закон примут или будут друг другу морды бить долго и нудно за наши с вами деньги? порядок в ВР может навести только тот, у кого большинство депутатских голосов, чтобы быстро и четко регулировать нашу жизнь на законодательном уровне, а то пока одни орут ПРОТИ, а другим не хватает голосов для принятия ЗУ, работать нам /мне невозможно

А щодо хаосу... Знаєте, я все-таки виберу хаос, ніж стабільний впорядкований рух у напрямку кладовища. Так хоч буде якийсь шанс серед того хаосу свою власну дорогу знайти, а не витрачати всі свої сили на опір тому загальному рухові.
Forum

, согласитесь было...Поверьте, я не мыслю категориями "жрать и пить", но то, что на сегодняшний день хотя бы это стало доступным, следует признать! не стоит умалять "заслуги" одних перед другими...повторюсь я НЕ за ПР, но и ТЕМ БОЛЕЕ не за оппозицию...меня возмущает, что из России делается враг№1, и ребенку понятно, что исторически дружные народы не должны быть настроены друг против друга, а на полит. уровне и подавно! Следует признать, что сверхдержава лучше в друзьях, чем наоборот! Эти вопли по поводу Черноморского флота в Крыму
...да вы молитесь(обращение к оппозиции), что он пока там, это очень хороший сдерживающий фактор по многим аспектам! сепаратистские движения в Крыму, часто спонсируемые такой демократической Европой, набирают обороты с каждым днем! никому не нужна целостная Украина, ни Евросоюзу ни Америке, Европа при первой же возможности устроит нам еще одну Югославию!!! это нужно понимать...мы нужны в евросоюзе как сырьевой придаток и выгребная яма!!! я не говорю, что спасение в России, но с ней лучше не сорриться.